Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-13, 17:40   #2341
DeKajka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
a stara sie je zrzucic??

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

no i pytanie-czy karmila piersia??bo jak sie karmi jest o wiele latwiej.raz ze dzieciatko wyciaga, dwa ze trzeba trzymac diete i sie nie podjada tlustych rzeczy bo na poczatku nie wolno wiec organizm tluszcz pobiera z zapasow
nie karmila .. maly mial uczulenie na jej mleko .. Moze to i ten powod .

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Dawno mnie nie bylo a naprodukowalyscie jak zawsze tyle ze ho hoo;D
U mnie wszystko dobrze Brzuszek rosnie, apetyt dopisuje i to baaardzo Ogolnie samopoczucie okNie mam zaparc ani boli głowy, czasami to sie zastanawiam czy ja naprawde w ciazy jestem heh, wiem ze to glupie ale wiecie, czasami tak sie ma jak nie ma tych dokuczliwych objawow.
w kolejny czwartek mam wizyte u gina, juz nie moge sie doczekac bedzie rowno 16 tyg. skonoczone!! masakra jak ten czas leci;D Bedzie juz 4 miesiace skonczone.. wiec za 5 miesiecy maluszek bedzie z nami!! nie moge sie juz doczekac
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie kochane!! Milego popoludnia
Czyli zaczniecie 5 miesiac tak ??? jeee .. ale fajnie Przpomnij sie jeszcze w czwartek z tą wizytą zebysmy mogly kciuki trzymac ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 18:03   #2342
Moderna
Zakorzenienie

Jutro o 14:30 pierwsza wizyta u lekarza, troszkę się denerwuje, czy wszystko jest i będzie dobrze

jak w ciazy mozna radzic sobie z wzdęciami? Ani nie jem tlusto, ani jakis wyszukanych rzeczy (ziemniaczki z maselkiem, chleb z serkiem, sucharki - przez mdłości na wiele sobie nie moge pozwolic), a tak strasznie mnie meczy w jelitach. Czy sa jakies ziołowe dozwolone w ciąży pastylki?
Stary 2012-05-13, 19:29   #2343
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Jutro o 14:30 pierwsza wizyta u lekarza, troszkę się denerwuje, czy wszystko jest i będzie dobrze

jak w ciazy mozna radzic sobie z wzdęciami? Ani nie jem tlusto, ani jakis wyszukanych rzeczy (ziemniaczki z maselkiem, chleb z serkiem, sucharki - przez mdłości na wiele sobie nie moge pozwolic), a tak strasznie mnie meczy w jelitach. Czy sa jakies ziołowe dozwolone w ciąży pastylki?

na pewno będzie wszystko dobrze, będziemy trzymać kciuki a Ty koniecznie daj znać po. W którym jesteś tyg?
Odnośnie wzdęć to za bardzo nie wiem, najlepiej zapytaj jutro lekarza to na pewno coś doradzi

Marti brzuszek miałaś przepiękny:lo ve: ile kg przytyłaś? też bym sobie życzyła tak szybko dojść do formy i figury jak Ty

a tymczasem korzystając z tego, że dopadłam komputer męża przeglądam sobie nasze zdjęcia ze ślubu, ech fajnie tak powspominać
wkleję Wam z dwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pc25.jpg (152,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p26.jpg (122,6 KB, 43 załadowań)
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:46   #2344
agrafka85
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

musso Ty chudzielcu jak możesz mówic, że wyglądasz jak kluska z takimi szczupłymi nogami i takim zgrabnym brzuszkiem? sexy mama po prostu

marti brzuszek miałaś cudny i baaardzo szybko wróciłaś do formy, ale pewnie regularnie ćwiczysz albo masz taką dobrą przemianę materii i nigdy nie miałaś problemów ze zbędnym tłuszczykiem nie tak jak ja kilka dni więcej pojem i od razu kilo więcej ważę, a potem ciężko mi to zrzucić, dlatego zakładam, że jeśli dam radę w pół roku po porodzie wrócić do formy to będzie naprawdę sukces

a ja niedawno wróciłam od mamy, bo pomagałam jej w angielskim i spotkałam się z moją cioteczną bratową, która dała mi całą siatę ciążowych ubrań a że mamy podobne figury to już nie muszę nic kupować, bo tam jest wszystko: legginsy, bluzki, tuniki, sukienki, spódnice
Stary 2012-05-13, 19:52   #2345
marti86
Zakorzenienie

