|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Lux Mundi
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34061736]bym chetnie wniosla jakas wesola swierzynke ale u mnie kilometrowy dol.... fucking domino effect.... sie pozbieram to skrobne w k.
jak na razie otworzylam wino...[/QUOTE] ![]() Oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli Cytat:
Przykro mi Złotko Mam nadzieję, że się nie dasz tej chandrze i warszawskie Wizażanki Ci w tym pomogą A tymczasem wybywam na Szczecin ![]() Madzia zjechała na Pomorze, również nie ma za ciekawego humoru, więc Sztab Kryzysowy się zbiera coby pocieszyć, tequillę zapijać wódką i nie tylko ![]() Udanego weekendu Kochane PS. Mam nadzieję,że limit gubienia czegokolwiek na ten rok wyczerpałam definitywnie ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-05-12 o 14:38 |
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, wróciłam dziś z imprezy o 7. rano, było fajnie, m.in. jadłam o 4. tort paluchami na wzgórzu andersa, ach, jakie to romanticzne
Dziś mija równiutko rok, od kiedy poznałam Julę i Pinki na spotkaniu wrocławskim i później namówiłam je, żeby dołączyły do nas, ach, jak ten czas leci. Zaraz idę spotkać się z tą drugą na piwku i obiadku, a potem zamierzam uczciwie paść na twarz i wreszcie odespać. No właśnie nie wiem. Petr Cech urodził się tego samego dnia, co ja więc może Czechom? Ale z drugiej strony do Rosjan zawsze miałam słabość. Chyba podejmę decyzję spontanicznie na miejscu ![]() Dziouszki, rzeknijcie mi, czy któraś z Was brała kiedyś heviran? Był skuteczny? Postanowiłam sobie zrobić kurację przed latem, bo niestety na słońce reaguję zwykle paskudną opryszczką na ustach, a wiadomo, że ani to piękne, ani przyjemne.... |
|
|
|
#1323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak na razie otworzylam wino...[/QUOTE] Dziewczyny trzymać się i nie załamywać przez jakiegoś gościa ![]() nafnaf aż sprawdzę czy w mojej okolicy też się wizażanki spotykają
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie trzy dni, a tu się nic nie dzieje! (dobra, dzieje się w klubie
)Rilko, gratuluję biletów - i podziwiam, nie jestem fanką piłki nożnej (to taki eufemizm - i generalnie, każdy sport oglądany w tv mnie niemiłosiernie nudzi, nawet jazda figurowa na lodzie). W ogóle, może uda nam się sprzedać mieszkanie - jakoś mało chłonny rynek w mojej okolicy... A auto się sypie, nie mówiąc o tym, że wypadałoby mieszkanie zmienić na ciut większe...Trzymajcie dziewczyny kciuki )
|
|
|
|
#1325 | |||
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Wrocilam z zakupow. Chcialam stracic troche kasiory na kiecki i bluzki, ale wszystko za duze ![]() Za to bulki francuskie z czeko sa wiec nie jest zle ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34061736] u mnie kilometrowy dol.... fucking domino effect.... sie pozbieram to skrobne w k. jak na razie otworzylam wino...[/QUOTE] Ja mialam wczoraj otworzyc butle wina, upic sie totalnie, ale kurfa rozsadek zwyciezyl i skonczylo sie na lodach.Navus, sciskam mocno ![]() Cytat:
No nie moge uwierzyc. Nafiku-tofiku tak mi przykro marne to pocieszenie, ale u mnie sercowe sprawy tez do Dobrze, ze jutro zaliczysz spotkanko warszawskie, oby wam pogoda dopisala, bo u mnie deszczowo i zimno. Cytat:
Tzn to w pozytywnym znaczeniu I moze bys tak kiedys zawitala w gory swietokrzyskie, jak tak juz zwiedzasz kraj wzdluz i wszerz, zapraszamy z Lou ![]() Tymczasem udanego wyjazdu Cytat:
![]() Ale wiem, ze jak juz wyskoczy (albo przy pierwszych objawach, np ze cos swedzi, a nic sie jeszcze nie zbudowalo) i sie wezmie te tabletki to migiem znika Szkoda tylko, ze to na recepte. Ale owszem, skuteczne
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, lekarz mi powiedział, że można spróbować kuracji profilaktycznej. Ciekawe, czy będzie efekt.
