Krakowianki - część XVII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-13, 19:09   #4261
201608010929
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki - część XVII

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
a co do palca u nogi... to zwykle boooli
ale nie wiem czy mnie przebijesz - niedawno próbowałam usiąść na fotelu, jednocześnie czytając i... przysiadłam na samym brzegu, po czym z hukiem rąbnęłam o podłogę i bardzo boleśnie zdarłam łokieć, próbując ratować Kindle'a przez 3 dni mnie bolało i teraz mam takiego wielkiego strupa tam - ostatnio takie miałam na kolanach na początku podstawówki...
Ja jakieś 5 lat temu złamałam sobie palca u nogi na weselu.... tak się wczułam na poprawinach!

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34081946]
Si, si Było ekstra, obkupiłam się straszliwie! A kawe mieli przepyszną!
[/QUOTE]

Hiper, dziękuję Ci jeszcze raz za przerzut mojego zamówienia z katherine i za masełko Pat&Rub. I czekam na zdjęcie łowów z targów na blogu
Ja kupiłam zasypkę do stóp nivelazione, krem nawilżająco-matujący z Va'bra, lawendowy olejek do kąpieli z Jadwigi, marsylskie mydło w płynie, peeling z olejkiem o zapachu ylang-ylang, krem do stóp z Norela, tonik do cer naczynkowych i krem/ Norel. U mnie KONIEC ZAKUPÓW KOSMRTYCZNYCH. Jak będę chciała coś kupić, puknijcie mnie w głowe.

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Mistrzyni, to skoro ta papka jest taka świetna to mogłabym też poprosić Cię o próbkę? Po majówce nie mogę dojść do ładu ze swoją cerą
Obiecałam już oddać 6 próbek Cholerce ale jak Ona się zgodzi, to mogę Tobie i WrednejMyszce dać po jednej

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o tych targach, chętnie bym się wybrała
One organizowane są raz w roku czy może trochę częściej??
Targi są organizowane raz na pół roku, jak do tej pory zawsze w NCK. Następne będą w okolicy listopada-pazdziernika, na pewno będę wiedziała o konkretnym terminie więc dam znać na wątku.

Cytat:
Napisane przez moniqe3333 Pokaż wiadomość
sie chyba nie da , bo cycki zawsze pierwsze znikają
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Moje ani drgnęły .
Moje się zmniejszają ale na szczęście nigdy nie zniknęły

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Królenka

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Królowa ma za zadanie zostać zapłodniona (tylko 1 raz) i całe życie składa jajeczka do komórek plastrów. No i zarządzać ulem.
To jest dopiero przekichane być królową ula: kilka chwil przyjemności i rodzenie dzieci do końca życia. Olaboga
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:22   #4262
francuski pocalunek
Zadomowienie

Hiper jesooo jakie cudne masz te rzesy cos pieknego!!!

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:39   #4263
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
allle piękne rzesiwa
sama się zastanawiałam nad zagęszczeniem, bo długie mam same w sobie... ale nie mogę się przełamać...
Ja też nie mogłam się przełamać, bo bałam się, że będą niewygodne, że będą przeszkadzać, że się nie przyzwyczaje itd. Ale to czysta wygoda. Wstaję rano, przeczesuję je grzebykiem, nakładam krem koloryzujący i jestem gotowa do wyjścia.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Hiper jakie rzęsiory!
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Hiper jesooo jakie cudne masz te rzesy cos pieknego!!!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Hiper, dziękuję Ci jeszcze raz za przerzut mojego zamówienia z katherine i za masełko Pat&Rub. I czekam na zdjęcie łowów z targów na blogu
Ja kupiłam zasypkę do stóp nivelazione, krem nawilżająco-matujący z Va'bra, lawendowy olejek do kąpieli z Jadwigi, marsylskie mydło w płynie, peeling z olejkiem o zapachu ylang-ylang, krem do stóp z Norela, tonik do cer naczynkowych i krem/ Norel. U mnie KONIEC ZAKUPÓW KOSMRTYCZNYCH. Jak będę chciała coś kupić, puknijcie mnie w głowe.
Nie ma sprawy. Koniecznie daj znać jak masełko się sprawuje.
Ja też nakupowałam sporo rzeczy takich, na które polowałam ale nie miałam gdzie kupić, albo były cholernie drogie. Np. kupiłam wreszcie łyżeczkę unny za 30 zł!
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:41   #4264
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecałam już oddać 6 próbek Cholerce ale jak Ona się zgodzi, to mogę Tobie i WrednejMyszce dać po jednej
Wszystkie sześć?! Przecież Cholerka nie ma problemu z trądzikiem, chyba że na ciele

Czas na relaksującą kąpiel, bo od jutra znowu młyn

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34099067]Ja też nie mogłam się przełamać, bo bałam się, że będą niewygodne, że będą przeszkadzać, że się nie przyzwyczaje itd. Ale to czysta wygoda. Wstaję rano, przeczesuję je grzebykiem, nakładam krem koloryzujący i jestem gotowa do wyjścia.[/QUOTE]
Ja się skuszę dopiero jak Tobie i Mistrzyni powypadają te rzęsy i ocenicie stan zdrowia swoich własnych. Bo najbardziej obawiam się, że dla fantastycznego wyglądu przez 3 (?) 4 (?) ileś tygodni, mocno osłabię swoje naturalne i będę później chodzić z jeszcze mniej efektownymi niż teraz.

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:49   #4265
Konto usunięte

Cytat:
Ja się skuszę dopiero jak Tobie i Mistrzyni powypadają te rzęsy i ocenicie stan zdrowia swoich własnych. Bo najbardziej obawiam się, że dla fantastycznego wyglądu przez 3 (?) 4 (?) ileś tygodni, mocno osłabię swoje naturalne i będę później chodzić z jeszcze mniej efektownymi niż teraz.
Na pewno zrobię zdjęcie po zdjęciu rzęs i opiszę ich stan
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:52   #4266
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:

Targi są organizowane raz na pół roku, jak do tej pory zawsze w NCK. Następne będą w okolicy listopada-pazdziernika, na pewno będę wiedziała o konkretnym terminie więc dam znać na wątku.
To super
Cytat:
Cieszę się, że smakował Którą wersję robiłaś? Tą z faszerowaniem kieszeni czy z krojeniem kurczaka w kostkę?
co to za przepis, który tak wszystkie zachwalacie?
Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość

Zaczyna mnie już wkurzać ten remont na Bagateli. Codziennie muszę sprawdzać rozkład, czy przypadkiem coś się nie zmieniło
Nawet nie mów zawieszono wszystkie linie, z których korzystam. Co prawda puścili jedną zastępczą, ale już widzę tłumy usiłujące się wepchać do tramwaju

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34097367]Myślę dokładnie tak jak Ty i uważam, że w przypadku traktowania zwierząt przydało by się w Polsce "oko za oko" [/QUOTE]
No niestety zwierzęta w Polsce niemal nie mają praw ochronnych Zanim przyjechałam do krk mieszkałam na wsi i na co dzień mogłam obserwować jak podle ludzie traktują swoje zwierzęta W miastach jest może lepiej.
Może jestem jakaś dziwna, ale dla mnie zwierzę jest jak człowiek, tak samo może cierpieć.

Sama mam chorego psa, jej leczenie kosztuje sporo pieniędzy i większość ludzi dziwiło się, że Gajki nie uśpiłam bo taka jest bezużyteczna Strasznie mnie wkurza przedmiotowe traktowanie zwierząt.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34097367]
Ogólnie rewelka, babeczka spisała się na medal. Polecam salon jakby któraś się wahała Niedługo wrzucę na bloga notkę, ale specjalnie dla Was załączam zdjęcie
Trzymają się świetnie, nie plączą się, pomimo, że są bardzo długie i prawie w ogóle nie muszę się malować.
Babeczka mówi, że zazwyczaj instaluje 9-tki i 10-tki, ale ja mam takie rzęsy, żeby prawie efektu nie było i mam założone aż 12-tki[/QUOTE]
Świetne są
Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
allle piękne rzesiwa
sama się zastanawiałam nad zagęszczeniem, bo długie mam same w sobie... ale nie mogę się przełamać...

btw. jak Wam mija wieczór ?
jak już masz długie to fajnie i tak ja jestem posiadaczką krótkich rzadkich tworów rzęsopodobnych

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:00   #4267
201608010929
Konto usunięte

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34099067]
Np. kupiłam wreszcie łyżeczkę unny za 30 zł![/QUOTE]

WTF?! a co to wogóle jest?!

edit: juz znalazlam w google

Cytat:
Wszystkie sześć?! Przecież Cholerka nie ma problemu z trądzikiem, chyba że na ciele

Wszystkie, bo ja ich nie będę używała. A Cholerka to nie wiem, może Pande bedzie smarowała?