Kochane trzymam kciuki za Wasze wizyty

Natalka dziekujeniezbyt duzo przytylam bo niecale 9 kg(moze 10 bo ostatnia wizyte mialam 18 grudnia a urodzilam 4 stycznia) a wiec wazylam jakies 62kg w ostatniej chwili.bylam mlodziutka(mialam 21 lat jak urodzilam Laure)teraz ciaze przechodze inaczej.fakt faktem poki co nie tyje-po zimie zostaly mi dodatkowe 3 kg i jak narazie w ciazu 3 miesiecy doszlo mi 0,5kg.Mialam na wadze wiecej ale to wizalo sie z zalegajacymi w jelitach resztkami jedzenia odkad problem troszke sie zmniejszyl to i waga spadla.a Waze w tej chwili 55,5kg
Tez bym chciala jeszcze raz miec wesele i sluboczywiscie z tym samym a Twoj meus strasznie przypomina mi mojego znajomegomialam przepiekne bolerko i sliczna z Ciebie kobieta!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 19:54   #2346
madzius90
Zakorzenienie

Martii cudny brzusio miałaś

Natalka ślicznie wyglądałaś!
ja też chcę takie bolerko
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:04   #2347
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

musso Ty chudzielcu jak możesz mówic, że wyglądasz jak kluska z takimi szczupłymi nogami i takim zgrabnym brzuszkiem? sexy mama po prostu

marti brzuszek miałaś cudny i baaardzo szybko wróciłaś do formy, ale pewnie regularnie ćwiczysz albo masz taką dobrą przemianę materii i nigdy nie miałaś problemów ze zbędnym tłuszczykiem nie tak jak ja kilka dni więcej pojem i od razu kilo więcej ważę, a potem ciężko mi to zrzucić, dlatego zakładam, że jeśli dam radę w pół roku po porodzie wrócić do formy to będzie naprawdę sukces

a ja niedawno wróciłam od mamy, bo pomagałam jej w angielskim i spotkałam się z moją cioteczną bratową, która dała mi całą siatę ciążowych ubrań a że mamy podobne figury to już nie muszę nic kupować, bo tam jest wszystko: legginsy, bluzki, tuniki, sukienki, spódnice
Zgadzam sie co do Musso-kobito nie wpedzaj bardziej pulchnych w kompleksy bo bedziemy krzyczec hehe

Dziekuje za komplementCo do mojej przemiany materii to wiesz u mnie jest tak ze jak pojem wiecej momentalnie tyje-ale tylko do 55kg wiecej mi nie przybywa bez wg na to co i ile jem-ale rownie szybko chudne-wystarczy ze ogranicze jedzenie-nie potrzeba mi cwiczen.za to duzo chodze po schodach (mam domu 18 stopni do pokonania i latam kilkanascie-albo kiladziesiat razy dziennie).i moje upodobania jedzeniowe duzo daja-moglabym zyc samymi owocami-smazone lubie ale zeby dac sie za nie pochlastac to niekoniecznie.ze slodkim tak samo.jem jak mi sie zachce.za to owoce to musza byc bo jem ich na potege enta
moj jedyny grzech to herbata ktorej pije kilka szklanek dziennie i slodze 3 lyzki
prz Laurce zrzucilam to co przytylam plus 8 dodatkowo w ciagu 5 miesiecy i wygladalam jak cien ale to tez z powodu zajmowania sie dzieckiem samemu, i brakiem czasu dla siebie-nawet na jedzenie.dodatkowo karmienie piersia swoje zrobilo.jednak potem wrocilam do formyuwazam ze kobieta powinna miec kobieca fogure i dazenie za idealem 45kg nie jest dla mnie zrozumiale-bioderka, kawalek pupy i cycuchy musza byc

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Madzius a jakie bedziesz miala bolerko??jak wogole przygotowania??

