|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
|
|
|
|
|
#2552 |
|
Zadomowienie
|
może taka jego uroda skoro ruchliwy, rozwija się a badania w normie?
nasz nawet jak na początku jadłam nabiał a były objawy alergii to przybierał strasznie dużo więc może u Piotrusia to nie wynika z alergii? każdy dzieć inny a lepiej taki drobny, przynajmniej się nie nadźwigasz ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- MUFF a tęsknisz za @
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamuski
![]() Ja, niestety, poszłam spać dopiero o 1 a pobudka o 8,30 więc nie jest źle. Ale tylko późnimi wieczorami ma chwikę dla siebie ![]() Glam wydaje mi się, że przez ten czas, kiedy Tz nie ma poprostu się przyzwyczaiłas, ale jak wróci to wszytsko się zmieni. I wszystkiego naj z okazji rocznicy i co pamietał w konu jak Wy to mówicie żul?![]() Mnie też odraża takie duże dziecko przy cycu :/ |
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
elfie nie to zebym tesknila, ale zawsze mialam problemy z cyklami i obawiam sie, ze bez wywolania sie nie obejdzie
|
|
|
|
#2555 |
|
Zadomowienie
|
ja też z @ zawsze problemowa byłam
|
|
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
po poludniu dostaje kaszki nestle zdrowy brzuszek: 8 zboz, 5 zboz z lipa lub pszenno- owsiana ze sliwka. sa bez dodatku cukru a mlody za nimi przepada. ze wzgledu na gluten dostaje po czubatej lyzeczce plus 2 lyzeczki kleiku ryzowego i do tego owoc lub bez. kaszki robie na wodzie i dodaje troche swojego mleka do smaku
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
||
|
|
|
#2557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Hej Pół roku temu mój lajtowy poród trwał , no i na pół roczku wyszedł nam trzeci ząbek, jutro wyjdzie czwarty bo już go widać jak na dłoni , sutki będą obgryzione .Oliveira dzięki za współczucie , ale ja to twarda bestia to się nie daję .Mszpilko dużo mi spi w dzień ale jak jestem u rodziców to tak łącznie mu wychodzi jakies 2, 2.5h i też kiszka, noc identyczna. Dzis nawet nie było tak źle, tylko 7 pobudek . Ale zwalam na zęby .Miłej niedzieli |
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej nieźle pędzicie z ząbkami pobudki-szczęśliwa 7?wiolqn ładnie już diete rozszerzyliście...mój to tylko cyc i próbuje mu dawać po parę łyżeczek ze słoiczka (jabłko, banan itp), ale wszytsko wypluwa :/ Glam a Ty co Soni robisz na sniadanie/obiad kolacje? (może coś odgapie fajnego) |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
WIOLQN zazdroszczę tej dietki
My owsiankę to pewnie za 3 mce spróbujemy dopiero
|
|
|
|
#2560 |
|
Wtajemniczenie
|
Thankju very za odp w sprawie kaszek
![]() My własnie wstałyśmy z drzemki, tzn ja wstałam, a widzę, że bąbelek jeszcze zaczyna oczy zamykać hehe Na 14 jedziemy na obiad urodzinowy babuni tż-ta, moi rodzice też są zaproszeni. Tż-ta ominie wyżerka (a babcia bardzo dobrze gotuje), bo siedzi do wieczora na uczelni
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Niedzielnie
Co do smaku mleczka a Solarium, nie zauważyłam aby było coś nie tak... Wczoraj tylko coś się obraził na cycki, karmiłam go po trochę na raty, na noc dałam butle i pospał od 21 do 3.15. później wstał na jedzenie o 5 i spał do 8. Więc wychodzi na to, że mam już coraz mniej pokarmu, normalna kolej rzeczy .... Dziś na drugie śniadanie zjadł jajko na miękko i 1/4 bułki z masłem. Ryczał, że mu mało Muff za zaręczyny chłopina staną na wysokości zadania |
|
|
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
ja Was podziwiam, dzidziol i studia, ja chyba już za stara jestem i z amało mam pary
|
|
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien doberek
My obiadek tez dobijamy cyckiem I sie wam pochwale,ze moje dziecie od 2-3 dni pieknie je .I teraz,co mi radzicie.2 dni dostala marchewke z jablkiem,jadla ze smakiem.Czy dzisiaj ugotowac jej to samo,czy sprobowac cos innego?? ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- szpilka nie jadlam szparagow ![]() Po prostu boli mnie podbrzusze i mam "kisiel w gaciach"
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
elf a czemu owsianki nie? bo musialam przegapic
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym dała coś innego, zyby inne rzeczy posmakowała i nie bylo monotoni. Sama dzisiaj nie mam pojęcia na podwieczorek dla księcia
|
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow nieźle! to je już tak dorosły chłop normlanie ![]() Ja do solarium nie mam kiedy wyjść (choć mam pod blokiem) ![]() Mamusie jedziecie gdzieś na wakacje? Muffinka ja też gratuluje zaręczyn w tym roku od moich minie 4 lata ![]() ja siedze na allegro i oglądam torebki, sukienki, rzeczy do łazienki i wszytsko bym chciała...wyłaczam juz strone :/ |
|
|
|
|
#2567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Podróż poślubna w tym roku nie wyjdzie Pewnie wybierzemy się nad polskie morze albo w Bieszczady, no i tradycyjnie jakieś weekendowe jeziorko. Nic nie planujemy na razie, wszystko wyjdzie w praniu
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie mój Tz zwiedza świat w delegacjach a ja siedze w czterech ścianach |
|
|
|
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2570 | |||
|
Zadomowienie
|
bardzo ładny pierścioneczek
i koniec końców przy zamawianiu obrączek wybrałam taką z diamencikiem i pierścionków nie noszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Polańczyk city
|
|||
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Princ, muszę sobie jakoś to tłumaczyć My jedziemy ale nad polskie morze. I to możemy tylko w okresie czerwec/lipiec, bo od 08.08. zaczynam masaże na kręgosłup. Dzwoniłam do mamy i powiedziała mi, że oglądala program o kobicie co karmiła piersią do 8 roku życia noł koments ....
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zerknijcie do klubu - wątek BUŹki
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za kolejne zabki
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Rozeznanie
|
Tak czekoladę je ale jakoś specjalnie się do niej nie rwie. A w przypadku NUtelli i dżemu to chyba bardziej chodzi o konsystencję, ona nie przepada za takimi ciapkami i nie chce nawet na języczek troszeczkę, czasami ma nawet tak, że jak jej coś proponuję to jak spojrzy na taką ciapkę to ma odruch wymiotny
![]() My na urlop do PL lecimi
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
domiks
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- domiks ja jade do taty (jak mi sie uda samej pociagiem 8h z mlodym, torba i wozkiem ) tz urlop ma we wrzesniu jeli dalej bedzie pracowal---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- pokszyfko niezla kolekcje zebralas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

i co pamietał w konu jak Wy to mówicie żul?

.
, sutki będą obgryzione
.

za zaręczyny 

Pewnie wybierzemy się nad polskie morze albo w Bieszczady, no i tradycyjnie jakieś weekendowe jeziorko. Nic nie planujemy na razie, wszystko wyjdzie w praniu
noł koments ....
i za kolejne zabki