|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy maj-czerwiec cz.VIII
brr ale zimno u mnie w mieszkaniu... na termometrze 9 stopni wczoraj P zawiesił firankę z Kubusiem P. mam nadzieję urodzić w ciągu tygodnia, żeby się nie kurzyła za długo ![]() kism - rzeczywiście te wzory nie bardzo widać w świetle dziennym, najlepiej wieczorem jak są rolety opuszczone, my jeszcze mamy fioletowe to na ciemnym tle fajnie widać Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a może już ma dzidziusia przy sobie i odpoczywają ![]() Cytat:
ale idziemy na obiad do teściów i mam nadzieję, że obędzie się bez gadania na ten temat.a i dzisiaj poruszymy kwestię tego, że do porodu jedziemy tylko ja i P we dwójkę, ciekawe czy teściowa się obrazi ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34085605]Ania85: Poszły mi wody, jestem na porodówce ![]() Trzymam kciuki ![]() I gratuluję nowym mamusiom! [/QUOTE]oo czyli dopiero teraz zaczęło coś się dziać na poważnie ![]() a to z dzisiaj wiadomość? |
||||
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
PatkaM84 również zapraszam,wstawię nr. na maila i w razie jak będziecie w okolicach Rewala to dzwońcie
U mnie z rana ciąg dalszy wydalania krwistego ohydztwa , trochę bolą plecy, trochę gania do kibelka ,ale nic więcej niestety W razie co wykapałam się zrobiłam włosy i paznokcie, wysmarowałam się czekoladowym balsamem i czekam.
|
|
|
|
#693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
Ania85 i mar2sia trzymam kciuki
Liberatka-gratulacje byłam na emailu Dasti80-Olo cudowny taki okrąglutki, słodziak Agatka-Leoś, model po mamusi, kolejny słodziak, super miniki Różowa- Twoja Liwia cudna, taka malusia się wydaję, ładna dziewczynka claudik- Synuś Filipek kochany, gratuluje raz jeszcze, trzymam kciuki za was, żebyście wyszli do domku Strokrotka- jak czytałam o kocie to mnie zmroziło, masakra ![]() milena- współczuje takiego potraktowania, dobrze, że im wygarnełaś, najgrosze jest to, że jej powiedziałaś, że to ciąża zagrożona, a ta pinda tak odpowiedziała, znieczulica i chamstwo, jakby mi ktoś powiedział, że się źle czuje tylko tobym przepuściła, ludzkie zrozumienie Ja wczoraj sporo chodziłam po marketach z tym moim tyłkiem/pośladkiem bolącym jak kaczka i za każdym razem jak mogłam to korzystałam z kasy pierwszeństwa odwiedziłam też wczoraj Ikea i kupiłam te plastikowe pojemniki za 19,9 na pampy , mam głupie pytanie do czego służy ten w środku? Rodzaje zawartości pieluch ![]() http://www.obrazki.jeja.pl/14442,rod...i-pieluch.html Edytowane przez blueelektron Czas edycji: 2012-05-13 o 09:28 |
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
śnił mi się poród - rzeźnia w dodatku w jakimś zapyziałym komunistycznym szpitalu z koszmarnym sprzętem i personelem najlepiej w końcu zrobili mi cc, a potem łaziłam i szukałam wc o dziecku zapomniałam My się dziś do Ikei wybieramy
|
#696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aha jak masz kartę ikea familly to taniej<2 zł> można papcie do szpitala kupić za 8 zł, ja sobie zakupiłam parę hehe a co mi się śniło, wczoraj nadrabiałam te 16 ponad stron do późna i w nocy śniło mi się, że nadal czytam |
|
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34085605]Ania85: Poszły mi wody, jestem na porodówce
![]() Trzymam kciuki ![]() I gratuluję nowym mamusiom! [/QUOTE]Aniu kciuki. Będziemy mieć kolejnego dzidziusia
|
|
|
|
#698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Clauudik piękny opis Cytat:
![]() Dla mnie wkłucie było najmniej przyjemne z tego wszystkiego, uczucie takie jakby ktoś wbił młotkiem krótkiego, grubego gwożdzia w kręgosłup ale to jest moment, da się przeżyć.Cytat:
Cytat:
nie potrafią się postawić w naszej sytuacji [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34085605]Ania85: Poszły mi wody, jestem na porodówce ![]() [/QUOTE] Super ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A co z Ewunią?? Jak się czuje po cc?? Odzywała się??
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-05-13 o 09:48 |
||||
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wszelkie zakupy zawsze z tż chodze i on zawsze "eee a na co ci to, to nic nie warte a jeszcze zakładać trzeba eeeee tosię nie opłaca" taaa a sam punkty na stacji zbiera (czaił się na skrzynkę z narzedziami i jak uzbieral odpowiednią ilość punktów to skrzynka "podrożała" jak dozbierał to ją wycofali)
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-05-13 o 09:50 |
|
|
|
|
#700 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
fajnie się widzi Twój Podpis, ze mały jest już z wami Jeszcze raz gratki ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Dasti dziewczyny z forum AM na zdjęcia małego czekają
tam sie jeszcze nie chwaliłaś
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
A w Szczecinie nie ma Ikei
jak jeżdzimy na Śląsk to zawsze wpadamy do Ikei ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrocław obfituje we wszelkiego typu sklepy no i galerie ![]() co chwile coś nowego powstaje, ja się w sumie dziwię że to wszystko się jakoś utrzymuje ![]() hmm samych Castoram jest 4 ... ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
tylko czasem jak zdjęcie jest duże to nie chce wejść ![]() na koniec normalnie wyslij odpowiedź - tak na ogóle, bo jak na klub to bardziej skomplikowane. sama też moge ci wrzucić - powiedz mi tylko gdzie i kiedy
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-05-13 o 10:06 |
||
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Bielany, Korona, Magnolia i Factory
![]() we wszystkich byłam, uroki remontu
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem na maxa nie na czasie Zatrzymałam się na jednej przy koronie, bo do tej mam najbliżej
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tam mam właśnie najdalej ![]() bliżej mi do Bielan albo na Factory (choć to się niby Futura Park nazywa
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
czasami mam wrażenie,że on myśli że ja cały czas siedze w domu i pachnę
|
|
|
|
#710 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Nie zacytowało mi wszystkich wiadomości, które zaznaczyłam ![]() Anulka nie wiem jak to jest z dwójką dzieci, na razie to nawet nie wiem jak jest z jednym ale jakby mi mąż wyciął taki numer to też by mnie szlag trafił Odkręcił to? Powinien, żeby później nie było niedomówień!Karozka to ja trzymam kciuki, żebyś nie doczekała do realizacji tych planów Super, że wózek kupiony!Milena co do Twojego pytania to ja bym chyba poszła się porządnie wyspać, żeby mieć siłę na poród A jakby nie problemy z cukrami to jeszcze ożarłabym się jakichś pysznych czekoladek![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale wczoraj jak kładliśmy się spać to stwierdziliśmy z mężem, że 13 maja nam się nie podoba i żeby wybrała inny termin![]() Ty masz chociaż jakieś skurcze, Anulka czopa, a u mnie ZERO! Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za ANIĘ!!! Może ma już Mariuszka przy sobie? A tak w ogóle to co to za wpychanie się w kolejkę ![]() Claudik piękny opis porodu! Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!
|
|
#711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj przeprowadziłam śledztwo, wszyscy sprzedawcy na all pisali, że x-landery Europe dostępne będę w czerwcu, no ale jeden pisał na aukcji, że ma wszystkie kolory dostępne od ręki. Napisałam wiadomość czy rzeczywiście tak jest po czym kobieta mi odpisuje, że WŁASNIE się dowiedziała, że w hurtowni nie ma, ble ble i że będą w czerwcu, ale ona proponuje rabat jeśli zarezerwuję teraz. No i napisałam jej na jakim zestawie mi zależy a ona mi napisała cenę 3244zł czyli jakieś 400zł wiecej niż ten koleś, z którym jesteśmy umówieni. |
|
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
Czasem mam wrażenie, że wszystkie urodzicie, tylko ja tutaj zostanę
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaspałam z podpisem bo dwa dni temu 34tc zaczęłam
muszę zmienić ten 33 na 34
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34085605]Ania85: Poszły mi wody, jestem na porodówce
![]() Trzymam kciuki ![]() [/QUOTE] Powodzenia
|
|
|
|
#715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Nie przywitałam się zatem DZIEŃ DOBRY Ja dziś pospałam do 10,30 szok. Na szczęście dziś bez masakrycznych snów, coś tam mi się śniło, ale nie pamiętam nic. Odkryłam dziś że mam powiększone węzły chłonne na szyi !! nic mnie nie boli, nie jestem przeziębiona, co to może znaczyć?
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
ja już wróciłam z kościoła. przyszedł brat z żoną zobaczyć kuchnię i pokój i dostaliśmy firankę. ja im dałam 4 rzeczy dla ich maluszka, ja ich nie wykorzystam bo są typowo chłopięce - np body z napisem chłopaki nie płaczą
![]() idę się umyć i idę do mamy na kawę i ubrać się w sukienkę. mąż pojechał już do teściowej. Ciekawe co będzie mówiła, że nie idę na mszę, ale mam to gdzieś ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Ania powodzenia!! ciekawe jak tam, może już maluszek jest na świecie... Begie ścigamy się? ja też bym chciała urodzić w tym tyg. nawet dzisiaj
|
|
|
|
#717 |
|
Zadomowienie
|
Stokroteczko nie mam pojęcia o co może chodzić z tymi węzłami powiększonymi. Może to przez ciążę? Bo tutaj się różne, nieprzewidywalne i niewytłumaczalne rzeczy dzieją
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Nunia, Begie proszę pierwsze przepuścić te co się "zasiedziały" ![]() ![]()
|
#718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze że jest dziś chłodno, bo będzie Ci łatwiej przetrwać, bo w zeszłą niedzielę było raczej ciepło, i mi stopy popuchły, no i nie umiałam wysiedzieć. Mała mi buszuje w dole brzucha, chyba niżej już się nie da. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Dziwne z tymi węzłami, bo teraz dotykam szyi i nic tam nie czuję !!! Przecież to jest niemożliwe, że raz są powiększone a za chwilę nie. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
||
|
|
|
#719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie w hurtowni sa dostepne wszystkie kolory X-move i XQ- przynajmniej tak facet gadał jak byliśmy ostatnio- tu jest ta hurtownia http://www.pkt.pl/s/kielce/1777394/a...ieciecych.htmlwiem że kiedyś mieli też sklep internetowy a teraz nie wiem... XQ kosztuje 2045zł a X-move 2250zł ( mogłam się pomylić o pare zlotych) mówię o gondoli + spacerówce ... powiedział że wszystko ma od ręki... |
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny się normalnie zagapiły.
uciekam, papa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

W razie co wykapałam się zrobiłam włosy i paznokcie, wysmarowałam się czekoladowym balsamem 

aczkolwiek moje kolezanki mnie przekonują usilnie, że to nie boli
a ciągle sie cos dokupuje i dokupuje. Przydaloby sie wieksze mieszkanie 

tylko czasem jak zdjęcie jest duże to nie chce wejść
jestem na maxa nie na czasie
Odkręcił to? Powinien, żeby później nie było niedomówień!

13.08.2011