Stary 2012-05-13, 20:09   #2348
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

DeKajka
Tak, tak zgadza sie dokladnie w przyszly czwartek(czyli w dzien wizyty u gina) 24 maja, to będzie pierwszy dzien juz 5 miesiąca!! masakra nie? Leci tak szybko!!

Marti
Przepraszam, nie zauwazylam wczesniej ale mialas cuuudny brzuszek!!Przesliczny!! i musze powiedziec, ze mamy bardzo podobna wage, ja teraz tez mam 55,5 i tez przytylam 0.5 kg od momentu ciazy Ale ogolnie to zawsze szczupla bylam, nigdy nie mialam problemow z waga, chudzielec jestem mam nadzieje, ze tez tylko w brzuszku przytyje a reszta nie:P

Postram sie tez dodac zaraz foto brzuszka po jedzeniu;D tylko baterie musze podladowac.
aaa mialam pytac, kupowala moze ktoras z Was te body w biedronce w 3 paku? bo ja sie zagapilam i zostaly tylko rozowe i niebieskie jedne ale wieksze niz chcialam. a mi sie podobaly zielone... ehh
Stary 2012-05-13, 20:12   #2349
agrafka85
Rozeznanie

Cytat:
Zgadzam sie co do Musso-kobito nie wpedzaj bardziej pulchnych w kompleksy bo bedziemy krzyczec hehe

Dziekuje za komplementCo do mojej przemiany materii to wiesz u mnie jest tak ze jak pojem wiecej momentalnie tyje-ale tylko do 55kg wiecej mi nie przybywa bez wg na to co i ile jem-ale rownie szybko chudne-wystarczy ze ogranicze jedzenie-nie potrzeba mi cwiczen.za to duzo chodze po schodach (mam domu 18 stopni do pokonania i latam kilkanascie-albo kiladziesiat razy dziennie).i moje upodobania jedzeniowe duzo daja-moglabym zyc samymi owocami-smazone lubie ale zeby dac sie za nie pochlastac to niekoniecznie.ze slodkim tak samo.jem jak mi sie zachce.za to owoce to musza byc bo jem ich na potege enta
moj jedyny grzech to herbata ktorej pije kilka szklanek dziennie i slodze 3 lyzki
prz Laurce zrzucilam to co przytylam plus 8 dodatkowo w ciagu 5 miesiecy i wygladalam jak cien ale to tez z powodu zajmowania sie dzieckiem samemu, i brakiem czasu dla siebie-nawet na jedzenie.dodatkowo karmienie piersia swoje zrobilo.jednak potem wrocilam do formyuwazam ze kobieta powinna miec kobieca fogure i dazenie za idealem 45kg nie jest dla mnie zrozumiale-bioderka, kawalek pupy i cycuchy musza byc

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Madzius a jakie bedziesz miala bolerko??jak wogole przygotowania??
uważam dokładnie tak samo, ja przy wadze 55kg wyglądałabym jak kościotrup taką mam budowę ciała i za mało kg też mi nie sprzyja bo jak ważyłam ok 57 kg to już czułam się za sucha i jakaś taka koścista, dlatego doszłam do wniosku, że najlepsza waga dla mnie to 58-59kg: biust akurat, nie ma fałdek na brzuchu, zgrabne nogi a teraz ważę już ponad 62kg, startowałam z 60kg, więc nie jest źle, ale czuje, że ciężko będzie mi stracić te dodatkowe kg bo lubią mi się one odkładać właśnie na brzuchu, w talii i udach ale damy radę, mam nadzieję, że będę karmić piersią i dieta pomoże mi wrócić szybko do normy

zaraz wygrzebię nasze zdjęcia ze ślubu i też się pochwalę, a co
Stary 2012-05-13, 20:20   #2350
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Wszystkie juz sie chwalilyscie to i ja sie pochwale ..
Na pierwszym zdjeciu : brzuszek rano ..
Na drugim : tak wygladamy po jedzonku
Myślałam, że juz nie wstawisz. Fajny ma domek twój synuś
Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyscie ten filmik jak kobieta chyba z filipin czy malezji boje swoją 9-miesieczną córke?
Matko, nie mogłam uwierzyc

