Koty część IV - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 15:16   #2401
monika_sonia
KOTerator

Dot.: Koty część IV

Zooplus - ma urodziny. Jak nigdy tam nie zamawiałaś, to tak czy tak masz zniżkę -12%. A kto już zamawiał, to się musi spieszyć do środy.

Zamówiłam jeszcze Sonikowi miskę dla brytyjczyków, ciekawe czy taka dobra jak piszą, trochę się mi nie podoba, że jest plastikowa no ale ciężko mi dogodzić .

monika_sonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:24   #2402
MaDziA=]
Raczkowanie

dziękuję- już patrzę, co mają ciekawego
MaDziA=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:16   #2403
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Ja właśnie w piątek dostałam paczkę z zoo+ załapałam się na promocję z gratisowymi puszkami Cosma niestety moim kotom średnio te puszeczki podchodzą.
Następne zamówienie planuję w czerwcu, bo muszę wybrać jakąś rzecz za moje uzbierane punkty, ponieważ część z nich jest ważna tylko do końca czerwca. Pomyślałam o takiej misce http://www.zooplus.pl/shop/koty/auto...ramiczna/30874
Jako stały klient zoo+ mam możliwość odroczonej płatności za towar i stwierdzam, że już zawsze będę korzystała z tej formy płatności (nawet jeśli będę miała gotówkę), bo wtedy paczka przychodzi szybciej niż przy płatności przelewem zaraz po złożeniu zamówienia. Niestety nie mamy wtedy rabatu 2% no, ale... coś za coś

aga_tka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 18:50   #2404
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
Następne zamówienie planuję w czerwcu, bo muszę wybrać jakąś rzecz za moje uzbierane punkty, ponieważ część z nich jest ważna tylko do końca czerwca. Pomyślałam o takiej misce http://www.zooplus.pl/shop/koty/auto...ramiczna/30874
Jako stały klient zoo+ mam możliwość odroczonej płatności za towar i stwierdzam, że już zawsze będę korzystała z tej formy płatności (nawet jeśli będę miała gotówkę), bo wtedy paczka przychodzi szybciej niż przy płatności przelewem zaraz po złożeniu zamówienia. Niestety nie mamy wtedy rabatu 2% no, ale... coś za coś
Fajna jest ta opcja płatności do dwóch tygodni, ja korzystam jak nie mam kasy , normalnie szkoda mi 2% a mam szczęście do kurierów, nawet jak płacę przelewem to do 3 dni paczka jest u mnie.

Miska się za punkty nie opłaca , punktów trzeba mieć dużo, a miska za 7 zł . Dawniej były fajne premie, za niewielką ilość punktów można było dostać coś fajnego, np. legowisko albo drapak. Ja zbierałam na legowisko, miałam ponad tysiąc punktów i wtedy podnieśli te progi . Teraz za każdym razem coś za punkty biorę , z tym zamówieniem ma przyjść miska z trawką, rękawica do czesania i saszetki Animondy Carny , przy następnym wezmę haczyk na kleszcze, jak mi dodadzą punktów za to zamówienie .

Stary 2012-05-14, 18:50   #2405
anty_lopka
Raczkowanie

A my już po wizycie. Dostała jeszcze 2dniowy antybiotyk, zalecenie ciągłego ograniczenia ruchu (czyli pozostajemy w transporterze) i ciągły pokaz mody w kubraczku Ale już niedługo, bo 21 maja mamy już iść na zdjęcie szwów Przez tydzień jeszcze damy radę, a potem fajrant Dobrze, że apetyt jest i trawienie ok.

Czekamy na jakieś fotki Waszych kiciurków...

GRATUJĘ - http://gratyzchaty.pl/?ref=38599

Kocia stronka

Edytowane przez anty_lopka
Czas edycji: 2012-05-14 o 18:55
anty_lopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 19:00   #2406
Malla
Nie depcze krokusów

Buras jutro ma umowne 1 urodziny

Antylopka - jak reaguje na transporter? Wyobrażam sobie, że u mnie kot by skakał razem z tym transporterem po całym domu, nawet do wanny...
Stary 2012-05-14, 19:12   #2407
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Cytat:
Napisane przez monika_sonia Pokaż wiadomość
Fajna jest ta opcja płatności do dwóch tygodni, ja korzystam jak nie mam kasy , normalnie szkoda mi 2% a mam szczęście do kurierów, nawet jak płacę przelewem to do 3 dni paczka jest u mnie.

