Majowe Panny Młode - cz. VI - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-12, 08:54   #2491
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI

Cześć dziewczyny, pogoda do bani - zimno i pochmurno, ale prognozy mówią, że ma się od 16 poprawić i ma wyjść słońce - mam nadzieję Zbieram się do fryzjera O dziwi mam dużo czasu, bo wstałam wcześniej. Stresu jako takiego nie ma, ale drobne rzeczy mnie denerwują Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko
Dziękuje za wszystkie życzenia

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 11:28   #2492
iceflower
Przyjaciółka KWC

Łoł magdzia ślub za kilka godzin a Ty na wizaż wchodzisz pogoda mam nadzieję się poprawi u nas nie pada ale jest pochmurnie i wietrznie.

Dzwonili do mnie z salonu, przełożyli mi odbiór sukni na czwartek rano, oby wszystko było idealnie. Idę zaraz szukać butów na zmianę, może kupię też dzisiaj kolczyki. Mam też na głowie moich rodziców, moja mama chce żeby dobrać jej buty, tata krawat.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 11:35   #2493
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, pogoda do bani - zimno i pochmurno, ale prognozy mówią, że ma się od 16 poprawić i ma wyjść słońce - mam nadzieję Zbieram się do fryzjera O dziwi mam dużo czasu, bo wstałam wcześniej. Stresu jako takiego nie ma, ale drobne rzeczy mnie denerwują Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko
Dziękuje za wszystkie życzenia
Oby pogoda się poprawiła ale jak nie to nic, to nie pogoda jest najważniejsza dziś
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Łoł magdzia ślub za kilka godzin a Ty na wizaż wchodzisz pogoda mam nadzieję się poprawi u nas nie pada ale jest pochmurnie i wietrznie.
ja też w dzień ślubu rano byłam na Wizażu (ale nic nie pisałam już bo byście mnie pogoniły ) oraz odpisywałam na maile służbowe
Cytat:
Dzwonili do mnie z salonu, przełożyli mi odbiór sukni na czwartek rano, oby wszystko było idealnie. Idę zaraz szukać butów na zmianę, może kupię też dzisiaj kolczyki. Mam też na głowie moich rodziców, moja mama chce żeby dobrać jej buty, tata krawat.
udanych zakupów

Ja znowu sprawdzam prognozy pogody bo chcemy przed wyjazdem w podróż poślubną zrobić plener, ale pogoda oczywiście musiała sie popsuć celujemy w drugą połowę przyszłego tygodnia, oby się udało

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 11:53   #2494
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja znowu sprawdzam prognozy pogody bo chcemy przed wyjazdem w podróż poślubną zrobić plener, ale pogoda oczywiście musiała sie popsuć celujemy w drugą połowę przyszłego tygodnia, oby się udało
ja właśnie też sprawdziłam prognozę - na 26-tego i co?
13 stopni i deszcz

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 12:01   #2495
Myska0
Zakorzenienie

Kochane santom, magdziaS, kiriii, eimear życzę Wam cudownego ślubu i udanego wesela Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Pogodą się nie przejmujcie, to nie jest najważniejsze Buziaki!!! I żeby wszystko było w porządku

A ja zaraz jadę na zakupy.. Może jakąś biżuterię dopadnę.. U mnie wieje jak cholera, ale jeszcze nie pada.. Aż się boję sprawdzić jaka prognoza na 19-ego...

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 12:21   #2496
MARGIDA
Wtajemniczenie

nie przejmowałbym się tak bardzo pogodą, gdyby nie moje satynowe butki

poza tym mam dziwny sposób chodzenia, taki, że po przejściu kilku kroków po mokrym chodniku mam ochlapane nogi do wysokości zgięcia kolan

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-12, 12:26   #2497
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
13 stopni i deszcz
na 2 tygodnie przed prognozą w ogóle się nie przejmuj pamiętam jak ja przed ślubem sprawdzałam to miało być tak że tylko do 2 maja pogoda a później reszta tygodnia brzydka a okazało sie że popsuła się pogoda właściwie na 1,5 dnia i na weekend 5-6 maja znów było ładnie
Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość

A ja zaraz jadę na zakupy.. Może jakąś biżuterię dopadnę.. U mnie wieje jak cholera, ale jeszcze nie pada.. Aż się boję sprawdzić jaka prognoza na 19-ego...
na dzień dzisiejszy pokazują że będzie ładnie (przynajmniej u mnie )
Cytat:
nie przejmowałbym się tak bardzo pogodą, gdyby nie moje satynowe butki

poza tym mam dziwny sposób chodzenia, taki, że po przejściu kilku kroków po mokrym chodniku mam ochlapane nogi do wysokości zgięcia kolan
a dużo planujecie chodzić? bo ja też miałam satynowe butki i nic im się nie stało mimo chodzenia po kałużach (przypominam że przed samym wyjazdem do kościoła miałam wielką burzę z urwaniem chmury )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2012-05-12, 17:20   #2498
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
13 stopni i deszcz
To się jeszcze 10 razy zmieni, nie martw się na zapas

Cytat:
Na 19-tego akurat prognozy na razie dobre - słońce i bez upału.

Wróciłam, obyło się bez moich rodziców, idą jutro sami. Mam buty, totalnie nie pasują do sukni ślubnej, ale są miękkie, wygodne, stabilne i ładne. Mam nadzieję, że nie będę musiała ich wkładać, ale na wszelki wypadek będą i to najważniejsze. Idziemy dzisiaj na urodziny, to je założę i przetestuję.

Kupiłam też kolczyki w Aparcie, przymierzyłam sobie kilka par do twarzy i zdecydowałam się na mniejsze niż planowałam początkowo. Zastanawiam się, czy pasuje do nich bransoletka ze zdjęcia?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07613.jpg (34,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07618.jpg (30,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07616.jpg (25,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07605.jpg (14,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07606.jpg (19,3 KB, 23 załadowań)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-12, 19:45   #2499
MARGIDA
Wtajemniczenie

na i nasz dzisiejsze PM-ki są już mężatkami

Cytat:
Wróciłam, obyło się bez moich rodziców, idą jutro sami. Mam buty, totalnie nie pasują do sukni ślubnej, ale są miękkie, wygodne, stabilne i ładne. Mam nadzieję, że nie będę musiała ich wkładać, ale na wszelki wypadek będą i to najważniejsze. Idziemy dzisiaj na urodziny, to je założę i przetestuję.

Kupiłam też kolczyki w Aparcie, przymierzyłam sobie kilka par do twarzy i zdecydowałam się na mniejsze niż planowałam początkowo. Zastanawiam się, czy pasuje do nich bransoletka ze zdjęcia?
butki fajne
kolczyki śliczne i myślę, że bransoletka pasuje

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-12, 23:01   #2500
alwa
Wtajemniczenie

Cytat:

myślę że kolczyki i bransoletka pasują do siebie
korzystając z okazji, że mąż ogląda jakieś walki (ble), napisałam Wam moją relację i zostawiłam w klubie

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 00:07   #2501
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne butki i kolczyki bransoletka jak najbardziej pasuje
Cytat:
na i nasz dzisiejsze PM-ki są już mężatkami

Cytat:
Napisane przez alwa Pokaż wiadomość
myślę że kolczyki i bransoletka pasują do siebie
korzystając z okazji, że mąż ogląda jakieś walki (ble), napisałam Wam moją relację i zostawiłam w klubie
śliczna relacja, aż się wzruszyłam ja chcę jednak jeszcze raz (oczywiście z tym samym mężem )
super ze wszystko tak świetnie się udało

Wróciliśmy z TŻem z kabaretów ze Spodka fajna sprawa, uśmialiśmy się nieźle

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2012-05-13 o 00:09
Stary 2012-05-13, 13:29   #2502
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Butki super Kolczyki i bransoletka pasują Będzie pięknie

Cytat:
13 stopni i deszcz

Właśnie wczoraj nakazałam TŻetwoi zorganizować dwuosobowy parasol na ślub! Jak będziesz delikatnie szła, to się nie pochlapiesz Na ślub nie będziesz chyba pędzić takim krokiem jak na co dzień, trzeba dostojnie, powoli

Czytam Was, ale czas się kurczy, terminarz pęka w szwach. Organizowałam wczoraj panieński koleżance, super wyszło tylko kaca mam dzisiaj większego niż po własnym

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:50   #2503
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej Laski!!

mialam sie pojawic, ale tak to jest jak sie slub z daleka organizuje jeszcze tysiac rzeczy do zrobienia... zadne mojej niesamowitej historii?? jesli nie to i tak napisze

wiec od poczatku: tesciu jechal z nami drugim samochodem, bo my swoj mielismy lekko niepewny ze wzgledu na zajechana skrzynie biegow: skrzynia dojechala cala, natomiast nawigacja wyprowadzila tescia po jakis wioskach zamiast autostrada go ciagnac, my glypki pojechalismy za nim... pech chiala, ze byly roboty drogowe, niezabezpieczony beton i najechalismy z wieksza predkoscia niz powinnismy. wjezdzajac juz do szczecina poczulismy, ze cos jest nie halo: trabimy do ojca, migamy mu swiatlami: pojechal... o 1 w nocy zmienialismy opone.

next: dzwonie w niedziele do fotografa: co sie okazuje? ma noge w gipsie od kostki po udo...(mieli mu skracac do polowy gips w poniedzialek, jak bedzie tego nie wie nikt, dzis sie z nim widzimy)

next: jade odebrac suknie. wchodze do salonu, mowie babce, a ona do mnie, ze nie ma tego w zleceniach... juz wqrwiona zazwonila do wlascicielki, okazalo sie, ze jednak jest, tylko w papierach jej nie bylo... wzielam, przymierzam, patrze... dziura w tiulu jak byla tak jest, nie byla w ogole zwezona, a baba jeszcze bezczelnie probowala mi ja wcisnac, ze tak musi byc i ze to wina halki, ze sie tak uklada: dupa jasiu... powiedzialam, ze nic z tego, zadzwonila do wlascicielki i dala mi sluchawke. zostalam poinformowana, ze dziury nie da sie zrobic, a wymieniac tiulu im sie nie oplaca.... czemu kurde nie wiedzialam tego wczesniej??!! bylo mowione, ze wszystko zrobia!!

next: po wizycie w salonie nadeszla pora na wizyte na sali... przyjezdzamy. tapety jakies z lekka poodlepiane, zacieki na sufitach. przychodzi wlasciciel. no to mu mowimy co i jak, ze 52 osoby beda, i ze 40 na nocleg... a on do nas, ze nie ma noclegow, bo oni se wynajeli dla jakis pracownikow... no czad po prostu, ze zlosci zrobilam sie purpurowa..... drugi raz tego dnia sie poryczalam... nieestetyczne zacieki i poodklejane tapety sa wynikiem pekniecia rury.. zalalo im caly palacyk...

na szczescie wszystko mi sie wczoraj juz poprostowalo: mamy zalatwionego busa, sukienke mi zwezyly w ciagu jednego wieczoru, czego nie zrobily przez 2 miesiace, UWAGA nawet jakims dziwnym trafem dziura z tiulu znikla...

wczoraj tez zrobialm sobi rzesy i farbowalam wloski pogoda na slub jestem masakrycznie zalamana, bo u nas tez ma byc kiepsko... mam nadzieje, ze chociaz deszcz nie bedzie padal i nie bedzie szaro i smutno...

stresa mam juz konkretnego i dzis ide sie zaopatrzyc w jakis uspokajacze... kiedy tylko bede miala czas bede wpadac i podczytywac

myska, mi sie wydawalo, ze wlasnie z tych mkoszy byla najlepsza oferta, bo kosze nie jakos kosmicznie drogie a i wklad w nie nienajgorszy.
ooooooo matuchno

Wszystkim wczorajszym PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Czytałam wszystkie relacje u mnie szał ciał następna w kolejce. Nie wiem w ogóle co się dzieje.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 08:05   #2504
Myska0
Zakorzenienie

Witam się poniedziałkowo....

Jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego dla nowych ŻONEK!!!
Czekamy teraz na relacje i zdjęcia

U mnie weekend to spędzenie czasu w galeriach - od godziny 13 - 21 Normalnie mama i świadkowa - siostra mnie wykończyły.. Ale za to kupiłam kolczyki i pomarańczową sukienkę (na drugi dzień jednak kupiłam, żeby jakoś na śniadanie zejść ) - zdjęć nie zrobiłam, bo nie miałam kiedy..
Dodatkowo pończochy samonośne gatty (chyba rezygnuję całkowicie z pasa na ślubie i weselu)..
W Atlanticu trafiłyśmy na taką kobiecinę, że wiem już jak dobrać stanik do swoich minimalnych piersi i nawet miseczka z B do C podskoczyła.. Babeczka była świetna.. Doradziła co i jak.. Normalnie ze świecą szukać takich pań w sklepach z bielizną.. Człowiek się uczy całe życie.. I mimo, że nie miałam w planach kupna stanika to kupiłam dwa I się zastanawiam czy nie zmienić rozmiaru bielizny ślubnej (ale chyba sobie już daruję)..
Kupiłam jeszcze błyszczyk i pomadkę (taką jak mi poradziła makijażystka), farbę do włosków i odwiedziliśmy kwiaciarnie ustalić szczegóły
Dodam, że mama kupiła kieckę, siostra bolerko, więc mama i świadkowa ubrane - tylko im butów brakuje.. :/ I powiem Wam, że świadkowa ma błękitną sukienkę, mama niebieską, a moja starsza siostra ma granatową Dobre co?

Przyszły nam też kosze dla rodziców, jesteśmy bardzo zadowoleni Śliczne są.. W kolorach pomarańczowych - takie radosne

W weekend też ustaliliśmy jakie stoły i usadzenie gości też gotowe.. Mamy dwie opcje i jutro jedziemy to omawiać.. Ale dogadać się z moim TŻetem było ciężko. Uważa, że jeśli postawimy numerki na stołach to będzie to wyglądało jak nie na weselu i, że robimy z gości głupków, jak zrobimy rozpiskę na drzwiach kto przy jakim stoliku siedzi... Normalnie załamał mnie.... Stanęło na moim Czyli numery stołów będą i na drzwiach też będzie rozpiska

Ustaliliśmy też, że tort będzie po oczepinach, a o 22 podziękowania dla rodziców.

Rozpiskę na cały ten tydzień mamy ustaloną i kurcze zaczyna brakować czasu..

To już za 6 dni!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:

Butki i kolczyki piękne Moje kolczyki są jeszcze mniejsze Bransoletka pasuje

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2012-05-14 o 08:01
Stary 2012-05-14, 09:05   #2505
_bagheera_
Wtajemniczenie

Dzień dobry majóweczki, witam się i ja

Mój weekend pełen wrażeń nie był - spędzony w szkole...... Ten tydzień mam trochę luźniejszy, bo jutro tylko makijaż próbny, w środę dentystka , a w czwartek ostateczna przymiarka sukni i teoretycznie odbiór, ale nie wiem czy już wezmę suknię do domu, czy jeszcze na mnie poczeka. No i jeszcze muszę napisać dwie prace do szkoły

Gratuluję wszystkim weekendowym żonkom!!!! zaraz zajrzę do klubu o poczytam relacje

Myska0 kolczyki śliczne!! właśnie o czymś podobnym myślałam, ale mnie zakupy dopiero czekają..

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:38   #2506
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie

Byliśmy wczoraj na lekcji tańca, dziewczyna ułożyła nam super układ, dość prosty, dość krótki a bardzo ładny. TŻ krzyczał od samego początku że ma być krótko a potem w domu stwierdził, że chciałby tańczyć dłużej.
Uwielbiam naszą piosenkę na pierwszy taniec i jestem bardzo zadowolona.

Problem jest tylko z moimi butami, bo przez platformy się usztywniam i nie wychodzi mi walcowe unoszenie i opadanie, zaczęłam się martwić. Mam teoretycznie buty na 10 cm obcas w domu, bez platformy, ale po pierwsze moja siostra chce je pożyczyć na mój ślub, a po drugie 1,5 cm różnicy w wysokości się może skończyć deptaniem sukni.
Musimy jeszcze potrenować, ale nie chciałabym żeby nasz walc był przechodzony.

Kupiłam też wczoraj grzebyczek do włosów z cyrkoniami. Ale kurcze, nie chciałabym by "przebrana" i nie wiem czy nie będę z nim we włosach. Niby powinno być ok, ale tak jakoś nabrałam wątpliwości.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-14, 10:40   #2507
_bagheera_
Wtajemniczenie

Dziewczyny moja babcia panikuje, czym doprowadza mnie do furii
Była wczoraj w kościele i ksiądz rozwodził się na temat tego, że zaczyna się robić ładnie, że kościół to świątynia boża i że należy go traktować z szacunkiem, czyli panowie nie mają chodzić w krótkich spodenkach do kościoła , a panie nie pokazywać ramion i dekoltów, co głównie mówił zwłaszcza do panien młodych... no i moja babcia panika, że ja nic nie mam na ramiona, że zwróci mi uwagę i tak dalej... Przecież nie będę sobie nic na siłę na szybko kupować, a jak mi zwróci uwagę to trudno, udzielenia ślubu przecież mi nie odmówi...

Franio
Staś
Stary 2012-05-14, 10:52   #2508
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie

Byliśmy wczoraj na lekcji tańca, dziewczyna ułożyła nam super układ, dość prosty, dość krótki a bardzo ładny. TŻ krzyczał od samego początku że ma być krótko a potem w domu stwierdził, że chciałby tańczyć dłużej.
Uwielbiam naszą piosenkę na pierwszy taniec i jestem bardzo zadowolona.

Problem jest tylko z moimi butami, bo przez platformy się usztywniam i nie wychodzi mi walcowe unoszenie i opadanie, zaczęłam się martwić. Mam teoretycznie buty na 10 cm obcas w domu, bez platformy, ale po pierwsze moja siostra chce je pożyczyć na mój ślub, a po drugie 1,5 cm różnicy w wysokości się może skończyć deptaniem sukni.
Musimy jeszcze potrenować, ale nie chciałabym żeby nasz walc był przechodzony.

Kupiłam też wczoraj grzebyczek do włosów z cyrkoniami. Ale kurcze, nie chciałabym by "przebrana" i nie wiem czy nie będę z nim we włosach. Niby powinno być ok, ale tak jakoś nabrałam wątpliwości.

Iceflower, mam ten sam problem w tańczeniu walca w platformach, a muszą być TE buty, bo to te różowe-pokazowe Chodziłam w nich na kurs i unoszenia nie robię na palcach jak powinno być, tylko kolanami, też wygląda jak falowanie, a naszych nóg przecież widać nie będzie. Poćwicz sobie w ten sposób. Druga sprawa, to że przy kroku w tył nie mogę postawić obcasa na podłodze, bo jak noż widelec zahaczę o suknię, to będzie gleba. Więc trochę jest zachodu, ale taniec wychodzi ładnie. Mamy trudny układ, a TŻet mój to wszystko ogarnia i jeszcze mówi, że prosty Zadziwia mnie

Nagraliśmy telefonem jak tańczymy układ, żeby się ocenić i żeby mieć ściągawkę jak to szło. Polecam!

- George Elliot
Stary 2012-05-14, 11:03   #2509
iceflower
Przyjaciółka KWC

Też mamy nagrane ale nie bardzo mamy gdzie i kiedy poćwiczyć jeszcze. Myślałam o unoszeniu na kolanach, myślałam też o butach bez platformy ale boję się że podeptam suknię. No nic, będzie co ma być.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-14, 11:15   #2510
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też mamy nagrane ale nie bardzo mamy gdzie i kiedy poćwiczyć jeszcze. Myślałam o unoszeniu na kolanach, myślałam też o butach bez platformy ale boję się że podeptam suknię. No nic, będzie co ma być.
Ja daję radę w platformach to Ty też dasz Poćwicz chociaż w miejscu samo unoszenie, ja śmigam na 1m kw. po przedpokoju, żeby tylko nie zapomnieć.

- George Elliot
Stary 2012-05-14, 11:20   #2511
iceflower
Przyjaciółka KWC

To tyle miejsca mniej więcej mam wolnego w mieszkaniu, będę śmigać wieczorem. Musi być dobrze.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-14, 12:30   #2512
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry majóweczki, witam się i ja

Mój weekend pełen wrażeń nie był - spędzony w szkole...... Ten tydzień mam trochę luźniejszy, bo jutro tylko makijaż próbny, w środę dentystka , a w czwartek ostateczna przymiarka sukni i teoretycznie odbiór, ale nie wiem czy już wezmę suknię do domu, czy jeszcze na mnie poczeka. No i jeszcze muszę napisać dwie prace do szkoły

Gratuluję wszystkim weekendowym żonkom!!!! zaraz zajrzę do klubu o poczytam relacje

Myska0 kolczyki śliczne!! właśnie o czymś podobnym myślałam, ale mnie zakupy dopiero czekają..
Kolczyki są Iceflower

A ja przez ten tydzień będę miała młyn Ale fajnie tak.. Nie będę siedziała i myślała co i jak

Cytat:
Napisane przez _bagheera_
Dziewczyny moja babcia panikuje, czym doprowadza mnie do furii
Była wczoraj w kościele i ksiądz rozwodził się na temat tego, że zaczyna się robić ładnie, że kościół to świątynia boża i że należy go traktować z szacunkiem, czyli panowie nie mają chodzić w krótkich spodenkach do kościoła , a panie nie pokazywać ramion i dekoltów, co głównie mówił zwłaszcza do panien młodych... no i moja babcia panika, że ja nic nie mam na ramiona, że zwróci mi uwagę i tak dalej... Przecież nie będę sobie nic na siłę na szybko kupować, a jak mi zwróci uwagę to trudno, udzielenia ślubu przecież mi nie odmówi...
Ja też nie będę miała nic na ramiona i mam nadzieję, że będzie cieplej.. Najwyżej trochę zmarznę Przynajmniej pocić się nie będę A welon zawsze trochę plecy zasłania

U mnie mama panikuje, że jak to będzie jak goście przyjadą do nas do domu.. Bo u mnie moja siostra rodziła w pod koniec marca i przyjeżdża z maluszkiem, dodatkowo moja siostra cioteczna z dziećmi, które mają adhd i normalnie będzie jeden wielki cyrk.. Zwłaszcza, że przy maluszku trzeba być w miarę cicho.. Ale jakoś to przecież będzie..

Dziś idziemy do kwiaciarki - daje jej materiał z obciętej sukienki, żeby miała czym obwiązać bukiet i ustalam co dokładnie dla świadkowej i mam

Idziemy też do kancelarii zapłacić za mszę i wskazać czytania jakie chcemy.. No i ewentualnie księdza, ale mi już to obojętne raczej..

Na 18.30 idziemy na pierwszą i ostatnią lekcję tańca u mojego brata ciotecznego, a wcześniej kupujemy wino i Karmi - dla matek karmiących (bo takowe 3 będą u mnie na weselichu ).

No i dzisiaj jeszcze chciałam pofarbować włoski..

Fajnie Wam z tym tańcem.. My będziemy się zwyczajnie bujać, bo mój TŻet jest niereformowalny w tej kwestii.. Spina się i ni jak nie da się z nim ładnie zatańczyć Ale to nie jest najważniejsze

A dziewczyny powiedzcie mi jeszcze czy muszę coś robić z brwiami? Zerknijcie proszę na fotkę z makijażem Nie wiem czy nie zrobić sobie cieńszych brwi....

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2012-05-14, 13:18   #2513
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolczyki są Iceflower
jejku, faktycznie..... ale jestem gapa! i ostatnio tak mam ze wszystkim normalnie..

Cytat:
Ja też nie będę miała nic na ramiona i mam nadzieję, że będzie cieplej.. Najwyżej trochę zmarznę Przynajmniej pocić się nie będę A welon zawsze trochę plecy zasłania
ja jestem tego samego zdania tyle o ile będzie konieczne przykryje się welonem, a z przodu nie będę miała tak mocno goło, bo jakieś tam ramiączka przecież mam przy sukni

Cytat:
A dziewczyny powiedzcie mi jeszcze czy muszę coś robić z brwiami? Zerknijcie proszę na fotkę z makijażem Nie wiem czy nie zrobić sobie cieńszych brwi....
jeśli chodzi o brwi to ja bym zrobiła trochę cieńsze będą bardziej subtelne, tak mi się przynajmniej wydaje

Franio
Staś
Stary 2012-05-14, 13:49   #2514
iceflower
Przyjaciółka KWC

Myska ja bym nieco podregulowała brwi. Sama też idę jutro, tylko się stresuję, bo nie mam sprawdzonej kosmetyczki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-14, 21:19   #2515
alwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolczyki są Iceflower

A ja przez ten tydzień będę miała młyn Ale fajnie tak.. Nie będę siedziała i myślała co i jak

U mnie mama panikuje, że jak to będzie jak goście przyjadą do nas do domu.. Bo u mnie moja siostra rodziła w pod koniec marca i przyjeżdża z maluszkiem, dodatkowo moja siostra cioteczna z dziećmi, które mają adhd i normalnie będzie jeden wielki cyrk.. Zwłaszcza, że przy maluszku trzeba być w miarę cicho.. Ale jakoś to przecież będzie..

Dziś idziemy do kwiaciarki - daje jej materiał z obciętej sukienki, żeby miała czym obwiązać bukiet i ustalam co dokładnie dla świadkowej i mam

Idziemy też do kancelarii zapłacić za mszę i wskazać czytania jakie chcemy.. No i ewentualnie księdza, ale mi już to obojętne raczej..

Na 18.30 idziemy na pierwszą i ostatnią lekcję tańca u mojego brata ciotecznego, a wcześniej kupujemy wino i Karmi - dla matek karmiących (bo takowe 3 będą u mnie na weselichu ).

No i dzisiaj jeszcze chciałam pofarbować włoski..

Fajnie Wam z tym tańcem.. My będziemy się zwyczajnie bujać, bo mój TŻet jest niereformowalny w tej kwestii.. Spina się i ni jak nie da się z nim ładnie zatańczyć Ale to nie jest najważniejsze

ja sama byłam na regulacji u tej, która robiła mi makijaż, ale ogólnie mam grube brwi i w takich się lepiej czuję kosmetyczka powinna doradzic, czy cieńsze będą lepsze czy wystarczy je tylko trochę wyregulowac. ja się na tym aż tak nie znam, żeby Ci doradzic

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 07:03   #2516
Czekoladkaa
Raczkowanie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Edytowane przez Czekoladkaa
Czas edycji: 2012-06-30 o 07:29 Powód: Edit
Czekoladkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 07:58   #2517
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladkaa Pokaż wiadomość
hej melduję się jako żonka, wszystko przebiegło fantastycznie i sukienka która pod koniec przestała się mi podobać wszystkim zaparła dech w piersiach

życzę kolejnym majówkom aby ten dzień był tak niezapomniany jak u mnie...! Buziaki kochane
Witam Cię jako pierwsza GRATULACJE!!! jak to dobrze, że wszystko się udało no i że sukienka się podobała jak się czujesz jako żonka?

Ja byłam wczoraj ustalić ostatecznie menu, dogadać dekoracje sali (które mamy gratis ) i podać wstępną liczbę gości i naprawdę uwielbiam moją salę, a właścicieli chyba jeszcze bardziej! Właściwi ludzie na właściwym miejscu

Franio
Staś
Stary 2012-05-15, 08:09   #2518
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość
jejku, faktycznie..... ale jestem gapa! i ostatnio tak mam ze wszystkim normalnie..

ja jestem tego samego zdania tyle o ile będzie konieczne przykryje się welonem, a z przodu nie będę miała tak mocno goło, bo jakieś tam ramiączka przecież mam przy sukni

jeśli chodzi o brwi to ja bym zrobiła trochę cieńsze będą bardziej subtelne, tak mi się przynajmniej wydaje
Ja też jestem gapa.. Jestem tak już zestresowana i rozkojarzona, że nie mogę się na niczym skupić.. Mój dzień ostatnio trwa od 6 do 24.. A ja lubię pospać.. No ale już niedługo to zamieszanie się skończy
No i chudnę.. Dobrze, że mam suknię zawiązywaną z tyłu..

Ja nie mam nic na ramionach (nawet łańcuszka) i boję się jedynie, że zmarznę a nie co ludzie powiedzą

Z tymi brwiami to chyba pójdę do kosmetyczki po poradę.. Chociaż nie wiem kiedy ją wcisnę..

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Myska ja bym nieco podregulowała brwi. Sama też idę jutro, tylko się stresuję, bo nie mam sprawdzonej kosmetyczki.
Dzięki za radę.. Też coś wykombinuję..

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez alwa Pokaż wiadomość
ja sama byłam na regulacji u tej, która robiła mi makijaż, ale ogólnie mam grube brwi i w takich się lepiej czuję kosmetyczka powinna doradzic, czy cieńsze będą lepsze czy wystarczy je tylko trochę wyregulowac. ja się na tym aż tak nie znam, żeby Ci doradzic
No ja od zawsze takie mam.. Lekko tylko reguluję.. Zobaczymy co mi kosmetyczka podpowie..

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekoladkaa Pokaż wiadomość
hej melduję się jako żonka, wszystko przebiegło fantastycznie i sukienka która pod koniec przestała się mi podobać wszystkim zaparła dech w piersiach

życzę kolejnym majówkom aby ten dzień był tak niezapomniany jak u mnie...! Buziaki kochane
No widzisz, i było się stresować kiecką??
GRATULACJE i cieszę się, że wszystko wyszło cudnie

Prosimy o dłuższą relację

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2012-05-15, 08:18   #2519
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też jestem gapa.. Jestem tak już zestresowana i rozkojarzona, że nie mogę się na niczym skupić.. Mój dzień ostatnio trwa od 6 do 24.. A ja lubię pospać.. No ale już niedługo to zamieszanie się skończy
No i chudnę.. Dobrze, że mam suknię zawiązywaną z tyłu..

Ja nie mam nic na ramionach (nawet łańcuszka) i boję się jedynie, że zmarznę a nie co ludzie powiedzą
Ja też łańcuszka nie mam i absolutnie nie przejmuję się tym co ludzie powiedzą! jeżeli ksiądz mi coś powie no to powie, nie przejmę się tym tak jak moja babcia, no a ślubu chcąc nie chcąc musi mi udzielić

Dziewczyny wpadłam na pomysł z podziękowaniami dla gości tzn. właściwie go odgapiłam od kuzyna, który kilka lat temu to miał, ale co tam kupię cukierki migdałki, kupię tiul czy coś podobnego, białą wstążkę a kartki z podziękowaniami wydrukuję sama. Każdy z gości dostanie po dwa cukiereczki i myślę, że fajnie. A Wy co sądzicie?

Franio
Staś
Stary 2012-05-15, 08:27   #2520
magdziaS
Podróżniczka

Cześć kochane!! Melduje się żonka
Siedzę właśnie w pracy Nie mogę się doczekać aż Wam skrobnę relację, na razie to nie wiem w co pierwsze ręce włożyć Dwa dni wesela, wczoraj jeszcze u TŻta poprawiny poprawin były Dzisiaj ledwo wstałam do pracy

Ślub był piękny, jestem strasznie zadowolona, wszyscy chwalili imprezę i zespół - który był rewelacyjny, jedzenie nie do przejedzenia i my szczęśliwi Pogoda się poprawiła akurat na nasze wyjście do koscioła, a po obiedzie już całkowicie się rozpogodziło Relacja i kilka zdjeć będzie wieczorem

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości