![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę! 10kg i więcej cz. III
Dziękuję bardzo za podpowiedź
![]() ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Hmm filet mozesz w kawalkach podsmazyc i zjesc do plackow
![]() ![]() Kurde nie mialam zadnych napadow glodu przed @, chyba za bardzo skupilam sie na bolu biustu (2tyg ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje samozaparcie trenuje wielka czekolada bakaliowa z lodówki. Mam smaki, ale znam przyczynę - od dwóch dni nie dodałam żadnych węgli (poza warzywami) do obiadu i organizm szuka cukru. Jutro mądrzej skonstruuję posiłki.
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Jezu, jezu, 10h w pracy, nie mam siły na nic.
Jedzonko: I. Płatki pełnoziarniste z mlekiem II. 2 kromki ciemnego chleba z serem i szynką III. Naleśnik ze szpinakiem + sałatka (greenway) IV. Serek homo naturalny W pracy spoko, mnóstwo roboty no i łażenia. Ale to dobre dla diety mojej ![]() Myślę sobie, że jak będe pracować te co najmniej 3 dni w tygodniu i ciągle łazić (bo nawet nie ma kiedy siedzieć) + raz w tygodniu basen i raz w tygodniu jakiś rower, to powinny kg spadać, bo jednak 10h ciągłego chodzenia to sporo, a i przez pracę będę mieć regularne posiłki. Chociaż minus taki, że zjadłam wcześnie śniadanie (o 6tej),a potem II śniadanie dopiero o 13, czyli 7h przerwy, a niby 4 powinny być. Ale nawet głodna nie byłam, ze stresu chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dotka, faktycznie 10h chodzenia to spory ruch
![]() A ja przyszlam z super extra nowina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wielkie gratulacje. Zazdroszczę bliskiej szóstki z przodu. U mnie to wygląda bardzo mizernie. Spadło 0,7 kg, ale to zawsze jakiś krok do celu. Zobaczymy, co będzie w przyszłą sobotę. A dzisiaj! I śniadanie: owsianka na mleku, pół dużego jabłka II śniadanie: mała grahamka (ma 25g!) z sałatą, szynką z indyka, ogórkiem i papryką obiad: risotto z warzywami i kurczakiem podwieczorek: tarta marchewka z drugą połową jabłka kolacja: ratunku, nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Moze na kolacje jajecznica, pasta jajeczna? Wiesniak z warzywami i poledwica albo na slodko?
![]() Dziekuje ![]() ![]() Dowiedzialam sie dzis cos dziwnego ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie widzę żadnego powodu, dla którego takie zupy miałyby być zabronione. Z pewnością nie chodzi tu o wytracanie witamin, przecież warzywa miksuje się w wywarze, w którym zostały podduszone - wszystko zostaje w środku. Chyba, że chodziło jej o procentowy rozpad witamin podczas gotowania, ale to już zakrawa o obłęd. Spróbowałam wyczytać w sieci coś na ten temat, ale szanowna pani dietetyk jest chyba odosobniona w swojej tezie.
![]() |
![]() |
#99 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zważyłam się u koleżanki i był 75,8kg masakra ![]() Na moje 176cm wzrostu jakoś się ładnie wszystko rozchodzi, ale boczki to moja zmora (96cm i psują moją figurę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34065635]Ja mam w biuście 92cm, ale chyba tylko dlatego że jestem szeroka bo się jakoś nie mam czym pochwalić
![]() Zważyłam się u koleżanki i był 75,8kg masakra ![]() Na moje 176cm wzrostu jakoś się ładnie wszystko rozchodzi, ale boczki to moja zmora (96cm i psują moją figurę ![]() Ooo tak placuszki z cukinii są super ![]() O, to faktycznie jestesmy bardzo podobne z budowy z tym, ze Ty jestes o 8cm wyzsza ![]() ![]() Nie przejmuj sie, nie wygladasz zle ![]() Mam tez ten sam problem boczkow.. i wlasnie dlatego szukam takiego stroju http://szafa.pl/c4152310-stroj-kapie...nem-retro.html (granatowy), marzy mi sie! A byl 3 lata temu w H&m... Kurde jakbyscie gdzies widzialy dajcie namiary ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34065635]
Na moje 176cm wzrostu jakoś się ładnie wszystko rozchodzi, ale boczki to moja zmora (96cm i psują moją figurę ![]() [/QUOTE] No to witaj w klubie. ![]() Liczę, że za 10 kilogramów nie będzie po nich śladu. O! Po nich i po moich falbanach - obwisłych ramionach.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34066640]
Heh, no raz mi się udało zejść do 67kg to wyglądałam już prawie idealnie. A jakby było 65kg to już marzenie ![]() Jak długo jesteś już na diecie? I jak szybko planujesz zgubić ostatnią dyszkę? Ja nie mam najmniejszego pojęcia, jak będę wyglądać za dziesięć kilogramów. ![]()
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Eh.. dziewczyny zgrzeszyłam wczoraj..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To zadne usprawiedliwienie, wpadka to wpadka. Jesli czegos nie zaplanowalas a zjadlas to wpadka! Zauwazylam ze pracujesz w nocy, moze powinnas sprobowac ulozyc sobie inaczej diete w ciagu dnia, skoro pracujesz w nocy na kolacje jesc wiecej wegli? Nie mam pojecia na jakich zasadach powinnismy jesc jesli prowadzimy nocny tryb zycia, w nocy pracy w dzien spanie. W kazdym razie moze te wpadki sa wlasnie spodowane tym ze masz zle ulozony jadlospis w ciagu dnia, a pozniej przez te 10h nic nie jesz? Powiedz mi, jak wygladaja Twoje 24 h. Od spania do spania, co jesz co robisz itp.
