![]() |
#2821 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
A ja jednak "zmusiłam się" żeby pójść na spacer to nie wypaliło
![]() ![]() Obiadek się gotuje dla Paulinki na jutro więc idę prasować. Na zbierało się tego ojjj na zbierało ![]() AAaaa no i podałam gluten ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
Michał, też bez problemu zasypia w spacerówce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
chce jutro kupic kilka sloiczkow z owocami (pierwsze sloiczki juniora beda), bo chce by sprobowal troche innych owocow a nie tylko gruszka banan jablko. Natomiast te swieze owoce maja pewnei wiecej chemii w sobie niz zwykla mortadela (wlasnie sklad mamie czytalam, chyba z 13 roznych E a woda jako glowny skladnik). ktorej firmy polecacie?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
laseczki w sklepie internetowym endo jesst wyprzedaz, przez 3 dni wysylka gratis do zamowienia pow. 50 zl
kiedys juz u nich zamawialam ale mi transakcja nie przeszla i tydzien sie wsciekalam bo pieniadze z konta wyszly, oni nie dostali a bank kazal czekac ![]() ale teraz zamowilam z oplata przy dostawie. czy mi sie zdaje ze to jakis nietypowy rozmiar np 78????? myslalam ze jest 74 i potem 80 ale u nich kupilam kompleciki na 78 wlasnie ![]()
#2825 | |
Zadomowienie
|
czyli nie ma to jak dobre zakupy na poprawe humoru
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
moi tez jak zmeczeni to wszedzie usna...ostatnio ktorys tak sie wtulil w moje ramie i w sekunde spal, ale to zaskoczenie bo ja go tylko na chwilke przytulilam a padl jak sciety
![]()
#2827 |
Zadomowienie
|
no i miejmy nadzieje ze jedyna reakcja to bedzie... brak reakcji ![]() ps. a wlasnie jak sie objawia nietolerancja na glut?
#2828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bardziej sie podjaralam tym endo dla dzieciakow oj mam wrazenie ze z Soni bedzie bardzo asertywna osobowosc. zeby nie powiedziec charakterek po tatusiu ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
a nietolerancja- bo ja wiem, pewnie koopa i wysypki jakies ![]() wiolqn ja z owockow podaje co akurat jest w promocji w rossmanie ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- aaa zul zadzwonil i mowi zeod 3dni sie dodzwonic nie mogl ![]() ![]() oczywiscie wyslanie smsa czy mai;la do tej zakutej paly mu nie przyszlo...
![]() |
#2829 | |
Wtajemniczenie
|
kurcze,ja z Maxem nie mialam problemow,zasypial wszedzie,jak tylko byl najedzony.Takze moglismy smialo wieczorami gdzies do znajomych wyjsc,bo mozna bylo go w sypialni u kogos polozyc i tyle.A ta nie.Musi spac w swoich "smrodach".Raz sie wybralismy do znajomych na urodziny,to o 20 sie zwinelam,bo bylo mi jej zal,meczyla sie.Ze spaniem w wozku nie ma problemu,pod warunkiem,ze jedzie
![]() A w domu zasypia albo w swoim lozeczku albo przytulona do mnie na naszym lozku albo przy cycku,zalezy co sobie dama zyczy ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() No widzisz,jednak nie taki zly ten Twoj zul ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zadomowienie
|
oszalałyście z tym pisaniem
![]() moja pani ślicznie wcina chrupeczki kukurydziane ![]() dziewczyny mam problem z prezentem na 20lecie dla mojej sis na początek czerwca. teoretycznie wszystko mają, alokoholu raczej nie piją...pomożecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Glam-Sonia ma rwanie jakby nie było
![]() Cytat:
![]() moja tez tak od nieco ponad tygodnia podnosi kuperek jak leży na brzuszku i próbuje kolanka podciagać pod siebie ![]() ![]() dobrze,że Maxowi nic się nie stało
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-14 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o to to to! własnie ![]()
![]() |
#2834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to się dziewcze ułozyło do snu ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
to ja jutro spróbuję jeszcze z tą dynią bo może głodna nie była zbytnio i dlatego nie chciała jeść ![]()
![]() |
#2835 |
Rozeznanie
|
brokuły tylkio z gerbera znalazłam i tylko w realu póki co
![]() spała 3.5 godziny!!!!! ulubiona zabawka - mój telefon ![]()
#2836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- no i po drzemce.znowu 10 minut ![]() chyba muszę sobie melisę zaparzyć...
![]() |
#2837 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
relax ![]()
![]() |
#2838 |
Wtajemniczenie
|
nestle ma kartofle z brokulami
cos jeszcze mialam napisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
albo karmet na spa we dwoje- jakis masaz dla szwagra i cos tam dla sis. na takie rzeczy samemu czasem szkoda kasy a jak sie dostanie to ciesza.. ewentualnie cos sentymentalnego wykonanego wlasnorecznie- album ze zdjeciami z tych 20-lat, fotoksiazka czy cos takiego. tylko nad tym trzeba posiedziec, a w ogole najfajniej to skrzyknac cala rodzine i poszukac fotek ktorych oni u siebie nie maja/ nie widzieli zeby byla totalna niespodzianka
![]() |
#2840 |
Zadomowienie
|
dziewczynki bede dzis robic expresowa sałatke - dla leniwców
![]() puszka kukurydzy dwie puszki tuńczyka (w sosie własnym lub w wodzie) puszka ananasa (w kostce) madżonez ![]() wszystko do michy, wymieszac i .... gotowe! ja nic wiecej nie przyprawiam z TŻ uwielbiamy ją - PYCHOTA ![]()
#2841 |
Zakorzenienie
|
Oliviera-na szczescie pospała godzine w ciagu dnia.moja musi do 21.30 conajmniej wytrzymac
jakos nie chce mi sie cytowac to w rezultacie zapominam odp ![]() ![]()
#2842 |
Zakorzenienie
|
wszystko o glutenie i nietolerancji, objawach plus kuchnia bezglutenowa itd http://forum.celiakia.pl/
za 2 tyg tata ma urodziny. pisze wiersze i chce mu je wydac w formie tomiku. kojarzycie jakies serwisy zajmujace sie czyms takim? w UK to wiedzialam a w Polsce nie mam pojecia
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie, ze w koncu cos sobie kupilas a nie tylko dzieciakom! ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
sonia hipnotyzuje swoimi ciemnymi oczkami i chłopaki chodza jak w zegarku
![]()
#2845 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Hippa trzeba sklad czytac bo niektore owoce maja cukier dodany inne nie. Te bez cukru maja na etykiecie przy obrazku zielony znaczek z napisem BEZ CUKRU ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Doczytuje
#2847 | |
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje, ze za kazdym razem cierpia jak maja pomyslec
![]() Glam dobrze ze zul chociaz sie odezwal! teraz powinnas domagac sie super hiper prezentu zaleglego ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() no i zasliniony telefon=popsuty telefon ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- laski padlam jak sasiadka mi powiedziala co jej corka za tekst walnela ![]() ogolnie dziewcze wcielony diabel, strasznie charakterna, zawsze ma swoje zdanie a ma 8lat. Kapie sie sama w dzieciecej wanience bo tak chce. poszla sie kapac jakos wyjatkowo wczesniej, potem zalozyla pizame i poszla sie polozyc wiec mama sie pyta: -tak wczesniej a ty spac idzie? -tak, ci*e umylam wiec ide spac, zezarlas mi sunbitsy wiec z toba nie gadam boze skad dzieciaki biora takie teksty... w 1klasie juz takie slownictwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Zadomowienie
|
Wreszcie młody padł
![]() ![]() ![]() Eh. CIekawa jestem jaka noc mnie czeka ![]() Wczoraj pół roczku nam stuknęło, i od razu masa nowości ![]() ![]() Dziś na obiad Miluś dostał rosołek z lanymi kluseczkami mojej roboty ![]() ![]() Na deser banan z jabłkiem. Ja podobnie jak Baha, daję młodemu co akurat mam pod ręką, wszystkie zupy, oczywiście ten wywar warzywny plus troszke wywaru z mięska plus odrobinę maselka do tego. Buraka już próbował gotowanego, brokuł, kalafior itp. O, już Miluś wstaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() telefon nie dosc,ze brudny,to jeszcze ponoc te fale,ktore wysyla uszkadzaja u dzieci mozg ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- a moja spi od 17,ciekawy wieczore sie zapowiada.... Ja mojej na razie lanych klusek nie daje (chociaz od wczoraj o nich mysle),bo z kawalkami ma problem.Czasem mi sie cos zle zmiksuje,to ta zaraz sie dlawi,robi glupie miny i pluje ![]() Nie wiem,czy jestem glupia,czy madra,ale zastawilam sobie kartonami do pakowania szafke ze slodyczami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny jakoś mi dziwnie.
Teściowa przyniosła pranie, tża koszulka i bokserki (nawet) wyprasowane, moja jedna koszulka nie... ![]() Zwaliło mnie to z nóg... Mam jej wygarnąć ? ale w sumie to takie głupie, że aż mi głupio to zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.