|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
ja dom to juz po niedzieli doprowadzę, albo i nie bo może przyjdą sypialnie robić.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fajnie ja sie nie moge doczekac kiedy zbierzemy kase na sypialnie i cos bedziemy zamwiac i urzadza c ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() wieczorem przytulaliśmy się z mężem i po wszystkim on do mnie mówi "no i jak tam, będziesz w tej ciąży?" hahaha ![]() w sumie fajnie by było jakby zaraz PO można było to wiedzieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a fajnie by było wiedziec zaraz po ale taka natura musimy czekac hmmm maz gdzie smi sie wypuscił nie wiem gdzie i nie wiem kiedy wróci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem w co on ze mna pogrywa ale nie lubie tego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
Cytat:
nie nie pokłuciiśmy sie mój maz ma czasem takie odchyłki szkoda ze zaczeły sie po slubie Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- beautystyleandme ostatnio o Tobie myślałam gdzie sie podziewasz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
BAN stały
|
ojej co tutaj dzisiaj tak cichutko?
![]() my właśnie wróciliśmy z grilla od znajomych i mój mąż nie chce się przytulać bo mówi że zmęczony grrrr ![]() dziewczyny, do którego dnia cyklu najlepiej brać wiesiołek? do 13? |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ilkas ja brałam do 12 ale teraz juz odstawiłam ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- a gdzie sie posiała miasia ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta
![]() U mnie pakowanie na całego trwa ![]() ![]()
#1276 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, wpadłam się przywitać bo zaraz jade do pracy
![]() ilkas widzę że nasi TŻ mają podobne ,,hobby,,. Mój też bardzo czesto oddaje się bez reszty konsoli ![]() ![]()
#1277 | |
BAN stały
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() ![]() Jutro mam wizyte i zaczynam się lekko stresować... Także od rana trzymajcie kciuki ![]() ![]() Chwilowo jest tu pusto ale pewnie niedługo znów będzie jakiś wysyp (trzymam kciuki) ![]() A u mnie dalej bez mdłości itp. tylko zyly na piersiach wyszly heh No i taki news że siostra TŻ wyjezdza i przejmiemy to mieszkanie ktore wynajmowała po bardzio niskiej cenie ![]() ![]() na dodatek to po drugiej stronie ulicy od mojej siostry i babci ![]() ![]() Także samo wszystko zaczyna sie ładnie układać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo sie ciesze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Wtajemniczenie
|
hej
ja chyba znikne na jakis czas tzn bede was podczytywać musze poukładac sprawy rodzinne mam nadzieje ze bardzo szybko to potrwa Cytat:
a cisza jest pojawiły sie nowe staraczki ale sidzą cos cicho moze nas sie boja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja jestem czytam was cały czas,ale w weekend jakoś nie było czasu odpisać. W tym tygodniu powinnam mieć wynik badania histopatologicznego,od rana próbuje się dodzwonić do szpitala ale oczywiście nikt tam nie odbiera ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja zrobiłam sobie dzisiaj pierwszy test owulacyjny. Może ciutkę za wcześnie, bo chyba powinnam od środy, ale tak jakoś nie mogłam się powstrzymać i chciałam wypróbować jak to wszystko działa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny! ja napiszę co tam u mnie
![]() 1 cykl starań jak wspominałam wcześniej po odstawieniu tabletek po 7 latach!! w 13dc zauważyłam śluz płodny ale bardzo mało. Następnie od 14 dc do 18dc śluz mętny, biały, czasami sporo ale czasami śladowe ilości. Od 13 dc do dnia dzisiejszego boli brzuch - mniemam, że owulacja. Wczoraj było przytulanie z TŻ, a dziś 19dc i śluzu płodnego pełno!!! trochę się zdziwiłam, bo myślałam, że skoro był w 13dc to już nici w tym cyklu. Pewnie wszystko przez zaburzenia hormonalne po odstawieniu tabletek. Sama nie wiem co o tym myśleć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
hej, a mnie od wczoraj boli brzuch ten szew i tak w środku, wczoraj w spodniach wybrałam sie na giełde samochodową i od 8 do 14 byłam w spodniach plus podróż zapięta pasami chyba przez to boli mnie szew. no i dziś trochę fachowiec zrobił sypialni więc było za czym jeździć i co sprzątać, i przyjdzie w czwartek zrobi reszte, pomalujemy, przyjadą meble i sypialnia gotowa. a na jesieni za kuchnie i salon się weźmiemy.
normalnie nie mam siły do życia, nic mi sie nie chce, w pokoju cm kurzu, ciuchy wszędzie ale ja normalnie jak na to patrze to płakac mi sie chce. poszłam do łazienki i raptem kibelek i umywalke umyłam i pralke przetarłam i mam dosyć. nic mi się nie chce!!!!ratunku!!! poza tym dziś jakoś dużo myśle o tym co mnie spotkało, już trochę czasu minęło nie chce żeby myśłi znowu wróciły. iza ja od poniedziałku wracam do pracy i będę musiała pogodzić malowanie, ustawianie mebli, przenoszenie ciuchów z gotowaniem obiadu mężowi no i praca. też sie musze umówić na ten wycinek tylko nie wiem kiedy dzwonić, czy jak już minie te 3 tyg czy teraz i czekac tydzień, nie zrozumiałam jak on d mnie mówił.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam w szpitalu dziś po ten wynik histopatologiczny,choć nie mineły jeszcze 3 tygodnie.Ale i tak nic z tego wyniku nie wiem bo pisze na nim po łacinie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-05-14 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
ja myślałam ze to wytłumaczą co pisze na tym wyniku a nie ja mam sie sama domyślac. długo czekałaś? były jakieś kolejki?
no chyba troszke za szybko wziełam sie za robotę ale jak juz nic nie bolało to myślałam ze moge i chyba sie przesiliłam bo teraz nic robić nie mogę i nie chce mi sie . ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- tak przy okazji widzę ze prawie tego samego dnia straciłyśmy ciąże i w tym samym tyg.
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arllatko póki możesz to oszczędzaj się jak najwięcej,przecież taki zabieg to bardzo duże przeżycie dla organizmu i musisz odpoczywać ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem że musze sie oszczędzac ale dobrze sie czułam to chwyciłam troszkę roboty i chyba dała mi się we znaki. ja mam 29 wizyte u lekarza i tez się dowiem juz czegoś wiecej. a mogę zapytać dleczego straciłaś ciaże? poronienie czy coś innego? bo wiesz moze pisałaś ale chyba przeoczyłam albo nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Rozeznanie
|
Hej Wam!
Ja tu caly czas jestem, podczytuje kazda strone..., ale sie nie wypowiadam...jakos tak nie mam na nic ochoty... u mnie do przodu ogolnie.. wadzimy sie z mezem troche co mi sie strasznie nie podoba, eh..nie wiem czy to nie przez ten brak seksu juz 3 miesiac maz taki nerwowy chodzi i w ogole ;/...wszysyc jakos tacy podenerwowani... ja w koncu od 2 tyg nie mam plamien i oby tak juz zostalo...!!! Pozdrawiam, Zycze starajacym sie szybkiego zafasolkowania i przyszlym mamusiom zdrowka! ;* aha..brzuszek mi juz rosnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.