![]() |
#5881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
dzis tylko jeden :
dzidzia spisuj numery poskarże sie na dziada ;P
#5882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5883 |
Zakorzenienie
|
I should be happy but I can't because I can't se you'r smile.
(powinnam być szczęśliwa ale nie potrafie bo nie widze twojego uśmiechu)
#5884 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() To zdjęcie nie z Sylwestra, a z urodzin mojego kolegi ![]() ![]()
#5885 |
Wtajemniczenie
|
Make your spirit shine and do the best you can - spraw by twa dusz lśniła i zrób wszystko co możesz
Keep your face to the sky never worry - bądź odwrócony twarzą do nieba i nigdy się nie martw Follow me my Dear...I'm with You - podążaj za mną mój drogi,jestem z Tobą My heart is kind of dying... - moje serce tak jakby umiera What we really need to do is to let it go...- jedyne co możemy zrobić to dać spokój No other words and nothing more to say but sorry... - żadnych innych słów i nic innego do powiedzenia tylko przepraszam
#5886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5887 |
Zakorzenienie
|
Zrób sobie przysługę i zapomnij o mnie...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5888 |
Wtajemniczenie
|
#5889 |
Zakorzenienie
|
Something 'bout you caught my eye
I don't know what you did boy but you had it Ain't no other man but you Never thought I'd be alright till you came and changed my life Wherever you go I'll follow You make me feel the way a woman is supposed to feel I've got a love for all seasons I don't have to search no more |
![]() ![]() |
![]() |
#5890 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5891 |
Rozeznanie
|
Moje serce jest dla ciebie. Weź i przytul je do siebie.
Nic nie jest mało znaczące jeżeli zostało dokonane z miłości... Pada śnieg...Pada śnieg..."No co?!?!Pomarzyc sobie nie mozna?! ![]() Powiedzieć Ci coś słodkiego? ...Czekolada ![]() Mogę więcej, mogę więcej chcieć... Z listy: w nocy włamuje sie do mieszkań sąsiadów i podlewam im kwiatki Czasami realne chwile życia niszczymy marzeniami... Miłość niczym diament-mocna gdy jest prawdziwa!
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5892 |
Zakorzenienie
|
Och! Żeby mi się chciało tak jak mi sie nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5893 |
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5894 |
żona
|
z listy:
To przecież przeszłośc, a nadal we mnie drzemie ... Brak checi i motywacji na wszystkie "przyziemne" rzeczy... Powiedz jak ochronić dobre sny, przed jaskrawym światłem dnia...?? Zamigotał świat tysiącem barw... Gdy słowa nie pomagają - uśmiech dobro poruszy. . . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5895 |
Zadomowienie
|
Mogę prosić o jakieś opisy na tzw. ciche dni? Jestem skłócona z bardzo bliską mi osobą i chcę dać znać, że jestem pokojowo nastawiona.
#5896 |
Zadomowienie
|
** Nie ma kobiet niezrozumiałych,są tylko męzczyzni niedomyślni
** Szukam sensu...hm pod poduszką go nie ma ** Za jeden Twoj uśmiech,okradne niebo z gwiazd ** tak łatwo jest kochać....tylko trudniej jest byc kochanym ![]() ** Tak wiele we mnie słów,których nie wypowiem,choc krzyczą głośno... ** Am I dreaming?Are you dreaming?Can I be dreaming still? **Wiem,że nie przyjdziesz-wszystko to co było-czas zostawił za sobą **I'll be your dream,I'll be your hope,I'll be your wish... **Ja przed Tobą otwieram wszystkie częsci Nieba,odsłaniam Slońce... ** Chcesz rządzić?...Kup sobie tamagoczi... ![]() **Bramy niebios nie otworzą sie dla mnie. Spadam z połamanymi skrzydłami ** Złamane skrzydło..rozbiło rózowe okulary ![]() **Nie ma złych i dobrych. Jest wielki nieszczęsny tłum depczący sobie po nogach. **..Ale dzisiaj mnie porwij...dziś tul mnie tak... ** ..spacerując na krawędzi samotności... powoli ucze sie Kochać **Skrawek mego serca pofrunął latawcem wraz z Tobą... wiatr zerwał linkę bezpowrotnie **Jestem wolna od złudzeń, Lecz splątana nićmi wspomnień... **Może nagły deszcz zmyje moje łzy aż do końca... **W powietrzu zawisł mętny mrok, zamyślam się po samo dno... **Zabijasz we mnie chęć, zabijasz w locie każdą myśl. Niszczysz to co mam.. **Chciałabym spełnić swoje marzenie ,ale ty nigdy nie będziesz takim prezentem ** Żadna ilość środków przeciwbólowych nie jest w stanie uśmierzyć tego bólu > No amount of painkillers could keep this ache away < ** Połamane skrzydła nie pozwolą mi zapomnieć, że kiedyś potrafiłam latać **Podnieś głowę w strone nieba, uwierz skrzydłom, własnym skrzydłom... **szczęście ma zapach Twoich perfum..
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5897 |
Raczkowanie
|
A znacie może jakieś opisy o tym, że sama nie wiem czego chce, nie wiem co jest dla mnie dobre, co wybrać???
#5898 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy jestem, czy nie, ale raczej mnie nie ma.
...matki pobłogosławiły dawno nam...
#5899 |
Raczkowanie
|
a ma ktoś moze opisy na rzucanie palenia??
![]()
Wróbelek to mała ptaszyna, Wrobelek istota niewielka, On brzydką stonogę pochłania, Lecz nikt nie pokochał wróbelka, Więc wołam: Dlaczego nikt nie pamięta, Że wróbelek do druh nasz szczery Kochajcie wróbelka dziewczęta, Kochajcie do jasnej cholery... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5900 |
Zadomowienie
|
*When you try your best but you don't succeed...
*When you get what you want but not what you need... *When you feel so tired but you can't sleep... *When the tears come streaming down your face... *When you lose something you can't replace... *When you love someone but it goes to waste could it be worse? *And I will try to fix you... *Jeszcze noc się wokół tli, a już wiem, że dzień jest zły *Znowu na nic przydam się, lepiej chyba pójdę spać *Bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart |
![]() ![]() |
![]() |
#5901 |
Raczkowanie
|
postanowiłam że wreszcie tu coś naskrobię...
![]() ![]() ![]() Więc na poczatek może kilka z mojej listy: Chciałbym znów słyszeć szelest białych piór... As i close my eyes, I feel it all slipping away! So sorry your world is tumbling down - I'll try repair it ... Chciałabym zrozumieć to.. Czego zrozumieć nie mogę.. Nie potrafię ;( ' Tańcz głUpia tańcz [!.] SwoiM życieM się baW !. ' [...] "I don't seem to have felt at all how for a long time" "Moje oczy bez Twych oczu gubią po drodze uzbierany świat" Braki w wyksztalceniu nadrobie szybkoscia w kojerzeniu ![]() Bo jets pare złudzeń które warto mieć by żyć... A teraz mam "Obudziło się we mnie zwierze! Obawiam się że to leniwiec...", który stąd zapożyczyłam sobie... ![]() ![]()
![]() |
#5902 |
Raczkowanie
|
A co...jeśli to Ty jestes moim Aniołem?
Echhh co za dzień... dzień w którym grzeszą nawet anioły... Nigdy Ci tego nie powiem, jak bardzo pragnę, byś rzucił się na mnie Bo najpiękniej jest wtedy, gdy wokół mnie pachnie miłością Na skrzydłach motylach pocałunki zakochanych niesione.. kiedyś kupie nóż i powyrzynam wszystkich wkoło gdziekolwiek jesteś czekam... wyruszę na koniec świata jeżeli Ciebie znajdę... Zastrzelić Amora!!!Niech nie myśli,że mu wszystko wolno chodź tak wiele dzieli nas ja znam Cię lepiej niż sam siebie znasz... jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie... Nie ma już żadnego przedtem.. Pociesz mnie i ucisz mój płacz,niech ciszej i ciszej sobie łkam... Co jest?...Nic nic...to tylko samotność Dziś miłośnie... zupełnie nie tak jak w moim życiu... ![]()
![]() |
#5903 |
Zakorzenienie
|
jak zwykle genjalne opisiki macie
![]() ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
#5904 |
Zakorzenienie
|
Spotkałam dzisiaj miłość..i przywitała się tak jak zwykle
![]() Szczescie Ci niose i Ty daj mi szczescie! Rece wyciagam, by chwycic Twe rece "Mów Do "Zostawmy wszystko niech mówi serce tak mało trzeba by znaleźć szczęscie" Powiedz...ja pomogę Ci zmienić przeciwności czas... Bądź mym smutkiem, żalem, kochac będę Cię wytrwale... Wiem co kryjesz w sercu na dnie...Wszystko widze w snach ![]() Kiedys przemierzymy cały świat, idąc boso po drodze z gwiazd ![]() A z nieba posypią się anioły tak białe i piękne. I dadzą mi i Ciebie i radość i będzie tak pięknie... Odnalazłam Cię..czy to Ty odnalazłeś mnie ..? A wogóle szukaliśmy się...? ![]() Wierzę w Nas.. czas w coś uwierzyć.. ![]() brakowałoby mi Ciebie nawet gdybyśmy nigdy się nie poznali... bo są tacy,którzy się kochają i muszą się ominąć,żeby się odnaleźć...
#5905 |
Zakorzenienie
|
Czemu w niebo spoglądasz
w obłokach szukasz czego, czy lustra? oczy moje umrą, a powieki je cicho pogrzebią. Kto pogubił te pióra różowe na niebie? Aniołowie kochania, kochania, kochania. - "Iść przez sen ku tobie, w twe słodkie ręce obie..." Jak nazwac przystojnego i inteligentnego faceta w Polsce?- Turysta
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5906 |
Rozeznanie
|
...bo umrzeć to zbyt mały powód żeby przestać kochać
Nie mogę wymazać rzeczy które zrobiłam,nie mogę... ![]() Tak nam blisko,a daleko jak do gwiazd... I tak odchodzę bez pożegnania...ktoś między nami zatrzasnął drzwi Mój: Na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych...gdzi eś pomiędzy wierszami
#5907 |
Raczkowanie
|
A moj dzisiejszy :
jutro se zaspiewam:"Ja mam 20 lat ty masz 20 lat przed nami 7 niebo" jaki piekny swiat jaki piekny swiat gdy sie ma 20 lat ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5908 |
Zakorzenienie
|
genialne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
piękne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm mój opis który tu dodałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz mam taki : "dlaczego mój realizm przerodził się w optymizm ? trzepnijta mnie ![]() chyba się zakochuję ![]() ![]() ![]() ahh i miałam się zapytać... Ma ktoś może jakieś opisiki coś takiego z marzeniami ? Że sobie marze marze i chcę żeby się spełniło :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.