|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I zapraszam, bo widzę, że żadna nie odwiedziła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Eh, jakbym nie była... niedawno nawet u gastrologa, dostałam jakieś tabletki, a lekarz mi powiedział, że cierpię na to, na co cierpi połowa społeczeństwa - zespół jelita drażliwego. I muszę wyluzować, jakiś sport może? Tyle mi pomógł. Jestem nerwus straszny i staram się nad tym panować, ale czasem przychodzi jakiś nagły stres i mogę sobie ustawić zegarek i odliczać czas aż zacznę się skręcać z bólu. Max godzina :/ Aaaale przez miasto przeszedł armageddon! Waliło nam tak dookoła pracy, że przysięgam, że stałam przy oknie i mignęło mi tuż przed twarzą. Nie pamiętam takiej burzy. Siedzę w łóżku, popijam piwko i uprawiam szeroko pojęty nicnierobizm. Całe szczęście, że jest już weekend.... Dzisiaj zrobiłam pół godziny biegu + 20 min abs, ale strasznie ciężko było biegać bo duchota nieznośna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4712 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
kawa i papierosy ![]() ![]() długo paliłaś? jakie? achhh powiem Ci ze dobrze wspominam czasy palenia fajek :P moment odpręzenia byl boski. ale w zyciu bym znow do tego nie wrocila ![]() Cytat:
![]() 2. burza w ciagu dnia, bedac w pracy?! musialo byc strasznie :| 3. biegalas w tą duchotę?! mistrz ![]()
![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za ponad godzinę do szkoły, a na dworzu zimno, wieje i zanosi się na deszcz ![]() EDIT: pada ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-12 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Burza była już o 21, było ciemno, przerażająco, ale widok był powalający (pracuję na 14 piętrze). TŻ był u rodziców w domu i mówił, że pierwszy raz był świadkiem jak piorun pieprznął w budynek obok.. masakra :| I dzisiaj już 11 stopni... Nooo już zapisałam w notatniku: nie biegać w takiej duchocie. A już na pewno nie o 10 rano.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie 1-2 kawy muszą być. W pracy się przyzwyczaiłam, przy kawie się najlepiej gada ![]() ![]() Sobota, wolne,a ja wstałam po 8:00 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4716 |
Zadomowienie
|
Agnesuk gratuluję ślubu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adusia gratuluję dzidziusia ![]() ![]() ![]() Psyhe Świetny kolor ![]() ![]() ![]() Dalej biegasz? bo przyznaję że znów nie miałam kiedy nadrobić ![]() AniaBania sama nie wiem ale raczej waga jest bardzo podobna rano i wieczorem ![]() ![]() Raczej nie jestem osłabiona? może trochę przemęczona. Sesja, praca ![]() Loriette, Agniesikk gratuluję świetnych wyników ![]() ![]() Jak tylko zdam dwa egzaminy i będzie ładna pogoda to jedziemy z Tż za 2 tyg nad jeziorko ![]() ![]() Muszę przestać oglądać te wychudzone dziewczyny na blogach bo popadam w paranoję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4717 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie jara mnie jakoś biała suknie i biba do rana z pijaną rodzinką ![]() dla mnie i tża wystarczy małe przyjęcie. kameralne i skromne. nie chcemy imprez itp. no to powodzenia na egzaminach ![]() też bym gdzieś wyjechała... nie oglądaj tych wychudzonych lasek! to wcale nie jest piękne! ![]() Ja mam nowe postanowienia. odpoczywam teraz przez weekend. rzucam turbo fire i zabieram się za Brazil But Lift. Ciało wygląda dobrze na górze, pora skupić się na pośladach i nogach. a te ćwiczenia właśnie takie są! ![]() nieważne,że prowadzi to jakiś gejek, ale co tam, będzie wesoło ![]() od pon. ruszam! przede mną 90 dni ćwiczeń ![]() wczoraj taka piękna pogoda, dzisiaj deszcz. dzisiaj miałam z rodzinką grillować, ale widzę,że grilla to my sobie urządzimy w domu ![]() ide sie zdrzemnąć. ta pogoda wykończy moją głowę.
![]() |
![]() |
#4718 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję, okropna przypadłość. Ja też cierpię na chorobę układu pokarmowego, strasznie utrudniająca życie czasem i bardzo powszechna na świecie. Ja w ogóle miałam duże przeboje z żołądkiem, nawet kiedyś miałam stan przed wrzodowy. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O jak dobrze, że nie jestem sama ![]() Ale fajnie, Oli nauczy się pływać ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() I do wesela mam takie samo podejście, jak dla mnie to strata kasy. Wolę sobie za tę sumę kupić samochód albo mieszkanie wyremontować. Zresztą dla mnie ślub to tylko formalność ułatwiająca życie, jako że jesteśmy Polakami i bierzemy kredyty mieszkaniowe ![]() ![]() Jejku, tak się kitram przed poniedziałkową i wtorkową maturą, że szok. Mama, jako moja psiapsiółka, zabiera mnie jutro do kina ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-12 o 11:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4719 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() można się jeszcze dołączyć?
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Agniesik, z mamą do kina
![]() ![]() A na co idziecie ![]() Mam chwilę to ide na www.ilewazy.pl i policzę ile kalorii ostatnio zjadam bo zapisuje swoje jadłospisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4721 |
Zadomowienie
|
Hej, hej!
![]() ![]() trochę skróciły mi się zajęcia ![]() Bania poszłam z koleżanką na wagary, ona znała TZ. On był w drodze do lekarza, podszedł do niej a ja wiedziałam, że to ten. Po tygodniu znajomości zerwałam z obecnym chłopakiem (bylismy razem 9 miesiecy ![]() ![]() Agnesuk ważne, żeby było Wam razem dobrze ![]() Karola współczuję takiej burzy. Ja potwornie boję się tych piorunów..... Zmykam z kuzynką do Galerii, bo chce koleżance jakiś prezent na 18 kupić - ach ta młodzież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Agniesik, stroje w internecie patrze na brazone bo to sklep z mojego miasta+inne stacjonarne sklepy bez stronek www. Nie kupiłabym stroju bez przymierzenia. Widzę albo babciowe wzory i majtki pod pachy albo staniki,które zakrywają całe piersi, zero dekoltu, lekkości i uroku
![]() Ja preferuję stroje w stylu VS ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Monia, 10kilosów do zrzucenia?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Monia, no dzięki dzięki
![]() ![]() ![]() Tata wyjeżdża na tydzień, Julian będzie jedynym mężczyzną w tym domu ![]() ![]() A co do cyckonoszy i stroju, to ja zamawiam przez neta, zawsze można zwrócić, tylko że ponosi się jeszcze dodatkowe koszta. Muszę iść do jakiegoś sklepu zmierzyć balkonetkę, bo nie wiem kompletnie, jak moje cyce by się prezentowały, a niektóre są śliczne ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-12 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
No mam zamiar wylasić się do wakacji na maksa, żadnych odstępstw
![]() Cytat:
![]() W małych kinach przynajmniej tak nie zdzierają jak w dużych ![]() ![]() Podrzuć jakieś linki ze strojami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Ja też planuję się wylaszczyć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Monia, nie właśnie u mnie pewnie długo nie będzie tego filmu. Trochę jestem go ciekawa, a z drugiej strony pewnie to kolejna łzawa historia, tylko że o siatkarce :P Ja nie wiem czy Ci się spodobają takie stroje, bo nie znam Twojego gustu, ale np. mi przypadły do gustu: http://www.bravissimo.com/products/s...sort=1&level=1 http://www.bravissimo.com/products/s...sort=1&level=1 http://www.figleaves.com/uk/product....=&colour=Black ten fajny, ale nie do opalania http://www.figleaves.com/uk/product....=&colour=Black ten jest supersexy jak dla mnie, jak schudnę, to może sobie taki kupię :P tylko TŻ mi będzie musiał cycki łapać, jak wyskoczą http://www.figleaves.com/uk/product....&colour=Greens a to strój jak z brazylisjkiego tasiemca :P http://www.figleaves.com/uk/product....=&colour=Blues fajny, ale spłaszcza biust Ogólnie Moniczka patrzę i na figleaves.com jest mnóstwo strojów. Niektóre faktycznie babciowate, np. w kwiatowe wzory, ale też są i ładne, jak widać mi jeden się spodobał i chyba serio kupię sobie taki czarny strój bez ramiączek, będę królową plaży (jak schudnę, pamiętajcie) ![]() W ogóle na figleaves jest super bielizna, szkoda, że nie wysyłają darmowych katalogów ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-12 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym chciała pracować w sklepie z motocyklami ![]() Cytat:
![]() Na co idziesz do kina? ![]() Będę za Ciebie mocnomocnomocno trzymać kciukasy! ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja na początku jak poznałam mojego, to stwierdziłam, że jest przystojny, a z charakteru całkiem ok, ale jakoś szczególnie się nie interesowałam, a później jak zaczęłam Go coraz lepiej poznawać to byłam pod wielkim wrażeniem Jego charakteru ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Winyl, bejbsie, już pędzę, żeby Ci odpowiedzieć!
![]() Ad.1. Wydaje mi się, że tak, w końcu ślub to sakrament, nigdy nie spotkałam się z tym, żeby ksiądz tylko podpisał papier o spowiedzi przedślubnej. No chyba, że spowiadasz się w innej parafii. A do Komunii to tak czy srak (pozdrawiam panią Basię, moją wychowawczynię z liceum) przystępujesz podczas ślubu ![]() Ad.2. Idę na "Rozstanie", bo mama chciała ![]() Ad.3. Będę pracować na takiej plantacji truskawek i jeszcze nie wiem dokładnie co będę robić: albo ważyć i pobierać opłatę za truskawki, które sobie Niemcy sami zbierają z ekologicznego pola (i mają radochę), albo pomagać w kawiarni, czyli przynieś-podaj-pozamiataj. Ad.4. Na Bravissimo nic nie zamawiałam, za to na figleaves owszem (ale ten czerwony strój też tam widziałam). Wysyłka taka normalna to koszt 6funtów. Ogólnie nie ma problemów z dostawą, wszystko przychodzi na czas, nie zdarzyło mi się, żeby biustonosz był zniszczony, a zamawiałam też delikatne, np. koronkowe ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Aha i jeszcze można wybrać różne fajne opcje przy dostawie, np. gift i wtedy ładnie Ci pakują prezent, także jakby co, to mów chłopu, żeby brał takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4732 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony, co jak jedna osoba jest niewierząca? Nie pozwolą wziąć ślubu w kościele, czy jak? ![]() ![]() Cytat:
![]() A długo tam będziesz? Cytat:
![]() ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-05-12 o 21:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Można wziąć ślub jak jedna osoba jest niewierząca, no ale do komunii też przystępuje wtedy
![]() ![]() Około 2 miesiące. Jejku, jaka brzydka pogoda, spać mi się chce ciągle. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-13 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem to trochę nielogiczne, że osoba niewierząca musi przyjąć "ciało Chrystusa", w którego nie wierzy ![]() Ja chyba tak jak Winyl jestem starej daty, bo uwielbiam wesela, śluby i całą tą otoczkę. Marzy mi się niezapomniany dzień, połączony z fajną zabawą, sympatycznym fotografem i Panem, który poprowadzi całą uroczystość. Wybieranie tortu, kwiatów, zaproszeń - tak, to coś dla mnie ![]() Tak btw. wczoraj poszłam do fryzjera, żeby w końcu skrócić grzywkę i odciążyć włosy.. co zrobiła mi fryzjera? Obcięła ok. 4cm włosów - myślałam, że najpierw zabiję ją, a potem targnę się na własne życie.. No, ale cóż ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-13 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4735 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja już spakowana i pędzimy zaraz z Oliwką na basen! ![]() ![]() milego dniaaaa ![]()
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tak jak Loriette i Winyl uwielbiam śluby i podniecanie się tymi wszystkimi szczególikami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Agnesuk, to miłej zabawy! ![]() Loriette, a nie chciałaś żeby Ci 'odświeżyła' końcówki/fryzurę? ![]() Bo wtedy właśnie traci się kilka cm i to nie tylko z grzywki ![]() Pokaż się ![]()
![]() |
![]() |
#4737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale kiedy my uzbieramy na to wszystko pieniądze to ja nie wiem ![]() Agnesuk czekamy na fotki naszej księżniczki ![]() ![]() Przy okazji rozmów o strojach wrzucam do albumu mój który miałam wrzucić już dawno temu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bania tak biorę ślub w sierpniu, jakoś sie przyzwyczaiłam do tej myśli, planujemy już 2 lata ![]() ![]() Spoko, mi to nie przeszkadza, za to mój przyszły mąż ma potrzebę czegoś takiego ![]() ![]() Kiedyś też myslałam jak to będzie super wybierać zaproszenia i inne dodatki a teraz mam już trochę dość. Jeszcze mam bardzo trudną sytuacje z troszkę dalszą rodziną i psują mi te wszystkie przygotowania. No a tak poza tym to chciałąm wam serdecznie podziękować, kupiłam wczoraj strój kąpielowy po lekturze waszych wypowiedzi. Pewnie będzie tragicznie lezał bo mam mały biust, ale koniecznie chciałąm taki model bez ramiączek. Jak jest ładnie chodzę sobie nad rzekę i tam się opalam, 2-3 godzinki, mam blisko, nie czuje tam gorąca, wieje przyjemny wiaterek, wszystko jest ok... prawie wszystko, nie chce się opalić tak, żeby było widać ramiączka od biustonosza, więc je zdejmuje, ale jak to nad rzeką czasem odwiedzają mnie małe pajączki muszki albo inne niezidentyfikowane obiekty ![]() Aby zminimalizować zagrożenie postanowiłam kupić taki a nie inny strój, pewnie będę w nim wygladać kiepsko, ale wisi mi to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja po ślubie cywilnym czułabym niedosyt! Wiem, że małżeństwo w systemie prawnym to jeden papierek, który gwarantuje wiele ułatwień.. jednak bez tej weselnej otoczki się nie obędzie.. ![]() ![]() ![]() 2. Powiedziałam jej, żeby podcięła grzywkę i trochę przerzedziła włosy, bo są za ciężkie.. Pani do mnie, że OBETNIE Z GRUBOŚCI - a ja naiwna dałam się nabrać.. Miałam już tak ładnie za obojczyk, a teraz ledwo co, ale z tyłu są długie! ![]()
![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Poka foto
![]() Jestem fanką ich koloru i gładkości ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.