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
No właśnie u mnie z tą pracą to jest różnie.. W weekendy zwykle chodzę na wieczorne zmiany do nocki, bo pracuje w restauracji, a w weekend jeszcze u nas klub funkcjonuje, więc mam albo wieczory w restauracji (wtedy jest masakra, bo na kuchni robią ciągle pyszne rzeczy i podjadam czasami na spróbowanie ) albo na klubie, tam jest lepiej ( bo warunki i tempo pracy ekstremalne no i do kuchni mam dalej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- A dzisiaj zjadłam znowu grahamkę z twarożkiem, szczypiorkiem i rzodkiewką, wypiłam zieloną i czerwoną herbatę, i zjadłam pół dużego jabłka, a najgorsze jest to, że jeszcze bym coś zjadła. :/ ![]()
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
hmm ktos wspominal o placuszkach z cukini
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
hmm 160 to 45 to sie jeszcze zobaczy bo ze 3 lata temu mialam 46 i bylam strasznie szczupla kosci biodrowe wystawaly ale teraz to nie wiem jakbym wygladala przy tych niby wymarzonych 45. jestem niska ale to tez zalezy od budowy moja zmora to biodra ale duzo przy nich nie zdzialam, ogladalam wczoraj rozm, w toku i kobietka niby 50 kg schudla cos mi to nie bardzo sie wydawalo bo wogole skory obwislej nie miala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Ja schudłam 40 kilogramów i też nie mam obwisłej skóry. Więc nie sądzę, żeby to była zasada.
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
wow :-D jak to zrobilas ? babka mowila ze na poczatku jadla sama salate albo marchewke i nie miala na nic sily a ponzije przeszla na dukana ale naprawde nog to miala mega az niewiarygodne zeby tak schudnac i tak dobrze wygladac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Od sierpnia jestem na diecie 1000-1200 kalorii. Trzymam się kilku prostych zasad zdrowego odżywiania, często czytam etykiety produktów, staram się jeść z głową. Do tego regularnie pływałam, ale od dwóch miesięcy nie byłam na basenie, mam straszny młyn z zajęciami i pracą, zwyczajnie brakuje mi sił, czasu i pieniędzy. Ze sportem jestem trochę na bakier. ; )
![]() |
#113 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Schudłam kiedyś z 91kg na 72kg w dwa miesiące. Wtedy dużo ćwiczyłam i miałam samozaparcie i się udało oczywiście bez efektu jo-jo (było to jakieś 8 lat temu). Teraz mam wielkie wahania i nie potrafię zadbać o dietę. Zeszłam w tydzień z 73 do 67kg, ale co z tego jak był to stres spowodowany rozstaniem z facetem. Aktualnie cały czas spada mi po 3-4kg i nabieram je z powrotem. Szukam jakiegoś odpowiedniego planu dla siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
![]()
DZIEWCZYNY JA PRZY 178CM WZROSTU WAZE 102KG
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34072631]
Schudłam kiedyś z 91kg na 72kg w dwa miesiące. Wtedy dużo ćwiczyłam i miałam samozaparcie i się udało oczywiście bez efektu jo-jo (było to jakieś 8 lat temu). Teraz mam wielkie wahania i nie potrafię zadbać o dietę. Zeszłam w tydzień z 73 do 67kg, ale co z tego jak był to stres spowodowany rozstaniem z facetem. [/QUOTE] Przestrzegam wszystkie panny, którym po przeczytaniu tego posta zaświeciły się oczy - wow, czyli jednak da się schudnąć 20 kg do wakacji! Nie wolno torturować swojego organizmu drakońską dietą i intensywnymi ćwiczeniami. To nigdy nie skończy się dobrze. Szybki efekt to krótkotrwały efekt. Jestem na nowej diecie dziewięć miesięcy i przez ten czas nabrałam ogromnego dystansu do ekspresowego odchudzania. Teraz patrzę na odchudzanie jak na proces długometrażowy - nie tylko zmieniasz zawartość talerza, chodzi o trwałą zmianę nawyków, nastawienia, inne myślenie. Na zawsze. Cytat:
Od dzisiaj codziennie chwalisz się nam ze swoich jadłospisów. Twój goal na przyszłą sobotę - dwie cyfry na liczniku wagi. 99,9 kg to pierwszy mały cel. Także od dzisiaj wpadasz do nas na wątek, gdy tylko będziesz miała ciężka chwilę. ; ) Ja tu prawie mieszkam, więc zawsze ktoś będzie.
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2012-05-12 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I oczywiście da się schudnąć w dwa miesiące, nawet bez wielkich wyrzeczeń bo jadłam słodycze czy fast foody od czasu do czasu ![]() ![]() Jak się ma motywację to się wszystko da zrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() na reszte odpowiem pozniej, bo wlasnie Tz mnie zabiera na spacer ![]() to nadrobie pozniej lub jutro, co mnie cieszy bo watek naprawde sie rozrosl ![]() traxx no widzisz to tak jak u nas, dieta trwa 3 lata. W miedzy czasie zgubilam 23,4kg, z 87,7 na 64,3 (najnizsza) pozniej sie bujalam, to w swieta podroslo to w wakacje, i teraz to zbijam i mam nadzieje ze to juz ostatni raz. Chce wazyc 62kg i juz nigdy wiecej nie zobaczyc 70!
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niedawno skończyłam 21 lat, studiuję nauki polityczne (politologię i politykę społeczną), pracuję w ośrodku pomocy społecznej z nadpobudliwymi mikroludźmi. Idziemy w to razem. ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie spadek 0,1 od wczoraj czyli planowo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.