|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
Cytat:
Będzie wcześniej w domu i przede wszystkim nie będzie wyjeżdżał - super![]() Cytat:
A tak z ciekawości zapytam. oczywiście nie musisz odpowiadać Jak dzieci reagują na to, żr rodzice biorą ślub?![]() Cytat:
Mój się już oswaja z tą myślą ![]() Cytat:
I myślę, że teraz będzei zupełnie inaczej
|
|||||
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
Chyba jednak poprzeglądam stronki jeszcze w poszukiwaniu tego, co mogłoby mi się podobać. Poza tym... mam dużo czasu Zapytałam w ogóle babeczkę w salonie, kiedy by radziła zacząć (podkreślam - zacząć) poszukiwania sukni, a ona mi na to, że jak mam ślub w maju, to mogę przyjść w lutym jak będzie nowa kolekcja Szczęka mi opadła. Chyba bym w nerwach chodziła przez te dwa, trzy miesiące, czy zdążą tę sukienkę uszyć czy nie...
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Kochane Moje PMki!
Jestem z Wam duchem I myslami! U mnie sie ostatnio duzo dzialo, mieslismy z TZtem wlamanie o 5 rano jak spalismy. Nic sie nam nie stalo oprocz kilku szwow popzez zbita szybe w sypialni jak TZ probowal walczyc ze zbirem ktory uciekl...z drugiego pietra..generalnie ostatnie tygodnie to byla trauma..Przeprowadzilismy sie do tesciow domku goscinnego hehe cisne,ale wlasne bo w poprzednim nie dalabym psychicznie rady zasypiac..I tak ciezko nam tutaj I budzimy sie co noc. Chociaz z dnia na dzien co raz lepiej,mam nadzieje ze w paranoje sprawdzania wszystkiego I zawsze nie popadne. Czekamy az nam neta przerzuca do tego mieszkanka I bede na biezaca bo teraz z tel to ciezko bo ja slepa jestem Witam stare I nowe forumowiczki ![]() Przeminelo jak weselicho????? Flight co z dieta? kiedy zaczynamy?![]() Aaaa zapomnialam dodac ze mamy fotografa zalatwionego mega happy ![]() Przesylam pozytywne wibry I slonko bo u nas znow upaly . Odezwe sie jak net powroci, a tymczesm przytulam Was kochane moje!
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Ale to straszne jakieś! I nie dziwię się, że nie mogliście tam mieszkać dalej. Ja zwariowałabym ze strachu chyba |
||
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W innym salonie babka mówiła, że szycie trwa 3-4 miesiące, więc jakbym w grudniu zaczęła szukać to pewnie po świętach, na początku stycznia już bym zamawiała... no nie wiem sama, w sumie ślub pod koniec maja, to i tak prawie pół roku wcześniej. Cytat:
Dziękujemy za pozytywną energię Przyda się! Gratulacje za fotografa I współczuję włamania, chyba bym już nigdy nie spała spokojnie. Ale na szczęście nic wam się nie stało
Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2012-05-11 o 22:38 |
||
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ukradł coś? za fotografa
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kto ją tam wie
|
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1059 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przez to, że z tż będziemy musieli do wszystkiego dojść od zera, to nie żal nam tych pieniędzy To poprawne w młodym małżeństwie Też chce!! ![]() Cytat:
Ehh...ale póki co nie mam jej za bardzo co wysłać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale fajnie Gratuluję
|
|
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję fotografa ![]() Witam się i ja późnym wieczorem Od rana byłam zalatana - najpierw przegląd samochodu (przeszedł staruszek mój!! ) potem uczelnia od 12:30 do 16:30...potem fitness, a teraz obejrzałam z bratem "w ciemności" Agnieszki Holland i trochę się tym filmem zdołowałam Więc postanowiłam tu zajrzeć i poczytać Co by to sobie humor poprawić![]() Dobrej nocy dziewczynki ![]() Do jutra ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Idź kochana na salony kiedy chcesz i postaw be babki do pionu w razie czego
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będą mi babki mówić, z której kolekcji mam sobie kiecę wybierać! ![]() Dobranoc, padam już |
|
|
|
|
#1062 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
Nas dziś czeka pakowanie, jutro skoczymy do mnie z kolejną partią rzeczy a tu już zostawimy tylko te najpotrzebniejsze
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Zadna konkretna
MŻ Od dziś zaczynam ![]() Witam Kochane. Ale jestem wściekła! TŻowi chyba z haka w pracy ukradli portfel. Nie miał tam może i kasy, ale miał wszystkie dokumenty w tym kartę bankomatową. I mówię, że jak nie znajdzie w aucie to musi ją zablkować, a on najmądrzejszy, że jak niby mieliby ją wykorzystać ![]() EDIT dzwonił TŻ, portfel wypadł mu w aucie... Wrrr, co mnie to nerwów kosztowało Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-05-12 o 07:58 |
|
|
|
#1064 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w ten sposób nie wiedzą nic te maluchy- bo całe osiedle, przedszkole i każdy kogoby spotkały by wiedział a ja na razie chcę tego uniknąć, w sumie to jak się uda to i do samego ślubu je przetrzymam w niewiedzy![]() Cytat:
ale widzę że się przeliczyłam...
|
|
#1065 |
|
Uzależnienie
|
Monika a czemu nie chcesz się chwalić? U mnie już wszyscy wiedzą, bo moja mam akogo tylko spotka to się chwali
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane może któraś z Was będzie wiedziała.
Wczoraj do południa umówiliśmy się na oglądanie mieszkania bez pośredników, po czym na wieczór zauważyłam, że pojawiło się to samo ogłoszenie przez agencję (musieli dosłownie przed naszym ogłoszeniem się z nimi dogadać). I teraz zastanawia mnie jedno, jeśli bylibyśmy skłonni kupić to mieszkanie, to chyba kupujemy bez pośredników, prawda? Bo przecież to nie agencja załatwiła im kupca, tylko my znaleźliśmy ich ogłoszenie bez pośrednictwa agencji. Jak myślicie?
|
|
|
|
#1067 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nawet jak przez pośredników, to nie my im dajemy jakąs prowizję tylko sprzedający, prawda? Ale jestem zielona z tego
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-05-12 o 08:30 |
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie w sloneczna sobote..
jak to dobrze miec wolne ![]() ale w sumie praca i tak na mnie czeka w domy, ale zawsze lepiej w domku niz wycodzic gdzies
|
#1070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie, co je to obchodzi?Cytat:
Cytat:
Jadę dziś na komunię do chrześniaka w rodzinne strony mojej mamy. Mój narzeczony nigdy tam nie był, więc wyjeżdżamy dziś, by pozwiedzać okolicę. Na razie piękna pogoda, więc mam nadzieję, że szykuje się nam piękny weekend |
|||
|
|
|
#1071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A o ślubie kto ma się dowiedzieć to się dowie, mogę zawsze kogoś spotkać załatwiając coś, ktoś może przechodzić pod salonem kiedy będę mierzyć suknię i mnie zauważyć itp itd i nie jest to jakaś tajemnica po prostu się nie chwalę
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam dziś myć okna i pada
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wstałam to było gorąco i świeciło słonki i cudnie było
a teraz przyszedł wiatr i chmury... chyba będzie burza... zimno jest:/
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za ilopokojowym się rozglądacie? |
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy nam na 3 pokojach
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
to trzymam kciuki mocno
za spełnienieteż bym chciała mieć po ślubie trzypokojowe a jednym z priorytetów dla mnie i dla J. jest duuuuży balkon, ot takie marzenie, żby mieć tam stolik i fotele i mnóstwo kwiatów, jakieś zioła, pomidorki w doniczkach ok, życzę Wam udanego, słonecznego weekendu :papa: i ruszam w drogę! |
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
wymiana dowodu jest bezpłatna, a za prawo jazdy się płaci (coś chyba ok 90 zł). No i oczywiście + zdjęcia jeśli się nie ma (na szczęście ja dużo nie zapłaciłam za nie )
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry. Piękna pogoda u mnie jest, ale popołudniiu ma przyjśc deszcz i ochłodzenie
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- w ogóle, co tu tak dzisiaj cicho? ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- właśnie sobie uświadomiłam, że już 2 tygodnie jestem żonką
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

normalnie 21 miała mu się kończyć umowa próbna i nie wiedzieliśmy nawet czy mu przedłużą, a on do rozów z szefostwem nastawiony jak do śmierci co najmniej, a dziś gadał z szefem (za moją namową ale zawsze) wynegocjował 400zł podwyżki i jeszcze godz pracy dostosowali mu do pociągów żeby codziennie godz wcześniej mógł być w domku
teraz mam większą motywację żeby wytrzymywać te jego wyjazdy
Będzie wcześniej w domu i przede wszystkim nie będzie wyjeżdżał - super
Jak dzieci reagują na to, żr rodzice biorą ślub?
ja go straszę, że z trzecim pewnie wpadniemy
Aż się boję, co to będzie, jak przyjdzie na mnie pora. Jutro możliwe, że odwiedzimy jeszcze 3 salony w innym mieście, ale sama nie wiem... jakoś nie mam wizji swojej wymarzonej sukni, a te, które widzę to mnie wcale nie zachwycają...
, więc już w ogóle świruję.
Szczęka mi opadła. Chyba bym w nerwach chodziła przez te dwa, trzy miesiące, czy zdążą tę sukienkę uszyć czy nie...

. Ale jak mus to mus

za spełnienie