Krakowianki - część XVII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-12, 14:29   #4111
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Krakowianki - część XVII

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Bilety możesz kupić osobno do każdej części, co jest dość wygodne. Jeśli jeszcze nie pracujesz to skorzystaj z okazji i idź w za free. W któryś dopołudniowy dzień można wejść za darmo
to niech któraś pójdzie ze mną, nie chce sama

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 14:34   #4112
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
A noc muzeów? Tylko kolejki na Wawel są straszne....
Stary 2012-05-12, 14:35   #4113
moniqe3333
Raczkowanie

WITAM SZANOWNE TOWARZYSTWO

przygarniecie kolejna krakowianke do swojego zacnego grona ??

w grodzie kraka juz od roku i jakos mi tutaj tak smutno i samotnie

a jestem istota która potrzebuje ludzi

ogólnie od dłuższego czasu próbuje ogarnąć wizaz i od kilku dni ten watek, ale tak dużo sie tu dzieje , ze jednak nie ogarniam

Cytat:
Lenka
ja znowu sprzątam. ostatnio mam wrażenie że bez przerwy muszę sprzątać tzn. ciepło się zrobiło, okno non stop otwarte, wszystko się kurzy i brudzi jak głupie. parapet przecierałam stosunkowo niedawno, dziś dotykam palcem - kurz jakby nikt nie tykał tego parę miesięcy wkurza mnie to strasznie. nigdy nie chciałabym mieć swojego mieszkania z oknami wychodzącymi na ulicę.
zazdroszcze , ze ty sprzatasz kurz , bo ja sprzatam codziennie i to nie kurz tylko wielki bajzel który mi sie robi z zatrwarzająca predkościa i nie da sie go posprzatac , aktualnie dwie szafy leża na srodku pokoju i mam ambitny plan-zobacyc podłogę
moniqe3333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 14:40   #4114
kasiencja
Pani Buka

Moniqe - witaj! ogarnianie wątku to kwestia wprawy co tu robisz w Krakowie, czym się zajmujesz i czemu Ci samotnie?

a co do sprzątania bajzlu z podłogi, foteli, łózka - to inna sprawa ale przynajmniej wiem, że to jest jakoś tam zależne ode mnie i można nad tym zapanować. a nad brudzeniem się wszystkiego o wiele szybciej niż normalnie (co widzę, jak wracam na dłużej do domu, mam porownanie) - nie

Stary 2012-05-12, 14:44   #4115
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Znalazłam sobie zajęcie. Wróciłam ze sklepu i będę kucharzyć. W planach kieszenie z kurczaka faszerowane fetą, żurawiną i orzeszkami pinii, które zastąpię ziemnymi
Moja kuchnia nie oglądała mnie od dłuuuugiegooo czasu. Nie wiem czy nie zapomniałam, gdzie co trzymam

Edit: Już widzę kto gra. Granatowa, chętnie Cię weźmiemy Tylko co z biletami, są jeszcze?
1. O, to daj znać jakie są w smaku, bo byłyby dobre na jutrzejszy obiad
My dziś szumnie kupowanego łososia przyrządzamy

2. Jeśli jutro byłoby ładnie to mogę przespacerować się do Empiku i kupić chętnym

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Wszystko zaczyna się chyba o 18.30 Jak ktoś chce wcześniej wpaść do mnie na piwko to zapraszam, mam niedaleko
Rewelacja

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Nie to ekonomia i majca a jutro mam w koncu przedsiebiorczosc bo poszlismy do dyrekcji i nam musial zmienic tak jak bylo na poczatku
I dobrze A ang kiedy w takim razie?

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ciucholand na Azorach.
Tam nas jeszcze nie było. Rzeczywiście warto? Bo to na drugim końcu mojego 138

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
granatowo Jak było?
Krótko i pięknie i uwaga uwaga: nie biwakowo!!! Nawet jedliśmy kolację w 5gwiazdkowym hotelu. Taką z zawrotnej ceny winem, ogromną ilością sztućców i we wnętrzach wyglądających jak na Titanicu. Czułam się jak na amerykańskiej komedii romantycznej
Dobrze, że miałam ze sobą tę białą sukienkę (co niektóre na bank ją kojarzą ), bo wiedziałam, że co prawda nie znam etykiety "ekhm" i "akhm", którą zarzucali milionerzy z sąsiednich stolików i pierwszy raz coś takiego przeżywam, ale przynajmniej nie wyglądam jak borciuch i zahukaniec
Wiem, że pewnie nie jedna z Was już wiele razy coś takiego przeżyła i możecie śmiać się pod nosem, że coś takiego tu piszę, ale dla mnie (i dla nas) było to duże przeżycie i zupełna nowość

Jeśli będzie Wam się chciało oglądać to wrzucę później link do kilku zdjęć.

Bardzo chciałam na Cyprze trochę opalić nogi, bo mamy komunię u Tż w rodzinie za tydzień, ja mam już kupioną piękną białą ołówkową spódnicę i co? 2h przed wylotem, już z plecakiem na plecach, potknęłam się, oczywiście na prostej drodze, i upadłam tak szczęśliwie i z taką gracją, że rozwaliłam kolano i pocharatałam całą łydkę. Oczywiście płakałam jak dziecko, bo przecież krew leciała (panicznie się jej boję) a Tż oczyszczał rany z piachu i kamyków i się śmiał do upadłego Nigdy mu tego nie wybaczę i jestem oficjalnie obrażona

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ty już?! A ja nie odpisałam .
Wiem, od razu po zalogowaniu tym pomyślałam

Cytat:
A Tż? Jeszcze możesz podziemia Rynku odwiedzić jeśli nie widziałaś.

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-05-12 o 14:59
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 14:49   #4116
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie! Czekamy na obszerną relację!
Stary 2012-05-12, 14:55   #4117
nicRu
maszyna, nie człowiek

Granatowo, to skąd Ty? Jak coś to dla mnie też drugi koniec 138, a przejechałabym się tam w czerwcu w celu uczczenia dnia dziecka albo coś

Achh, powinnam się teraz uczyć
Stary 2012-05-12, 15:01   #4118
moniqe3333
Raczkowanie

a tu pracuje, robie roczny kurs grafiki komuterowej, od paxdziernika ide na KSA na Visual marcheting

i jakoś przez rok nie znalazłam żadnych znajomych

może za słabo szukałam, a raczej nie szukałam .... zresztą ostni rok tak sobie przewegetowałam ( ah moja kochana depresja) a teraz mam ochotę sie ogarnąć, zreszta nie mam ochote tylko chce i muszę !!! :P

na szczęście ostanio w pracy sie spoko ekipa zrobiła, ale jak na razie łaczy nas tylko praca i zamiłowanie do piwka po pracy hehe

Edytowane przez moniqe3333
Czas edycji: 2012-05-12 o 15:10
Stary 2012-05-12, 15:02   #4119
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki ogromne jutro sobie zrobie na obiad
Ineso dziekuje cos mi sie wlasnie zmazalo a nie wiedzialam co jak chcialam zacytowac

Moniqe witaj milo

Granatowo
9 czerwca i cale szczescie bo bede miala troszke czasuz eby sie przygotowac. Mam jeszcze finanse i psychologi e pracy tez wtedy w czerwcu ale tych sie az tak nie bojam

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 15:27   #4120
WrednaMyszka
Zakorzenienie

moniqe3333 Witaj

Cytat:
1. Tam nas jeszcze nie było. Rzeczywiście warto? Bo to na drugim końcu mojego 138

2. Krótko i pięknie i uwaga uwaga: nie biwakowo!!! Nawet jedliśmy kolację w 5gwiazdkowym hotelu. Taką z zawrotnej ceny winem, ogromną ilością sztućców i we wnętrzach wyglądających jak na Titanicu. Czułam się jak na amerykańskiej komedii romantycznej
Dobrze, że miałam ze sobą tę białą sukienkę (co niektóre na bank ją kojarzą ), bo wiedziałam, że co prawda nie znam etykiety "ekhm" i "akhm", którą zarzucali milionerzy z sąsiednich stolików i pierwszy raz coś takiego przeżywam, ale przynajmniej nie wyglądam jak borciuch i zahukaniec
Wiem, że pewnie nie jedna z Was już wiele razy coś takiego przeżyła i możecie śmiać się pod nosem, że coś takiego tu piszę, ale dla mnie (i dla nas) było to duże przeżycie i zupełna nowość

Bardzo chciałam na Cyprze trochę opalić nogi, bo mamy komunię u Tż w rodzinie za tydzień, ja mam już kupioną piękną białą ołówkową spódnicę i co? 2h przed wylotem, już z plecakiem na plecach, potknęłam się, oczywiście na prostej drodze, i upadłam tak szczęśliwie i z taką gracją, że rozwaliłam kolano i pocharatałam całą łydkę. Oczywiście płakałam jak dziecko, bo przecież krew leciała (panicznie się jej boję) a Tż oczyszczał rany z piachu i kamyków i się śmiał do upadłego Nigdy mu tego nie wybaczę i jestem oficjalnie obrażona
1. Drugi koniec to jest dla mnie Tam jest chyba ciucholand sieci Biga, które mamy bliżej np. na Ułanów
2. No to super, że wypad się udał Pewnie, że chcemy zdjęcia!

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 15:35   #4121
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez moniqe3333 Pokaż wiadomość
aktualnie dwie szafy leża na srodku pokoju i mam ambitny plan-zobacyc podłogę

Cytat:
1.Tam nas jeszcze nie było. Rzeczywiście warto? Bo to na drugim końcu mojego 138

2. Oczywiście płakałam jak dziecko, bo przecież krew leciała (panicznie się jej boję) a Tż oczyszczał rany z piachu i kamyków i się śmiał do upadłego Nigdy mu tego nie wybaczę i jestem oficjalnie obrażona
1. No właśnie, mojego też W związku z tym jedynym dniem kiedy tam mogę jechać jest sobota - w dodatku w miarę wcześnie, bo jest otwarty do 14.00 chyba, a 3 godz. tam to minimum. Dlatego tak rzadko bywam.
2. Znany mi z autopsji obrazek Mój jeszcze dokłada do tego ton głosu jakby mówił do dwulatka lub ewentualnie do zbiega z psychiatryka

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
1. Drugi koniec to jest dla mnie Tam jest chyba ciucholand sieci Biga, które mamy bliżej np. na Ułanów
To nie jest Biga, a przynajmniej nie był, jak ja tam chodziłam - natomiast ma podobny rozkład ciuchów.
edit: i andal nie jest - tutaj lista sklepów Biga.

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2012-05-12 o 15:42
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 15:44   #4122
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Można odbierać kosmetyki_ck
Będziesz w tygodniu w okolicach centrum?

Co do koncertów, to ja ciągle zastanawiam się, czy nie wybrać się w czwartek, ale bilety znowu podrożały

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

francuski_pocałunekB, gratuluję zdanych egzaminów
granatowo, dawaj link do zdjęć, ale to już!
monique, witaj
Stary 2012-05-12, 15:55   #4123
nicRu
maszyna, nie człowiek

Hmm, tak czy siak jak byndę mieć czas to moge się wybrac, skoro tam jest szansa cos upolować. Nawet za cenę godziny jazdy autobusem
Stary 2012-05-12, 16:23   #4124
moniqe3333
Raczkowanie

o matko padam na pyska ale posprzatane!! a ile rzeczy się znalazło

teraz napisać prace zaliczeniową i kupić akumulatory do aparatu ( kurde przedwczoraj pasjonującą sesje foto w starej piwny przerwał nam z współlokatorką komunikat "bateria rozłdowana" ) dziwnie wystylizowane poszłyśmy do nocnego po baterie a tu aparat śmiga tylko na akumulatorach

jak już się wywlekę z domu może zajrze do outletu na floriańskiej i coś fajnego wychaczę

a potem czteropaczek i relaks przed photoshoem
Stary 2012-05-12, 16:36   #4125
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłabym Przymierzam się już któryś rok, ani razu jeszcze nie byłam ;p
Cytat:
WITAM SZANOWNE TOWARZYSTWO
przygarniecie kolejna krakowianke do swojego zacnego grona ??

witam
Cytat:
Wszystko zaczyna się chyba o 18.30 Jak ktoś chce wcześniej wpaść do mnie na piwko to zapraszam, mam niedaleko
Ja bardzo chętnie, ale nie wiem czy uda mi się wyjść z pracy o normalnej godzinie. Jeśli nie, to byśmy się zobaczyły dopiero na koncercie.
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Dzieki ogromne jutro sobie zrobie na obiad
Cytat:
Napisane przez granatowo
1. O, to daj znać jakie są w smaku, bo byłyby dobre na jutrzejszy obiad
Ja nie bawiłam się w faszerowanie kieszeni, bo miałam mocno zamrożone piersi z kurczaka Po prostu na biegu je rozmroziłam, pokroiłam w kostkę, dodałam wszystko co w przepisie i wymieszałam z ryżem.Smak jest pyszny, a zapach (kardamonu i cynamonu) obłędny Roznosi się po całym mieszkaniu. Jadłam to danie już 3 razy, tylko pierwszy raz przyrządzałam ja Nie ma opcji, żeby nie wyszło... przynajmniej w mojej "sałatkowej" wersji

granatowa, pewnie że chcemy zobaczyć foty

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 16:55   #4126
mmmmmm
Zakorzenienie

Witam nowe wizażanki

Cytat:

w ogóle to ja Wawel tak porządnie zwiedzałam na wycieczce szkolnej w gimnazjum jeszcze, odkąd tutaj mieszkam jakoś tak nie mogę się zebrać. nie wiem, jak z kupowaniem biletów jest też w sumie?

a tam juwenalia. ja jakaś dziwna jestem, ale w ogóle mnie to nie rusza pewnie dlatego, że z ludźmi ze studiów tak naprawdę w ogóle nie mam kontaktu
1. W niedzielę na większość wystaw są darmowe wejściówki. Tylko trzeba przyjść rano bo ilośc jest limitowana
2. Mnie też to nie rusza I jakoś prawie co roku tak się składa, że akurat wtedy muszę jechac do domu bo jest jakaś rodzinna impreza.

Cytat:
ja znowu sprzątam. ostatnio mam wrażenie że bez przerwy muszę sprzątać tzn. ciepło się zrobiło, okno non stop otwarte, wszystko się kurzy i brudzi jak głupie. parapet przecierałam stosunkowo niedawno, dziś dotykam palcem - kurz jakby nikt nie tykał tego parę miesięcy wkurza mnie to strasznie. nigdy nie chciałabym mieć swojego mieszkania z oknami wychodzącymi na ulicę.
Kasiencja ja za to mam wrażenie że bez przerwy mam bałagan Sprzątam, układam i jako uda mi się w końcu wszystko odgruzować to po kilku godzinach jest to samo
A ja myślałam, że macie okno od drugiej strony, nie od ulicy

Cytat:
Na noc muzeów chyba też więcej nie pójdę. I tak w każdym muzeum są darmowe wejściówki w któryś dzień. A nawet jak nie to lepiej zapłacić kilka zł bo zwiedzanie Czartoryskich z kilkoma tysiącami ludzi to była masakra

Granatowo
Stary 2012-05-12, 16:57   #4127

Cytat:
Napisz coś więcej Chyba podkradniemy Ci pomysł, bo też mamy komunię
http://www.empik.com/wielka-ksiega-e...9814,ksiazka-p - to chyba to, tyle że ja mam w twardej oprawie. Ogólnie książka jest podzielona na działy typu woda, powietrze, chemia itp., w każdej - wypis eksperymentów, które można robić w domu (np. jak zrobić tęczę, korzystając z miski wody, lusterka, latarki i kartki papieru ), a później wyjaśnienie, dlaczego tak się dzieje i jakieś przykłady z życia wzięte. Książka świetna, gdybym ją miała te 12 lat wcześniej, może bym polubiła fizykę
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 17:02   #4128
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Granatowo, to skąd Ty? Jak coś to dla mnie też drugi koniec 138, a przejechałabym się tam w czerwcu w celu uczczenia dnia dziecka albo coś

Achh, powinnam się teraz uczyć
A nie możemy zacząć czcić już wcześniej? Lepsze dłuższe świętowanie Ceny same nas rozgrzeszą

Ja z okolic szpitala

Cytat:
1. i jakoś przez rok nie znalazłam żadnych znajomych

2. może za słabo szukałam, a raczej nie szukałam .... zresztą ostni rok tak sobie przewegetowałam ( ah moja kochana depresja) a teraz mam ochotę sie ogarnąć, zreszta nie mam ochote tylko chce i muszę !!! :P
Hej
1. Zostając z nami ich grono automatycznie powiększa Ci się o jakieś dwa tuziny

2. Depresja? Jesteśmy skutecznym środkiem leczniczym

Nie przejmuj się, że masz/będziesz miała problem z wbiciem - to normalne i każda przez to przechodziła

W ogóle to bardzo się ucieszyłam, gdy po powrocie zobaczyłam posty Myszki i Frapo. Chyba już jesteście nasze, co?

Cytat:
Koniecznie! Czekamy na obszerną relację!
Cytat:
2. No to super, że wypad się udał Pewnie, że chcemy zdjęcia!
Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
granatowo, dawaj link do zdjęć, ale to już!
Cytat:
granatowa, pewnie że chcemy zobaczyć foty
Zmotywowałyście mnie do szybkiego ogarnięcia Właśnie się ładują. Wrzucę linka do albumu, który wysyłamy też rodzinie, więc zdjęć jest sporo, ponad 150 Ale zawsze można kliknąć krzyżyk

Cytat:
1. No właśnie, mojego też W związku z tym jedynym dniem kiedy tam mogę jechać jest sobota - w dodatku w miarę wcześnie, bo jest otwarty do 14.00 chyba, a 3 godz. tam to minimum. Dlatego tak rzadko bywam.
2. Znany mi z autopsji obrazek Mój jeszcze dokłada do tego ton głosu jakby mówił do dwulatka lub ewentualnie do zbiega z psychiatryka
1. No to ja pewnie zawitam tam 26 dopiero
2. No dokładnie. Teraz łazi co chwila i każe mi wystawiać do światła i prowadzi badania oraz obserwacje ran Nie wiem czy dobrze, ale posmarowałam Tribioticiem, żeby szybciej wygoić i teraz wszystkie strupy się rozpływają.

Cholerko, jak żyjesz, bo doczytałam, że źle z Tobą? Lepiej trochę
Stary 2012-05-12, 17:06   #4129
nicRu
maszyna, nie człowiek

No to ja do tych okolic mam blisko i codziennie przejeżdżam
Stary 2012-05-12, 17:10   #4130
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
http://www.empik.com/wielka-ksiega-e...9814,ksiazka-p - to chyba to, tyle że ja mam w twardej oprawie. Ogólnie książka jest podzielona na działy typu woda, powietrze, chemia itp., w każdej - wypis eksperymentów, które można robić w domu (np. jak zrobić tęczę, korzystając z miski wody, lusterka, latarki i kartki papieru ), a później wyjaśnienie, dlaczego tak się dzieje i jakieś przykłady z życia wzięte. Książka świetna, gdybym ją miała te 12 lat wcześniej, może bym polubiła fizykę
O super, brzmi naprawdę zachęcająco. Gdybyśmy ją kupili jutro to miałabym czas na krótką lekcję fizyki i chemii
A za twardą okładkę ile płaciłaś?
Stary 2012-05-12, 17:12   #4131
2016070953
Konto usunięte

ee na na noc muzeów też nie pójdę
ja mogę sobie zrobić dzień muzeów kiedy zechcę
SdC miało być muzealnik a nie eksponat
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 17:19   #4132
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:

2.To nie jest Biga, a przynajmniej nie był, jak ja tam chodziłam - natomiast ma podobny rozkład ciuchów.
edit: i andal nie jest - tutaj lista sklepów Biga.
1. 3 godziny? to tam musi być strasznie dużo ubrań
2. Musiało mi się coś pomylić.

Cytat:
1.o matko padam na pyska ale posprzatane!! a ile rzeczy się znalazło

2.teraz napisać prace zaliczeniową i kupić akumulatory do aparatu ( kurde przedwczoraj pasjonującą sesje foto w starej piwny przerwał nam z współlokatorką komunikat "bateria rozłdowana" ) dziwnie wystylizowane poszłyśmy do nocnego po baterie a tu aparat śmiga tylko na akumulatorach

jak już się wywlekę z domu może zajrze do outletu na floriańskiej i coś fajnego wychaczę

a potem czteropaczek i relaks przed photoshoem
1.Ja też podczas takich porządków znajduję tyle rzeczy. Czasami nawet nie wiem skąd je mam
2. Dziwnie wystylizowane tzn. jak?

Cytat:
A nie możemy zacząć czcić już wcześniej? Lepsze dłuższe świętowanie Ceny same nas rozgrzeszą

Ja z okolic szpitala

Hej
1. Zostając z nami ich grono automatycznie powiększa Ci się o jakieś dwa tuziny

2. Depresja? Jesteśmy skutecznym środkiem leczniczym

Nie przejmuj się, że masz/będziesz miała problem z wbiciem - to normalne i każda przez to przechodziła

W ogóle to bardzo się ucieszyłam, gdy po powrocie zobaczyłam posty Myszki i Frapo. Chyba już jesteście nasze, co?

Zmotywowałyście mnie do szybkiego ogarnięcia Właśnie się ładują. Wrzucę linka do albumu, który wysyłamy też rodzinie, więc zdjęć jest sporo, ponad 150 Ale zawsze można kliknąć krzyżyk

1. No to ja pewnie zawitam tam 26 dopiero
2. No dokładnie. Teraz łazi co chwila i każe mi wystawiać do światła i prowadzi badania oraz obserwacje ran Nie wiem czy dobrze, ale posmarowałam Tribioticiem, żeby szybciej wygoić i teraz wszystkie strupy się rozpływają.

Dziękuję, to miłe No chyba jesteśmy Wasze Na pewno poszalałam trochę z zamówieniami. Na 2 spotkaniach byłam Jeśli tylko mnie nie wygonicie stąd to zamierzam z Wami dalej pisać
Można w sumie zorganizować wypad do tego lumpka na Azory Też jestem z Waszych okolic

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 17:32   #4133
kasiencja
Pani Buka

cześć Grr!
fajnie, że wyjazd się udał a co do luksusów hotelowych - dla mnie to jest nadal abstrakcja, podobnie jak jakieś spa, jacuzzi, eleganckie bankiety i tak dalej też byłabym zaaferowana pokaż zdjęcia!

Cytat:
A Tż? Jeszcze możesz podziemia Rynku odwiedzić jeśli nie widziałaś.
widziałam podziemia z TŻ mogę się wybrać tylko w weekend bo on pracuje w głupich godzinach, a myślałam że wtedy właśnie najtrudniej z biletami.

Cytat:
a tu pracuje, robie roczny kurs grafiki komuterowej, od paxdziernika ide na KSA na Visual marcheting

i jakoś przez rok nie znalazłam żadnych znajomych

może za słabo szukałam, a raczej nie szukałam .... zresztą ostni rok tak sobie przewegetowałam ( ah moja kochana depresja) a teraz mam ochotę sie ogarnąć, zreszta nie mam ochote tylko chce i muszę !!! :P
a gdzie robisz ten kurs? to studiowałaś w innym mieście?
co do braków znajomych - no cóż, czasem tak wychodzi - ja mieszkam tu trzeci rok i tak naprawdę gdyby nie Wizaż właśnie, byłoby kiepsko

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
1. W niedzielę na większość wystaw są darmowe wejściówki. Tylko trzeba przyjść rano bo ilośc jest limitowana
2. Mnie też to nie rusza I jakoś prawie co roku tak się składa, że akurat wtedy muszę jechac do domu bo jest jakaś rodzinna impreza.

Kasiencja ja za to mam wrażenie że bez przerwy mam bałagan Sprzątam, układam i jako uda mi się w końcu wszystko odgruzować to po kilku godzinach jest to samo
A ja myślałam, że macie okno od drugiej strony, nie od ulicy
1. serio? na większość czyli na które? to może w którąś niedzielę się wybierzemy

2. no, ja właśnie jadę za tydzień

3. przeciez byłaś u mnie i widziałaś! ulica niedaleko, caly syf stamtąd leci. a w mieszkaniu dodatkowo trudno mi jest opanować porozrzucane wszędzei ubrania i różne drobiazgi

Stary 2012-05-12, 17:52   #4134

Cytat:
O super, brzmi naprawdę zachęcająco. Gdybyśmy ją kupili jutro to miałabym czas na krótką lekcję fizyki i chemii
A za twardą okładkę ile płaciłaś?
30 zł
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 17:54   #4135
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

Dzięki nowy antybiotyk chyba zaczął działać dziś byłam w stanie już trochę pić bez krztuszenia się, i nawet zjadłam stały posiłek - malutki, ale zawsze coś Właśnie gotuję sobie rosół żeby się powoli zacząć regularnie odżywiać, chociażby bulionem...
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 17:59   #4136
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość

MS, miałyśmy z Melką iść na targi, ale stwierdziłyśmy, że skończą się one dla nas niedobrze (w sumie to głównie dla mnie), więc zrezygnowałyśmy
Kazde wyjscie sie tak konczy, ale nie moglam sobie odpuscic tej przyjemnosci. Musze jednak ostro postawic sobie bana na zakupy kosmetyczne, dobrze, ze wzielam malo pieniedzy

Nie rozumiem tylko dlaczego od pani na stanowisku firmy Jadwiga dostalam probki papki do cery tradzikowej myslalam, ze moja cera nie ma tego problemu. Papka jest oslawiona - podobno dobra. Komu?

Cytat:
Przecież wspólne piwo można wypić wszędzie
:
Lenka, jak wszedzie, to chodz sobie golniemy po jednym pod Dama na Wawelu

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Weszłaś jako eksponat?
tak, weszla a tam bylo wielkie lustro.... i Hard zobaczyla Dame
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 18:04   #4137
Lenkapuma
Zakorzenienie

Mistrzyni, nie łap mnie za słówka
Co to ostatnio tak zachwalałaś z Jadwigi? Jakąś maseczkę chyba?

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 18:06   #4138
cholernarejestracja
Copyraptor

Ja chcę papę, ja
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 18:07   #4139
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
1. serio? na większość czyli na które? to może w którąś niedzielę się wybierzemy

2. no, ja właśnie jadę za tydzień

3. przeciez byłaś u mnie i widziałaś! ulica niedaleko, caly syf stamtąd leci. a w mieszkaniu dodatkowo trudno mi jest opanować porozrzucane wszędzei ubrania i różne drobiazgi
1. http://www.wawel.krakow.pl/pl/index.php?op=40
Widzę, że coś się pozmieniało. Darmowe niedziele są od listopada do marca a teraz tylko poniedziałki do 13...
2. ja też, weselicho
3. No byłam, ale wydawało mi się właśnie że tak cicho i spokojnie. Myślałam, że jakiś ogród jest od tamtej strony czy coś. Następnym razem muszę wyjść na balkon A to macie okno od tej Waszej uliczki czy ta główna jest niedaleko?

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dzięki nowy antybiotyk chyba zaczął działać dziś byłam w stanie już trochę pić bez krztuszenia się, i nawet zjadłam stały posiłek - malutki, ale zawsze coś Właśnie gotuję sobie rosół żeby się powoli zacząć regularnie odżywiać, chociażby bulionem...
super

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2012-05-12 o 18:09
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 18:18   #4140
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Mistrzyni, nie łap mnie za słówka
Co to ostatnio tak zachwalałaś z Jadwigi? Jakąś maseczkę chyba?
Tak, maske borowinowa do twarzy ktora na buzi wyglada jak kupa ( nie slowika hehe) kupilam dzisiaj druga mojej bratowej. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...z-i-cialo.html

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja chcę papę, ja
Cholerko, pape czy w pape? ok, mam szesc probeczek takze calkiem sporo, bedzie jakies 30 ml to Ci podrzuce przy najblizszej okazji
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości