|
|
#2491 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI
Cześć dziewczyny, pogoda do bani - zimno i pochmurno, ale prognozy mówią, że ma się od 16 poprawić i ma wyjść słońce - mam nadzieję
Zbieram się do fryzjera O dziwi mam dużo czasu, bo wstałam wcześniej. Stresu jako takiego nie ma, ale drobne rzeczy mnie denerwują Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko Dziękuje za wszystkie życzenia |
|
|
|
#2492 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Łoł
magdzia ślub za kilka godzin a Ty na wizaż wchodzisz pogoda mam nadzieję się poprawi u nas nie pada ale jest pochmurnie i wietrznie.Dzwonili do mnie z salonu, przełożyli mi odbiór sukni na czwartek rano, oby wszystko było idealnie. Idę zaraz szukać butów na zmianę, może kupię też dzisiaj kolczyki. Mam też na głowie moich rodziców, moja mama chce żeby dobrać jej buty, tata krawat.
|
|
#2493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) oraz odpisywałam na maile służbowe Cytat:
Ja znowu sprawdzam prognozy pogody bo chcemy przed wyjazdem w podróż poślubną zrobić plener, ale pogoda oczywiście musiała sie popsuć celujemy w drugą połowę przyszłego tygodnia, oby się udało
|
|||
|
|
|
#2494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
13 stopni i deszcz
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane santom, magdziaS, kiriii, eimear życzę Wam cudownego ślubu i udanego wesela
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Pogodą się nie przejmujcie, to nie jest najważniejsze Buziaki!!! I żeby wszystko było w porządku ![]() A ja zaraz jadę na zakupy.. Może jakąś biżuterię dopadnę.. U mnie wieje jak cholera, ale jeszcze nie pada.. Aż się boję sprawdzić jaka prognoza na 19-ego... ![]() |
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
nie przejmowałbym się tak bardzo pogodą, gdyby nie moje satynowe butki
![]() poza tym mam dziwny sposób chodzenia, taki, że po przejściu kilku kroków po mokrym chodniku mam ochlapane nogi do wysokości zgięcia kolan
|
|
#2497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak ja przed ślubem sprawdzałam to miało być tak że tylko do 2 maja pogoda a później reszta tygodnia brzydka a okazało sie że popsuła się pogoda właściwie na 1,5 dnia i na weekend 5-6 maja znów było ładnie Cytat:
(przynajmniej u mnie )Cytat:
bo ja też miałam satynowe butki i nic im się nie stało mimo chodzenia po kałużach (przypominam że przed samym wyjazdem do kościoła miałam wielką burzę z urwaniem chmury )
|
|||
|
|
|
#2498 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wróciłam, obyło się bez moich rodziców, idą jutro sami. Mam buty, totalnie nie pasują do sukni ślubnej, ale są miękkie, wygodne, stabilne i ładne. Mam nadzieję, że nie będę musiała ich wkładać, ale na wszelki wypadek będą i to najważniejsze. Idziemy dzisiaj na urodziny, to je założę i przetestuję.Kupiłam też kolczyki w Aparcie, przymierzyłam sobie kilka par do twarzy i zdecydowałam się na mniejsze niż planowałam początkowo. Zastanawiam się, czy pasuje do nich bransoletka ze zdjęcia?
|
|
|
#2499 | |
|
Wtajemniczenie
|
na i nasz dzisiejsze PM-ki są już mężatkami
Cytat:
kolczyki śliczne
|
|
|
#2500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() korzystając z okazji, że mąż ogląda jakieś walki (ble), napisałam Wam moją relację i zostawiłam w klubie
|
|
#2501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bransoletka jak najbardziej pasuje Cytat:
ja chcę jednak jeszcze raz (oczywiście z tym samym mężem ) super ze wszystko tak świetnie się udało Wróciliśmy z TŻem z kabaretów ze Spodka fajna sprawa, uśmialiśmy się nieźle
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-05-13 o 00:09 |
||
|
|
|
#2502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki i bransoletka pasują ![]() Cytat:
![]() Właśnie wczoraj nakazałam TŻetwoi zorganizować dwuosobowy parasol na ślub! Jak będziesz delikatnie szła, to się nie pochlapiesz ![]() Czytam Was, ale czas się kurczy, terminarz pęka w szwach. Organizowałam wczoraj panieński koleżance, super wyszło
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkim wczorajszym PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
![]() Czytałam wszystkie relacje u mnie szał ciał następna w kolejce. Nie wiem w ogóle co się dzieje.
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo....
Jeszcze raz wszystkiego naj naj najlepszego dla nowych ŻONEK!!! ![]() Czekamy teraz na relacje i zdjęcia ![]() U mnie weekend to spędzenie czasu w galeriach - od godziny 13 - 21 ) - zdjęć nie zrobiłam, bo nie miałam kiedy..Dodatkowo pończochy samonośne gatty (chyba rezygnuję całkowicie z pasa na ślubie i weselu).. W Atlanticu trafiłyśmy na taką kobiecinę, że wiem już jak dobrać stanik do swoich minimalnych piersi i nawet miseczka z B do C podskoczyła.. Babeczka była świetna.. Doradziła co i jak.. Normalnie ze świecą szukać takich pań w sklepach z bielizną.. Człowiek się uczy całe życie.. I mimo, że nie miałam w planach kupna stanika to kupiłam dwa I się zastanawiam czy nie zmienić rozmiaru bielizny ślubnej (ale chyba sobie już daruję)..Kupiłam jeszcze błyszczyk i pomadkę (taką jak mi poradziła makijażystka), farbę do włosków i odwiedziliśmy kwiaciarnie ustalić szczegóły ![]() Dodam, że mama kupiła kieckę, siostra bolerko, więc mama i świadkowa ubrane - tylko im butów brakuje.. :/ I powiem Wam, że świadkowa ma błękitną sukienkę, mama niebieską, a moja starsza siostra ma granatową Dobre co? ![]() Przyszły nam też kosze dla rodziców, jesteśmy bardzo zadowoleni Śliczne są.. W kolorach pomarańczowych - takie radosne ![]() W weekend też ustaliliśmy jakie stoły i usadzenie gości też gotowe.. Mamy dwie opcje i jutro jedziemy to omawiać.. Ale dogadać się z moim TŻetem było ciężko. Uważa, że jeśli postawimy numerki na stołach to będzie to wyglądało jak nie na weselu i, że robimy z gości głupków, jak zrobimy rozpiskę na drzwiach kto przy jakim stoliku siedzi... Normalnie załamał mnie.... Czyli numery stołów będą i na drzwiach też będzie rozpiska ![]() Ustaliliśmy też, że tort będzie po oczepinach, a o 22 podziękowania dla rodziców. Rozpiskę na cały ten tydzień mamy ustaloną i kurcze zaczyna brakować czasu.. ![]() To już za 6 dni!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
Moje kolczyki są jeszcze mniejsze Bransoletka pasuje
Edytowane przez Myska0 Czas edycji: 2012-05-14 o 08:01 |
|
|
|
|
#2505 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry majóweczki, witam się i ja
Mój weekend pełen wrażeń nie był - spędzony w szkole...... Ten tydzień mam trochę luźniejszy, bo jutro tylko makijaż próbny, w środę dentystka , a w czwartek ostateczna przymiarka sukni i teoretycznie odbiór, ale nie wiem czy już wezmę suknię do domu, czy jeszcze na mnie poczeka. No i jeszcze muszę napisać dwie prace do szkoły Gratuluję wszystkim weekendowym żonkom!!!! ![]() Myska0 kolczyki śliczne!! właśnie o czymś podobnym myślałam, ale mnie zakupy dopiero czekają.. |
|
|
|
#2506 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie ![]() Byliśmy wczoraj na lekcji tańca, dziewczyna ułożyła nam super układ, dość prosty, dość krótki a bardzo ładny. TŻ krzyczał od samego początku że ma być krótko a potem w domu stwierdził, że chciałby tańczyć dłużej. ![]() Uwielbiam naszą piosenkę na pierwszy taniec ![]() Problem jest tylko z moimi butami, bo przez platformy się usztywniam i nie wychodzi mi walcowe unoszenie i opadanie, zaczęłam się martwić. Mam teoretycznie buty na 10 cm obcas w domu, bez platformy, ale po pierwsze moja siostra chce je pożyczyć na mój ślub, a po drugie 1,5 cm różnicy w wysokości się może skończyć deptaniem sukni. Musimy jeszcze potrenować, ale nie chciałabym żeby nasz walc był przechodzony. ![]() Kupiłam też wczoraj grzebyczek do włosów z cyrkoniami. Ale kurcze, nie chciałabym by "przebrana" i nie wiem czy nie będę z nim we włosach. Niby powinno być ok, ale tak jakoś nabrałam wątpliwości.
|
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny moja babcia panikuje, czym doprowadza mnie do furii
![]() Była wczoraj w kościele i ksiądz rozwodził się na temat tego, że zaczyna się robić ładnie, że kościół to świątynia boża i że należy go traktować z szacunkiem, czyli panowie nie mają chodzić w krótkich spodenkach do kościoła |
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iceflower, mam ten sam problem w tańczeniu walca w platformach, a muszą być TE buty, bo to te różowe-pokazowe Poćwicz sobie w ten sposób. Druga sprawa, to że przy kroku w tył nie mogę postawić obcasa na podłodze, bo jak noż widelec zahaczę o suknię, to będzie gleba. Więc trochę jest zachodu, ale taniec wychodzi ładnie. Zadziwia mnie Nagraliśmy telefonem jak tańczymy układ, żeby się ocenić i żeby mieć ściągawkę jak to szło. Polecam!
|
|
|
#2509 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Też mamy nagrane
ale nie bardzo mamy gdzie i kiedy poćwiczyć jeszcze. Myślałam o unoszeniu na kolanach, myślałam też o butach bez platformy ale boję się że podeptam suknię. No nic, będzie co ma być.
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2511 |
|
Przyjaciółka KWC
|
To tyle miejsca mniej więcej mam wolnego w mieszkaniu, będę śmigać wieczorem.