Miska się za punkty nie opłaca , punktów trzeba mieć dużo, a miska za 7 zł . Dawniej były fajne premie, za niewielką ilość punktów można było dostać coś fajnego, np. legowisko albo drapak. Ja zbierałam na legowisko, miałam ponad tysiąc punktów i wtedy podnieśli te progi . Teraz za każdym razem coś za punkty biorę , z tym zamówieniem ma przyjść miska z trawką, rękawica do czesania i saszetki Animondy Carny , przy następnym wezmę haczyk na kleszcze, jak mi dodadzą punktów za to zamówienie .
Wiem, że to mało opłacalne ale ja nie mam tych punktów znowu tak wiele, bo tylko 186, a z tego 27 ważnych do końca czerwca. Wyboru za wielkiego w gratisach nie ma. Pamiętam, że kiedyś za coś około 400 punktów była fajna futrzana budka dla kota i chciałam na nią zbierać, ale teraz rzeczywiście żeby dostać coś naprawdę fajnego to trzeba mieć tych punktów bardzo, bardzo dużo. Przeglądnę jeszcze raz te gratisy za punkty i może wezmę saszetki Animondy, bo 12 sztuk można mieć za 50 pkt nie wiem tylko czy do czerwca nadal to będzie aktualne Zobaczymy

anty_lopka Twoja kicia ma anielska cierpliwość i cudowny charakter, że bez protestów i problemów spędza czas w transporterku Ja nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdyby któryś z moich kotów musiał przez jakiś czas tam przebywać. Wystarczy, że przeszliśmy gehennę po sterylizacji naszej Figi, która miała depresję kaftanikową
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy szybkiego powrotu do formy

Stary 2012-05-14, 19:23   #2408
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez anty_lopka Pokaż wiadomość
A my już po wizycie. Dostała jeszcze 2dniowy antybiotyk, zalecenie ciągłego ograniczenia ruchu (czyli pozostajemy w transporterze) i ciągły pokaz mody w kubraczku Ale już niedługo, bo 21 maja mamy już iść na zdjęcie szwów Przez tydzień jeszcze damy radę, a potem fajrant Dobrze, że apetyt jest i trawienie ok.
Super .

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Przeglądnę jeszcze raz te gratisy za punkty i może wezmę saszetki Animondy, bo 12 sztuk można mieć za 50 pkt nie wiem tylko czy do czerwca nadal to będzie aktualne Zobaczymy
Właśnie zamówiłam te saszetki ale wątpię, że będzie ich 12, raczej 1 a się im pomyliło, dam znać co przyjdzie .
Do czerwca tego nie będzie, oni się chcą tego pozbyć teraz po zimie, bo te saszetki są zimowe i później już nie są w sprzedaży.
Często zmieniają te premie, na coraz gorsze. Ja biorę dużo rzeczy ale za małą ilość punktów, mam już otwieracz do butelek, breloczek itp .

Stary 2012-05-14, 19:46   #2409
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Cytat:
Super .

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Właśnie zamówiłam te saszetki ale wątpię, że będzie ich 12, raczej 1 a się im pomyliło, dam znać co przyjdzie .
Do czerwca tego nie będzie, oni się chcą tego pozbyć teraz po zimie, bo te saszetki są zimowe i później już nie są w sprzedaży.
Często zmieniają te premie, na coraz gorsze. Ja biorę dużo rzeczy ale za małą ilość punktów, mam już otwieracz do butelek, breloczek itp .
Też tak sobie pomyślałam no cóż zobaczę w czerwcu co tam będą dawali zawsze mogę wziąć jednak ta miskę dla mojego plaskatego

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

A chciałam jeszcze zapytać... ma któraś z Was dla swoich kotów takie legowisko co się zawiesza na kaloryfer??
O coś w tym stylu http://animalia.pl/produkt,3727,51,t...1-x-24-cm.html

Jaksie sprawdza? jest solidnie wykonane? Koty korzystają??

Stary 2012-05-14, 20:13   #2410
marea
Wtajemniczenie

Apropo biegunek, moja koleżanka przy małych tymczasach zawsze stosuje przy biegunkach po odrobaczaniu które są bardzo częste, tylko i wyłącznie suchą karmę do czasu ustabilizowania się kupki, ja dodaję też Biogen, świetnie działa, czasem jak moim się zdarzą luźne kupki to dostają doustnie, rozpuszczone w wodzie, strzykawą do pysia
http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdro...g_,p1700248953

Agatko, moje nie korzystały oddałam mamie, jej kot też nie korzystał, potem teściowej, ale jej kot też miał w nosie to legowisko

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2012-05-14 o 20:15
marea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:22   #2411
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
Agatko, moje nie korzystały oddałam mamie, jej kot też nie korzystał, potem teściowej, ale jej kot też miał w nosie to legowisko
No właśnie też się obawiam czy moje by zechciały korzystać a wydać kasę i żeby tak sobie bezużytecznie wisiało to trochę głupio

Właśnie otworzyłam moim głodomorom saszetkę Schmusy z ostatniej dostawy z ZOO+ i się wkurzyłam była jakaś dziwnie napęczniała, a po otwarciu w środku zastałam dosłownie 4 kawałki i 2 łyżki sosu o dziwnym zapachu wywaliłam toto i poszłam sprawdzić następne, ale wygląda na to, że są OK i ta jedna się jakaś felerna trafiła

Stary 2012-05-14, 20:30   #2412
anty_lopka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Czyli szykuje się dżampreska!

Cytat:
Antylopka - jak reaguje na transporter? Wyobrażam sobie, że u mnie kot by skakał razem z tym transporterem po całym domu, nawet do wanny...
Szczerze to myślałam, że będzie duuużo gorzej. Czasem (głównie wieczorem) trochę łapką drapie i pomiaukuje, ale znosi to cierpliwie. Cyba rozumie, że to dla jej dobra. Tym bardziej, że w ciągu dnia staram się ją często wypuszczać na trochę, ale muszę ją pilnie obserwować, bo już dziś próbowała na krzesło wskoczyć

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
anty_lopka Twoja kicia ma anielska cierpliwość i cudowny charakter, że bez protestów i problemów spędza czas w transporterku Ja nawet nie chcę sobie wyobrażać co by było gdyby któryś z moich kotów musiał przez jakiś czas tam przebywać. Wystarczy, że przeszliśmy gehennę po sterylizacji naszej Figi, która miała depresję kaftanikową
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy szybkiego powrotu do formy
Oj tak, muszę się zgodzić dziś na kontroli podczas zastrzyku nawet nie mruknęła, o wyrywaniu się nie wspominając. Vetka jest pod wrażeniem, zresztą ja też mając na uwadze to, co nieraz wyczyniała w domu jak ją ADHD napadło
Jutro postaram się wrzucić parę fotek

GRATUJĘ - http://gratyzchaty.pl/?ref=38599

Kocia stronka
anty_lopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:37   #2413
marea
Wtajemniczenie

Cytat:

Właśnie otworzyłam moim głodomorom saszetkę Schmusy z ostatniej dostawy z ZOO+ i się wkurzyłam była jakaś dziwnie napęczniała, a po otwarciu w środku zastałam dosłownie 4 kawałki i 2 łyżki sosu o dziwnym zapachu wywaliłam toto i poszłam sprawdzić następne, ale wygląda na to, że są OK i ta jedna się jakaś felerna trafiła
Moje uwielbiają Schmusy, a na zooplus jest w świetnej cenie, ale po tym jak w ubiegłym roku ja zamówiłam i w jakim stanie przyszła do mnie paczka, więcej nie zamawiam.
Karma Schmusy była uszkodzona i nie wiem jak długo jeździła ale dotarła do mnie już w fazie rozkładu, pełna larw much, smród nie do opisania dosłownie wymiotowałam a larwy się sypały wszytsko zaśmierdło, praktycznie wszytsko poza puszkami, które szorowałam musiałam wyrzucić, ledwie doniosłam to wszytsko w kartonie na śmietnik, wcześniej szczelnie opakowując workami, a i tak jechało na kilometr i z wielką łaską oddali mi kasę i to tylko za produkty które musiałam wyrzucić i uczciwie powiedziałam które, żadnego zadośćuczynienia za taką sytuację zawiodłam się na nich.

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2012-05-14 o 20:39
Stary 2012-05-14, 20:45   #2414
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Moje uwielbiają Schmusy, a na zooplus jest w świetnej cenie, ale po tym jak w ubiegłym roku ja zamówiłam i w jakim stanie przyszła do mnie paczka, więcej nie zamawiam.

zawiodłam się na nich.
Teraz lepiej pakują chyba Duże pudła, "worki z powietrzem". Nigdy nie miałam z nimi problemów a kiedyś jak sami się spóźnili z wysyłką (ja nawet nie zauważyłam bo to była kwestia dni) to przysłali kupon rabatowy .

Stary 2012-05-14, 20:56   #2415
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz lepiej pakują chyba Duże pudła, "worki z powietrzem". Nigdy nie miałam z nimi problemów a kiedyś jak sami się spóźnili z wysyłką (ja nawet nie zauważyłam bo to była kwestia dni) to przysłali kupon rabatowy .
Od zawsze tak pakują, to nie kwestia tego, po prostu miałam pecha, uszkodzona paczka Schmusy, i wysokie temperatury na zewn., ktoś nie dopilnował.... bądź Schmusy kupują z kiepskiego zródła

Nie dostałam żadnego kuponu, nic, nawet przepraszam, dobrze że choć zwrócili za to co musiałam wyrzucić, teraz w zooplus, zamawiam jak muszę, ale bez entuzjazmu....

Monia, ja naprawdę nie przesadzam, fetor był jak gnijące ciało, długo się utrzymywał w mieszkaniu, po wyrzuceniu kartonu naprawdę traumę po tym miałam ehh

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2012-05-14 o 20:59
Stary 2012-05-14, 21:02   #2416
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Cytat:
Ja do pakowania przesyłki nie mam zastrzeżeń, chociaż puszki przychodzą czasami pogniecione. Jednak nigdy do tej pory nie zdarzyło mi się żeby coś przyszło uszkodzone. Jak ostatnio zamówiłam puszki rybne Schmusy okoń i makrela, a nie było jednego ze smaków to w zamian włożyli mi saszetki RC i jest OK żeby tylko moje koty były tego samego zdania wkurzają mnie ostatnio strasznie, bo człowiek się dwoi i troi, zastanawia się jak tu im dogodzić, a one tylko nosem kręcą, że to złe a, tamto niedobre a to co było dobre rano już jest niedobre wieczorem.
Ostatnio wzięłam się na sposób i dopóki jedzenie nie zniknie z misek nie ma nic innego.

Stary 2012-05-14, 21:13   #2417
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Monia, ja naprawdę nie przesadzam, fetor był jak gnijące ciało, długo się utrzymywał w mieszkaniu, po wyrzuceniu kartonu naprawdę traumę po tym miałam ehh

Ja bym im to odesłała .

Wiem, że często ludzie narzekają na zoo+ a głównie na dostawę i dostawcę, ja mam same pozytywne doświadczenia z nimi a kuriera to mam super po prostu, zawsze dzwoni, zawsze paczka przed 12 itp.

Stary 2012-05-14, 21:34   #2418
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Cytat:
Wiem, że często ludzie narzekają na zoo+ a głównie na dostawę i dostawcę, ja mam same pozytywne doświadczenia z nimi a kuriera to mam super po prostu, zawsze dzwoni, zawsze paczka przed 12 itp.
Ja też na swojego złego słowa powiedzieć nie mogę. Jak mnie kiedyś nie było to dzwonił, a teraz wie, że jak nie ma nikogo to spokojnie może zostawić w sklepie obok w ogóle stwierdzam, że do kurierów to mam szczęście i zazwyczaj trafiają mi się sami przyzwoici

Stary 2012-05-14, 21:56   #2419
Anitast
Zakorzenienie

A widzialyscie te nowość Schumsy Nature's Menu w saszetkach ??? I tackach probowalyscie czy to są kawaleczki czy pasztet tak jak w puszkach ???
Stary 2012-05-14, 22:07   #2420
monika_sonia
KOTerator

Cytat:
Napisane przez Anitast Pokaż wiadomość
A widzialyscie te nowość Schumsy Nature's Menu w saszetkach ??? I tackach probowalyscie czy to są kawaleczki czy pasztet tak jak w puszkach ???
Nie, ale zastanawiałam się, czy Młodej zamówić , ciekawie wygląda.

Stary 2012-05-14, 22:15   #2421
Anitast
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ale zastanawiałam się, czy Młodej zamówić , ciekawie wygląda.
He ,he ,tez tak pomyślałam i chyba sie skusze jak bede robić zamówienie
Stary 2012-05-14, 23:22   #2422
Malla
Nie depcze krokusów

Marea - przeraził mnie Twój opis...
Stary 2012-05-14, 23:40   #2423
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]A chciałam jeszcze zapytać... ma któraś z Was dla swoich kotów takie legowisko co się zawiesza na kaloryfer??
O coś w tym stylu http://animalia.pl/produkt,3727,51,t...1-x-24-cm.html

Jaksie sprawdza? jest solidnie wykonane? Koty korzystają??
W lidlu były takie w ofercie limitowanej i na wątku lidlowskim parę osób bardzo chwaliło te legowiska, podobno stały się ulubionymi miejscówkami kotów

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Moja Persilla ma mniej zdjęć, bo on niemal zawsze na fotach wychodzi jak jeden wielki kłąb sierści

Tak, Cham. Wydaje mi się, że przytula się tak, kiedy się za mną stęsknił. Teraz miałam nocki, nie było mnie, rano do południa spałam, jak była pogoda wyszłam na dwór, później znowu do spania.
Tak tylko w przelocie go głaskałam czy coś powiedziałam, bo też spał. I zauważyłam, że właśnie podczas moich nocek jest taki miziasty.
I jeszcze wtedy, kiedy jestem chora. Przychodzą wtedy do mnie na łóżko wszystkie zwierzaki (Majlo, Melman, Persilla i Cham) , kładą się i patrzą.
Mój Majlo (pies, 10 lat) biega ode mnie do mamy i patrzy takim pytającym wzrokiem, co mi jest
Dodam, że oba psy wtedy zachodzą do mnie i są czujne, czy czasem się nie obudziłam

Dzisiaj też tak miałam. Przebudziłam się, na fotelu Cham, Persilla, zaraz przyszły psy

Rano Persilla zaczepiał Chama, bo siedział wyżej. Cham coś odmruknął i poszedł do brata na krzesło

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Ma z lekka dłuższą sierść, czy fotka tak wyszła? Fajniusia
Tak, ma troszkę dłuższą sierść, taka puchata jest dzięki temu
Moje kotki także starają się pomóc w chorobie, ciekawe jest to, że jakoś wyczuwają co człowieka boli, zazwyczaj układają się właśnie tam. U mnie to bywa brzuch albo kręgosłup Jak mała była niemowlakiem to nasza wcześniejsza kicia z kolei czuwała przy niej i gdy się odkryła to biegusiem leciała po mnie z tłumaczeniem, że bardzo jej przykro ale znowu musi mnie poprosić do dziecka
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:50   #2424
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Moje kotki także starają się pomóc w chorobie, ciekawe jest to, że jakoś wyczuwają co człowieka boli, zazwyczaj układają się właśnie tam.
Tak. Mam dość poważną chorobę brzucha i Bury uwielbia po nim skakać

Zawołanie do dziecka było przeurocze
Stary 2012-05-15, 00:00   #2425
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Mam dość poważną chorobę brzucha i Bury uwielbia po nim skakać

Zawołanie do dziecka było przeurocze

A co do Twojego brzucha to Bury pewnie uprawia jakąś medycynę alternatywną, może efekty zobaczysz za jakiś czas
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 08:29   #2426
ziazik
Rozeznanie

Małe pytanko, pewnie głownie do Esfiry, ale może ktoś jeszcze wie Po jakim czasie mogę spodziewać się efektów po podaniu probiotyku?
Rudy ok. 11.30 wczoraj dostał pierwszą dawkę i wieczorem zrobił już biegunkowego kupala (przed pójściem do lekarza były lepsze), potem jeszcze jednego. Ok. 23 dostał druga dawkę, przez noc był spokój, o 5 rano zrobił znów biegunkowego kupala, zero poprawy. Wtedy dostał trzecią dawkę.
Co prawda wetka mówiła, żeby mu dać 3-5 dni, ale myślałam, że będzie po trochę za każdym razem lepiej?

Prawie nie spałam, pilnowałam, czy nie idzie do kuwety, żeby na niego czatować i zdążyć go powycierać, zanim zabrudzi wszystko i zaschnie mu to na sierści
ziazik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 09:53   #2427
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
SETKA !

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
wkurzają mnie ostatnio strasznie, bo człowiek się dwoi i troi, zastanawia się jak tu im dogodzić, a one tylko nosem kręcą, że to złe a, tamto niedobre a to co było dobre rano już jest niedobre wieczorem.
Ostatnio wzięłam się na sposób i dopóki jedzenie nie zniknie z misek nie ma nic innego.
Ot, to. Moje Chamisko tak samo Ja mu to to, to tamto, a ten pajac tylko kuraka w galaretce by wcinał
Właśnie rano wywaliłam wołowinę w galaretce. Teraz jest na suchym. Jak mi przykro

Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 09:54   #2428
monika_sonia
KOTerator

Wszystkiego najlepszego dla Burasa .

Stary 2012-05-15, 10:45   #2429
ziazik
Rozeznanie

Sto lat, sto lat dla DanielsaPełnej miseczki i stęsknionej za czułościami pańci
ziazik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 10:47   #2430
iwona1110
Zadomowienie

Burasek ma rok????

No to wszystkiego kociego - żeby Pańcia miła dla kotka była, same smakołyki do domu przynosiła, oko na na kocie figle przymykała i na spacery częściej zabierała

Ale mi się zrymowało

Mój facebook
iwona1110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości