|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Kasioonya - co do różnego rodzaju walk KSW czy MMA czy jakaś krav maga to ja czasem wolę nie pytać, bo nie dość, że mój Tż wszystko mi wytłumaczy w teorii to jeszcze nie raz i w praktyce, pokazuje mi dźwignie i chwyty hahahah ( na szczęście w miarę bezboleśnie) dlatego kolejnym punktem programu w Tajlandii są walki muay thai
![]() jednego filmiku nie zapomnę do końca życia ... walczy w nim Thomson z bratem Emalianenki, gdzie ten pierwszy taki nabuzowany itd (młody gniewny) a ten drugi jakby się zastanawiał czy nie zapomniał wyłączyć żelazka w domu i co dziś będzie na obiad hahaha A co do Khalidova - to gość jest po prostu wszechstronny... i w parterze i w stójce świetnie sobie radzi i jest ogólnie bardzo sympatycznym człowiekiem...---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Duvala - teraz to wszystko jest Swarovski ale co ciekawe jego kryształki używane są na co dzień w naszych znakach drogowych
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ale z Ciebie laska super wyglądasz w tej kiecce ![]() Buty-hm.... nie podoba mi się ten kwiatek winietki
|
|
|
#3663 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to mi ulżyło, że sobie nie wymyśliłam tych misiów Cytat:
mój TŻ walki ogląda sporadycznie - jego wielką miłością jest piłka nożna. no i ja też ją kocham razem chodzimy na mecze, śpiewamy w młynie, no i nasze weselne kolory przewodnie, to barwy naszej drużyny tylko mamy konflikt - ja uwielbiam Messiego, a on sRonaldo serio w znakach drogowych wykorzystuje się Swarki? pewnie jakiś miał poprodukcyjny? kurka, jak na tym wizażu człowiek się wielu rzeczy uczy
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem doktorantem w placówce naukowej PAN, a takie instytucje mają też w swoich założeniach działania dydaktyczne więc biorą udział w takich przedsięwzięciach jak festiwale nauki czy prowadzi raz w roku dni otwarte dla szkół. Na co dzień nie zajmuję się już dydaktyką - obowiązkowe zajęcia ze studentami już za mną ![]() Ej no przecież to były takie kolorowe misie z różnymi rysunkami na brzuszkach
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya- tak w większości polskich znaków drogowych (tak kiedyś wyczytałam na wiki), bo zaczęłam się zastanawiać o co właściwie tyle szumu wokół tych kryształków
mi właściwie na nich nie zależało, ale akurat znalazłam coś co bardzo mi się podobało że względu na kształt i wykonanie to wzięłam..
|
|
|
|
#3666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
promotor namawiał mnie na doktorat, ale właśnie m.in. ze względu na organizację ślubu na razie zrezygnowałam z tego pomysłu... a misie właśnie miały rysunki na brzuszkach ale niestety właśnie tego wiele osób nie pamięta i to ich najbardziej śmieszy, kiedy o tym mówię
|
|
#3667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja też jakoś szczególnie się nie zachwycam tymi kryształkami, ale w mojej ślubnej biżu będzie piękna zielona błyskotka
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-13 o 13:59 |
|
|
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kończę drugi rok, na szczęście mam fajnego promotora i obowiązki nie kolidują mi z organizowaniem spraw ślubnych, czasem myślę, że łatwiej mi jest wziąć dzień czy dwa wolnego jak muszę coś załatwić w rodzinnych stronach niż jakbym pracowała normalnie Hmm mi się wydawało, że wszyscy oglądali tę bajkę ![]() Cytat:
No ale ja mam jeszcze duuuużo czasu
|
|
#3669 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rano jeszcze pójdę do mojego lekarza bo kazał mi przyjść jakby co, to poproszę go żeby dał mi może jakieś skierowanie na jakieś badania czy coś. Bo skoro nie wiadomo skąd to dziadostwo się wzięło, to i nie wiadomo jak to leczyć. A królikiem doświadczalnym być nie zamierzam i nie chce chodzić do lekarza co 3 dni i testować czy coś w końcu zadziała czy nie.. Eh ![]() kasioonya - ja oglądałam wczoraj KSW i też jestem pod wielkim wrażeniem naszego Mamedzika kochanego
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|||
|
|
|
#3670 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z chemii pamiętam chyba tylko nazwę "nadmanganian potasu" super, że promotor fajny! trzymam kciuki w takim razie za sukcesy naukowe chciałam raczej prostą, biżuterię z przezroczystych kryształów, żeby nie było zbyt pstro, ale kiedy zobaczyłam te kamole, to nie mogłam się oprzeć polecam poszukać biżu na pakamera.pl ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
no i fajnie, że chociaż Mamed poprawił Ci humor ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- jojla a co powiesz o takich kolczykach? http://www.kuferart.pl/53694,burszty...-kolczyki.html wprawdzie nie są delikatne, ale myślę, że mogą robić za całą biżuterię i niczego więcej nie trzeba ja będę miała właśnie biżu robioną w tej technice - sutasz
|
|
#3671 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Winietki za to są śliczne ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Inusia - rzeczywiście lepiej idź prywatnie, im zależy na opinii.... bo to dziwne, że przy tylu tabletkach wcale się nie poprawia...
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki Co do kolczyków to ładne ale zupełnie nie w moim stylu, ja jestem minimalistką i preferuję biżuterię bardzo delikatną - czasem tylko szaleję właśnie z kolczykami , w dniu ślubu chyba jednak postawię na delikatną oprawę biżuteryjną ale dziękuję za podpowiedź
|
|
#3674 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
ja też! kąpałam się w nim jak złapałam jakąś wirusową wysypkę zwaną łupieżem pstrym:/ ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
oglądałam! i Złośnica! Sasasasasa![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
zmuszona byłam oglądać bo tż oglądał. nawet mi się spodobało![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() Ja miałam pudełko i nawet nie zdążyliśmy go wziąć z auta, tak się na nas rzucili z życzeniami:/ nie tak miało być... a jaką fryzurę mniej/więcej wybrałaś na ślub? |
||||||||
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia - ja chcąc nie chcąc - muszę wiedzieć hahaha
A to dla was -mój ulubieniec ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NsrfJRVO5Qw |
|
|
|
#3676 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też myslałam że strasznie długie ale specjalnie sprawdzałam na miarce Cytat:
w sensie jakim mają mi się podobać płatki róż ?? bo yyyy wystrzeliwać dopiero będą w dni 9 czerwca więc raczej nie sprawdzę zawartości ![]() Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34096252] Uczysz sie u Łukasza? ![]() Ja miałam pudełko i nawet nie zdążyliśmy go wziąć z auta, tak się na nas rzucili z życzeniami:/ nie tak miało być... a jaką fryzurę mniej/więcej wybrałaś na ślub?[/QUOTE] no dokładnie u tego do którego mi podałaś nr ...już wcześniej pisałam że strasznie dziękuję za numer że super uczy wczoraj go nawet na autobus podwoziliśmy ...nawet po za parkietem fajny i miły chłopak ![]() wrzucałam fotki wcześniej fryzurki , teraz nie mam jak bo nie jestem w domku . ale ogólnie troszkę kiepsko wyszła uciekam na spotkanie ostatnie ws. bierzmowania w czwartek już sakrament bierzmo ![]() Óf nareszcie miłego wieczorQ
|
|
|
#3677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętam tą bajkę - wymiatała
|
|
|
#3678 |
|
Rozeznanie
|
Kochane dziękuję za opinie odnośnie moich zakupów i za miłe słowa dotyczące figury... zaczerwieniłam się
Ja tam widzę parę mankamentów... ale w sumie po tylu latach już się do nich przyzwyczaiłam ![]() Sukienka ma kolor rudy. Na zdjęciu jest nieco ciemniejsza. Co do butów, to te kwiatki jak dla mnie są zbyt duże (mogłoby ich w ogóle nie być), ale niestety nie znalazłam żadnych innych butów, więc wzięłam te (kolor na zdjęciach jest nieco inny, one mają kolor coś pomiędzy zdjęciem nr 1 a 2 ale bardziej jak na pierwszym), bo ostatnia przymiarka zbliża się wielkimi krokami a na niej muszę mieć ewentualne buty ślubne (boję się żeby suknia nie była za długa jak u mojej znajomej - bardzo mi się to nie podobało)... ale wciąż szukam białych delikatnych z niewielkim obcasem ![]() Winietki jeszcze w trakcie prac, bo jeszcze za wcześnie - nie wiem kto dokładnie przyjdzie na wesele. Ale mam już ok. 40 gotowych. Tak mnie naszło pewnego dnia, że przysiadłam, a że lubię tego typu zajęcia, poszło miło i dość sprawnie Wykonanie 10 winietek zajęło mi ok. pół godzinki... jakoś tak chyba Najważniejsze, że sprawia mi to przyjemność ![]() Magnusia świetny pomysł z tymi zdjęciami ![]() Swarovski w znakach drogowych? Niezłe Kasioonya piękne klejnoty Też chcę mieć kryształki, bo wydają mi się delikatne, tylko jeszcze nie wiem dokładnie jak ma wyglądać moja biżuteria ![]() Inusiaa88 koniecznie idź do lekarza! Nawet jeśli będziesz musiała iść prywatnie, to nie zwlekaj - szkoda zdrowia. Mam nadzieję, że w koncu ktoś porządnie zajmie się tym Malgos pamiętam czasy gdy oglądałam tę bajkę - Sasasa
ex-aparatka damonowa 25.08.2010 - 25.06.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2710 Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni. Edytowane przez wesola84 Czas edycji: 2012-05-13 o 18:26 |
|
|
|
#3679 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też nie szaleję na co dzień z biżuterią, ale tak mi się spodobały kolczyki sutaszowe, że jedna z naszych wizażowych koleżanek je dla mnie zrobi na ślub myślę, że mimo swojej ozdobności, nie będą dominującym elementem mojego look'u Cytat:
jak fajnie, że pamiętacie Troskliwe Misie Cytat:
Dziewczynki, wybrałyście już wody/perfumy, którymi będziecie pachnieć w Dniu Ślubu Wy i Wasi Mężczyźni?
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-13 o 18:48 |
|||
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Kilka dni mnie nie było a Wy tyle napisałyście, że niestety nie nadrobię tego ;/ musiałam pisać przez weekend moją pracę dyplomową...zostało mi jeszcze kilka rozdziałów i koniec! Wtedy będę mogła na bieżąco z Wami "dyskutować" No a co do ślubu to dzisiaj miałam telefon od mojej ciotki, że jej rodzinka nie przyjedzie- 5 osób. Trudno...ich sprawa. Aaa...w piątek miałam ostatnie spotkanie poradni rodzinnej!!! Ale się cieszę- coś za sobą! ![]() aaa...jeśli chodzi o tą tradycję grania przed domem PM.....ja nikomu nie pisałam adresu domu weselnego. No i rozmawiałam z mamą...mówiłam, że nie specjalnie uśmiecha mi się aby orkiestra grała mi pod domem...Mam się ucieszyła i nie będzie grania goście pójdą prosto pod kościółek
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż albo paco rabanne - paco lub CK free lub Armani - Armani mania... ewentualnie Boss - Hugo Bossa (pure)
A ja chcę albo Dolce Gabbana - rose the one albo lepiej Giorgio Armani - Acqua di gioia |
|
|
|
#3682 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kończ już i wracaj do nas Super, że poradnia zaliczona Cytat:
używam na co dzień na zmianę z BeDelicious dolce to z kolei jeden z ulubionych zapachów mojej przyszłej bratowej mam to szczęście, że brachol pracuje w Douglasie, a jego Ukochana w Sephorze, więc zapachów u nas sporo hihi ja już zmykam sprzed kompa, bo coś mi oczy szwankują... przyjemnego wieczoru PMki i pomyślnego tygodnia
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-13 o 19:17 |
||
|
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki, co myslicie o takim bolerku do tej sukni (w zalaczniku)? Bo nie chce isc do kosciola tak na goło, a satynowe bolerko czy jakies szale odpadaja
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie...ostanio zastanawiałam się czy by się skusić na makijaż w Douglasie....podobno robią na bardzo dobrych kosmetykach i nie drogo...w sumie jestem zapisana u kosmetyczki na mojej wiosce, byłam zapisana na 2 tyg. przed ślubem, ale przepisałam się i idę na makijaż za tydzień, aby ew. jeszcze poszukać innej No a wiesz może coś nt. makijaży w Douglasie?
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Sara - a może lepiej jakieś delikatne tiulowe, żeby do tego dołu pasowało, takie gładkie...
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilę, żeby się przywitać
Będę do was co jakiś czasz zaglądać bo będę pracowała na kompie. Inusia nie zwlekaj tylko zmykaj jutro do lekarza. Im dłużej będziesz zwlekać tym gorsze mogą być później konsekwencje, a po co ci to? 3mam kciuki za zdecydowaną poprawę i życzę szybkiego powrotu do zdrówka. KSW wczoraj było oglądane, ostatnie dwie walki - dość szybko poszło i jednemu i drugiemu... chyba za szybko nawet nie zdążyłam się dobrze rozsiąść na kanapie
|
#3687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja właśnie nie wiem lubię duuuużo zapachów ale chyba moim będzie cacharel amor amor summer- zapach z zaszłego lata ale jest super. Jakby nie to kocham herrera 212 więc może.. ![]() Mój TŻ pewnie standard egoiste chanel ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
oj Kochana sorka ale i się nie podoba
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- właśnie.
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leć Ty do jakiegoś dermatologa bo to już za długo trwa
|
|
|
#3690 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sukienka na drugi dzień jest super szczególnie na Tobie butki... mam wrażenie że może Ci się ten kwiat zaczepiać o brzeg suknie i winietki śliczne, jakbyś nie napisała to nie pomyślałabym że sama robiłaśCytat:
Cytat:
mam nadzieje że nam we wtorek tez uda sie dostać 2 pieczątki za jednym razemCytat:
No i już po kolejnym zjeździe strasznie mi sie podobały dzisiejsze zajęcia i co najważniejsze przeżyłam wizytę u chrzestnego tak wiec dziękuję za kciuki kasioonya WybOrOowa pamiętasz może w jakich godzinach jest czynna ta pracownia? Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-05-13 o 20:45 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

super wyglądasz w tej kiecce 
16.06.2012
Byłam wydelegowana z pracy na festiwal nauki, gzie przychodzili rodzice z dziećmi zapoznać się z ciekawą stroną nauki, cała masa zabawy przygotowana przez różne jednostki naukowe. Swoich dzieciaczków jeszcze nie mam - mamy zamiar zmienić ten fakt zaraz po ślubie 

Ja tam widzę parę mankamentów... ale w sumie po tylu latach już się do nich przyzwyczaiłam