Przecież jakbym takie coś widziała to bym ją chyba zabiła...
Widziałam. Nie mogłam uwierzyc w to co widziałam
Cytat:
hej kochane

Ja tak szybciuktko bo po wczorajszej meczarni z sama soba dzis tryskam energia przelecialam tylko tak po lebkach:/

Czarnamadonna gratuluje kochana i zareczyn i gustu przyszlego mezaniestety moj to totalne bezguscie jak nie przypilnuje to da ciala lacznie z ubiorem samego siebiemusze jak male dziecie za raczke prowadzic:P

Musso DeKajka piekne brzucholki kurcze ja mam chyba najmniejszy z Was wszystkich.jak rano wstaje jestem plaska jak deska a jak sie najem mam taki jak Wy rano i chyba bedzie tak jak przy poprzedniej ciazy ze mialam taki mini (zalaczam zdjatko kilka dni przed rozwiazaniem)
a juz bym chciala miec taki fajnyodstajacyna poczatku pisalam ze juz mam ale to jednak moje jelita zapelnione sie ukazywany:/

Dziewczyny co do kompleksow to tylko przejsciowe-doskonale Was rozumie.teraz jakbysmy sie zaokraglily a nie widac ze to ciaza a talia zanika pojawia sie wiecej w obwodze tu i owdzie ale spokojnie za jakies 4-6 tygodni juz bedzie jednoznacznie wiadomo ze to dzidzius dla srodowiska nas obserwujacego i my sie lepiej poczujemyTZ sie nie przejmow tyle ich co sobie popatrzaja mam lajtowe podejscie do tego(moze dlatego ze moj zawsze mi powtarza ze jestem dla niego najpiekniejsza na swiecie i nigdy z nikim nie bylo mu tak dobrze-czasami az do znudzeniabo az mnie to krepuje)potrafie razem z Miskiem skomentowac jak idzie jakas ladna kobieta-nie czuje zazdrosci.ale powiem Wam ze w poprzednim zwiazku to bylo zupelnie odwrotnie-a wynikalo to z niedowartosciowania-michal kilka lat pracowal nad tym abym w koncu odzyskala wiare w siebie-a ja nadal mimo to mam kompleksy-jak sie slyszy zeby sie schudlo(podczas gdy sie wazylo 50kg) bo sie wtedy wizualnie nogi wydluza to nie dziwne ze czlowiek potem sie wstydzi chodzic w plaskich butach z odkrytymi nogami.no ale to juz mam za soba na szczescie.
Zalaczam zdjecia brzuszka i zdjecie meisiac po porodzie-gdzie juz byl plaski-wiec glowa do gory wrocimy do formywszystkie bez wyjatku
Marti Brzuszek cudny i Ty piękna!
Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Dawno mnie nie bylo a naprodukowalyscie jak zawsze tyle ze ho hoo;D
U mnie wszystko dobrze Brzuszek rosnie, apetyt dopisuje i to baaardzo Ogolnie samopoczucie okNie mam zaparc ani boli głowy, czasami to sie zastanawiam czy ja naprawde w ciazy jestem heh, wiem ze to glupie ale wiecie, czasami tak sie ma jak nie ma tych dokuczliwych objawow.
w kolejny czwartek mam wizyte u gina, juz nie moge sie doczekac bedzie rowno 16 tyg. skonoczone!! masakra jak ten czas leci;D Bedzie juz 4 miesiace skonczone.. wiec za 5 miesiecy maluszek bedzie z nami!! nie moge sie juz doczekac
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie kochane!! Milego popoludnia
Ja też nie mogę się nadziwic jak ten czas pędzi.
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

Będzie dobrze. Będą kciuki Nie martw się!
Cytat:
Cześć dziewczyny

Dobrze Ci, że jesteś takim spadkobiercą. Ja muszę chyba wszystko kompletowac

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:23   #2351
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Dziekuje Kochane, za mile slowa na temat brzuszka. HeHe to ostatnia okazja kiedy bede ie cieszyc z tego ze tak rosnie

