|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Cieszę się, że wszystko jest dobrze, super że maleństwo rośnie
Cytat:
Co do serduszka, u mnie było widać chyba w 8 tygodniu od OM
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
czarnula, musiałaś się strasznie nadenerwować, ale jak widać wszystko już ok. Wspaniałe wieści! Całe 2,65cm szczęścia!
kunegunda, ja serduszko widziałam już w 7t5d.
Edytowane przez adunia89 Czas edycji: 2012-05-14 o 16:55 |
|
|
|
#483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam jutro usg w czwartek gina, zobaczymy co powie i czy bedzie przedluzenie L4...
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie mam parcia na wizyty u gina, przynajmniej teraz. Euthyrox jest na niedoczynność tarczycy
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Tak, luteinę biorę 2x1
|
#485 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam dobre opinie na temat mikrodermabrazji diamentowej Jestem Wszystko w porządku, dzidzia ma już 10 cm Dziękuję za trzymanie kciuków |
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Kundzia a Ty zawsze miałaś TSH na takim poziomie? Bo ja startowałam z dużo wyższego, miałam zbite nawet do 0,7 i dlatego teraz podwyższenie do 2 to już u mnie skok i endo chce mnie widzieć częściej.
|
#488 |
|
Rozeznanie
|
Fioluś super, że wszystko ok
Kunegunda ja serduszko zobaczyłam w 6t4d Czarnula obyś się więcej nie musiała tak stresować odpoczywaj
|
|
|
|
#489 |
|
Konto usunięte
|
Ja wróciłam, kupiłam wagę elektroniczną za 49 zł z MPM, mam nadzieję, że posłuży i że będzie przekazywać same dobre wieści Na początek waga w dół, a koło września, października już może spokojnie iść w górę...
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
ale dużo piszecie, nadrobiłam ale część cytowania poznikało...Byłam dzisiaj na mieście- wbogaciłam się o biustonosz do karmienia i koszulę nocną, kupiłam Kasi skarpetki i płyn do kąpieli babydream. Dostałam się do mojej dentystki i mam znowu całego zęba... maksi- Tz ma 176cm ale on nie wannowy Mówi, że wanna ma być dla mnie on będzie prysznic u Mamusi na parterze brał![]() a niech se bierze...tylko kto mu plecy myć będzie- ja tam nie będę latać ![]() a tak poważnie to chciałabym do ściany przymocować szybę- parawan nawannowy, baterię prysznicową umieścić wysoko i mieć 2 w 1 Vaniliowa- byłaś pierwszą Mamunią, która się rozpakowała- krótko po moim dołączeniu do wizażu a tu proszę- synuś niebawem będzie chodził.... ewel- mnie w obecnej ciąży test dzień po terminie @ pokazywał nadal jedną krechę, w poprzednich -utraconych- druga krecha była już w dzień @ tak, że nie ma reguły.... cierpliwości z tym testowaniem! Lucy- dołączam się do pomysłów dziewczyn- bon zakupowy na ciuchy lub biżuteria. Ewentualnie kasa. My ostatnio byliśmy na 18-tce i wybraliśmy tę trzecią opcję. Nita- czekamy na relacje po pierwszy dniu pracy.... Lucy- wracasz do pracy we wrześniu? Macie miejsce w żłobku? Pocieszę Cię, że Twoja Emilka już taka duża a moja Kasia jeszcze w brzuszku a ja prawdopodobnie wrócę do pracy raptem 2 miesiące po Tobie... Perse- ja mam dużo Aniołów w domu i jakoś mam do nich sentyment ale czasem się zdarzy, że któryś się rozbije lub uszkodzi....bardzo mnie to denerwuje- odbieram to jako zły znak... Trzymam kciuki za zbijanie wagi chociaż na przeciw mojej wyjściowej jesteś chudzielec i trzymam też kciuki za jej konstruktywny wzrost![]() Cytat:
co do lutki to wydaje mi się, że jaką lekarz określi dawkę takiej się trzeba trzymać Ja brałam duże ilości dupka i lutki do 20tc (2x1 i2x2 ) czarnula - ale przeszłaś....dobrze, że wszystko już ok, oszczędzaj się proszę, bardzo szybko Cię wypuścili ze szpitala, ja leżałam chyba tydzień.... fioluś kiedy kolejna wizyta? ciekawe czy potwierdzą się przeczucia co do płci ?---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Posegregowałam dzisiaj ciuszki dla Kasi. Ponotowałam co od kogo aby potem oddać bo tyle tego, że nie mam szans zapamiętać. . Moja dama ma kilka razy więcej ciuchów niż ja! Posortowane do prania, czekam na pogodę. A bo dzisiaj właśnie zakupiłam też proszek i balsam "Dzidziuś" do prania ciuszków dla Małej .
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-05-14 o 19:14 |
|
|
|
|
#491 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam ten sam patent z papierem co Wy.
A tak w ogóle to jutro mija szósty tydzień od porodu i tym samym za 2 tygodnie urodziłabym donoszone dziecko... |
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia, Czarnula ja tylko po # mialam wysokie tsh z tego co pamietam to chyba cos ok 3, a tak normalnie to ok 1,3-2 ale to w przeciagu chyba 3 lat, nie stwierdzono niedoczynnosci tarczycy, na niedoczynnosci maja wplyw jeszcze ft3 i ft4 ...
hmm Ewel to wczesnie widzialas serduszko
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34120750]Na początek waga w dół, a koło września, października już może spokojnie iść w górę...[/QUOTE]dobre postanowienie!!!!!! bolało?!A ja po pedi. Kolor ... hm nie mogłam się zdecydować chłop powiedział, że mam zmyć natychmiast... powiedziałam że to 10 zł kosztuję, więc niech się pocałuje w nos. Powiedzał, że da mi 20 zł bylebym zmyła a i oto moje paluchy, próba kolorów i jednak za duża "kolekcja" lakierów. (myślałam, że jest ich mniej kolejny detox... jak pomyślę, że u rodziców mam ciacho i fiolety ![]() )
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna nie taka już maluśka dzidzia nawet nie wiecie jak mnie kolejne wasze ciąże i dzieciaczki cieszą ![]() wszystkie będziemy wspaniałymi matkami w różnym czasie ale wszystkie zobaczycie
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
pani- nie bolało
![]() ale biznes- nic tylko codziennie chodzić na pedi i niech chłop płaci po 20zł żebyś zmyła czysty piniądz
|
#496 |
|
Rozeznanie
|
Pani śliczne pazurki
Brzuch mnie boli więc pewnie @ przyjdzie, zobaczę co mi gin powie o tych plamieniach, jak będzie ok to staramy się dalej a jak nie to robimy przerwę |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
a kolekcja pokaźna
to jest wersja po tym jak już część lakierów wyrzuciłaś? Normalnie jak widzę Twoje stópki to lato czuję
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego tak szybko do pracy będziesz wracać? Za wakacje nie dostaniesz żadnego przedłużenia?
Ale zaszalałaś
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee duża mówisz, aż policzyłam swoje 13 mam w jednym miejscu. A kolejnych z 5 gdzieś poupychane mam - pewnie już poschnięte a moim ulubionym letnim kolorem od roku jest ten w środku http://www.moda.net.pl/obrazki/2011/...ingColours.jpgjestem też na etapie poszukiwania lakieru (nie drogiego bo mi sie nudzą, schną i nie szanuje ich wogóle) w pieknym tutrkusowym odcieniu ooo taki np http://chce.to/p115535/turkusowy-lakier-do-paznokci w sklepach odnaleźć nie mogem tylko jak fiolet trzasne to turkusowa bluzeczka mi nie pasuje i na odwrót no chyba żebym cos takiego machnęła sobie
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-05-14 o 19:47 |
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę znowu za bardzo marudzić ale boli mnie brzuch podobnie jak 3 tygodnie temu - wtedy co pojechałam na IP na KTG
jakieś mam dziwne przeczucia, że poród będzie wcześniej niż mi się zdawało...że będzie przed tp... Byleby Mała zdecydowała się wychodzić jak już naprawdę będzie gotowa na to aby wyjść...a jeszcze ma czas!
|
#501 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Świetny pedi, oba kolory mi się podobają! Zresztą na dłoni też, mało jest chyba kolorów, które by mi się nie podobały, może jedynie perłowe wykończenia i kolory idące w brąz, czekoladę, itp. No i niezła kolekcja, jak widzę te OPI... Ja sobie kupiłam cienie z Essence, takie poczwórne dzisiaj. Miałam ochotę na te zimne brązy, ale wszędzie jakieś drogie te paletki. Chciałam kupić w Inglocie, to paleta 2 cieni 36 zł, dziękuję bardzo :/ No i kupiłam te https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/46267_250.jpg ten brąz z prawej jest taki, jak chciałam, zimna tonacja i mat, połączę go z którymś z góry i wyjdzie dzienne smoky. Choć Essence się trochę osypują, mam już z nimi doświadczenie, to ogólnie lubię tę firmę i jestem w stanie wybaczyć. O trwałość się nie martwię, bo na mojej bazie wszystko się trzyma, a osypywanie, no cóż... Za 13 zł przeżyję ![]() A teraz jem gorzką czekoladę, postanowiłam jeść już tylko taką. Powiedzcie, że nie jest tucząca....
|
|
|
|
|
#502 | |||
|
Zakorzenienie
|
ufffff
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#503 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34121927] No i kupiłam te https://wizaz.pl/kosmetyki/foto/46267_250.jpg ten brąz z prawej jest taki, jak chciałam, zimna tonacja i mat, połączę go z którymś z góry i wyjdzie dzienne smoky. [/QUOTE]ładny dzienniak wyczarujesz czekolada?! tuczy? skąd!!!!!!!
|
|
|
#505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
lakiery lakierami a ja czego innego mam więcej
![]() po lewej od czerwonych koralików wykonanie własne, po prawej kupne ![]() zaznaczam stare wyroby bo ostatnio weny brak i nic nowego nie robiem, choć w skrzyneczce mam jeszcze sporo elementów zabunkrowanych
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-05-14 o 20:14 |
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór!!
Fiolusiek, super wieści!! Małe Wielkie Szczęście Czarnulka, ale nerwów musiałaś się najeść dobrze, że wszystko jest ok Zeberko, jak to brzuch Cię boli?! cholera jasna jedź na IP, co??Pani, suuuuuper kolorki!! a kaczuchy mnie rozwaliły Perse, ja kupiłam wagę na allegro. taką tanią, za ok. 30zł. póki co działa. Alfa, niezła kolekcja A ja poszłam dzisiaj do sklepu z zamiarem zakupu takiej ślicznej broszki-róży (wczoraj dostrzegłam na wystawie podczas spaceru), a sklep zamknięty |
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
uf
nie tylko ja jestem bzik ![]() Cytat:
Kaczuchy konkubenta chołubione
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
każdy ma jakiegos bzika ![]() a z innego bzika to mam jeszcze kota, 2 świnki morskie i akwarium z rybkami (gdzie 2 są na wykończeniu z niewiadomych powodów)
|
#510 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja z bzików to mam te lakiery i przepisy kulinarne, niedługo mi się półka w kuchni urwie. No i żeby nie było, wykorzystuję je, uwielbiam piec ciasta, ciastka, muffinki i takie tam. TŻ waży już prawie 2 razy tyle, co ja... Mój TŻ ciągle siedzi w pracy... Normalnie wychodzi o 16 :| Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-05-14 o 21:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

w ktorym tc bylo u Was widac juz serduszko??

odpoczywaj
Na początek waga w dół, a koło września, października już może spokojnie iść w górę...

bolało?!