|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2
Cytat:
No chyba w tym wypadku się nie różni bo oto co mi odpowiedzieli na facebook'u : Rafale, przykro nam, że spotkałeś się z taką sytuacją. Świeży łosoś powinien być dostępny we wszystkich naszych sklepach, a jeśli w którymkolwiek Lidlu nie było go akurat w chłodni, to tylko dlatego, że cała dostawa została sprzedana… Wiemy, że nasze świeże ryby cieszą się wielką popularnością. Jeśli kiedykolwiek będziesz miał inne uwagi, pisz śmiało na socialmedia@lidl.pl lub dzwoń na bezpłatną infolinię dla klientów. Dziękujemy za uwagę i pozdrawiamy serdecznie. Zobaczymy co mi na maila odpowiedzą... A babsztylom co miałem powiedzieć, z doświadczenia wiem, że rozmowa z takimi mądralnisiami nic nie da, im się chyba wydaje, że dalej komuna jest i klienta można byle czym zbyć. Poza tym rano - wiadomo każdy się śpieszy, a w kolejce nie ma co szumu robić, ale postanowiłam że się tym zajmę w wolnym czasie. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2012-05-11 o 10:43 |
|
|
|
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
A i ten pasztet z żurawiną, który tak zachwalcie jest ... przeokropny
Spróbowałam tylko troszkę i od razu chciałam to wypluć ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- A co do świeżych ryb to sprawdzę u siebie (chyba się dziś jeszcze raz przejdę ![]() ). Na pewno u mnie były świeże pstrągi kiedyś i to spooro
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"nie słyszały o czymś takim [hi hi hi]" |
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z dodatkiem np pomidora daje radę
|
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
Zastrzeliliście mnie tymi świeżymi rybami w lidlu.. Nigdy jakoś nie widziałam.. A coś jeszcze oprócz łososia? I to tylko w czwartki? Tzn w piątki..
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2012-05-11 o 15:51 |
|
|
|
#4147 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Raczkowanie
|
U mnie widziałam świeżego łososia, pstrąga i śledzie...leżą zawsze w lodówkach z mięsem i jakoś tak w okolicach piątku, chyba od czwartku.
Wczoraj oprócz spożywki kupiłam balerinki-kapcie po 12,99 i pomadkę Cień nr2 light coral...i jestem zadowolona
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za przekazanie nam informacji dotyczącej naszego sklepu. Jednocześnie chcielibyśmy Pana zapewnić, że jesteśmy cały czas otwarci na spostrzeżenia, propozycje i życzenia odnośnie wszelkich obszarów naszej działalności. W odpowiedzi na Pana pytanie dotyczące łososia chcielibyśmy Pana poinformować, iż do godzin południowych w sklepie przy ulicy Lwowskiej bez problemu można było zakupić rybę. Na chwilę obecną pozostały ostatnie sztuki. Tym bardziej dziwi nas opisana przez Pana sytuacja, która nie powinna mieć miejsca. Zapewniamy, iż zasygnalizowany problem zostanie skierowany do właśiwej jednostki. Dziękujemy za kontakt z nami. Normalnie cuda jakieś!!! To dlaczego nie było ani jednej tacki, a pracownice nawet nie słyszały o "Świeżej rybie na piątek"?? :/ Przecież na mojej ulicy jest tylko jeden Lidl Napisz, zapytaj, może okaże się, że w Twoim Lidlu także można było kupić tego łososia??
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Były dwa kolorki, jedne brąz z kremem, a drugie cosik z fioletem
Wzięłam ten brązik We fioletach się nie kocham ![]() Cytat:
Miliony balsamów, a ciągle chcę nowe i nowe Teraz niby też jestem w trakcie denko, ale te masęłka z Lidla mnie kuszą... ![]() Cytat:
Ja ich jeszcze nie użyłam (nie licząc wczorajszego sprawdzenia na powiece, ale to się nie liczy ). Moja mama za to ich dzisiaj używała i całkiem fajne są. Po pierwsze super pigmentacja, po drugie długo się utrzymują na powiekach, po trzecie nawet po kilku godzinach (bez bazy) nie rolują się Z pomadki też jestem zadowolona
|
|
#4153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli mi się uda (czytaj nei zapomnę) obczaję tą sprawę w przyszłym tygodniu ..
|
|
#4154 |
|
Raczkowanie
|
Po przeczytaniu Twojego wpisu postanowiłam sprawdzić jak smakuje ten pasztet i niestety ... jest PYSZNY odpowiednio przyprawiony, pikantny przełamany delikatną słodyczą. Wielkie dzięki Alamirka za ten "wynalazek"
|
|
|
|
#4155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Świetny pomysł z tymi maskami!![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja uwielbiam jak zawsze kokos i ostatnio bardzo pasuje mi jagoda . Kocham budzić się rano i czuć ten zapach w całym pokoju . Wracam z kawą i śniadaniem, a on nadal się unosi![]() Cytat:
Te twarożki są przepyszne, mój faworyt to ananas . Smakuje jak twaróg ze śmietanką i kawałkami ananasa
|
||||
|
|
|
#4157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak jak pisalam juz wczesniej,nie lubie żadnych serków twarogowych na słodko a te są jedyne które mi smakują ![]() Cytat:
truskawowe w bialej czekoladzie,czekoladowe w orzechowej i waniliowe w migdalowej ![]() kupiilam 27;p ale juz zamrazalnik pusty Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że Tobie smakuje ![]() U mnie jednak dziś (po południu) żadnych świeżych ryb nie było
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a obok nich takie no... "zwykłe" ![]() 27? wow! Tyle by mi się nie zmieściło chyba nawet (ale jeszcze mam 2 z zapasów - przez majówkę mnie nie było )---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- A możecie coś powiedzieć o walizkach z Lidla? |
|
|
|
|
#4160 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna odpowiedź z BOK:
Szanowny Panie, zapewniam, że informacja, którą przesłałam do Pana, była poprzedzona kontrolą dostępności produktu w sklepie przeprowadzoną przez nasze biuro w Katowicach. Dlatego tym bardziej zastanawia mnie fakt, dlaczego tego produktu nie było w sklepie rano, skoro w godzinach popołudniowych odsprzedawały się ostatnie sztuki. Raz jeszcze dziękujemy za zgłoszenie tego problemu oraz pozostajemy w nadziei, iż nie straci Pan przez ten incydent zaufania do naszej sieci. Cóż, a mnie pozostaje wierzyć, że w przyszłym tygodniu nie zrobią ze mnie idioty i jak pójdę do sklepu to ryba faktycznie będzie ![]() (Ale tym razem pójdę z aparatem...) Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2012-05-12 o 09:09 |
|
|
|
#4162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo a w ogóle widzę, że kolega z Katowic, a o którego Lidla chodzi? Bo ja odwiedzam tego przy Trzech Stawach, postaram się też sprawdzić w przyszłym tyg. Aa teraz doczytałam, że ulica Lwowska, to inny. Ale tam też mam blisko. Dobra w przyszłym tyg. polowanie na ryby. A w tym tyg. promocja na masełko, 2,99; ale to już pewnie wiecie.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2012-05-12 o 10:49 |
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 |
|
Raczkowanie
|
Ohoho, fajny wątek
![]() Często robię zakupy w Lidlu, szczególnie llubię rzeczy nabiałowe i płatki na mleko Chętnie będę podczytywać i podpowiadać jakichś moich ulubieńców
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwlaszcza z migdalami mam 3-komorowy zamrazalnik:d przyjedz do mnie:d
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
Ile taki świeży łosoś kosztuje zazwyczaj?
Czy u Was są jeszcze kiełbaski śniadaniowe, te białe? Są przepyszne, mi udało się kupić tylko jedno opakowanie i zniknęły, czyżby nie weszły do stałej oferty? ![]() Pasztet z żurawiną jest świetny.
|
#4170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz powiedzieć co to za kiełbaski ? Ja w L kupuję tylko kiełbaski wiedeńskie i na inne nie zwracam uwagi. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

Spróbowałam tylko troszkę i od razu chciałam to wypluć 

pachnie jak jogurt o smaku mango