|
|
#2401 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie nie wiem co jest grane... Ale nie podoba mi się to
|
|
#2403 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Nie dajmy się zwariować, na Wizażu nie raz było podnoszone larum, że to tamto czy siamto jest szkodliwe i wszyscy się nawzajem nakręcali. Paranoja.
|
|
#2404 |
|
404 Not Found
|
A konkursy jeszcze trwajcie też się pokazują w zakładce moje konkursy?
. Też mam problem z konkursem, po zakończeniu nic się nie dzieję, ale odświeżałam stronę i pojawiało się info: dziękujemy za udział w konkursie i rejestrację, więc myślałam że jest ok. Ale w zakładce moje konkursy go nie mam i jak chciałam zrobić drugi raz, to mnie puścił, czyli raczej się nie zapisał. Co jest? ![]() Wczoraj naklikałąm tych konkursów i wszystko na nic. |
|
|
|
#2405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zadomowienie
|
W Lublinie na turystycznej obok leclerka
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
używałam alterry przez jakiś czas, ale przed potem nie chroniła. Jak bloker się sprawdzi tym razem to będe na niego używać alterry bo lubię jej zapach
|
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Czyli w tym najbliżej mnie To się przejdę jutro
|
#2409 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Rossmanna w moim rodzinnym mieście w galerii i dorwałam żel pod prysznic Wellness Pieprz i Kardamon
na półce stara cena, to może dlatego jeszcze nie został wykupiony ![]() ale niestety eliksirów nie było
|
|
#2411 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2412 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dokładnie!Cytat:
Może nie pocę się jakoś szczególnie, ale czasami biegnę na zajęcia, dlatego zaraz mam mokre pachy i chcąc nie chcąc jakiś brzydki zapach się pojawia. Dzięki niemu nie mam takiego problemuCytat:
Kupiłam wczoraj Rexonę shower clean fresh w kulce (9,99zł), TŻ kupił sobie Old Spice Champion ( super pomysł, że sztyft jest żelowy). Kupiłam jeszcze zawieszkę Bref ( 4 kulki, mocno pachnie, 3,99zł) i nie dostałam Skarbu Szczerze mówiąc w ogóle o nim zapomniałamCzy dostanę w Rossie bibułki matujące? Wczoraj nie miałam czasu się rozejrzeć, ale nie widziałam ich ( może dlatego, że zrobili przemeblowanie i w ogóle nic nie mogłam znaleźć ). Chętnie się dowiem gdzie leżą i jaka jest ich cena![]() Edit: I jeszcze jedno - czy mydło siarkowe w R dostanę? Edytowane przez Emocja20 Czas edycji: 2012-05-13 o 14:59 |
|||||
|
|
|
#2413 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
)Cytat:
Słuchaj, dla Ciebie moze paranoja, ale dla mnie to np. ogromna ulga nie czuć bolących piersi przez kilka dni przed okresem :/ Też całe zycie uzywałam antyperspirantów, ale kiedy się przestawiłam to nagle się okazało, ze wcale się tak mocno nie pocę. Ok, dezodoranty nie chronią przed suchością, ale (te dobre) bardzo dobrze chronią przed nieprzyjemnym zapachem. Mnie to wystarczy, Tobie nie, ale chyba kazdy ma swoje potrzeby, po co od razu tak wartościować? |
||
|
|
|
#2414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ładnie pachnie, chroni przed przykrym zapachem... przed poceniem tak jak każdy inny dezodorant więc nie ma co przepłacać a tu przecież isana jest bez tego szkodliwego składnika więc warto ![]()
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Rozeznanie
|
Czy dostanę w Rossmannie Farmona, Nivelazione, Zasypka do stóp? Bo nie było nawet miejsca na półce a słyszałam że bardzo dobry produkt i chciałabym wypróbować, czy widziałyście ostatnio tą zasypkę u Was w Ross?
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do mydła siarkowego to wydaje mi się, że u siebie je widziałam ale głowy sobie nie dam uciąć
|
|
|
#2418 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Nie wartościuję niczyich potrzeb, ale apeluję o rozsądek w wyborze. Jestem odmiennego zdania. Isana ładnie pachnie tylko w opakowaniu, bo w połączeniu ze skórą (świeżo po kąpieli) przyjemny aloesowy zapach zmienia się w smród rodem z autobusu w upalne godziny szczytu.
|
|
#2419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Konto usunięte
|
używałyście zmywacza do paznokci w płatkach z Wibo?
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie ostatnio szukałam w 3 rossmannach tego mydła (TŻ myje nim włosy) i nie było
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że może nietypowe pytanie bo tutaj szaleje wątek dezodorantowy ale mam pytanie, czy wie ktoś może kiedy będzie otwarcie nowego Rossmanna w Krakowie na Wzgórzach Krzesławickich?(os. Na Stoku to chyba jest;P).
|
|
|
|
#2424 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2425 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
ja szukałam właśnie w 3 sklepach i za każdym razem pytałam ekspedientek i nie było
|
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje,na wizażu często są różne "boom-y" że wszystko jest szkodliwe. Zawsze podchodzę do takich akcji sceptycznie,ale tutaj akurat ruszyło mnie to,że faktycznie jest to kosmetyk który nakładamy chyba najczęściej i to często na świeżo ogoloną skórę. Drugi aspekt - wcieramy go blisko piersi,i ryzyko guzów naprawdę mnie przeraziło. Cóż,zobaczę. Na początek kupię Alterrę. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
A nuż podpasuje. W każdym razie zdam relacje po jakimś czasie ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Si ![]() Edit: Aha i bibułki matujące też. Są z Wibo,tam przy ich standach
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy w rossmenie znajde jeszcze ten podkład?
|
|
#2429 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Znajdziesz U mnie był.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

Chciałam zagrać o podkład

. Też mam problem z konkursem, po zakończeniu nic się nie dzieję, ale odświeżałam stronę i pojawiało się info: dziękujemy za udział w konkursie i rejestrację, więc myślałam że jest ok. Ale w zakładce moje konkursy go nie mam i jak chciałam zrobić drugi raz, to mnie puścił, czyli raczej się nie zapisał. Co jest? 

Dokładnie!