Czasami naturalne rzęsy po wypadnięciu sztucznych są w lepszym stanie bo nie tuszujemy swoich przez około miesiąc a podobno często tuszowanie szkodzi.

Edytowane przez 201608010929
Czas edycji: 2012-05-13 o 20:01
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:01   #4268
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Wystarczy wpisać mój nick w google
Dzięki Ale piękne makijaże

Cytat:
1.Obiecałam już oddać 6 próbek Cholerce ale jak Ona się zgodzi, to mogę Tobie i WrednejMyszce dać po jednej

2. To jest dopiero przekichane być królową ula: kilka chwil przyjemności i rodzenie dzieci do końca życia. Olaboga
1. Dzięki Już wcześnie prosiłam o to Cholerkę i zgodziła się odstąpić mi jedną
2.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:08   #4269
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Dzięki Ale piękne makijaże

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:22   #4270
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
1. I mówi to ta, która rzuca kotem w owady i inne latające stworzenia
Nie wątpię, że owady też rzucają w nią kotami

Hiper - ładne rzęsy i piękny kolor oczu!
Stary 2012-05-13, 20:24   #4271
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
źle rządzi, nie składa jaj, jest chora, stara i brzydka....

Jest większa od reszty, zazwyczaj na świtę czyli kilka pszczółek które ja ochraniają i karmią itd. (i nie mleczkiem pszczelim- to dostaja larwy)
Królowa ma za zadanie zostać zapłodniona (tylko 1 raz) i całe życie składa jajeczka do komórek plastrów. No i zarządzać ulem.
Nową królowa trudno znaleźć w ulu z kilkoma milonami pszczół ale warto to zrobić, złapać i oznakować kolorem danego roku wtedy wiadomo ile ma lat. Robi się taka kropeczkę albo przykleja specjalne opalitki i ma "diadem i szybciej rzuca się w oczy. Łatwiej jest jak sie specjalnie hoduje "matki" w matecznikach albo kupuje. Ale jak sie ma wprawę to można szybko znaleźć matkę.
dobra powymądrzałam się

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Malla - tacie kilka razy po opryskach na polach padły pszczoły. Dlatego ważne jest by opryski były robione póżnym wieczorem albo wczesnym rankiem. Ale mój sąsiad tego nie rozumie
Ale to jest ciekawe serio!
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:25   #4272
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
mszpilka - strasznie ciekawie piszesz Nie wiedziałam, że oznacza się królówkę kropeczką!

Jestem chętna na kupno miodu, kiedyś kupowałam od kolegi z pracy, ale zmienił ją i numer telefonu również.

dziękuje, nawet nie wiedziałam, że to może byc takie dla was ciekawe.
Ja wychowałam sie z pszczołami, od kiedy pamiętam tata obił sam ule i chodził wokól pszczół. U mnie to w ogóle rodzinna tradycja ale ze strony mamy. Tata hobbystycznie robił technikum pszczelarskie a ja uwielbiłam z nim chodzić doglądać ule i mu dymić.

Już niedługo będzie miodek tegoroczny!! Tyle ze ja rzadko jeżdzę do domu.

Granatku - piękne zdjęcia i zazdroszczę wyjazdu.

Hiper- ale rzesiska!! aż się zastanowię nad takim cudem, co ile trzeba uzupełniać?
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:33   #4273
Malla
Nie depcze krokusów

mszpilka - a skąd jesteś?
Stary 2012-05-13, 20:57   #4274
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
No niestety zwierzęta w Polsce niemal nie mają praw ochronnych Zanim przyjechałam do krk mieszkałam na wsi i na co dzień mogłam obserwować jak podle ludzie traktują swoje zwierzęta W miastach jest może lepiej.
Może jestem jakaś dziwna, ale dla mnie zwierzę jest jak człowiek, tak samo może cierpieć.

Sama mam chorego psa, jej leczenie kosztuje sporo pieniędzy i większość ludzi dziwiło się, że Gajki nie uśpiłam bo taka jest bezużyteczna Strasznie mnie wkurza przedmiotowe traktowanie zwierząt.
Ja jestem bardzo wrażliwa na krzywdę zwierząt, nie mogłabym patrzeć jak ktokolwiek krzywdzi jakiekolwiek zwierzę. Kiedyś np. byłam na spacerze i patrze a koleś obkłada psa smyczą i to tą stroną z metalowym zapięciem. Nie karci, a obkłada. Podleciałam do niego z mordą, wyrwałam mu tą smycz i zaczęłam go obkładać po nogach. Tak samo jak on tego psa. Kolesia wryło zupełnie, zaczął się na mnie drzeć. Rzuciłam mu tą smycz na ziemę i mówię, że mam jego zdjęcie i że jeszcze raz coś takiego zrobi a pójdę na policję.

Cytat:
WTF?! a co to wogóle jest?!

edit: juz znalazlam w google

Czasami naturalne rzęsy po wypadnięciu sztucznych są w lepszym stanie bo nie tuszujemy swoich przez około miesiąc a podobno często tuszowanie szkodzi.
Łyżka unny to bardzo przydatna rzecz

A o rzęsach też już słyszałam takie opinie.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Nie wątpię, że owady też rzucają w nią kotami

Hiper - ładne rzęsy i piękny kolor oczu!
Hahaha, biedne te koty

Oczy maja taki kolor, bo szaro na zewnątrz, ot taka fajna jestem

Cytat:
Hiper- ale rzesiska!! aż się zastanowię nad takim cudem, co ile trzeba uzupełniać?
To zależy od długości życia Twojej rzęsy, ale tak co 3-4 tygodnie
Stary 2012-05-13, 21:03   #4275
francuski pocalunek
Zadomowienie

Hiper, mimi ja podobnie mam jak Wy z podejsciem do zwierzat zreszta mysle ze sa lepsze niz wiekszosc ludzi.
Kiedys jak bralam psiaka ze schroniska to nie dosc ze tam sie poplakalam jak bobr na widok tylu zwierzat to jeszcze ochrzanilam faceta ktory przyprowadzil swojego 7 letniego psa bo mu sie znudzil.Kobiety ktore pracowalyw schroniksku powoedzialy ze ten psiak juz sie nie zaadoptuje i ze pewnie umrze z tesknoty. Wyszlam z ogromnie ciezkim sercem ...

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-05-13, 21:13   #4276
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Zdaj później relacje jak było!
Pięknego masz ava
Byliśmy pierwszy raz w Factory. Zakupy owocne nareszcie TŻ kupił sobie t-shirty nowe i za 3 sztuki zapłaciliśmy ok. 65 zł, normanie pewnie mielibyśmy jeden.

Ja sobie kupilam granatową koszulkę z milutkiej bawełny w Vero Modzie za 10 zł. Bylo ich bardzo dużo w tym przedziale cenowym i w różnych kolorach, także uważam że warto, bo takie się zawsze przydają. Mniej więcej takie :

http://de.bestseller.com/vero-moda/t...TE&forceScope=

No i w Mango kupiłam koszulę w kratkę, biało-czerwoną Chlopaki zaraz kazały brać ( oczywiście TŻ : " Brać, bo najpierw wyszły cycki, potem Ty " )

W Diversie były fajne trampkobuty białe ala conversy za 50 czy 60 zł, ale już nie chciałam przesadzać A jak na złość był mój numer

Avek mam ze strony, którą podesłała mi siostra.. Zszywka.pl czy coś takiego. Super są te szpileczki - nie umiem chodzić to chociaż tyle
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2012-05-13 o 21:16
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:13   #4277
Konto usunięte

Cytat:
Hiper, mimi ja podobnie mam jak Wy z podejsciem do zwierzat zreszta mysle ze sa lepsze niz wiekszosc ludzi.
Kiedys jak bralam psiaka ze schroniska to nie dosc ze tam sie poplakalam jak bobr na widok tylu zwierzat to jeszcze ochrzanilam faceta ktory przyprowadzil swojego 7 letniego psa bo mu sie znudzil.Kobiety ktore pracowalyw schroniksku powoedzialy ze ten psiak juz sie nie zaadoptuje i ze pewnie umrze z tesknoty. Wyszlam z ogromnie ciezkim sercem ...
Ja cały czas waham się nad wolontariatem w schronisku, ale ciągle się boję, że będę wychodzić stamtąd zapłakana i że będzie mi strasznie ciężko...
Stary 2012-05-13, 21:14   #4278
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34101641]Ja cały czas waham się nad wolontariatem w schronisku, ale ciągle się boję, że będę wychodzić stamtąd zapłakana i że będzie mi strasznie ciężko...[/QUOTE]
Moj Tz wlasnie dlatego byl za tym zebym tam nie jezdzila pomagac i zajmowac sie psiakami a bardzo chcialam... Ryczalabym codzien.

KLIK
Stary 2012-05-13, 21:15   #4279
granatowo
Zadomowienie

Szpilka dziękuję. Ani się nie obejrzysz a Mała podrośnie i będziecie pakować bagaże na pierwszy rodzinny urlop

Twoje wpisy o pszczołach są bardzo ciekawe! Nie chciałoby Ci się poopowiadać więcej? Tylko byłoby super, gdyby słownictwo i poziom dostosowany był do naszego - czyli żadnego, bo na przykład nie wiem czy wszystkie wiedzą co rozumiesz pisząc "dymić"
Pszczoły to niesamowite stworzenia

Hiper, Twoje rzęsy są OBŁĘDNE! Jeśli jeździsz do pracy MPK, to nie zastanawiaj się czy się gdzieś przypadkiem nie ubrudziłaś tylko pamiętaj, że po prostu ludzie nie mogą odkleić swoich oczu od Twoich i dlatego się tak w Ciebie wgapiają
I widzę znów nowy kolor włosów

GG, pofarbujesz mnie?

Melka, czyli jednym słowem polecasz i rzeczywiście można tam nie przepłacać? (pokaż jeszcze koszulę )

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-05-13 o 21:17
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:19   #4280
nicRu
maszyna, nie człowiek

Hiper chcę Twoje oczy :-( Zawsze cierpiałam, że zamiast łądnych jasnych mam czekoladki
Stary 2012-05-13, 21:21   #4281
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Hiper chcę Twoje oczy :-( Zawsze cierpiałam, że zamiast łądnych jasnych mam czekoladki
czekoladki sa sliczne

KLIK
Stary 2012-05-13, 21:21   #4282
Melka88
Zakorzenienie

Ze zwierzętami to cała, długa smutna historia..

Powiedzcie mi, skąd 8-latki mają takie pomysły.. ? http://www.koty.pl/sos/art292,zabawa...-mrowisku.html

Zawsze chciałam mieć jakiegoś maine coona czy norwega, ale teraz już wiem, że kolejny kot to będzie jakaś bieda, która potrzebuje dobrego człowieka.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-05-13, 21:25   #4283
Konto usunięte

Cytat:
Moj Tz wlasnie dlatego byl za tym zebym tam nie jezdzila pomagac i zajmowac sie psiakami a bardzo chcialam... Ryczalabym codzien.
No dokładnie... Ale z drugiej strony czuję, że jestem egoistką i ignorantką, bo myślę tylko o sobie i o tym, że będę płakać. A zwierzaki cierpią. Nie wiem jak stać się odporniejszą

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Hiper, Twoje rzęsy są OBŁĘDNE! Jeśli jeździsz do pracy MPK, to nie zastanawiaj się czy się gdzieś przypadkiem nie ubrudziłaś tylko pamiętaj, że po prostu ludzie nie mogą odkleić swoich oczu od Twoich i dlatego się tak w Ciebie wgapiają
I widzę znów nowy kolor włosów
Aleś mi teraz zakomplemenciła... Aż się zawstydziłam... Dziękuję
A kolor to farbą L'Oreal P78 Ładny wyszedł...

