|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
ups cos za duzo razy wyslalam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Tak to jest ten kosciol z jednej strony to moja parafia a z drugiej studjuje na politechnice moze jkais upust da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Yoolia jeśli chodzi o to skupienie to na nim trzeba się spowiadać??? Czy to skupienie trzeba odbyć tuż przed samym ślubem łącznie ze spowiedzią, czy można dużo wcześniej???? My mieliśmy się udać za jakiś czas - myśleliśmy że to po prostu msza. Nie zdawaliśmy sobie sprawy że to spowiedź jeszcze. Proszę napisz jak to się odbywa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na dniu skupienia było tak: najpier jakaś pogadanka o wszystkim i o niczym potem spowiedz ok 1 godziny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Czy któraś z Was może coś wie na temat dnia skupienia w parafi św. Jadwigi na Czechowie? My się tam wybieramy za 2 tygodnie, mam nadzieję, że nie będzie to trwało aż 2 godziny ![]() Policzyliśmy dziś ile osób będzie potrzebowało transportu, wyszło nam nie 20 a prawie 40 ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2007-01-07 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zadomowienie
|
Och no i zapomniałam dodać, że już za tydzień najprawdopodobniej wybieramy się zamówić obrączki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Dzięki bardzo za odpowiedź ![]() W takim razie my pewnie poczekamy do tego skupienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
hehehe tego jeszcze nie było, własnie przed chwilką na innym forum przeczytałam o nowym przesądzie dotyczącym daty ślubu: 07-07-07
a mianowicie data ta oznacza 3 kosy - czyli śmierć ![]() ![]() dziewczyny, które mają wtedy ślub - strzeżcie się albo od razu odwołucie całą imprezę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w Pantofelku na Tysiąclecia, polecam! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Jestem już pos kupieniu i mogę Wam powiedzieć jak to wygląda. Byłam na Podwalu w Kościele pw. Świętego Wojciecha, ale Ksiądz był z Kościoła Garnizonowego. Wydaję mi się więc, że niezależnie od tego, gdzie się odbywa skupienie, to mogą być za każdym razem inni księża. Nasze skupienie było super!! Bardzo, ale to bardzo mi się podobało! Ksiądz przefantastyczny! Młody, z bajeranckim poczuciem humoru, opowiadał bardzo ciekawie i do rzeczy. Najpierw bowiem trochę poopowiadał, potem była spowiedź (dla chętnych! z 26 osób przystąpiło 7, więc zapewniam, że nie ma się co stresować, bo nie jest obowiązkowa ![]()
#4363 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Jestem już po skupieniu i mogę Wam powiedzieć jak to wygląda. Byłam na Podwalu w Kościele pw. Świętego Wojciecha, ale Ksiądz był z Kościoła Garnizonowego. Wydaję mi się więc, że niezależnie od tego, gdzie się odbywa skupienie, to mogą być za każdym razem inni księża. Nasze skupienie było super!! Bardzo, ale to bardzo mi się podobało! Ksiądz przefantastyczny! Młody, z bajeranckim poczuciem humoru, opowiadał bardzo ciekawie i do rzeczy. Najpierw bowiem trochę poopowiadał, potem była spowiedź (dla chętnych! z 26 osób przystąpiło 7, więc zapewniam, że nie ma się co stresować, bo nie jest obowiązkowa ![]()
#4364 |
Zakorzenienie
|
Aha, zapomniałam Wam napisać, co najbardziej nam się podobało. Mnie to nie zdziwiło, ale mój TŻ był w szoku, jak podczas Mszy Świętej Ksiądz powiedział: "Obdarzcie się wzajemnie pocałunkiem na znak pokoju". Bardzo mu się to spodobało
![]() ![]()
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zadomowienie
|
nie, no w szoku jestem lecę wszytsko odwołać
![]() ![]() ![]()
#4368 |
Rozeznanie
|
Hej! My skupienie mielismy podpisane razem z naukami u Dominikanów - wiec nie trzeba było już nigdzie chodzić!!! Sija bardzo ładne te obrączki, my też powoli szykujemy sie aby zamówić. A i zrezygnowaliśmy z zamawiania samochodu na ślub! Kumpel wynajmuje stara, złotą Warszawe i po znajomości policzył nam ponad 1000
![]() ![]()
#4369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to kiedy podpisywaliście umowe ???? jeśli moge wiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Rozeznanie
|
![]()
Jeszcze jedno!!!! 24-25 luty odbędą się TARGI SLUBNE
#4371 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
heh , jeszczenie upadlam na glowe.. ale nie martw sie tymi kosmai uratuje nas "r" w koncu to bedzie RRRRIPIEC
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Ta a u nas będzie Kwierrrcien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Rozeznanie
|
sija-my mamy bardzo podobne obraczki
![]() Wojtusia-wybralas buty z satyny czy ze skory? ja wzielam z satyny, no i niestety sa nie do wyczyszczenia ![]() ![]()
#4376 |
Rozeznanie
|
a skupienie w parafii Jadwigi trwa również ok 2 godz-najpierw jest "pogadanka", potem spowiedz, a potem krotka msza bez kazania. ogolnie bylo sympatycznie, i bez niesympatycznych tekstow, napominania itd. raczej jak zyc, zeby bylo dobrze.
#4377 |
Raczkowanie
|
u nas to bedzie 28 06 2008 mam nadz ze to nie jest tez jakies fatum nad ta datą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Rozeznanie
|
targi slubne... panny młode 2006 pamietacie? dla mnie wielkie rozczarowanie, moze w tym roku cos sie zmieni? najlepiej zapamietalam hostessy chodzace w sukniach slubnych, ktore byly szare z brudu, paskudztwo
![]()
#4379 |
Rozeznanie
|
ja sie urodzialm 24 listopada, ogolnie to dzoien samych tragedii-pożarów itp, a ja sobie żyję i bardzo nie narzekam. a jutro mam 1 dzien w pracy i powiem wam, ze troszke sie denerwuje...
a co do fryzury-jak ogladalyscie I serię Magdy M., Brodzik miała tam niezbyt długie włosy, a zrobili jej koczka. pamietam, bo sama byłam na etapie zapuszczania włosów i nie wiedziałam jakiej długości powinny być włosy do fryzury ślubnej. w końcu zapuściłam dosyć długie, ale dużo nerwów mnie to kosztowało...
#4380 |
Rozeznanie
|
czesc Agatka! jak staż? co tam w ogóle u Was słychać? PS. sukienka przepiękna
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.