ślubujące w 2012:) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-13, 13:03   #3661
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Kasioonya - co do różnego rodzaju walk KSW czy MMA czy jakaś krav maga to ja czasem wolę nie pytać, bo nie dość, że mój Tż wszystko mi wytłumaczy w teorii to jeszcze nie raz i w praktyce, pokazuje mi dźwignie i chwyty hahahah ( na szczęście w miarę bezboleśnie) dlatego kolejnym punktem programu w Tajlandii są walki muay thai
jednego filmiku nie zapomnę do końca życia ... walczy w nim Thomson z bratem Emalianenki, gdzie ten pierwszy taki nabuzowany itd (młody gniewny) a ten drugi jakby się zastanawiał czy nie zapomniał wyłączyć żelazka w domu i co dziś będzie na obiad hahaha
A co do Khalidova - to gość jest po prostu wszechstronny... i w parterze i w stójce świetnie sobie radzi i jest ogólnie bardzo sympatycznym człowiekiem...

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Duvala - teraz to wszystko jest Swarovski ale co ciekawe jego kryształki używane są na co dzień w naszych znakach drogowych
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 13:09   #3662
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Pędzicie w zawrotnym tempie z tymi postami kochane! Ciężko to wszystko nadrobić, a odpisać na wszystko to już niemożliwość... Niemniej jednak cały czas Was podczytuję, a i czasem staram się co nieco wtrącić
Wpadłam pochwalić się Wam zakupem sukienki na poprawiny - wreszcie
Kupiłam też buty na ślub, tylko mam wątpliwości - bardzo zależy ma na sandałkach, a nigdzie nie mogę dostać białych (wciąż szukam). Znalazłam jedne w kolorze ecru i kupiałm, bo są bardzo wygodne i niewysokie. Będę wdzięczna jeśli napiszecie co o nich sądzicie, czy pasują do ślubu i do mojej sukni, bo ja do końca nie jestem pewna
Dołączam też fotkę winietki - wykonanie własne
Z góry przepraszam też za jakość zdjęć

Kochana ale z Ciebie laska super wyglądasz w tej kiecce
Buty-hm.... nie podoba mi się ten kwiatek sorka ale ogólnie krój i fason jest OK
winietki piękne- zdolniacha z Ciebie, naprawdę wyszły rewelacyjnie
Stary 2012-05-13, 13:16   #3663
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Dzieciaczki "obce" Byłam wydelegowana z pracy na festiwal nauki, gzie przychodzili rodzice z dziećmi zapoznać się z ciekawą stroną nauki, cała masa zabawy przygotowana przez różne jednostki naukowe. Swoich dzieciaczków jeszcze nie mam - mamy zamiar zmienić ten fakt zaraz po ślubie

No szczęściara ze mnie, naprawdę bo ja raczej stornię od kuchni

Dzięki ostatnie mam zamiar zaliczyć w czwartek i będzie już po bólu

jasne, że pamiętam
czy to znaczy, że jesteś szacownym pracownikiem oświaty?

no to mi ulżyło, że sobie nie wymyśliłam tych misiów

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Kasioonya - co do różnego rodzaju walk KSW czy MMA czy jakaś krav maga to ja czasem wolę nie pytać, bo nie dość, że mój Tż wszystko mi wytłumaczy w teorii to jeszcze nie raz i w praktyce, pokazuje mi dźwignie i chwyty hahahah ( na szczęście w miarę bezboleśnie) dlatego kolejnym punktem programu w Tajlandii są walki muay thai
jednego filmiku nie zapomnę do końca życia ... walczy w nim Thomson z bratem Emalianenki, gdzie ten pierwszy taki nabuzowany itd (młody gniewny) a ten drugi jakby się zastanawiał czy nie zapomniał wyłączyć żelazka w domu i co dziś będzie na obiad hahaha
A co do Khalidova - to gość jest po prostu wszechstronny... i w parterze i w stójce świetnie sobie radzi i jest ogólnie bardzo sympatycznym człowiekiem...

Duvala - teraz to wszystko jest Swarovski ale co ciekawe jego kryształki używane są na co dzień w naszych znakach drogowych
no właśnie mam identyczne zdanie nt. Mameda - świetny sportowiec, nie gwiazdorzy, ma w sobie mnóstwo pokory, a we wszystkich wywiadach okazuje się bardzo sympatyczny. oglądałam go u Kuby W. i zrobił na mnie ogromne wrażenie

mój TŻ walki ogląda sporadycznie - jego wielką miłością jest piłka nożna. no i ja też ją kocham razem chodzimy na mecze, śpiewamy w młynie, no i nasze weselne kolory przewodnie, to barwy naszej drużyny tylko mamy konflikt - ja uwielbiam Messiego, a on sRonaldo

serio w znakach drogowych wykorzystuje się Swarki? pewnie jakiś miał poprodukcyjny? kurka, jak na tym wizażu człowiek się wielu rzeczy uczy

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 13:27   #3664
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
czy to znaczy, że jesteś szacownym pracownikiem oświaty?

no to mi ulżyło, że sobie nie wymyśliłam tych misiów
Nie pracuję w oświacie Jestem doktorantem w placówce naukowej PAN, a takie instytucje mają też w swoich założeniach działania dydaktyczne więc biorą udział w takich przedsięwzięciach jak festiwale nauki czy prowadzi raz w roku dni otwarte dla szkół. Na co dzień nie zajmuję się już dydaktyką - obowiązkowe zajęcia ze studentami już za mną

Ej no przecież to były takie kolorowe misie z różnymi rysunkami na brzuszkach

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 13:39   #3665
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya- tak w większości polskich znaków drogowych (tak kiedyś wyczytałam na wiki), bo zaczęłam się zastanawiać o co właściwie tyle szumu wokół tych kryształków mi właściwie na nich nie zależało, ale akurat znalazłam coś co bardzo mi się podobało że względu na kształt i wykonanie to wzięłam..
Stary 2012-05-13, 13:42   #3666
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Nie pracuję w oświacie Jestem doktorantem w placówce naukowej PAN, a takie instytucje mają też w swoich założeniach działania dydaktyczne więc biorą udział w takich przedsięwzięciach jak festiwale nauki czy prowadzi raz w roku dni otwarte dla szkół. Na co dzień nie zajmuję się już dydaktyką - obowiązkowe zajęcia ze studentami już za mną

WOW! chętnie bym popytała czym się konkretnie zajmujesz, ale nie chcę schodzić z głównego tematu wątku... właściwie to chyba powinnam zwracać się do Ciebie "Pani Magister"
promotor namawiał mnie na doktorat, ale właśnie m.in. ze względu na organizację ślubu na razie zrezygnowałam z tego pomysłu...

a misie właśnie miały rysunki na brzuszkach ale niestety właśnie tego wiele osób nie pamięta i to ich najbardziej śmieszy, kiedy o tym mówię

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-13, 13:48   #3667
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Kasioonya- tak w większości polskich znaków drogowych (tak kiedyś wyczytałam na wiki), bo zaczęłam się zastanawiać o co właściwie tyle szumu wokół tych kryształków mi właściwie na nich nie zależało, ale akurat znalazłam coś co bardzo mi się podobało że względu na kształt i wykonanie to wzięłam..
ha! znalazłam: Swareflex – kryształy do znaków drogowych i elementów odblaskowych

no ja też jakoś szczególnie się nie zachwycam tymi kryształkami, ale w mojej ślubnej biżu będzie piękna zielona błyskotka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kamole.jpg (33,7 KB, 8 załadowań)

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-13 o 13:59
Stary 2012-05-13, 14:01   #3668
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
WOW! chętnie bym popytała czym się konkretnie zajmujesz, ale nie chcę schodzić z głównego tematu wątku... właściwie to chyba powinnam zwracać się do Ciebie "Pani Magister"
promotor namawiał mnie na doktorat, ale właśnie m.in. ze względu na organizację ślubu na razie zrezygnowałam z tego pomysłu...

a misie właśnie miały rysunki na brzuszkach ale niestety właśnie tego wiele osób nie pamięta i to ich najbardziej śmieszy, kiedy o tym mówię
Jestem chemikiem Kończę drugi rok, na szczęście mam fajnego promotora i obowiązki nie kolidują mi z organizowaniem spraw ślubnych, czasem myślę, że łatwiej mi jest wziąć dzień czy dwa wolnego jak muszę coś załatwić w rodzinnych stronach niż jakbym pracowała normalnie

Hmm mi się wydawało, że wszyscy oglądali tę bajkę

Cytat:
ha! znalazłam: Swareflex – kryształy do znaków drogowych i elementów odblaskowych

no ja też jakoś szczególnie się nie zachwycam tymi kryształkami, ale w mojej ślubne biżu będzie piękna zielona błyskotka
śliczna mi się marzy delikatny wisiorek i kolczyki z bursztynu ale nie znalazłam jeszcze nic konkretnego No ale ja mam jeszcze duuuużo czasu

Stary 2012-05-13, 14:07   #3669
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
cieszę się, że juz się lepiej czujesz oby to paskudztwo przeszło jak najszybciej i nigdy już nie wróciło

Cytat:
to super, że juz lepiej i oby już tylko tak i jeszcze lepiej było zdrówka

Cytat:
Inusiaa88 poplute i odpukane, żeby nie zapeszyć super, że jest lepiej! dzielna jesteś! oby nadal się poprawiało!

jeszcze jeden mały offtopik dziewczyny oglądałyście wczoraj KSW? kolejny raz jestem pod tak wielkim wrażeniem Mameda Khalidova, że aż mam druciany uśmiech dookoła głowy, kiedy myślę o tym, jak fajnie, że mamy w Polsce takiego sportowca

miłej niedzieli PMki
Babeczki moje drogie, nie mam już do tego wszystkiego sił ... Dziś znów jest gorzej, bo ponownie mam większą ilość tego dziadostwa na ciele... Nie wiem już co mam robić... Będę jutro szukała jakiegoś dermatologa ale obawiam się, że będzie ciężko znaleźć coś już na już, bo w sumie mieszkam w małej miejscowości i w okolicach nie ma za wielu dermatologów a Ci którzy są na bank nie przyjmują codziennie. Trzymajcie kciuki, żeby udało mi się jakiegoś znaleźć...
Rano jeszcze pójdę do mojego lekarza bo kazał mi przyjść jakby co, to poproszę go żeby dał mi może jakieś skierowanie na jakieś badania czy coś. Bo skoro nie wiadomo skąd to dziadostwo się wzięło, to i nie wiadomo jak to leczyć. A królikiem doświadczalnym być nie zamierzam i nie chce chodzić do lekarza co 3 dni i testować czy coś w końcu zadziała czy nie.. Eh

kasioonya - ja oglądałam wczoraj KSW i też jestem pod wielkim wrażeniem naszego Mamedzika kochanego Jedyne pocieszenie w tych moich ostatnich marnych dniach

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 14:36   #3670
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Jestem chemikiem Kończę drugi rok, na szczęście mam fajnego promotora i obowiązki nie kolidują mi z organizowaniem spraw ślubnych, czasem myślę, że łatwiej mi jest wziąć dzień czy dwa wolnego jak muszę coś załatwić w rodzinnych stronach niż jakbym pracowała normalnie

śliczna mi się marzy delikatny wisiorek i kolczyki z bursztynu ale nie znalazłam jeszcze nic konkretnego No ale ja mam jeszcze duuuużo czasu
uhuhu - chemia dla mnie brzmi baaardzo poważnie z chemii pamiętam chyba tylko nazwę "nadmanganian potasu"
super, że promotor fajny! trzymam kciuki w takim razie za sukcesy naukowe

chciałam raczej prostą, biżuterię z przezroczystych kryształów, żeby nie było zbyt pstro, ale kiedy zobaczyłam te kamole, to nie mogłam się oprzeć

polecam poszukać biżu na pakamera.pl

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Babeczki moje drogie, nie mam już do tego wszystkiego sił ... Dziś znów jest gorzej, bo ponownie mam większą ilość tego dziadostwa na ciele... Nie wiem już co mam robić... Będę jutro szukała jakiegoś dermatologa ale obawiam się, że będzie ciężko znaleźć coś już na już, bo w sumie mieszkam w małej miejscowości i w okolicach nie ma za wielu dermatologów a Ci którzy są na bank nie przyjmują codziennie. Trzymajcie kciuki, żeby udało mi się jakiegoś znaleźć...
Rano jeszcze pójdę do mojego lekarza bo kazał mi przyjść jakby co, to poproszę go żeby dał mi może jakieś skierowanie na jakieś badania czy coś. Bo skoro nie wiadomo skąd to dziadostwo się wzięło, to i nie wiadomo jak to leczyć. A królikiem doświadczalnym być nie zamierzam i nie chce chodzić do lekarza co 3 dni i testować czy coś w końcu zadziała czy nie.. Eh

kasioonya - ja oglądałam wczoraj KSW i też jestem pod wielkim wrażeniem naszego Mamedzika kochanego Jedyne pocieszenie w tych moich ostatnich marnych dniach
Bidula "glasiu: miałam naprawdę nadzieję, że już będzie dobrze! nie wiem, co Ci doradzić, ale kolejne wizyty u lekarzy są na pewno niezbędne. trzymaj się

no i fajnie, że chociaż Mamed poprawił Ci humor

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

jojla a co powiesz o takich kolczykach? http://www.kuferart.pl/53694,burszty...-kolczyki.html
wprawdzie nie są delikatne, ale myślę, że mogą robić za całą biżuterię i niczego więcej nie trzeba ja będę miała właśnie biżu robioną w tej technice - sutasz

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-13, 15:02   #3671
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Pędzicie w zawrotnym tempie z tymi postami kochane! Ciężko to wszystko nadrobić, a odpisać na wszystko to już niemożliwość... Niemniej jednak cały czas Was podczytuję, a i czasem staram się co nieco wtrącić
Kupiłam też buty na ślub, tylko mam wątpliwości - bardzo zależy ma na sandałkach, a nigdzie nie mogę dostać białych (wciąż szukam). Znalazłam jedne w kolorze ecru i kupiałm, bo są bardzo wygodne i niewysokie. Będę wdzięczna jeśli napiszecie co o nich sądzicie, czy pasują do ślubu i do mojej sukni, bo ja do końca nie jestem pewna
Ale masz figurę . Sukienka i buty zupełnie nie są w moim stylu . Ja bym na pewno ich nie wybrała ale jeśli Tobie się podobają to gratuluje zakupu .

Winietki za to są śliczne .

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:

Kochana 3maj się! Ja Ci proponuje wybrać się prywatnie jeśli zależy Ci na jak najszybszym powrocie do zdrowia.. Niestety niektórzy lekarze bardziej się przykładają jak im się zapłaci
Stary 2012-05-13, 16:35   #3672
Malgos_12
Zakorzenienie

Inusia - rzeczywiście lepiej idź prywatnie, im zależy na opinii.... bo to dziwne, że przy tylu tabletkach wcale się nie poprawia...
Stary 2012-05-13, 17:22   #3673
jojla
Zakorzenienie

Cytat:

ojej Zdecydowanie próbuj gdzieś prywatnie, niech Cię obejrzy jeszcze jakiś specjalista bo nie może tak być, i koniecznie mów, że sprawa pilna niech szybko się ktoś porządnie Tobą zajmie...

Cytat:
uhuhu - chemia dla mnie brzmi baaardzo poważnie z chemii pamiętam chyba tylko nazwę "nadmanganian potasu"
super, że promotor fajny! trzymam kciuki w takim razie za sukcesy naukowe

chciałam raczej prostą, biżuterię z przezroczystych kryształów, żeby nie było zbyt pstro, ale kiedy zobaczyłam te kamole, to nie mogłam się oprzeć

polecam poszukać biżu na pakamera.pl

jojla a co powiesz o takich kolczykach? http://www.kuferart.pl/53694,burszty...-kolczyki.html
wprawdzie nie są delikatne, ale myślę, że mogą robić za całą biżuterię i niczego więcej nie trzeba ja będę miała właśnie biżu robioną w tej technice - sutasz
E chyba aż takie poważne to nie jest Dzięki
Co do kolczyków to ładne ale zupełnie nie w moim stylu, ja jestem minimalistką i preferuję biżuterię bardzo delikatną - czasem tylko szaleję właśnie z kolczykami , w dniu ślubu chyba jednak postawię na delikatną oprawę biżuteryjną ale dziękuję za podpowiedź

Stary 2012-05-13, 17:48   #3674
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
jaka ty super szczupła panna! super wyglądasz! buty mi się nie podobają

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:

no ja też jakoś szczególnie się nie zachwycam tymi kryształkami, ale w mojej ślubnej biżu będzie piękna zielona błyskotka
jaki piękny odcien!

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
a proszę tu link do aukcji http://allegro.pl/bransoletka-swarov...297469395.html a w załączeniu live
100000% mój gust!

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:

ja też! kąpałam się w nim jak złapałam jakąś wirusową wysypkę zwaną łupieżem pstrym:/

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:

jedź do najbliższego miasta, tam na pewno jest wielu lekarzy. przecież ktoś musi wiedzieć co to jest!:/

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:

troskliwe misie!!! oglądałam! i Złośnica! Sasasasasa

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:

o matko, jaka wiedza! ja wczoraj się nie zorientowałam kiedy się walki skończyły. bardzo krótkie były zmuszona byłam oglądać bo tż oglądał. nawet mi się spodobało

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
A uczymy się walca angielskiego do piosenki When I need You -Roda Stewarda

że też ja głÓpia nie pomyślałam żeby kupić ładną torebkę prezentową i tak wrzucać koperty trudno będzie pudło

moja próbna fryzura tak średnio wyszła więc podjęłam decyzję o zagęszczeniu włosów , w piątek będę mega owłosiona zobaczymy co z tego wyjdzie
Uczysz sie u Łukasza?
Ja miałam pudełko i nawet nie zdążyliśmy go wziąć z auta, tak się na nas rzucili z życzeniami:/ nie tak miało być...
a jaką fryzurę mniej/więcej wybrałaś na ślub?
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 17:52   #3675
Malgos_12
Zakorzenienie

Tusia - ja chcąc nie chcąc - muszę wiedzieć hahaha

A to dla was -mój ulubieniec
http://www.youtube.com/watch?v=NsrfJRVO5Qw
Stary 2012-05-13, 18:16   #3676
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Wyborowa - śliczne masz te buciki
a z czego są te pudełka na ciasto? Bo moja znajoma kiedyś zamówiła i ta tektura (niby twarda) ale namokła i się otwierały.... dlatego ja chcę plastikowe...
Też mam od nich biżu rzeczywiście starannie wykonują. Bardzo ładny zestaw, kolczyki wydają się kosmicznie długie ale sprawdziłam długość i ja mam takie same... widocznie takie wrażenie.
.
tektura , no trudno jak już zamięknał jakoś o tym nie pomyślałam
ja też myslałam że strasznie długie ale specjalnie sprawdzałam na miarce
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Odpowiedzialna rola ale jaka zaszczytna gratulacje

Kurcze ile temató o tej pracowni już jest dzięki za linka. Daj znać jak dojdą Ci płatki jak będą Ci się podobały to zamówię tam fioletowe
Każdemu może sie zdarzyć tylko dziwne że jak dotąd o nikim takim oprócz mnie nie słyszałam Tż cały dzień sie ze mnie śmieje że siemsioł jestem...
dziękuję
w sensie jakim mają mi się podobać płatki róż ?? bo yyyy wystrzeliwać dopiero będą w dni 9 czerwca więc raczej nie sprawdzę zawartości

Cytat:
wow! koniecznie pochwal się efektami mnie też by się przydało zagęścić, bo moje włosy dostały takiego rozpędu w wychodzeniu, że niedługo zostanę chyba z trzema na krzyż i to jeszcze siwymi

miłej niedzieli PMki
ja właśnie mam 3 na krzyż dlatego nie zostało mi nic innego
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34096252]

Uczysz sie u Łukasza?
Ja miałam pudełko i nawet nie zdążyliśmy go wziąć z auta, tak się na nas rzucili z życzeniami:/ nie tak miało być...
a jaką fryzurę mniej/więcej wybrałaś na ślub?[/QUOTE]

no dokładnie u tego do którego mi podałaś nr ...już wcześniej pisałam że strasznie dziękuję za numer że super uczy wczoraj go nawet na autobus podwoziliśmy ...nawet po za parkietem fajny i miły chłopak
wrzucałam fotki wcześniej fryzurki , teraz nie mam jak bo nie jestem w domku .
ale ogólnie troszkę kiepsko wyszła

uciekam na spotkanie ostatnie ws. bierzmowania
w czwartek już sakrament bierzmo
Óf nareszcie
miłego wieczorQ
Stary 2012-05-13, 18:20   #3677
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Tusia - ja chcąc nie chcąc - muszę wiedzieć hahaha

