|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Tak wygląda ten Virtual, niestety zdjęcie nie oddaje tego efektu
![]() KLIK! Reszta 2 chinki (neon) Plus moje golaski zażółcone widzisz Mgiełka? zaraz je zmaluję czymś...
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2012-05-12 o 18:54 |
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Śniegowa - no ale niektóre zakupy można odłożyć. A jeśli np. ja dzisiaj kupię lakier wibo extreme nails pastelowa zieleń, bo osoba której robię pudełko nie ma go w kolekcji (o ile ją pokaże bo z tym też sie dziewczyny ociągają, w sumie na własną szkodę ale nie będę mędzić) to nie znaczy ze nie wiedząc, że go dostanie nie kupi go nasgtępnego dnia.
Aaaaa zresztą. My się za bardzo przejmujemy. Będą duble, będą wymianki. Kto nie pokazuje swojej kolekcji i nie aktualizuje jej ten traci. Ileż się można innymi przejmować. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Ja np. dziś przykładnie zaktualizuję swoją kolekcję. Jak tylko wrócę z przechadzki. A teraz wybywam. |
|
|
|
#3333 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
to jest zabawa, prawda?Na przykład ja nie mam aparatu, więc dla mnie to problem zrobić fajne zdjęcia lakierów :/ nie sądzę by było widać numery, nazwy, a zwłaszcza odpowiednie kolory...najlepiej byłoby zrobić spis tego wszystkiego, tylko kiedy no nic, daję sobie ze 2 dni na zrobienie tego do wysyłki Nailboxa mamy ponad miesiąc jeszcze, bez paniki proszę
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
dżemdobrywieczór
Mgiełcia się pewnie Iruje ![]() ja nie idę... może do Sylwestrowego na chilkę ![]() mam ciśnienie 90/60 po 2 kawach i pluszu aktif
|
|
#3335 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a no
![]() ![]() Cytat:
heheh ale maluję ciągle więc aż tak się nie przejmuję ![]() heheh już wychodzę - już już ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
oglądałam limitkę ale jakoś go przeoczyłam...nie widze zółtych bo niewiele tego golasa pokazałaś aaa jaki vhineczki skąd ![]() Cytat:
heheh tylko zimno i deszcz leje... aleeee to nic!
|
|
#3336 |
|
szef wszystkich szefów
|
Pomysł Lolli nie jest zły
Idę focić kolekcyjkę, bo kolekcją to tego nie można nazwać Tylko szaro-buro za oknem, więc jakość nie powali na kolana.
|
|
|
|
#3337 |
|
Wtajemniczenie
|
Muffinki jogurtowe, przepis podstawowy, zmodyfikowany nieco przeze mnie:
suche: - 1 i ciut (łyżka?) szkl. mąki - 1/2 szkl. otrąb pszennych (można też zwykłą mąkę i otręby zamienić na mąkę razową pszenną, ja akurat nie miałam) - kopiata łyżeczka proszku do pieczenia - 1/3 szkl. cukru mokre: - duży jogurt naturalny (400 g) - 100 ml oleju - 2 jajka Wykonanie klasyczne, suche w jednej misce, mokre w drugiej, potem mieszamy. Według mnie najbardziej pasują do nich owoce, dzisiaj było 1 jabłko i 1/2 szkl. mrożonych jagód. Piekłam 30 min w 180* (przy mniej mokrych dodatkach krócej) Lepiej nie nakładać za dużo do jednej foremki, bo może się rozlać. Są pyszne, bardzo puszyste i delikatne ![]() Loli, wydaje mi się, ze nie ma potrzeby zakładania wątku nie kupuj, bo będzie potem mniejsza niespodzianka. Jeśli ktoś zobaczy lakier, który idealnie wpisuje się w jego referencje to jest duża szansa, że ma trafić właśnie do niego. Myślę, ze jeśli komuś zależy, to będzie po prostu na bieżąco uzupełniał kolekcję
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myslę że nie chce widziec co zostało kupione bo c hce miec niespodzianke. A edytowanie zbiorow też niewiele da bo co jesli już zakupy sa poczynione? Albo na ukonczeniu? Idźmy na żywioł!
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
No to idzmy i nie marudzmy. Moze to wygląda tak jakbym się za bardzo irytowała, ale jak było z blogboxami? Nikt nic nie wiedział, jedyną wskazówką był czyiś blog.
A tutaj mimo, że jest możliwość pokazania kolekcji, aktualizacji itp. to prawie nikt tego nie robi, za to ciągle są wątpliwości: a co jeśli dubel itp. No i te wątpliwości są kierowane do mnie głównie, bo ja organizuję, rozumiem to, tylko ze tak naprawdę nic nie mogę za innych. Mnie też się nie podoba ten pomysł z listą kupionych lakierów, ale to jest jak by nie patrzeć odpowiedź na czyjąś potrzebę. |
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
każdy odpowiada za siebie jest tyle lakierów na swiecie że myslę, że dubli nie będzie a ja na czas akcji ograniczam kupowanie do minimum
|
|
|
|
#3341 |
|
Konto usunięte
|
Zajrzyjcie do klubu
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Nagroda od Ewalucji
z wyjatkiem smerfa.
Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2012-05-12 o 20:25 |
|
|
|
#3343 |
|
Konto usunięte
|
Mieta ! Mieta,Mieta oddaj mięte !!
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Mieta mi sie zdublowala wiec niebawem bedzie w rozdaniu na moim blogu
|
|
|
|
#3345 |
|
Konto usunięte
|
Co porabiacie?
|
|
|
|
#3346 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Kawo, dzięki za przepis. Na pewno go wypróbuję, bo ja robiłam wg innego
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34078605]Zajrzyjcie do klubu [/QUOTE]Za minut kilka ![]() Będziesz z nich zadowolona Ten drugi z lewej mięta/błękit (? ) jest świetny.Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34079145] Co porabiacie?[/QUOTE]Aktualnie obfociłam koleksiątko i wrzucam fotki do neta ![]() A co u Was, bo widzę pustki na wątku. Trelle nie ma, Ruda pisze pracę to nie ma kto spamić
|
|
|
|
|
#3347 | ||
|
Zakorzenienie
|
malowałam wczoraj miętką, smuży z lekka
![]() Właśnie na jakimś blogu go widziałam i aż oczy mi się zaświeciły wzięłam Tż się ze mnie śmiał, jak stałam i się śliniłam do lakierów ![]() bosskie sa Cytat:
pogoda się popsuła, bo mamy wolny weekend ![]() Cytat:
![]() I pokażę moje skóry do wycięcia albo do odsunięcia, kwestia jak bardzo będą odstawały lakiery wczorajsza miętka plus nyc
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Babo - no ja ostatnio nie jestem w formie do spamienia
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Virtualek ciekawy ale w akcji bym go zobaczyła chętnie ![]() Chinki, skąd masz? i po ile?Maxiu, mam w końcu i ja
|
|
|
|
|
#3350 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Na razie nie zaktualizowałam, ale nabyłam 1 lakier. Też planuję się ograniczać. Tak na prawdę zdaję sobie sprawę, że osoba która będzie komponować dla mnie pudełko, będzie chciała mi zrobić przyjemność. Tak samo jak każda z nas. Co idzie za tym, będzie chciała uniknać dubla. Fotografując kolekcję (choćby w marnej jakości) ułatwiamy to ![]() Cytat:
![]() Nawet słabe zjęcie może być podpowiedzią- zawsze możesz je uzupełnić pisemną listą. Czy Ty żyjesz ?? Heheh Podobne mam i pielęgniarka pytała czy nie zemdleję ( miałam wtedy 40/90 i czułam się świetnie) Eeee no gdzie... Miałaś lakier oddać! Cytat:
Nie mogę mieć do Ciebie pretensji "co jak dubel". Zadna z nas nie powinna. A tak z innej beczki... Jejuniu jak ja się zryczałam..... Mam zapuchnięte oczy i cały ryjek. Lol, i to wszystko Twoja wina . Dziewczynę oglądałam. uuuuh Mniej pokazali, jak w ksiązce, ale nie chciałabym by pokazali wszystko......
|
||||
|
|
|
#3351 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym pospamiła,ale też nie mam humoru.Po 1-sze za 3 tyg wesele,a ma twarz wygląda jak po wybuchu wulkanu.Po 2 to co pisałam w klubie,związane ze szkoła.Po 3 nie umiem zdecydować się na sukienkę.
|
|
|
|
#3352 |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34080408]Ja bym pospamiła,ale też nie mam humoru.Po 1-sze za 3 tyg wesele,a ma twarz wygląda jak po wybuchu wulkanu.Po 2 to co pisałam w klubie,związane ze szkoła.Po 3 nie umiem zdecydować się na sukienkę.
[/QUOTE]Chu, na zakupy. Kupujesz płatki owsiane i je mielisz. Kupujesz olejek z drzewa herbacianego. Zmielone płatki gotujesz w wodzie na kleik i dodajesz kilka kropli olejku. Nakładasz na twarz przestygnięta papkę. Powtarzasz co 2 dzień. Po kilku akcjach cieszysz się gładkim licem ![]() Olejek z drzewa herbacianego działa anty: bakteryjnie, grzybicznie wirusowo. Wspomaga leczenie zaskórników. Płatki zmiękczaja, nawilżaja i wygładzaja skórę |
|
|
|
#3353 |
|
Konto usunięte
|
A ile olej herbaciany kosztuje ?
|
|
|
|
#3354 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
miętowy z shimmerem widziałaś?Chineczki ze wspólnego zamówienia na wizażu ![]() Cytat:
Chinki za 3$+przesyłka, wspólne zamówienie ![]() Cytat:
![]() No prawda...ale nie napisałam, że nie dam listy postaram się jutro cyknąć co tam mam i dopiszę, jeśli czegoś nie będzie widać.---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Sama chcę go kupić...jaki konkretnie masz olejek? |
|||
|
|
|
#3355 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;34081304]A ile olej herbaciany kosztuje ?[/QUOTE]
Nie olej tylko olejek. To jest olejek eteryczny, wiec trzeba uważać z ilościa. Genialnie działa jako punktowe mazidło na pryszcze, nie piecze, nie podrażnia, a syfy szybko się goja Kosztuje ok. 8 zł w aptekach i sklepach zielarskich. Na prawdę warto kupić
|
#3356 | ||||
|
Zadomowienie
|
Planuję jeszczę napaść na A England, Barry M i Claires.. Przyjadę z torbą wypchaną lakierami a nie ciuchami..
Cytat:
\A ja dzisiaj widziałam te flejksy w sephorze, nawet nie wiecie ile mnie to kosztowało, żeby nie kupić tych niebieskich! Pomalowałam najpierw czarnym, później flejksami iii... Ale koniec kupowania lakierów od dzisiaj do końca czerwca. Nawet dorwałam Essie w łapki, stałam z 4 kolorami i się zastanawiałam który wziąć ale koniec końców się opamiętałam. Jestem z siebie taka dumna. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już jestem ale padam na tFasz.. ![]() Byłam dzisiaj na tym filmie o Agacie Mróz, cała sala płakała i chwilę wszyscy siedzieli po zakończeniu.. Dobijający film, kompletnie. |
||||
|
|
|
#3357 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Twoje też bardzo ąłdne i wcale az takich skórek to ja nie widzę.I-RA, I-RA, I-RA!!!!!!!!!! Uwielbiam ich koncerty! I udało się, nie był to najgorszy koncert w mojej karierze, Zamość potrafił się bawić. Chociaż na początku cienko było, ale potem nawet ludzie oprócz mnie i koleżanki śpiewali ![]() Oczywiście nie obyło się bez palantów, przed nami przy samej barierce stało 3 chłopaków a jeden z nich nagminnie się oglądał jak skakałyśmy i darłyśmy teks piosenek z mina "WTF?" No nie... myślałam że koleżanka normalnie go uderzy za którymś razem bo widziałam, że traci cierpliwość ale powiedziała tylko "jak panom się nie podoba to można wyjsć" No nie rozumiem co tacy ludzie robią w pierwszym rzędzie, bo najwidocznie nie przyszli na koncert tylko do filharmonii albo cholera wie co i jeszcze nie podoba im się, ze inni się bawią! Uf wybaczcie dygresje ale musiałam byle do czwartku i jadę na koncert IRY w Krakowie A Śniegowa, a NfuOh to nawet jakby mnie kołem łamali - nie oddam - piękne maja buteleczki wiesz co bałam się oglądać az tak dokładnie, trawiasta zieleń mnie wołała, ta jaśniejsza. A reszta popatrzylam i orzekłam ... "aaaaa mam podobne" - wolę Joko jednak, ale chyba nie pogardzę i któryś Virtual kupię ![]() Pokaż tego Virtuala koniecznie ![]() Cytat:
Poprawcie mnie jak się mylę, le jak sama szukałam to zrezygnowałam właśnie przez cenę tego twarzowego. Cytat:
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2012-05-13 o 00:28 |
||
|
|
|
#3358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..A teraz kłade się spać wściekła jak osa, bo całą swoją kolekcję wklejałam a tu bum! Internet się odłączył, nic nie zapisało. Myślałam, że mnie coś trafi. |
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj
heheh no internet potrafi taki figle płatać.A Essensiaka chcesz? Mam przeglądac moje Chinki żebyś coś dobrała sobie do niego? Trufleeeeeee ? Nie chcesz przygarnąć Revlonka jednak? Tylko wiem, ze ty chciałaś na wymiankę... masz u siebie może Virtuale nowe? (bo na coś z nich się zaję powoli) albo Wibo dzinsowe? Albo Sephorę niebieskimi flejksami nie pogardzę ? ooo tak te niebieskie flejksy mnie zainteresowały wybitnie, tylko nie wiem ile one żeby nam sie koszty pokryły ![]() Daj znac jak coś
|
#3360 |
|
Konto usunięte
|
Helloł wszystkim,jakie plany na dziś ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

2 chinki (neon)
widzisz Mgiełka?
zaraz je zmaluję czymś...

no nic, daję sobie ze 2 dni na zrobienie tego
do wysyłki Nailboxa mamy ponad miesiąc jeszcze, bez paniki proszę

bo niewiele tego golasa pokazałaś