|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
wybaczamy
![]() mi kopiec kreta też wyszedł, teściowa już sie na kawałek dziś nie załapała. a plany na uczelniach są czesto beznadziejne i kompletnie nieprzemyslane...
|
#1172 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Witam Was po przerwie
Ja niestety muszę odłożyć ślub na 2014 Ale o weselu i tak już będę mysleć, a co mi tam ![]() Pisałyście ile wódki na głowę - ja tam wódki nie planuję w ogóle Stawiam na szampana i wino. Wódki po prostu osobiście nie trawię i nie mogę patrzeć, jak ktoś ją przy mnie pije A na własnym weselu zamierzam czuć się komfortowo |
|
|
|
#1173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Konto usunięte
|
Jak dobrze pójdzie to do końca czerwca zostanę magistrem z zakresu nauk politycznych
Cześć Dziewczynki No to wróciłam skończyłam pisać pracę, pojechałam na uczelnię, a tak jakby wszyscy wymarli... nawet sekretariat był zamknięty, udało mi się jednak zostawić pracę dzięki uprzejmości jednej z wykładowczyń - chyba mnie lubiła i teraz znów nie wiem co robić, bo w piątek są rektorskie i nie wiem czy mam jechać i kwitnąć tam cały dzień czy podarować sobie i jechać za tydzień... i obawiam się, że on mi odrzuci całość pracy jako niepoprawną politycznie, ideologicznie itp itd... no, ale zobaczymy wtedy to nic, tylko kaplica Kupiłam tą sukienkę, którą Wam pokazywałam w piątek do rana kończyłam pracę, 2 godziny snu i musiałam jeszcze poprawiać i dorabiać pierdoły typu aneks, bibliografia itp... więc nie poszłam do pracy i jestem 100 zł w plecy ale serio nie byłam w stanie, w tramwaju prawie zasnęłam... wróciłam do domu, przespałam się i potem w nagrodę pojechaliśmy z TŻ na zakupy obawiałam się, że będę w niej wyglądać jak beza, albo co najmniej jak w ciąży, ale w sumie się sobie podobałam, co ciężko u mnie osiągnąć no, ale usłyszałam komentarz, że wygląda jak ślubna... w sobotę cały dzień byłam w pracy, wczoraj cały dzień Komunia i tak jakoś leci... teraz muszę popracować, żebyśmy się z TŻ odrobili w końcu, no, ale jakoś musi być, nie? mam skądś energię na to wszystko mam nadzieję, że nie bierze się ona z mojego brzucha, bo nie mogę sobie przypomnieć kiedy miałam ostatnio okres mam nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie zgodnie z planem dość mam tych kłód pod nogami i wszystkiego... Witam nowe PM moniczko zazdroszczę pociech też byśmy z TŻ chcieli trójkę a Wy po kościelnym będziecie się jeszcze starać o bobasa? Zaraz lecę do pracy, a potem nic nie muszę robić i jakoś mi z tym dziwnie zaczęłam czytać ten Kwartet weselny, który polecała kiedyś dahna Więc miłego dnia życzę, wpadnę po pracy
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszytskie nowe pmki
![]() bylam wczoraj na tej degustacji ciast. mamy juz je w 100 % zaklepane. 40 zl od blachy a ciasta mega pyszne myszkonka gratuluje trojeczki. super!
|
|
#1176 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i za sukienkę ![]() Cytat:
ja się właśnie obudziłam, a za 20 minut musze wyjść na uczelnię.. nie mogłam w ogóle spać w nocy tak mnie głowa bolała... i nadal boli z resztą... i nei jest to od piwa wczorajszego, bo już mnie w dzień bolała... |
||
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
a moze to przez pogode. ja w tamtym tygodniu tak mialam na zmiane pogody.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
To już nie długo!![]() Cytat:
Za oddanie pracyA może byś tak teścik zrobiła?
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.etsy.com/listing/95831481...andmadepeacock
ktoras chciala bizteryjny bukiet. tu w kolorze niebieskim
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
extassy ile rodzaji ciast będziecie mieli? ile dkg liczone na osobe?
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
to mamy zglosic 3 miesiece przed. tak naprawde nasz lista gosci jest tworzona na bierzaco. bedziemy jeszcze robic paczki wie3c trzeba bedzie troszke wiecej tego.
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- probowalismy 8 rodzaji. 2 serniki, jedno z galeretka ,jedno z kokosem, jakis kajmak,przekladane maslowe i oczywiscie makowiec. babeczka piekla na komunie wiec byla okazja do spubowania wiekszej ilosci rodzaji
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
ale na ile sie decydujecie?tez na 8?my myslimy nad 6
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze dwa serniki rozna sa zbedne wiec chyba bedzie 6 albo 7.
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia jak szukać tortu...bo w mojej miejscowości nie robią takiego,jak ja chce...a znów jak odebrać tort z innego miasta?dzien przed weselem?
|
|
#1185 |
|
Uzależnienie
|
Dziewczyny u mnie znowu problemu z kompem
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
My mamy w lokalu 5 albo 6 rodzajów ciast, nie pamiętam już. Ale teraz wydaje mi się, że to troszkę mało. Teraz na komunii byliśmy i chyba było 5 albo 6 właśnie. Ale brakło, bo obiad był skąpy, więc po obiedzie wszyscy byli dalej głodni i się na ciasto rzucili
![]() Ja się zastanawiam, czy nie poprosić znajomej żeby nam ciasto do domu upiekła... Normalnie takie ciasta piecze, że głowa mała Właśnie zajadam jedno z komunii![]() Tylko tak głupio, bo ona się tym nie zajmuje, tak dla siebie piecze... Ciekawe czy by się zgodziła ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Niech Ci dowiozą, na pewno mają taką opcję za dopłatą. Od razu na salę w dzień wesela zawiozą.
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
zapytac mozesz najwyzej sie nie zgodzi.
my mamy 4 dania gorace plus miesa na polmiskach wiec jedzenia bedzie duzo na weselu. a wiadomo jak jest z ciastami, na weselu je sie glownie tort a ciasta juz w domku ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- macie jeszcze troche czasu wiec moze faktycznie sie cos zmieni. my bierzemy z krakowskich wypiekow a ta cukiernia jest prawie na kazdym osiedlu wiec nie bedzie z tym problemu
|
|
#1189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc nie wykluczam opcji że za 10 lat (będę miała 36lat) może się jeszcze o jedno postaramy, ale nie wiem co będzie i jak za te 10lat więc na razie na prawdę nie planuję . Jakbym miała odpowiedzieć na pytanie czy w ciągu 5 najbliższych lat będziemy jeszcze jedno mieli to odpowiedź brzmi: Nie- no chyba że wpadniemy
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero 14 maj....jak ja bym już chciała,żeby byl 14 maj 2013
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też tak myślałam... Zobaczymy jak u nas będzie. Bo tam z tym obiadem to była porażka totalna. Zaraz po obiedzie się na ciasta wszyscy rzucili i na sałatki. Tam też był obiad i 3 dania gorące, więc jak na taką imprezę, to bardzo dużo.
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a buzia się nie świeci po tym? Nie przypudrowuje się już chyba tego, nie? say - gratuluję oddania pracy ![]() widziałam tą sukienkę, wcale nie wygląda jak ślubna ![]() Wiecie co? Byłam wczoraj na takim targu, tam jest duużo ubrań. Miałam kiedyś czarne spodenki, takie w kant, trochę dłuższe niż do połowy uda - powiedzmy takie przed kolano. Ale to było ze 3 lata temu i ich już na tyłek za nic nie wcisnę. Więc poszłam poszukać takich, bo lubiłam je strasznie i pomyślałam, że do pracy też się takie nadają. Podchodzę do jednego stoiska, patrzę - są takie dłuższe spodenki. Przymierzyłam - małe. Babka mi pokazuje inne, króciusieńkie - więc jej mówię że te są za krótkie, potrzebuje dłuższe bo do pracy chce je założyć. A ona do mnie z takim wyrzutem i fochem: "Do pracy?! Wie pani co, do pracy to chyba w rybaczkach a nie w krótkich spodenkach " No myslałam że mnie trafi. Fuknęłam, wyszłam i głośno powiedziałam że mi jakiś babsztyl nie będzie mówił jak mam się do pracy ubierać... |
||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie
Wystarczyłby mi wrzesień, albo Boże Narodzenie Ale jak już wakacje miną, to się zacznie szał Zaproszenia, winietki, suknia, garnitur, dekoracje Więc będzie fajnie już
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
walsnie pisze ze swiadkowa. ona zamawiala 9 brytwanek na 1oo osob plus do tego paczki. myszonka 3 super ale chyab osobiscie bym nie chciala. 2 to juz gora. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- poweidzcie mi ktory kolor bedzie bardziej pasowal do pawiego piora turkus czy ciemny turkus?? http://moda.allegro.pl/organza-promo...270757839.html
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-05-14 o 09:09 |
||
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
nerla - będę Cię męczyć teraz
![]() do takiej fryzury jak jest w drugim poście na twoim blogu - jakiej długości włosy wystarczą? Bo mam takie do łopatek mniej-więcej a kombinuję fryzurę na wesele no i mam cieniowane włosy więc w sumie nie wiem czy warkocz się nada
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
extassy turkus
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
no ja juz sama nie wiem bo szukam takiego typowego morskiego. jakos na czasie bede musiala sie spotkac z dekoratorka i chcialabym miec juz dopracowana wizje. hortensje tez sa w jasmniejszym odcieniu niz ten ciemny turkus a boje sie ze ten jasny bedzie taki tandetny ukrainski
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
extassy a nie boisz się,że wizja Ci się jeszcze zmieni?
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
nie zmieni sie bo zaoszczedzimy roszke na tym kolorze bo dekoratorki juz w morskim robily. wiec wizja i piekna i tania
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?v=285789004845606 zapraszam do obejrzenia filmiku kolezanki, jak dla mnie za sztuczy ale nie mie oceniac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Stawiam na szampana i wino. Wódki po prostu osobiście nie trawię i nie mogę patrzeć, jak ktoś ją przy mnie pije
A na własnym weselu zamierzam czuć się komfortowo 
ale serio nie byłam w stanie, w tramwaju prawie zasnęłam... wróciłam do domu, przespałam się i potem w nagrodę pojechaliśmy z TŻ na zakupy
dość mam tych kłód pod nogami i wszystkiego...
i za sukienkę 

Właśnie zajadam jedno z komunii
Nasz najpiękniejszy dzień
" No myslałam że mnie trafi. Fuknęłam, wyszłam i głośno powiedziałam że mi jakiś babsztyl nie będzie mówił jak mam się do pracy ubierać...