Pamiętam tą bajkę - wymiatała
Stary 2012-05-13, 18:21   #3678
wesola84
Rozeznanie

Kochane dziękuję za opinie odnośnie moich zakupów i za miłe słowa dotyczące figury... zaczerwieniłam się Ja tam widzę parę mankamentów... ale w sumie po tylu latach już się do nich przyzwyczaiłam
Sukienka ma kolor rudy. Na zdjęciu jest nieco ciemniejsza. Co do butów, to te kwiatki jak dla mnie są zbyt duże (mogłoby ich w ogóle nie być), ale niestety nie znalazłam żadnych innych butów, więc wzięłam te (kolor na zdjęciach jest nieco inny, one mają kolor coś pomiędzy zdjęciem nr 1 a 2 ale bardziej jak na pierwszym), bo ostatnia przymiarka zbliża się wielkimi krokami a na niej muszę mieć ewentualne buty ślubne (boję się żeby suknia nie była za długa jak u mojej znajomej - bardzo mi się to nie podobało)... ale wciąż szukam białych delikatnych z niewielkim obcasem
Winietki jeszcze w trakcie prac, bo jeszcze za wcześnie - nie wiem kto dokładnie przyjdzie na wesele. Ale mam już ok. 40 gotowych. Tak mnie naszło pewnego dnia, że przysiadłam, a że lubię tego typu zajęcia, poszło miło i dość sprawnie Wykonanie 10 winietek zajęło mi ok. pół godzinki... jakoś tak chyba Najważniejsze, że sprawia mi to przyjemność

Magnusia świetny pomysł z tymi zdjęciami
Swarovski w znakach drogowych? Niezłe
Kasioonya piękne klejnoty Też chcę mieć kryształki, bo wydają mi się delikatne, tylko jeszcze nie wiem dokładnie jak ma wyglądać moja biżuteria
Inusiaa88 koniecznie idź do lekarza! Nawet jeśli będziesz musiała iść prywatnie, to nie zwlekaj - szkoda zdrowia. Mam nadzieję, że w koncu ktoś porządnie zajmie się tym Trzymam kciuki kochana!
Malgos pamiętam czasy gdy oglądałam tę bajkę - Sasasa

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.

Edytowane przez wesola84
Czas edycji: 2012-05-13 o 18:26
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 18:45   #3679
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
E chyba aż takie poważne to nie jest Dzięki
Co do kolczyków to ładne ale zupełnie nie w moim stylu, ja jestem minimalistką i preferuję biżuterię bardzo delikatną - czasem tylko szaleję właśnie z kolczykami , w dniu ślubu chyba jednak postawię na delikatną oprawę biżuteryjną ale dziękuję za podpowiedź
jasne ja też nie szaleję na co dzień z biżuterią, ale tak mi się spodobały kolczyki sutaszowe, że jedna z naszych wizażowych koleżanek je dla mnie zrobi na ślub myślę, że mimo swojej ozdobności, nie będą dominującym elementem mojego look'u

Cytat:
aaa! Brzydal

jak fajnie, że pamiętacie Troskliwe Misie

Cytat:
uciekam na spotkanie ostatnie ws. bierzmowania
w czwartek już sakrament bierzmo
Óf nareszcie
miłego wieczorQ
oj, współczuję, że jeszcze bierzmowanie masz na głowie, ale fajnie, że już w czwartek będzie z głowy

Dziewczynki, wybrałyście już wody/perfumy, którymi będziecie pachnieć w Dniu Ślubu Wy i Wasi Mężczyźni?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Czas edycji: 2012-05-13 o 18:48
Stary 2012-05-13, 19:02   #3680
monika860902
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!
Kilka dni mnie nie było a Wy tyle napisałyście, że niestety nie nadrobię tego ;/ musiałam pisać przez weekend moją pracę dyplomową...zostało mi jeszcze kilka rozdziałów i koniec! Wtedy będę mogła na bieżąco z Wami "dyskutować" No a co do ślubu to dzisiaj miałam telefon od mojej ciotki, że jej rodzinka nie przyjedzie- 5 osób. Trudno...ich sprawa.
Aaa...w piątek miałam ostatnie spotkanie poradni rodzinnej!!! Ale się cieszę- coś za sobą!
aaa...jeśli chodzi o tą tradycję grania przed domem PM.....ja nikomu nie pisałam adresu domu weselnego. No i rozmawiałam z mamą...mówiłam, że nie specjalnie uśmiecha mi się aby orkiestra grała mi pod domem...Mam się ucieszyła i nie będzie grania goście pójdą prosto pod kościółek

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:02   #3681
Malgos_12
Zakorzenienie

Mój Tż albo paco rabanne - paco lub CK free lub Armani - Armani mania... ewentualnie Boss - Hugo Bossa (pure)
A ja chcę albo Dolce Gabbana - rose the one albo lepiej Giorgio Armani - Acqua di gioia
Stary 2012-05-13, 19:11   #3682
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Kilka dni mnie nie było a Wy tyle napisałyście, że niestety nie nadrobię tego ;/ musiałam pisać przez weekend moją pracę dyplomową...zostało mi jeszcze kilka rozdziałów i koniec! Wtedy będę mogła na bieżąco z Wami "dyskutować" No a co do ślubu to dzisiaj miałam telefon od mojej ciotki, że jej rodzinka nie przyjedzie- 5 osób. Trudno...ich sprawa.
Aaa...w piątek miałam ostatnie spotkanie poradni rodzinnej!!! Ale się cieszę- coś za sobą!
aaa...jeśli chodzi o tą tradycję grania przed domem PM.....ja nikomu nie pisałam adresu domu weselnego. No i rozmawiałam z mamą...mówiłam, że nie specjalnie uśmiecha mi się aby orkiestra grała mi pod domem...Mam się ucieszyła i nie będzie grania goście pójdą prosto pod kościółek
Monia! Właśnie się zastanawiałam jak Ci idzie pisanie, ale widzę, że jest nieźle Kończ już i wracaj do nas
Super, że poradnia zaliczona

Cytat:
Mój Tż albo paco rabanne - paco lub CK free lub Armani - Armani mania... ewentualnie Boss - Hugo Bossa (pure)
A ja chcę albo Dolce Gabbana - rose the one albo lepiej Giorgio Armani - Acqua di gioia
też lubię Acqua di GIOIA używam na co dzień na zmianę z BeDelicious dolce to z kolei jeden z ulubionych zapachów mojej przyszłej bratowej mam to szczęście, że brachol pracuje w Douglasie, a jego Ukochana w Sephorze, więc zapachów u nas sporo hihi

ja już zmykam sprzed kompa, bo coś mi oczy szwankują...
przyjemnego wieczoru PMki i pomyślnego tygodnia

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Czas edycji: 2012-05-13 o 19:17
Stary 2012-05-13, 19:49   #3683
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Kobietki, co myslicie o takim bolerku do tej sukni (w zalaczniku)? Bo nie chce isc do kosciola tak na goło, a satynowe bolerko czy jakies szale odpadaja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 48.jpg (43,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerkokoronka34.jpg (58,3 KB, 28 załadowań)

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:52   #3684
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Monia! Właśnie się zastanawiałam jak Ci idzie pisanie, ale widzę, że jest nieźle Kończ już i wracaj do nas
Super, że poradnia zaliczona

też lubię Acqua di GIOIA używam na co dzień na zmianę z BeDelicious dolce to z kolei jeden z ulubionych zapachów mojej przyszłej bratowej mam to szczęście, że brachol pracuje w Douglasie, a jego Ukochana w Sephorze, więc zapachów u nas sporo hihi

ja już zmykam sprzed kompa, bo coś mi oczy szwankują...
przyjemnego wieczoru PMki i pomyślnego tygodnia
no to Ci zazdroszczę, że Twoja rodzinka pracuje w tych perfumeriach a właśnie...ostanio zastanawiałam się czy by się skusić na makijaż w Douglasie....podobno robią na bardzo dobrych kosmetykach i nie drogo...w sumie jestem zapisana u kosmetyczki na mojej wiosce, byłam zapisana na 2 tyg. przed ślubem, ale przepisałam się i idę na makijaż za tydzień, aby ew. jeszcze poszukać innej No a wiesz może coś nt. makijaży w Douglasie?

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:53   #3685
Malgos_12
Zakorzenienie

Sara - a może lepiej jakieś delikatne tiulowe, żeby do tego dołu pasowało, takie gładkie...
Stary 2012-05-13, 19:53   #3686
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Wpadłam na chwilę, żeby się przywitać
Będę do was co jakiś czasz zaglądać bo będę pracowała na kompie.

Inusia nie zwlekaj tylko zmykaj jutro do lekarza. Im dłużej będziesz zwlekać tym gorsze mogą być później konsekwencje, a po co ci to?
3mam kciuki za zdecydowaną poprawę i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.

KSW wczoraj było oglądane, ostatnie dwie walki - dość szybko poszło i jednemu i drugiemu... chyba za szybko nawet nie zdążyłam się dobrze rozsiąść na kanapie

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:57   #3687
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczynki, wybrałyście już wody/perfumy, którymi będziecie pachnieć w Dniu Ślubu Wy i Wasi Mężczyźni?

no ja właśnie nie wiem lubię duuuużo zapachów ale chyba moim będzie cacharel amor amor summer- zapach z zaszłego lata ale jest super. Jakby nie to kocham herrera 212 więc może.. Mój TŻ pewnie standard egoiste chanel

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Kobietki, co myslicie o takim bolerku do tej sukni (w zalaczniku)? Bo nie chce isc do kosciola tak na goło, a satynowe bolerko czy jakies szale odpadaja

oj Kochana sorka ale i się nie podoba
Stary 2012-05-13, 20:00   #3688
jojla
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja jeszcze się nie zastanawiałam ale pewnie będzie to moje ukochane Flower by Kenzo, muszę poszukać czegoś dla TŻta

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Sara - a może lepiej jakieś delikatne tiulowe, żeby do tego dołu pasowało, takie gładkie...
właśnie.

Stary 2012-05-13, 20:01   #3689
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

leć Ty do jakiegoś dermatologa bo to już za długo trwa to ie jest chyba żadna alergia pokarmowa bo już by minęła. Trzymam kciuki Kochana za Twoje zdrówko- buziaki
Stary 2012-05-13, 20:40   #3690
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczęta moje słodkie
Dziękuje wam bardzo za zainteresowanie i za wsparcie
W ogóle chyba ostatnio za dużo siedzę na forum bo nawet dziś w nocy śniło mi się, że opisywałam wam jakąś zupełnie nieznaczącą historyjkę rodzinną Eh, w główce się miesza
Koniecznie idź jutro do lekarza niech Ci testy porobią. A co do snu to dla nas niema :zupełnie nieznaczących historyjek"
Cytat:
wpadnij do mnie - ja lego się wybawiłam, a niektóre zestawy nadal mam w domu

a jak tak już jesteśmy przy wspomnieniach z dzieciństwa - pamiętacie bajkę "Troskliwe Misie"? bo moi znajomi się ze mnie śmieją, że ją sobie wymyśliłam... a ja ją pamiętam bardzo dobrze
O ja ale bym miała radochę z tym lego . Pewnie że pamiętam mój mężczyzna do tej pory na mnie Złośnica mówi jak go wołał i wołam i w końcu wydzieram sie jak ona na Brzydala
Cytat:
Ale fajnie dużo zdjęć Sukienka na drugi dzień jest super szczególnie na Tobie butki... mam wrażenie że może Ci się ten kwiat zaczepiać o brzeg suknie i winietki śliczne, jakbyś nie napisała to nie pomyślałabym że sama robiłaś
Cytat:
w sensie jakim mają mi się podobać płatki róż ?? bo yyyy wystrzeliwać dopiero będą w dni 9 czerwca więc raczej nie sprawdzę zawartości
Myślałam bardziej o kontakcie i przesyłce bo nie liczyłam ze specjalnie dla mnie będziesz je odpalać
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Jena z mniej przyjemnych rzeczy za Wami mam nadzieje że nam we wtorek tez uda sie dostać 2 pieczątki za jednym razem
Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Ja bym szukała jakiegoś bardziej delikatnego

No i już po kolejnym zjeździe strasznie mi sie podobały dzisiejsze zajęcia i co najważniejsze przeżyłam wizytę u chrzestnego tak wiec dziękuję za kciuki kasioonya denerwowałam sie strasznie aż sie cała telepałam... Całe szczęście że wujek był sam i całą wizyta trwała nie dłużej niż 20 minut.
WybOrOowa pamiętasz może w jakich godzinach jest czynna ta pracownia?

Edytowane przez Pradip
Czas edycji: 2012-05-13 o 20:45
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości