|
|
#1111 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Treść usunięta
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam jak za chwile zaczyna się weekend, jest przecudna pogoda, mój mąż o 10.30 wchodzi do domu i mówi na dzis skończyłem...
a ja na 12 do 16.30 KUUUUUUUUUU........ no!!!
|
|
#1113 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi bo zawsze zapominam, kiedyś pisałąś o obliczaniu okresu, tzn kiedy zaczyna się nowy cykl, i tak ja zawsze licze od pierwszego dnia takiego normalnego okresu bo czasem mam tak że jednego dnia śluz podbarwiony a następnego okres średni i kolejnego dnia "impreza" to licze że zaczyna się od tego "średniego" jakby 2 dnia,
a czasem jest tak że 3 dni mam taki śluz podbarwiony a potem dopiero mam "powódź" to jak ja mam to liczyć, bo od takiego normalnego mam ze 5 dni, a jakbym liczyła od pierwszego podbarwionego to by wyszło czasem i 8 dni.. to nie kumam ![]() proszę łopatologicznie wyjaśnić
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i walnęłam chyba maniane bo wzieąłm pierwszą tab (pierwsze po porodzie) własnie w te plamienia (miałam wrażenie ze to juz @, a ona na drugi dzien sie rozreciła) - no i sie bałam całe opakowanie i gumki musiały byc
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1118 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Wy tu o @ a mi się właśnie dzisiaj zaczęła... cieszę się... ale umierałam w pracy. Siedziałam wściekła i lepiej aby mnie nikt nie dotknął ;/ biedne dzieci ![]() zresztą teraz też umieram ;( już chyba wzięłam z 5 tabletek. Pocieszające jest to, że to i tak nie taki ból jak nieraz, gdzie dochodziła biegunka, wymioty, omdlenia. |
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już twory z lukru to sztuka Wy tu gadu gadu o butach to ja tez pokażę o jakich myslę http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-sandaly chciałabym takie do przebierania w pracy na lato- eleganckie, kolor neutralny i sa wygodneMadziu, chciałaś zdjęcia poduszek- są na blogu jeszcze jedno ustawiłam tak że każdy może się wpisywać, bez konta na blogerze Katuniu dziekuję za wpis Rosi, skad to Ci się wzięło? bo chyba gdzieś mi to umknęło tak po prostu obudziłąś się spuchnieta? na szczęście mozesz nosić okulary przeciwsłoneczne jak gdzieś idziesz
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajną serie teraz wydali ze skóry i takie tez znalazłam, ale jeden but miał feler a nie było drugiej pary.O te mi się też podobały: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-sandaly
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-05-11 o 13:27 |
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, nie mogę dodać podpisu z linkiem
o co chodzi...yyy, jasne blondynka... było trzeba napisać po prostu nowego posta... Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2012-05-11 o 14:13 |
|
|
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uuuu, ale przynajmniej pogoda jest więc możecie iśc na spacer!
To ja czekam. Kochana a Ty tego czasem nie masz od alergii? Bo ponoć uszy też chwyta wtedy... mam nadzieje, że w ciągu dnia poczujesz się lepiej! No i super, że biodro nie boli, wystraszyło się szpitala! Iiii cały czas zapominam odpisać, kochana właśnie na Tobie się wzoruję z tymi krótkimi, tylko odwagi mi brak... no zobaczymy. na razie muszę się umówić do Kaśki,a później zobaczymy ![]() Cytat:
chyba sama przy reklamacji powinnaś określić ile mają czasu... ale nie jestem pewna. Śliweńka powinna wiedzieć. Cytat:
Cytat:
|
|
#1125 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym tigerkiem przeginasz ![]() ![]() a u mnie dzisiaj maz w domku uwielbiam takie dni ![]() Witajcie
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Gold super butki i poduszki też , zdolniacha.
|
|
|
|
#1128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj P. lubi jak się maluję mocno i często powtarza, że codziennie mogłbym się tak malować jak na slubie (więc chyba nie wyglądam za dobrze bez makijażu pewnie super wyglądałas ![]() widzę, że co chwilę inne atrakcje... zdrówka Cytat:
Mi kiedyś w hausie tak oddawali, coś koajrzę, że w ciągu tygodnia miałam kasę. Cytat:
![]() ale u nas dziś był upał... nie wiem ile stopni, ale chyba cos koło 30. myslałam, że do domu nie dojadę jutro idę do pracy od 10.30- 19.30 |
|||
|
|
|
#1129 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzięki, już trochę lepiej.
Cytat:
Cytat:
jak zaczęłam śpiewać to jak tłuczone szkło mniej więcej, ze o dolegliwościach bólowych nie wspomnę. Cóż nie zostanę sławną piosenkarką![]() Cytat:
A co to za sukienka?pokaż ja aktualnie poszukuje jakiejś fajnej na lato, takiej codziennej, bo takich kiecek mi brakktoś na ciebie urok chyba rzucił biedulo. Nie daj się dużo zdrówka
|
|||
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
wrzucam wam coś do nauczycielek do klubu i zaraz was nadrabiam
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() czyli robimy tak samo ![]() dziękuję kochana za wyjaśnienie ![]() do Bozi ;D Cytat:
no i plus taki że wyprać można bo tamte nie bardzo... musze ci powiedzieć że sypialnia na 3 fotce (ta z obiciem ściany) mi się cholernie marzy ![]() uuu tule..
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje tylko ze jutro lece na 2 tygodnie na Majorke
nie martwcie sie o mnie hehe
|
|
|
|
#1132 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój syn ubrany w piżamę, założył sobie czapkę, moje buty wziął do ręki kluczyki z auta i mówi "jade bumbum dziadzia nara" zrobił pa pa i wyszedł z pokoju dobrze ze do klamki nie sięgnie bo by było hahaha
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samba Ty wiedźmo, przyszłaś nas poszczuć Zazdroszczę!!!! Baw się dobrze!Hej ![]() Pogoda do bani, ale i tak mamy plan jechać na zakupy. A po południu do koleżanki na kawkę ![]() Wczoraj mężus zrobił mi niespodziankę i wrócił wcześniej niż mówił, o godz. 21 rozpalił grilla i upiekliśmy banany z czekoladą Do tego winko, a reszta jest milczeniem ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
banany z grilla- brzmi pysznie. Rozumiem, że w skórkach trzeba je opiec na ruszcie? Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2012-05-12 o 10:53 |
||
|
|
|
#1136 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkanie błyszczy, posprzątałam sama bo mąż po wczorajszej imprezie nie bardzo
teraz oboje śpią a ja mam freeee ![]() od razu mówię że sernik z białą czekoladą jest przepyszny, jest delikatny taki lekki, czuć ser, czekolada nie zamula dale tylko taki lekki posmak, fajnie czuć wanilię, ani grama cukru nie ma (takiego sypanego) więc słodzi go czekolada a nie jest ani mdły ani gorzki pycha ![]() jajek tez nie ma wiec na zimno super ![]() tylko dałam mrożone owoce i są mało słodkie i ciut rozmemłane, jak będą świeże maliny to będzie wypas ![]() za 2-3 dni robię ten drugi i mąż porówna który chce na urodziny ;D ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- p.s. Pat coraz częściej z takimi tekstami wyskakuje więc będziemy mięli wesoło, ale czego ja się spodziewałam z naszej mieszanki żadem mruk i flegmatyk wyjść nie mógł
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tez podchodzi do drzwi wola czyki(kluczyki) dźiiiiii (otworzyc drzwi) i papa haha Widze z Tom i Pat by sie dogadali ![]() Cytat:
A moj maz dzis wraca Na razie u nas szaro i ponuro ![]() ja sprzatam zeby ladnie meza w domu przyjac
|
||
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laski mam mega problem związany z budową... Nie wiem jak "ułożyć" łazienkę... Czy któraś zna jakiś fajny program do projektowania? i prosty w obsłudze no i świetnie by było, gdyby dało się wpisać skosy.
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-05-12 o 14:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

i sa wygodne

o co chodzi...

Także muszę straszyć bez... nie ma bata!