Marti
dokldnie taka sobie Ciebie wyobrazalam jak na tym zdjeciu po porodzie, i bylam zdziwiona tymi zdjeciami slubnymi bbo na nich wygladasz tak powaznie

Czarnnamdonna
gratuluje zareczyn kkochana

Natalllka sliczna kobieta z Ciebie i boska suknie slubna mialas

DeKajka widze ze juz tez masz sie czym pochwalic, maluszek rosnie i rosnie

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 20:33   #2352
marti86
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny za komplementy rosne hehe

Today_Tommorow bo ja na avatarku i na tym zdjeciu jestem bez makijazu a bez nieglo wlasnie wygladam jak dziewczynka-do tej pory z reszta

Wstawiac zdjecia slubne dziewczyny-z przyjemnoscia poogladamy

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

co do ubranek ciazowych to szukajcie w komisach dzieciecych-bardzo czesto tam sa

Stary 2012-05-13, 20:43   #2353
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za komplementy rosne hehe

Today_Tommorow bo ja na avatarku i na tym zdjeciu jestem bez makijazu a bez nieglo wlasnie wygladam jak dziewczynka-do tej pory z reszta

Marti
rosnij rosnij, wszerz i wzdluz

Stary 2012-05-13, 21:11   #2354
agrafka85
Rozeznanie

wrzucam kilka fotek z naszego ślubu i z pleneru

1. nasze ulubione - czyste szczęście

2. moja sukienka - typu rybka, cała z koronki, prześliczna, czułam się w niej rewelacyjnie, a historia znalezienia tej sukienki jest niesamowita, przynajmniej dla mnie: byłyśmy z mamą na rozeznaniu salonów, co w którym oferują i w jakich cenach, weszłyśmy do pierwszego, rozglądam się i mówię "TA", pani pyta czy przymierzę, no to przymierzyłam i się zakochałam, mierzyłam później jeszcze z 10 innych ale wróciłam do tej bo to była ta jedyna a obok mnie mój kochany Tż - Rafał

3. moja sukienka z tyłu - to w tym tyle się zakochałam był taki niestandardowy, taki inny i przede wszystkim nie podpinany, bo z takim wyglądałam i czułam się dziwnie no i oczywiście moja talia której na co dzień nie widać, ale jak się ściśnie gorsetem to jestem laska

4. jedno z moich ulubionych zdjęć z pleneru

5. to też ulubione - takie romantyczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wesele01.jpg (41,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele02.jpg (79,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele03.jpg (118,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele04.jpg (120,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele05.jpg (59,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2012-05-13, 21:21   #2355
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
3. moja sukienka z tyłu - to w tym tyle się zakochałam był taki niestandardowy, taki inny i przede wszystkim nie podpinany, bo z takim wyglądałam i czułam się dziwnie no i oczywiście moja talia której na co dzień nie widać, ale jak się ściśnie gorsetem to jestem laska
no, moja Droga, to nie jest talia...to jest Talia! Nawet nie wiesz, jak Ci jej zazdroszczę przy mojej figurze wychudzonego 14 letniego chłopca - zero wcięcia w talii, zero bioder. Dobrze, że chociaż cycka Bozia mi nie pożałowała

Piękne z Was dziewczyny Panny Młode i piękne kobietki Nie ma, jak to porządny wątek - same laski
Stary 2012-05-13, 21:23   #2356
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

marti cudny mialas brzuszek!!!!i jaki palsciutki ja mimo tego ze jestem chuda jak szczapa brzuszka nigdy tak plaskiego nie mailam)

natalka-śliucznie wyglądałas!!

agrafka suknia jak gwiazda filmowa wooow masz fajna figure ja nie moglabymtakiej meic bo nie mam pupy i wciecia

co dow zdec bo ktoras pisala-ja mam od poczzatku ciązy wzdecia msakara niestety nic nei pomaga lekarz mi powiedzial ze pewnie bede miala calą ciaze, na poczatku probowalam rumianku ale pozniej sie okazalo ze chyba rumianku nei mozna wiec kiszka
...trezba niby unikac smazonych rzeczy, fasoli, grochu ale ja tego nie jem wiec nie wiem skad ja to mam niby

ja za to od wczoraj mam mdlosci a dzis przytulalam sie z kibelkiem ...byc moze jestemn jedna z tych "szczesciar" ktorym rzyganko zaczyna sie w drugim trymestrze....ale juz mi zwisa byleby plamien nie bylo

moj tz wyjechal do ksiegowej ogolnie od wczoraj jest taki kochany ze masakra ciaglke powtarza jak to jestem ja i malsuzek milosciami jego zycia ze co by beze mnie zrobil itd wiec byc moze naprawde sie az tak wystraszyl ja sie bardzo dobrze czuje jako narzeczona chociaz nikomu nie powiedzialam , powiem tylko przyjaciloce a i babci michala powiedzielismy bo ona ejst strasznie za nami , za mną i bardzo się cieszy moją ciazą ze bedzie meic pawnuka wogole to kochana kobieta

tego filmiku o babce co bije nie oglądalam i nie mam zamiaru po waszych komentarzach bo wole sie nei stresowacmasakra
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:24   #2357
marti86
Zakorzenienie

Today_Tommorow ja jednak wolalabym ino do przodu heheh
Wydaje mi sie ze mimo wszytsko przez te 6 lat troche sie zmienilammoze lekko spowarznialam-na zewnatrz bo wewnatrz to wiadomo

Agrafka suknia naprawde!! przecidna!! i ten "szal" szkoda ze nie widzialam czegos takiego wczesniej

Stary 2012-05-13, 21:26   #2358
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
no, moja Droga, to nie jest talia...to jest Talia! Nawet nie wiesz, jak Ci jej zazdroszczę przy mojej figurze wychudzonego 14 letniego chłopca -D
ja tez wsciekle zazdrosczę!!ile bym dala za taka talie, a umnie to nie dosc ze zanik tyłka to bioder tez brak prawie ze -ostatnio jakis tam zarys sie pojawil
zawsze sie smieje ze jak inni stali w kolejce po tyłek, ja okupowalam tą po włosy:-] stąd taka szopa
Stary 2012-05-13, 21:30   #2359
marti86
Zakorzenienie

Czarnamadonna ja tez nie ogladalam bo wiem ze strasznie bym to przezywala.tak jak rok temu tez jakis chodzil w necie co matka wyzywala chlopczyka-nie moglam po nim dojsc do siebie co sobie przypomnialam to mnie sciskalo-wiec nie ogladam.
A Twoje samopoczucie moze jest spowodowane stresem??oby-zeby szybciutko odpuscilo!!TŻnapewno sie wystraszyl-Ci faceci ktorzy na codzien nie ukzuja uczuc w takich momentach pokazuja jak bardzo im zalezy
Moj sie dzis napil wchodze na fb a tam na forum publicznym napisane jak to bardz mnie kocha choc na codzien nie uznajemy wypisywania tam co sie dzieje-mam jedna znajoma ktora doslownie codziennie wypisuje chyba wszytsko co robi-poza "srankiem" za przeproszeniem....

Dziewczyny jak myslicie czy kubek kaka i 1 jogurt dziennie wystarczy na pokrycie zapotrzebowania na wapn??zero checi we mnie na sery etc:/

Stary 2012-05-13, 21:33   #2360
agrafka85
Rozeznanie

dzięki dziewczyny dziś też nie wybrałabym innej a talii też nie mam i nigdy nie miałam, bo od zawsze okupuje ją mniejszy lub większy tłuszczyk mimo, że przed ślubem schudłam i ważyłam jakieś 58kg to i tak jest to zasługa gorsetu, który tak mnie ładnie ścisnął że własnie dzięki niemu pokazała się u mnie talia
Cytat:
Today_Tommorow ja jednak wolalabym ino do przodu heheh
Wydaje mi sie ze mimo wszytsko przez te 6 lat troche sie zmienilammoze lekko spowarznialam-na zewnatrz bo wewnatrz to wiadomo

Agrafka suknia naprawde!! przecidna!! i ten "szal" szkoda ze nie widzialam czegos takiego wczesniej
ja wtedy też pierwszy raz coś takiego widziałam do kościoła chciałam mieć zakryte ramiona i zastanawiałam się co by najbardziej pasowało, mierzyłam satynowe bolerko ale wyglądało strasznie do delikatnej koronkowej sukienki, mierzyłam koronkowe ale wtedy było za dużo już tej koronki i straciłam nadzieję, że znajdę coś odpowiedniego, a wtedy pani wyciągnęła tą etolę i to było to

Edytowane przez agrafka85
Czas edycji: 2012-05-13 o 21:39
agrafka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 21:34   #2361
marti86
Zakorzenienie

Zgadzam sie co do Taliipieknie dopasowana suknia do Twojej figury!!

Stary 2012-05-13, 21:44   #2362
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Czarnamadonna ja tez nie ogladalam bo wiem ze strasznie bym to przezywala.tak jak rok temu tez jakis chodzil w necie co matka wyzywala chlopczyka-nie moglam po nim dojsc do siebie co sobie przypomnialam to mnie sciskalo-wiec nie ogladam.
A Twoje samopoczucie moze jest spowodowane stresem??oby-zeby szybciutko odpuscilo!!TŻnapewno sie wystraszyl-Ci faceci ktorzy na codzien nie ukzuja uczuc w takich momentach pokazuja jak bardzo im zalezy
Moj sie dzis napil wchodze na fb a tam na forum publicznym napisane jak to bardz mnie kocha choc na codzien nie uznajemy wypisywania tam co sie dzieje-mam jedna znajoma ktora doslownie codziennie wypisuje chyba wszytsko co robi-poza "srankiem" za przeproszeniem....

Dziewczyny jak myslicie czy kubek kaka i 1 jogurt dziennie wystarczy na pokrycie zapotrzebowania na wapn??zero checi we mnie na sery etc:/
hehe tez jestem na facebooku i mam znajome co opisuja doslownie wszytsko..ja tam wchodze nie pwoiem ale nei zamieszcam ani zadnych informacji osobistych typu co robie itd o ciazy tez nie pisze (mam kolezanka co opisywala kazdy dzien ciaży , wstawiala usg od poczatku , opisywala nawet ze rzyga, ma wzdecia, biegunke WSZYSTKO )
oczywiscie to kazdego indywidualna sprawa, ja wychodze z zalożenia ze najwazniejsz eosoby dla mnie wiedza o moim zyciu i to co sie dzieje a reszta malo mnie interesujeza to uwielbiam oglądac zdjecia pociech moich znajomych)

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
wiesz co ja ostatnio tak samo-musze wmuszac w sibie ...dzis wypiłam kakao i zjadlam dwa plesterki sera żoltego to wszystko..

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
hheeh no moj michał jak wypije to jest taaaaki slodziutki, takie smsy wypisuje wtedy ojeju))mma z niego polewke troche bo ogolnie biedak ma slabą glowe zawsze wstyd sie przyznac ale mialam mocniejsza od niego , on wyppije dwa-maksimum trzy piwa i ma śrube )
Stary 2012-05-13, 21:52   #2363
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Nawet nie dam rady nadrobic, zmykam do łóżka

Dobranoc
Stary 2012-05-13, 21:56   #2364
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
hheeh no moj michał jak wypije to jest taaaaki slodziutki, takie smsy wypisuje wtedy ojeju))mma z niego polewke troche bo ogolnie biedak ma slabą glowe zawsze wstyd sie przyznac ale mialam mocniejsza od niego , on wyppije dwa-maksimum trzy piwa i ma śrube )
Powiem Wam, że mój Rafał też do mocnych nie należy...często goszczą u nas znajomi księża*, to tak go załatwią, że przez kilka godzin mam najsłodszego mężusia na świecie Chodzi i pyta w kółko, czy ładnie się zachowuje

* nie, nie jesteśmy w żadnej sekcie, egzorcyzmów w domu też nie odprawiamy to dawni koledzy męża, jeszcze z czasów, zanim podjęli zawód
Stary 2012-05-13, 21:56   #2365
agrafka85
Rozeznanie

ja też już spadam spać

dobranoc mamuśki
Stary 2012-05-13, 22:00   #2366
nielegalnaa
Rozeznanie

Szybciutko się melduję i zaraz znowu zmykam, jestem strasznie zagoniona Wczoraj od razu po pracy jechałam na urodziny kuzyna TŻa, jak wróciłam to padłam i od razu poszłam spać. A dzisiaj znowu praca, na szczęście wieczorem w końcu mieliśmy z TŻem porę chwil dla siebie. Jutro postaram się nadrobić choć część Waszych postów.

I zmieniło się u mnie to, że chyba wraca mi apetyt. Dziś byłam w stanie pochłonąć naprawdę dużo

Dobrej nocki kochane

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 22:06   #2367
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
hehe tez jestem na facebooku i mam znajome co opisuja doslownie wszytsko..ja tam wchodze nie pwoiem ale nei zamieszcam ani zadnych informacji osobistych typu co robie itd o ciazy tez nie pisze (mam kolezanka co opisywala kazdy dzien ciaży , wstawiala usg od poczatku , opisywala nawet ze rzyga, ma wzdecia, biegunke WSZYSTKO )
oczywiscie to kazdego indywidualna sprawa, ja wychodze z zalożenia ze najwazniejsz eosoby dla mnie wiedza o moim zyciu i to co sie dzieje a reszta malo mnie interesujeza to uwielbiam oglądac zdjecia pociech moich znajomych)

Daj spokoj masakra z niektorymi jest.ja tam tez nic nie wypisuje co sie dzieje na codzien,wiesci o tym ze jestem w ciazy tez nie oglaszalam-Ci co mieli wiedziec to wiedzieli ode mnie a reszta jak sie dowie to z przypadku.oczywiscie nie ukrywam jak ktos cos do mnie napisze czy skomentuje, wpisze na tablicy odpowiadam ale nie czuje potrzeby dzielenia sie z reszta swiata swoim zyciem codziennym.jak ktos cos chce to zapyta-wtedy moge powiedziec.

Moj TŻ na codzien jest takim miskiem al jak juz wypije to masakra-ocieka lukrem doslownie
Cytat:
ja też już spadam spać

dobranoc mamuśki
Dobranoc dla Wszystkich ziewajacych

Wracam jutro po tygodniowej przerwy do pracy ale na szczescie jedynie na 3 tyg i wolne

Stary 2012-05-13, 22:18   #2368
DeKajka
Zakorzenienie

Agrafka - jak Ty ślicznie wygladalas .. a to pierwsze zdjecie najlepsze .. Taka radosc od Ciebie bije .. no zakochałam się

Zegnam się .. dobranoc ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 22:43   #2369
Sola1
Zakorzenienie

agrafka85 - śliczna sukienka

marti86 - ja mam odwrotnie mogłabym jeść sam nabiał, owoce i warzywa. Być może to co jesz jest w wystarczającej ilości, bądź uzupełniasz je spożywając inne produkty, bo wapń nie tylko jest w nabiale.

Przeklejam Ci z netu co tak na szybko znalazłam.

Źródła wapnia:
migdały, kawior, soja, rzepa, słonecznik, zielone warzywa, mleko pełne w proszku, produkty nabiałowe (oprócz masła), groch, fasola, sery, mak, ryby, mleko zagęszczone niesłodzone, sery dojrzewające podpuszczkowe: tylżycki, gouda, trapistów; sery topione, camembert, ser twarogowo-owczy – bryndza, szprot wędzony,czekolada mleczna, duża ilość wapnia może być zawarta w wodzie wodociągowej lub studziennej.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 22:48   #2370
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Marti & Sola najwazniejsze zebys nie przesadzala z bialkiem bo nabawisz dziecka skazy bialkowwej i bedziesz musiala uzywac dylko mleka sojowego, nie za fajna sprawa, moj maly mial skaze jakos do 1 reku zycia, wlasnie przez to ze jadalam duuuzo nabialu

Agrafffka
slicznie wygladlaas kochana, zdjecie ostatnie jest boskie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości