|
|
#4111 | |
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
A noc muzeów?
Tylko kolejki na Wawel są straszne....
|
|
#4113 | |
|
Raczkowanie
|
WITAM SZANOWNE TOWARZYSTWO ![]() przygarniecie kolejna krakowianke do swojego zacnego grona ?? ![]() w grodzie kraka juz od roku i jakos mi tutaj tak smutno i samotnie ![]() a jestem istota która potrzebuje ludzi ![]() ogólnie od dłuższego czasu próbuje ogarnąć wizaz i od kilku dni ten watek, ale tak dużo sie tu dzieje , ze jednak nie ogarniam Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Pani Buka
|
Moniqe - witaj! ogarnianie wątku to kwestia wprawy
co tu robisz w Krakowie, czym się zajmujesz i czemu Ci samotnie?a co do sprzątania bajzlu z podłogi, foteli, łózka - to inna sprawa ale przynajmniej wiem, że to jest jakoś tam zależne ode mnie i można nad tym zapanować. a nad brudzeniem się wszystkiego o wiele szybciej niż normalnie (co widzę, jak wracam na dłużej do domu, mam porownanie) - nie
|
#4115 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My dziś szumnie kupowanego łososia przyrządzamy ![]() 2. Jeśli jutro byłoby ładnie to mogę przespacerować się do Empiku i kupić chętnym Cytat:
Cytat:
Tam nas jeszcze nie było. Rzeczywiście warto? Bo to na drugim końcu mojego 138 ![]() Krótko ![]() Dobrze, że miałam ze sobą tę białą sukienkę (co niektóre na bank ją kojarzą ), bo wiedziałam, że co prawda nie znam etykiety "ekhm" i "akhm", którą zarzucali milionerzy z sąsiednich stolików i pierwszy raz coś takiego przeżywam, ale przynajmniej nie wyglądam jak borciuch i zahukaniec ![]() Wiem, że pewnie nie jedna z Was już wiele razy coś takiego przeżyła i możecie śmiać się pod nosem, że coś takiego tu piszę, ale dla mnie (i dla nas) było to duże przeżycie i zupełna nowość ![]() Jeśli będzie Wam się chciało oglądać to wrzucę później link do kilku zdjęć. Bardzo chciałam na Cyprze trochę opalić nogi, bo mamy komunię u Tż w rodzinie za tydzień, ja mam już kupioną piękną białą ołówkową spódnicę i co? 2h przed wylotem, już z plecakiem na plecach, potknęłam się, oczywiście na prostej drodze, i upadłam tak szczęśliwie i z taką gracją, że rozwaliłam kolano i pocharatałam całą łydkę. Oczywiście płakałam jak dziecko, bo przecież krew leciała (panicznie się jej boję) a Tż oczyszczał rany z piachu i kamyków i się śmiał do upadłego Wiem, od razu po zalogowaniu tym pomyślałam ![]() A Tż? Jeszcze możesz podziemia Rynku odwiedzić jeśli nie widziałaś.
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-05-12 o 14:59 |
|||
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4117 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Granatowo, to skąd Ty? Jak coś to dla mnie też drugi koniec 138, a przejechałabym się tam w czerwcu w celu uczczenia dnia dziecka albo coś
Achh, powinnam się teraz uczyć
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
a tu pracuje, robie roczny kurs grafiki komuterowej, od paxdziernika ide na KSA na Visual marcheting
![]() i jakoś przez rok nie znalazłam żadnych znajomych ![]() może za słabo szukałam, a raczej nie szukałam .... zresztą ostni rok tak sobie przewegetowałam ( ah moja kochana depresja) a teraz mam ochotę sie ogarnąć, zreszta nie mam ochote tylko chce i muszę !!! :P na szczęście ostanio w pracy sie spoko ekipa zrobiła, ale jak na razie łaczy nas tylko praca i zamiłowanie do piwka po pracy hehe Edytowane przez moniqe3333 Czas edycji: 2012-05-12 o 15:10 |
|
|
|
#4119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ineso dziekuje cos mi sie wlasnie zmazalo a nie wiedzialam co jak chcialam zacytowac ![]() Moniqe witaj milo Granatowo 9 czerwca
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
moniqe3333 Witaj
![]() Cytat:
Tam jest chyba ciucholand sieci Biga, które mamy bliżej np. na Ułanów ![]() 2. No to super, że wypad się udał Pewnie, że chcemy zdjęcia!
|
|
|
#4121 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
W związku z tym jedynym dniem kiedy tam mogę jechać jest sobota - w dodatku w miarę wcześnie, bo jest otwarty do 14.00 chyba, a 3 godz. tam to minimum. Dlatego tak rzadko bywam.2. Znany mi z autopsji obrazek ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
edit: i andal nie jest - tutaj lista sklepów Biga. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-05-12 o 15:42 |
|||
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Będziesz w tygodniu w okolicach centrum?
Co do koncertów, to ja ciągle zastanawiam się, czy nie wybrać się w czwartek, ale bilety znowu podrożały ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- francuski_pocałunekB, gratuluję zdanych egzaminów granatowo, dawaj link do zdjęć, ale to już! ![]() monique, witaj
|
#4123 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Hmm, tak czy siak jak byndę mieć czas to moge się wybrac, skoro tam jest szansa cos upolować. Nawet za cenę godziny jazdy autobusem
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
o matko padam na pyska ale posprzatane!! a ile rzeczy się znalazło
![]() teraz napisać prace zaliczeniową i kupić akumulatory do aparatu ( kurde przedwczoraj pasjonującą sesje foto w starej piwny przerwał nam z współlokatorką komunikat "bateria rozłdowana" ) dziwnie wystylizowane poszłyśmy do nocnego po baterie a tu aparat śmiga tylko na akumulatorach jak już się wywlekę z domu może zajrze do outletu na floriańskiej i coś fajnego wychaczę a potem czteropaczek i relaks przed photoshoem |
|
|
|
#4125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Poszłabym
Cytat:
witam Cytat:
Cytat:
Po prostu na biegu je rozmroziłam, pokroiłam w kostkę, dodałam wszystko co w przepisie i wymieszałam z ryżem.Smak jest pyszny, a zapach (kardamonu i cynamonu) obłędny Roznosi się po całym mieszkaniu. Jadłam to danie już 3 razy, tylko pierwszy raz przyrządzałam ja Nie ma opcji, żeby nie wyszło... przynajmniej w mojej "sałatkowej" wersji ![]() granatowa, pewnie że chcemy zobaczyć foty
|
|
|
#4126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe wizażanki
Cytat:
2. Mnie też to nie rusza I jakoś prawie co roku tak się składa, że akurat wtedy muszę jechac do domu bo jest jakaś rodzinna impreza.Cytat:
A ja myślałam, że macie okno od drugiej strony, nie od ulicy ![]() Na noc muzeów chyba też więcej nie pójdę. I tak w każdym muzeum są darmowe wejściówki w któryś dzień. A nawet jak nie to lepiej zapłacić kilka zł bo zwiedzanie Czartoryskich z kilkoma tysiącami ludzi to była masakra ![]() Granatowo
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.empik.com/wielka-ksiega-e...9814,ksiazka-p - to chyba to, tyle że ja mam w twardej oprawie. Ogólnie książka jest podzielona na działy typu woda, powietrze, chemia itp., w każdej - wypis eksperymentów, które można robić w domu (np. jak zrobić tęczę, korzystając z miski wody, lusterka, latarki i kartki papieru
|
|
|
|
#4128 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ceny same nas rozgrzeszą ![]() Ja z okolic szpitala ![]() Cytat:
1. Zostając z nami ich grono automatycznie powiększa Ci się o jakieś dwa tuziny ![]() 2. Depresja? Jesteśmy skutecznym środkiem leczniczym Nie przejmuj się, że masz/będziesz miała problem z wbiciem - to normalne i każda przez to przechodziła ![]() W ogóle to bardzo się ucieszyłam, gdy po powrocie zobaczyłam posty Myszki i Frapo. Chyba już jesteście nasze, co? ![]() Cytat:
Właśnie się ładują. Wrzucę linka do albumu, który wysyłamy też rodzinie, więc zdjęć jest sporo, ponad 150 Ale zawsze można kliknąć krzyżyk ![]() Cytat:
2. No dokładnie. Teraz łazi co chwila i każe mi wystawiać do światła i prowadzi badania oraz obserwacje ran Nie wiem czy dobrze, ale posmarowałam Tribioticiem, żeby szybciej wygoić i teraz wszystkie strupy się rozpływają. Cholerko, jak żyjesz, bo doczytałam, że źle z Tobą? Lepiej trochę
|
|
#4129 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No to ja do tych okolic mam blisko i codziennie przejeżdżam
|
#4130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za twardą okładkę ile płaciłaś?
|
|
#4131 |
|
Konto usunięte
|
ee na na noc muzeów też nie pójdę
![]() ja mogę sobie zrobić dzień muzeów kiedy zechcę ![]() SdC miało być muzealnik a nie eksponat ![]()
|
|
|
|
#4132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Musiało mi się coś pomylić. Cytat:
![]() 2. Dziwnie wystylizowane tzn. jak? Cytat:
No chyba jesteśmy Wasze Na pewno poszalałam trochę z zamówieniami. Na 2 spotkaniach byłam Jeśli tylko mnie nie wygonicie stąd to zamierzam z Wami dalej pisać ![]() Można w sumie zorganizować wypad do tego lumpka na Azory Też jestem z Waszych okolic
|
|
|
#4133 | ||
|
Pani Buka
|
cześć Grr!
fajnie, że wyjazd się udał a co do luksusów hotelowych - dla mnie to jest nadal abstrakcja, podobnie jak jakieś spa, jacuzzi, eleganckie bankiety i tak dalej też byłabym zaaferowana pokaż zdjęcia!widziałam podziemia Cytat:
to studiowałaś w innym mieście?co do braków znajomych - no cóż, czasem tak wychodzi - ja mieszkam tu trzeci rok i tak naprawdę gdyby nie Wizaż właśnie, byłoby kiepsko ![]() Cytat:
![]() 2. no, ja właśnie jadę za tydzień ![]() 3. przeciez byłaś u mnie i widziałaś! ulica niedaleko, caly syf stamtąd leci. a w mieszkaniu dodatkowo trudno mi jest opanować porozrzucane wszędzei ubrania i różne drobiazgi
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4135 |
|
Copyraptor
|
Dzięki
nowy antybiotyk chyba zaczął działać |
|
|
|
#4136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie rozumiem tylko dlaczego od pani na stanowisku firmy Jadwiga dostalam probki papki do cery tradzikowej myslalam, ze moja cera nie ma tego problemu. Papka jest oslawiona - podobno dobra. Komu?![]() Lenka, jak wszedzie, to chodz sobie golniemy po jednym pod Dama na Wawelu ![]()
|
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni, nie łap mnie za słówka
Co to ostatnio tak zachwalałaś z Jadwigi? Jakąś maseczkę chyba?
|
|
#4138 |
|
Copyraptor
|
Ja chcę papę, ja
|
|
|
|
#4139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że coś się pozmieniało. Darmowe niedziele są od listopada do marca a teraz tylko poniedziałki do 13... 2. ja też, weselicho 3. No byłam, ale wydawało mi się właśnie że tak cicho i spokojnie. Myślałam, że jakiś ogród jest od tamtej strony czy coś. Następnym razem muszę wyjść na balkon A to macie okno od tej Waszej uliczki czy ta główna jest niedaleko?Cytat:
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2012-05-12 o 18:09 |
||
|
|
|
#4140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cholerko, pape czy w pape? ok, mam szesc probeczek takze calkiem sporo, bedzie jakies 30 ml to Ci podrzuce przy najblizszej okazji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

Tylko kolejki na Wawel są straszne....

nowy antybiotyk chyba zaczął działać
myslalam, ze moja cera nie ma tego problemu. Papka jest oslawiona - podobno dobra. Komu?