Musi być dobrze.
|
|
#2512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja przez ten tydzień będę miała młyn Ale fajnie tak.. Nie będę siedziała i myślała co i jak ![]() Cytat:
Przynajmniej pocić się nie będę A welon zawsze trochę plecy zasłania ![]() U mnie mama panikuje, że jak to będzie jak goście przyjadą do nas do domu.. Bo u mnie moja siostra rodziła w pod koniec marca i przyjeżdża z maluszkiem, dodatkowo moja siostra cioteczna z dziećmi, które mają adhd i normalnie będzie jeden wielki cyrk.. Zwłaszcza, że przy maluszku trzeba być w miarę cicho.. Ale jakoś to przecież będzie.. ![]() Dziś idziemy do kwiaciarki - daje jej materiał z obciętej sukienki, żeby miała czym obwiązać bukiet i ustalam co dokładnie dla świadkowej i mam ![]() Idziemy też do kancelarii zapłacić za mszę i wskazać czytania jakie chcemy.. No i ewentualnie księdza, ale mi już to obojętne raczej.. Na 18.30 idziemy na pierwszą i ostatnią lekcję tańca u mojego brata ciotecznego, a wcześniej kupujemy wino i Karmi - dla matek karmiących (bo takowe 3 będą u mnie na weselichu ).No i dzisiaj jeszcze chciałam pofarbować włoski.. ![]() Fajnie Wam z tym tańcem.. My będziemy się zwyczajnie bujać, bo mój TŻet jest niereformowalny w tej kwestii.. Ale to nie jest najważniejsze ![]() A dziewczyny powiedzcie mi jeszcze czy muszę coś robić z brwiami? Zerknijcie proszę na fotkę z makijażem Nie wiem czy nie zrobić sobie cieńszych brwi....
|
||
|
|
|
#2513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jejku, faktycznie.....
ale jestem gapa! i ostatnio tak mam ze wszystkim normalnie..Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2514 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Myska ja bym nieco podregulowała brwi. Sama też idę jutro, tylko się stresuję, bo nie mam sprawdzonej kosmetyczki.
|
|
#2515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kosmetyczka powinna doradzic, czy cieńsze będą lepsze czy wystarczy je tylko trochę wyregulowac. ja się na tym aż tak nie znam, żeby Ci doradzic
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
12.05.2012 godz. 15 Edytowane przez Czekoladkaa Czas edycji: 2012-06-30 o 07:29 Powód: Edit |
|
|
|
#2517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULACJE!!! jak to dobrze, że wszystko się udało no i że sukienka się podobała jak się czujesz jako żonka?Ja byłam wczoraj ustalić ostatecznie menu, dogadać dekoracje sali (które mamy gratis ) i podać wstępną liczbę gości i naprawdę uwielbiam moją salę, a właścicieli chyba jeszcze bardziej! Właściwi ludzie na właściwym miejscu |
|
|
|
|
#2518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja lubię pospać.. No ale już niedługo to zamieszanie się skończy ![]() No i chudnę.. Dobrze, że mam suknię zawiązywaną z tyłu.. ![]() Ja nie mam nic na ramionach (nawet łańcuszka) i boję się jedynie, że zmarznę a nie co ludzie powiedzą ![]() Z tymi brwiami to chyba pójdę do kosmetyczki po poradę.. Chociaż nie wiem kiedy ją wcisnę.. ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() GRATULACJE i cieszę się, że wszystko wyszło cudnie ![]() Prosimy o dłuższą relację
|
||||
|
|
|
#2519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wpadłam na pomysł z podziękowaniami dla gości kupię cukierki migdałki, kupię tiul czy coś podobnego, białą wstążkę a kartki z podziękowaniami wydrukuję sama. Każdy z gości dostanie po dwa cukiereczki i myślę, że fajnie. A Wy co sądzicie?
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Podróżniczka
|
Cześć kochane!! Melduje się żonka
Siedzę właśnie w pracy Nie mogę się doczekać aż Wam skrobnę relację, na razie to nie wiem w co pierwsze ręce włożyć Dwa dni wesela, wczoraj jeszcze u TŻta poprawiny poprawin były Dzisiaj ledwo wstałam do pracy Ślub był piękny, jestem strasznie zadowolona, wszyscy chwalili imprezę i zespół - który był rewelacyjny, jedzenie nie do przejedzenia i my szczęśliwi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Zbieram się do fryzjera
O dziwi mam dużo czasu, bo wstałam wcześniej. Stresu jako takiego nie ma, ale drobne rzeczy mnie denerwują
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko 

Idę zaraz szukać butów na zmianę, może kupię też dzisiaj kolczyki. Mam też na głowie moich rodziców, moja mama chce żeby dobrać jej buty, tata krawat.

) oraz odpisywałam na maile służbowe
celujemy w drugą połowę przyszłego tygodnia, oby się udało

bo ja też miałam satynowe butki i nic im się nie stało mimo chodzenia po kałużach 

ja chcę jednak jeszcze raz 

u mnie szał ciał następna w kolejce. Nie wiem w ogóle co się dzieje.
18.08.2010 - zaręczyny