|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
ano, emocja wielkie Cytat:
też bym chętnie znowu taki zjadła A co do tortów w stylu angielskim to chyba byłaś prekursorką tego trendu w Grycu bo teraz już mają sporo angielskich wzorów w swoim katalogu ![]() Cytat:
![]() ja mam taki jak sobie pojem za dużo
|
||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja ten mus z belgijskiej czekolady i dodalam nasaczane wisnie w alkoholu jejku az mi slinka cieknie na sama myslWiesz co to mozliwe bo jak ja zamawialam to w katalogu wogole nie mieli jechalam ze swoim zdjeciem i zrobili taki jak chcialam wiec spisali sie super
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mieliśmy adwokatowo-chrupkowy na bitej śmietanie mnie wiśniowy też smakował ale TŻ go nie chciał więc odpuściłam W ogóle to braliśmy od nich ciasta też na salę na wesele, paczki dla gości (za dopłatą 1 zł od sztuki zapakowali nam w fioletowe pudełka, takie jak chciałam ) i później do pracy i wszyscy się niesamowicie zachwycali np. moją mamę w pracy ileś osób pytało gdzie zamawiała ciasto
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym mogla je jesc non stop dobrze,ze mam tak daleko do tej cukierni i tylko czasem jak wpadam do mamy to kupuje Wasz tort tez brzmi pysznie My tez tam wszystko zamawialismy Wogole u nas to tak wszystkim smakowalo i szybko znikalo balam sie, ze zabraknie i takim sposobem prawie wogole nic nam nie zostalo tak wszystko wyjedli![]() ale wiadomo lepiej zeby gadali, ze dobre niz zeby zostalo i komentowali,ze ohydne co nie A powiedz mi jeszcze czy dostaliscie tez na degustacje ciasta do domu? Bo my dwa pudeleczka ciasta chyba 8 kawalkow lacznie bylo i 3 kawalki tortow bylam pewna, ze to beda jakies takie cieniutkie zeby tylko skosztowac a tu takie ogromne kawaly dali zaskoczyli mnie pozytywnie
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i serdecznie Gratuluje!!! |
|
|
|
|
#4028 |
|
Przyczajenie
|
Przygarnij kropka
![]() Czesc Dziewczyny,Przyszle PM Jestem z Bielska i szykujemy sie do wesela w zimie 2013 w hoteliku w gorach Bilans na dzis to : sala, kosmetyczka( pieknie maluje), jestesmy w trakcie wybierania zespolu. Decydujemy miedzy Karaluchami, Anonimem, 4Play oraz Sound Machine. Jesli ktoras z Was slyszala cos ciekawego o zespolach to napiszcie. Suknie slubne sa piekne w salonach w Bielsku, w wielu sie dobrze czulam,ale nie potrafie sie zdecydowac to mnie troche martwi,ale czasu jest dosc wiec mysle ze znajde cos napewno. Na koniec powiem ze mam dosc, jakby to powiedziec, wtracajaca sie mame. Mamy juz za soba kilka sporow dot slubu, lacznie z tym ze chciala zatrudnic konsultantke slubna zeby przeszmuglowac swoje pomysly ktore sa troche inne niz moje i mojego TŻ. Ehhhhhh, nawet sale weselna chciala zebysmy wybrali taka jak jej sie podoba a nie nam (bo nasza byla troszke zbyt malo reprezentatywna).Dlatego troche nam para zeszla na to wesele, ale postanowilam teraz znowu sie zabrac i w koncu pare rzeczy pchnac do przodu. Pozdrawiam Was |
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zespołów nie pomogę bo nie znam ![]() swoją wymarzoną suknię znajdziesz na pewno a mamie się nie daj, to Wasz dzień i masz prawo przeżyć go po swojemu
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
możecie polecić sklepy z garniturami ?
najlepiej okolice Katowic, Mysłowic, Chorzowa, Tychów itd... tż nigdzie nie może znaleźć garnituru byliśmy w Vistuli, Bytomiu - niestety nic ![]() poradźcie
|
|
#4032 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Lazar Rybnik, dopasują idealnie garnitur.
|
|
|
|
#4033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4035 |
|
Zadomowienie
|
A ja bym proponowała Fashion House w Sosnowcu. Tam jest dużo sklepów z garniakami - więc duży wybór w jednym miejscu
![]() A ze zwyklejszych sklepów to polecam Royal Collection - duży wybór fajnych garniaków, a obsługa zawsze chętna do pomocy ich salony są w niektórych centrach handlowych, np. w Silesii czy w gliwickim Forum. Mój TŻ bardzo lubi garniaki od nich a że do pracy musi chodzić w garniakach, to wie gdzie gdzie szukać czegoś fajnego
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niestety nic nie było ![]() dziękuje wszystkim za odzew dzięki waszej pomocy
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://szyk.slask.pl/
|
|
#4038 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny...
Swego czasu w Emkiem zjeździliśmy ho ho ho i jeszcze trochę sklepów z garniturami... Nigdy bym nie przypuszczała, że to będzie taki problem, na moją "chudzinkę"... Moją kieckę wybrałam w pół godziny... Z mamuśka w końcu zaczęłyśmy się śmiać, że jeszcze trochę i zaczniemy szukać garnituru komunijnego... Sunset Suits - masakra, trzy poprawki i po każdej tej garnitur wyglądał gorzej, w końcu zrezygnowaliśmy. Upatrzyłam sobie "Bytom"... pojechaliśmy do bazy w Bytomiu, tam po przymiarce kilku pani stwierdziła, że jeśli tutaj nie dopasowaliśmy to w ich marce nie znajdziemy - załamałam się... Powiedziała, że zostaje tylko szycie na miarę... sprytna a czasu nie było...Potem do Zabrza, tam też trafiliśmy do "Bytomia"... nie było nic Na granicy Zabrza i Bytomia (nie wiem jak się en wielki sklep nazywa). Tam mnie mój emek namówił, żeby wejść do tamtejszego "Bytomia" (sobie tylko pomyślałam po co skoro nie ma takich fasonów).... I tam szok... znaleźliśmy idealny garniak, o idealnym kolorze, tylko spodnie do małej poprawki... Panie z obsługi bardzo miłe... Edytowane przez gdaz Czas edycji: 2012-05-15 o 08:57 |
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jechaliśmy ok 80 km, ale warto było. super garnitur kupiliśmy |
|
|
|
|
#4040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam na próbie zespołu 4Play i byli moimi faworytami wśród zespołów. Są rewelacyjni Zmieniliśmy jednak ostatecznie termin ślubu, a w tym dniu nie mieli już wolnego terminu, więc będzie u nas inny, choć również niesamowity zespół
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Bielska jest Ania Pawleta
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie słyszałam wczesniej o tych Konopiskach
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615075
|
|
#4044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż mi sie zachciało Chyba zawołam męża do sypialni
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwie sie, ze laski daly sie tak wkrecac w ta gadke i tyle stron w jeden dzien natrzaskaly nie dowiary, ze ziemia nosi takich ludzi![]()
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Przyczajenie
|
The rock dzieki na namiar, jeszcze nie mamy fotografa, a ładne zdjecia to podstawa. W jednym salonie slubnym byl przykladowy album ze zdjeciami par i powiem wam ze trageeedia!Rozdawali nawet CD z tymi zdjeciami- wzielam zeby przypadkiem go nie zatrudnic
Moj znajomy z katowic zatrudnil fotografa i jak zobaczyl zdjecia to sie za glowe chwycil takie paskudne, zle zrobione zdjecia.Co do zespolow to 4 play chyba odpuszcze bo hotel w ktorym organizuje wesele mi dal kilka propozycji kapel ktore juz tam graly i bardzo mi sie podobaja. Co wazniejsze slub jest w zimie, w gorach i troche bede sie martwic ze zespol moze nie dojechac z daleka. Dlatego sklaniam sie ku miejscowym albo tym ktorzy juz tam byli w zimie ![]() W sobote jade do katowic do salonu slubnego madonna! juz sie nie moge doczekac! |
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia śliczny brzusio!!!
Czytam Was sobie i myślę, że baaardzo chciałabym być jeszcze przed i wszystko organizować..... Jak to wszystko się weźmie razem to to jest najpiękniejszy okres w życiu.... wątek niemożliwy a zaczął się dość niewinnie hehe![]() a wczoraj.... Wczoraj wyszły mi dwie kreski!!! Pół roku starań.... Ale się w końcu udało! w poniedziałek do lekarza
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

tort piękny 

byl tak samo pyszny

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

to mnie troche martwi,ale czasu jest dosc wiec mysle ze znajde cos napewno.

Dziwie sie, ze laski daly sie tak wkrecac w ta gadke i tyle stron w jeden dzien natrzaskaly