|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
![]() Ja wcinam mój obiad. Pierś smażona w przyprawie węgierskiej i do tego sos czosnkowy na jogurcie Ahhh gości dziś mamy, znajomych - 2 pary Ale nic nie robimy. Tylko chipsy i paluszki - czyli dla mnie nic Bo alko też nie piję.---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- A mówiłaś, że Ty ostatnio ciągle jesz
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
chyba wolałabym z rana jeść
. Ja wpadam w żywioł jedzeniowy popołudniu i kończę go niestety przed samym snem
|
#1113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale większość rodziców planuje że 2 klasie ich dzieci dostaną tel a ja w sumie nie mam nic przeciwko i dostanie ten tel od mojej mamy na komunię. Komputer- to prezent do którego nie jestem przekonana bo jeden w domu jest, ale zobaczymy jakie dostanie prezenty i może dołożę coś i sie kupi. Medalik i łańcuszek trzeba mieć już idąc do komunii więc to wydatek spoczywający na rodzicach. Oprócz tego to zauważyłam, że moje dziecko potrafi robić piękne zdjęcia... i być może kupię mu jakąś cyfrówkę za 200zł żeby mógł rozwijać pasjęReszta prezentów z tej listy... wg mnie totalnie nietrafiona... one są na to za małe po prostu moim zdaniem.
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam szykować obiad dla TŻ, bo zaraz ze szkoł wróci
Miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
#1115 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawa za foto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choć rodzice dziewczynki za bardzo zadowoleni nie byli z naszych propozycji Cytat:
Ależ mam ciężki dzień dzisiaj. Mój chrześniak jest w szpitalu, w nocy zabrała go karetka Masakra jakaś...
|
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
GagaFace witaj
Myszonka to faktycznie jakaś "czarna seria" w około Ciebie... A powiedz jakie propozycje miałaś na prezent komunijny że rodzice byli niezadowoleni? Bo aż ciekawa jestem . Ja mam nadzieję tylko na to że moje dziecko roweru nie dostanie bo już ma. Jeśli chodzi o resztę to jestem otwarta i nie miałabym nic przeciw jakiemukolwiek prezentowi... no chyba że to byłoby coś irracjonalnego np kłady teraz ludzie kupują... a po cholerę to 9 latkowi?!
|
#1117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiałam się nad tym właśnie wymiana prawa jazdy kosztuje więcej, niż wyrobienie pierwszego może tym sposobem chcą wyrównać darmowy dowód ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam się z Wami Ja już po fitnessie i dziś zauważyłam, że zmalał mi biust - mój brat mi to wczoraj powtarzał, ale nie wierzyłam - a dziś wracając z fitnessu zrobiło mi się zimno i miałam na sobie żakiet, który mi się nie zapinał, a dziś się zapiął, a więc musiało mi coś ubyć ! Motywacja mi wzrosła o milion %
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam je od 2008 i jeżdzę teraz np codziennie do pracy a nigdy nie miałam kontroli, nigdy mi tego prawka nie sprawdzali zmienię jak zmienię nazwisko ![]() mnie malejący biust powstrzymuje właśnie od ćwiczeń Bo jeśli mi jeszcze zmaleje to zniknie już całkiem
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do biustu to ja chcę mniejszy, bo ten wydaje mi si,ę taki wylewający takie małe B mi starczy
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam teraz takie pełne B, delikatnie wpadające w C, ale chcę takie małe B ehhh..nie dogodzi nikomu
|
|
|
#1122 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeju a ja mam 75 C i nie chciałabym mniej
tzn miałam mniej a teraz po 3 dzieci mi urósł biust , i dobrze mi z takim. generalnie to w ciągu ostatniego roku złapałam kilka kg ale nie narzekam na nic prócz brzucha który wygląda jak u ciężarnej i muszę go maskować trochę.... Dziewczyny jaka biżu do tej sukienki: http://moda.allegro.pl/likwidacja-sk...297570747.html ? Założę czarne pantofelki- później zmienię na balerinki i wezmę czarną kopertówkę ale na biżu nie mam pomysłu... włosy mam takie do ucha mniej więcej jakby co
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym ubrała jakieś srebro na szyję i bransoletkę do kompletu, ale już bez kolczyków
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- coś takiego http://allegro.pl/komplet-srebrny-ko...341394471.html
|
|
#1124 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zastanawiałam się nad czymś czarnym..... Jeju czemu ja jestem taka wybredna...
![]() http://allegro.pl/kolczyki-p11179-sr...336948771.html O tych kolczykach myślałam a do nich bransoletka i naszyjnik z czarnych kuleczek takich jak te w kolczykach albo podobnych przynajmniej
Edytowane przez moniczka_2010 Czas edycji: 2012-05-12 o 14:52 |
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn żeby zmieniać dokument bo mi się zdjęcie nie podoba Ja zmieniłam adres zameldowania i tylko dowód wymieniłam i mam tam teraz piękne zdjęcie
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cisza
. A u mnie sąsiad z bloku obok się żenił i wyjazd był i cudnie wyglądał . Miał czarne buty, grafitowy garnitur, białą koszulę, kamizelkę i krawatkę. No i w ręku biały bukiet dla szanownej zaraz małżonki Bukiet swoją drogą ślicznyA mój synek się mnie pyta czy u nas też będą tak grać pod blokiem.... A ja nie wiem bo chyba jednak bym nie chciała...
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
No więc ..
Z tż jesteśmy od 5września 2010r. Rok pozniej w tę samą datę się zaręczyliśmy. A w przyszłym roku 5pażdziernika chcemy wziąć ślub. On ma 26lat i ma większe parcie na szkło. Ja mam 21. I też zbytnio nie widzę powodu, żeby czekać z wyjściem za mąż jeszcze kilka lat. Jedyne czego się zbytnio obawiam, to przygotowań do ślubu. No i de fakto tego, że jako Panna Młoda będę zwracać na siebie dość sporą uwagę... Choć osobiście lubię być w centrum zainteresowania. Ale jak pomyśle o naszym ślubie, tak ciemno mi się robi przed oczami. Ślub planujemy na 120 osób, i żeby było jeszcze ciekawiej 3dniowe.
|
#1128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
macie już coś załatwione?
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) ja też biorę ślub w swoją miesięcznice ))i jestem po dlugiej przerwie u mnie wszystko po staremu )) tż jest ostatnio wyjątkowo miły, kochany i we wszystkim mnie wyręcza o co kaman ![]()
|
|
#1130 |
|
Zadomowienie
|
Wesele i poprawiny są dla rodziny. Do kościoła przyjadą wszyscy łącznie z naszymi znajomymi. A 3 dzień jest tylko dla przyjaciół. Jakbyśmy mieli zaprosić wszystkich .. To nie wiem ile osób by tam było. Wiadomo że nie wszyscy by odpowiedzieli na zaproszenie. Ale sądze że 200-230 ludzi na pewno by się pojawiło. Salę i tak mamy zarezerwowaną na tydzień, wiec można korzystać.
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak liczy się wódkę na wesele?
|
#1132 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Dołączam do grona PM2013
Co do wódki, to my liczymy tak 0,5 litra na osobę (na każdego gościa, obojętnie czy to dziecko, czy niepijąca babcia, niektórzy, jak wiadomo wyrabiają normę za kilka osób :P) na samo wesele, ale dokupimy więcej bo chcemy jeszcze dać gościom przy wyjściu, do tego dochodzą jakieś imprezy poweselne i trochę się tego uzbiera, ale generalnie na samo wesele to 0,5l na osobę. |
|
|
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczęta!
Chciałam dołączyć do PMek 2013 ![]() Slub i wesele mamy ustalone na 11-12.05.2013r. Załatwiliśmy jak do tej pory salę, catering i kapelę. Wesele będzie na ok 120os w tym prawie 20 dzieci Jak narazie to mi się do reszty zabierać nie chce...ale przydałoby się już rozglądać za kamerzysta dobrym.. i może fotografem.. Zaręczeni jesteśmy od lutego 2011r. My też liczymy wódkę 0,5l os/ dzień + trochę więcej do rozdania
|
#1134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my tez tak planujemy z wodka na poprawiny i wesele po 0,5 na glowe i parę extra butelek dla tych którzy nie bedą pic bo małe dzieci odwozić bd itd
|
|
#1135 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
opowiedzcie coś więcej o Was
|
||
|
|
|
#1136 |
|
Rozeznanie
|
My bierzemy ślub 28.09.2013, mamy juz zamowioną salę, fotografa, kamerzystę, zespół, ciasta, zostało tylko auto, marzy nam się jakiś trabant lub coś w tym stylu, ale zobaczymy
Planujemy zaprosić około 130 osób, nie robimy poprawin dlatego zapraszamy wszystkich od razu ![]() Biorąc się za to wszystko zdałam sobie sprawę, że dobrze zrobiłam odkładając ślub na rok po skończeniu studiów. Inaczej pisałabym teraz pracę magisterską myśląc o sukni i zaproszeniach, a tak, mam jeszcze cały rok na przemyślenia i przygotowania
|
|
|
|
#1137 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nowe PMki
Dzięki za info. A ja siedzę dziś i szukam dj albo zespołu, ale chyba dj będzie: http://www.wodzirej-siedlce.waw.pl/o_mnie/ , tzn jeśli będzie miał wolny termin i spodoba mi się na żywo . Wyszło strasznie głupio bo za 2 tyg mamy wesele przyjaciół którzy wybierali najlepszą salę, fotografa i dj i w sumie to ja chcę to samo nie wiem czy się nie obrażą albo czy to głupio nie będzie ... W sumie tylko oni by o tym wiedzieli... ja ich na świadków sobie szykuję... Sama nie wiem, no bo z 2 strony to co mam wybierać kogoś gorszego bo oni mają lepsze i żeby nie zgapiać...?
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe PM ktore wyrastaja jak grzyby po deszczu
![]() TZ zabrał mnie na zakupy więc w końcu jego Narzeczona szczęśliwa![]() Ale w końcu po intensywnych 2 dniach pora się wyspać, więc do jutra
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
my będziemy liczyć średnio 0,7 na parę, bo u mnie w rodzinie ani w rodzinie TŻ się nie pije dużo
![]() Cytat:
Często specjalnie się wybiera co innego "żeby nie mieć tego co oni" Dla mnie to głupota, będziecie mieli sprawdzonych ludzi to pewnie że brać ![]() Witam nowe PMki |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bym sie decydowała na tych samych jak to prawdziwi przyjaciele to na pewno nie bd mowic ze sie pomawialiscie a przeciwnie powinni was namawiac i polecać a jak to tacy sobie znajjomi i nie chcesz zeby mowili ze sie pomawialiscie to zawsze mozesz powiedziec ,,też myślałam o tym kamerzyście, dj-u itd ''
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

opowiedz coś o Was 
Bo alko też nie piję.

Nasz najpiękniejszy dzień
Aż się boję, co to będzie, jak przyjdzie na mnie pora. Jutro możliwe, że odwiedzimy jeszcze 3 salony w innym mieście, ale sama nie wiem... jakoś nie mam wizji swojej wymarzonej sukni, a te, które widzę to mnie wcale nie zachwycają... 

i muszę go maskować trochę....

więc w końcu jego Narzeczona szczęśliwa