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
no czesc
![]() doznalam termicznego szoku, wczoraj +30, a dzisiaj mi stopki odmrozilo, szlag by to ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34061736]bym chetnie wniosla jakas wesola swierzynke ale u mnie kilometrowy dol.... fucking domino effect.... sie pozbieram to skrobne w k. jak na razie otworzylam wino...[/QUOTE] :/ ![]() Cytat:
![]() i jach to Ty sie nie nadajesz? chyba un ![]() milego pobytu
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Piwko i obiad z Pinki niespodziewanie potrwały ponad 6 godzin i skończyły się punktem kulminacyjnym w postaci wzajemnego przymierzania staników
. Ja się wyśpię chyba w grobie...
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
ja się nie odzywam ostatnio bo nie mam o czym pisać więc jak nie mam nic do powiedzenia to co się będę odzywać.miłej niedzieli laski
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam o czym pisać ani tu, ani tam, zatem...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
dziś dotarł do mnie nius okazuje się, że mój brat ma dziewczynę
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Uwierz mi, ja też nie
![]() O matko, Twój "mały braciszek"? Powiem jak leciwa, zmęczona życiem staruszka: "jak ten czas leci..." Z planów na dziś, wybieram się na kabareton. Mają być m.in. paranienormalni, Łowcy, Nowaki. Udało mi się upolować bilety na gruponie. Zobaczymy, czy to coś będzie warte. |
|
|
|
#1333 | |
|
Konto usunięte
|
woooow![]() Cytat:
Ja wczoraj spędziłam cudowny wieczór z przyjaciółką przez tel, komentowałyśmy mięśnie uczestników KSW |
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34087867] narąbane, ustawiłyśmy sobie status na face
Widziałam
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha
Nic się nie dzieje... zimno, pochmurno i podejrzanie cicho ![]() Właśnie naoglądałam się zdjęć sromów przed i po labioplastyce i oczy mnie bolą. Moja koleżanka zmolestowała mnie nimi prosząc o wypowiedzenie się w tej sprawie. Coś mi się zdaje, że mój dzień jak na pipie się zaczął, tak na pipie się skończy ![]() Idę się poprzewalać na kanapie.
|
#1336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz jako że siedzę w testosteronowym pokoju (5 chłopa i ja ) temat dnia to zazwyczaj cycki albo dupy. Jak kiedyś zwróciłam im uwagę, że dama obok siedzie kumpel spojrzał na mnie i stwierdził: Monia, przecież z Tobą jak z facetem się gada. Jak dla mnie to komplement ![]() Ja jestem z siebie niesamowicie dumna - po długim czasie udało mi się porządnie wysprzątać mieszkanko, do tego pranie suszy się na balkonie - istna kura domowa ze mnie
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apsiku, jak zdrówko? |
|
|
|
|
#1338 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Ło matko, siedzę w pracy i nielegalnie korzystam z netu - normalnie jazda po bandzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sprawdź ![]() Cytat:
Miałam ściągnąć do siebie na wieczór moje psiapsióły warszawskie, ale akurat nie wyszło, więc przyszło mi samej zmierzyć się z cytrynówką w charakterze antydepresantu![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zdecydowanie wolałam te upały![]() Cytat:
Cytat:
Mnie się marzy zobaczenie kiedyś Moralnego Niepokoju w akcji![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1339 |
|
Konto usunięte
|
dzieki Laseczki za slowa otuchy polepszylo mi sie, conieco napisalam w k. Nafiku, przykro mi ze tak sie Twoja historia skonczyla, na pewno lepiej ze wcesniej niz pozniej ![]() faceci to ch.uje ![]() u mnie zreszcie cieplo, czas cos zaczac dzialac, poki pogoda temu sprzyja
|
|
|
|
#1340 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry Cytat:
Cytat:
bym sie zastanaiwala nad zmiana pracy na inna ![]() To, ze sie ze mna gada jak z kumplem to nie raz plec paskudna mowila. Kiedys nawet, ze sie ze mna gada jak z facetem...przy browarze. I sie zastanawiam czy to jakis kolejny stopien babochlopstwa? Cytat:
![]() to ja dzis mam w planach aronioweczke uskutecznic ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34094052] faceci to ch.uje ![]() [/QUOTE] i tym pozytywnym akcentem rozpocznijmy popoludnie
|
|
#1341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że jest ok i da się z nią pogadać ![]() a tak to nuda nuda i nuda chyba wpakuję się do łóżka i tyle będzie z mojej niedzieli
|
|
|
#1342 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam z Rillą w toalecie, ha! To jest COŚ!
)Jutro praca... to takie smutne i niesprawiedliwe ...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1344 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niedziel też nie lubię.
|
|
|
|
#1346 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Hello
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
aczkolwiek heviranu nie stosowałam. Zazwyczaj jakiś pasterek i dużo witamin ![]() Cytat:
![]() Dziękować ![]() Myślę, że to byłoby COŚ ![]() A wyjazd udany, ale niezmiernie krótki ![]() Dziękuję Cytat:
![]() Czekamy na relację ![]() A propos kabaretów - ostatnio 'natknęłam' się na to ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4fJHL_czCtU Cytat:
![]() Użas
|
|
|
#1347 | |||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U Nas wczoraj w charakterze antydepresantu, jak to zgrabnie ujęłaś był : -tradycyjnie Sobieski wszak Królowi się nie odmawia ![]() -cytrynówka takoż -srebrna tequilla ![]() A Madzia to nawet i złotą się na koniec doprawiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale w starym składzie, z Katarzyną jeszcze
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-05-14 o 00:06 |
|||||
|
|
|
#1348 | |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;34094052]
Nafiku, przykro mi ze tak sie Twoja historia skonczyla, na pewno lepiej ze wcesniej niz pozniej [/QUOTE]Wiem, wiem Ech, przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, i chyba też przekleństwem![]() Cytat:
Aronióweczka, pycha ![]() Ja się jutro wybieram na taką małą imprezę urodzinową, i mamy konsumować Soplicę orzechową z mlekiem i kakao, czyli słynny drink Kinder Bueno - już się doczekać nie mogę ![]() Ha, przyłączam się do licytacji, ja też spałam z naszą szanowną Matką Założycielką w jednym pokoju I to nie raz![]() Czyżby stara, dobra szkoła Marylin Monroe - chodzę spać ubrana li i jedynie w kroplę perfum?
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-05-14 o 00:48 |
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zadomowienie
|
Najważniejsze, że udany
![]() Och, och, ależ ja się dopiero rozkręcam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Taki zestaw mi się podoba ![]() Zaraz odwyk, po co odwyk Oj tak, też posłuchałabym tego wariackiego śmiechu Katarzyny Ale i tak nr 1 jest dla mnie Robert Górski - mistrz![]() To ja się pochwalę, że wróciłam właśnie z wizażowego spotkania warszawskiego Bardzo się cieszę, że na nim byłam, było bardzo sympatycznie Zebrałyśmy się w pięć i wybrałyśmy się do czeskiej knajpy, gdzie w końcu mogłam skonsumować mój wytęskniony smażony ser
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-05-14 o 00:49 |
|
|
|
|
#1350 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Ale za to chodziła bez ![]() Otóż to, otóż to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madzi podobał się troszkę mniej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aktualnie na okrągło oglądam to ==> http://www.youtube.com/watch?v=YZ1AlIv6dgY 'Tak mam dziewczynę, ładna... i zdrowa. [...] Nasza! Nasza! Doi krowy, pije mleko, słucha Szopena' Cytat:
![]() Cieszę się, że wypad się udał
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

Do diabła, po raz kolejny przekonuję się, że ja się do tego po prostu nie nadaję, ale już nawet pisać mi się nie chce o tym

Komu będziesz kibicować?

No nie moge uwierzyc. Nafiku-tofiku tak mi przykro 

woooow