Cytat:
A ja zawsze chciałam mieć takie ciemne, mroczne, głębokie. Im ciemniejsze tym fajniejsze
Stary 2012-05-13, 21:28   #4284
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Melka, czyli jednym słowem polecasz i rzeczywiście można tam nie przepłacać? (pokaż jeszcze koszulę )
W sumie zależy w którym sklepie i co się komu podoba, czego szuka. Wiadomo, że dla mnie ceny w Big Starze czy Lee nadal były zaporowe Owszem, były spodnie za 20 zł, ale możecie sobie wyobrazić, jakie to były modele

Dokladnie takiej samej koszuli na stronie Mango nie ma, ale podobna do tej http://shop.mango.com/PL/p0/mango/cl...=1336935708362 , ja mam drobniejszą krateczkę. Przeceniona ze 120 zł na 60

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-05-13, 21:28   #4285
nicRu
maszyna, nie człowiek

Widzisz, a ja jasne i być blondynką Przy czym moje oczy są koloru mlecznej czekolady, a pułć twierdzi, że bursztynkowe
Stary 2012-05-13, 21:31   #4286
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Byliśmy pierwszy raz w Factory. Zakupy owocne
W Diversie były fajne trampkobuty białe ala conversy za 50 czy 60 zł, ale już nie chciałam przesadzać A jak na złość był mój numer
Dużo ludzi tam było? Jeszcze się nie wybrałam do Factory a planuje i planuje... Za to namówiłaś mnie na wyprawę do Diversa

Cytat:
Zawsze chciałam mieć jakiegoś maine coona czy norwega, ale teraz już wiem, że kolejny kot to będzie jakaś bieda, która potrzebuje dobrego człowieka.
Norweski leeeśnyyyyy
Moja mama nadal nie chce kota ale jak mówię, że gdybym jej podrzuciła to co? To by przygarnęła....Chyba muszę brata wtajemniczyć w plan i poczekać aż jakieś małe kociaki znów się zaczną szwendać po okolicy
Stary 2012-05-13, 21:31   #4287
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Ze zwierzętami to cała, długa smutna historia..

Powiedzcie mi, skąd 8-latki mają takie pomysły.. ? http://www.koty.pl/sos/art292,zabawa...-mrowisku.html

Wiesz ja kiedys sluchalam wywiadu z jakas pania psycholog --- to bylo w radiowej jedynce i ona sie wypowoadala ze teraz wiekszosc dzieci i mlodych ludzi jest wychowywana na materialistow i na osoby malouczuciowe. Mowila ze np te dziewczynki ktore pojda na pielgniarki za lat kilanascie beda podchodzily do pacjentow bez emocji i bez ciepla i wsploczucia. Przerazilo mnie to ...i przeraza okrucienstwo u takich dzieci o ktorych mowa w linku...

KLIK
Stary 2012-05-13, 21:32   #4288
Konto usunięte

Co do biednego kociaka - jakbym dorwała takich gówniarzy to bym stłukła do nieprzytomności. Nie ręczę w takich chwilach za siebie.

Cytat:
Widzisz, a ja jasne i być blondynką Przy czym moje oczy są koloru mlecznej czekolady, a pułć twierdzi, że bursztynkowe
Pokaż zdjęcie, my ocenimy
Stary 2012-05-13, 21:35   #4289
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34101925]No dokładnie... Ale z drugiej strony czuję, że jestem egoistką i ignorantką, bo myślę tylko o sobie i o tym, że będę płakać. A zwierzaki cierpią. Nie wiem jak stać się odporniejszą

[/QUOTE]
Nie da sie chyba byc odporniejsza... niestety... ja jestem bardzo emocjonalna do tego i po prostu bym sie zadreczyla. Strasznie mi zal takich zwierzaczkow ale mam ta swiadomosc ze nie jestem w stanie wszytskich przygarnac a im najbardziej brakuje domu i dobrego wlasciciela. Czasami wysylam na schronisko pieniazki... Staram sie chociaz tak pomoc

KLIK
Stary 2012-05-13, 21:36   #4290
OneMoreDress
Zakorzenienie

NiCru a skąd określenie 'pułć'?

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości