![]() |
#1111 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Cytat:
![]() ![]() Pumas- kciuki za jutrzejszą wizytę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety wiem, ze będzie bardzo bolało po cięciu, bo miałam już przedsmak w październiku ![]() ![]() Trzymam kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1113 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Linka - no to elegancko! Też się nie mogę doczekac USG III trymestru. ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Acha, Karolina - a jak chcesz zgrzeszyc albo coś pochrupac albo coś słodszego zjeśc to na co sobie pozwalasz? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | ||
Zakorzenienie
|
też mamy naklejkę w salonie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() propozycja mamy ![]() a babcia też jest mocna z trzymaniem swoich rzeczy w Waszych szafach ![]() Cytat:
![]() Jak tak czytam o ułożeniu Waszych maleństw to znów sie niepokoje o swojego, bo ciągle czuje go tak samo, czyli jeszcze sie nie obrócił ![]() I tak przypomniało mi sie , ze mam przegrode w macicy (jeden gin określił mi to jako macice w kształcie serduszka). Niby nie jest jakaś wielka, ale może przeszkadza małemu w obróceniu się ![]() W ogóle dzień mam dziś jakiś straszny, brzuch mnie boli, brałam już nospe. Zaczęły mi sie skurcze łydek, które budzą mnie w nocy bólem jakby ktoś chciał mi noge urwać ![]() No i TŻ pojechał na pierwszą nocke a mi sie chce płakać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dziękuję podwójnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Mały daje czadu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() Mama i babka TŻ to są naprawdę z innych bajek ![]() A takich filmików mam już 3 ![]() Kochana nie myśl o tym teraz. Niepotrzebnie się zestresujesz a to nie pomoże ani Tobie ani maleństwu. Jeśli ma się obrócić, to z pewnością prędzej czy później to zrobi. Niektóre dzieci to małe leniuchy i obracają się tuż przed samym porodem. Dlatego póki co ciesz się tym co jest i kompletuj sobie powoli wyprawkę, a nie myśl o ułożeniu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |||
Zakorzenienie
|
Trzeba się w szpitalu umówić na termin.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale przy cukrzycy nie musi być ani ekstremalnie niski ani ekstremalnie wysoki w momencie badania krwi. Kuzynka męża ma cukrzycę ciążową i zdarza się, że czasem ma cukier lekko poniżej normy, a czasem bardzo wysoki. Cytat:
![]()
![]() |
#1117 | |
Rozeznanie
|
Cześć mamusie
Dzisiaj przedostatni dzien w pracy w tym roku ![]() Tak szczerze to dziwnie sie czuje. Z jednej strony sie ciesze bo pobede te 2 miesiace z Zosia i troche sie wycisze a z drugiej jakoś mi żal i wogóle...... ![]() Chyba dziwna jestem ![]() Cytat:
![]() Tak za 2 lata zrobimy dziewczynom pokoik z łózkiem piętrowym ( o ile sie do tego czasu nie zdecydujemy na zmiane mieszkania) Nie uwazam żeby brak pokoju dla dzicka był krzywdzący.Moja Zosia ma 20 m-cy i najbardziej to ona potrezbuje kontaktu z nami.Budzi się rano-ciągnie Tż za noge i potem buszzuje u nas w łóżku. To dla mnnie najpiękniejsze poranki. W ciagu dnia bawi sie w salonie. co do invonki to przykro się czyta to wszystko. Myśle że troche za dużo zostało powiedziane. Każdy sam odpowiada za swoje życie i nie ma potrzeby takich osądów. My do wszystkiego doszliśmy tj dochodzzimy sami i na dziecko zdecydowaliśmy sie już po studiach ,znalezieniu pracy , ślubie i kupnie mieszaknania mając 26 lat ale w życiu nie odważyłabym się krytykować czyichs decyzji o dziecku . co do żlobków państwowych to kosztuje 180 zł podstawa na pierwsze dziecko plus wyzywienie 6 czy 7 zł za dzień to daje ok 300 zł mies (Zosia jeszcze nie prezchodziła nigdy niestety całego miesiaca bez chorób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
natee łykasz magnez?
#1119 |
Zakorzenienie
|
Natee a na skurcze koniecznie magnez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już uciekam, bo muszę odpocząć po dzisiejszych spacerach po Krakowie. Rano mam dentystę ![]() ![]() Dobrej nocki Mamcie ![]()
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mała jest główkowo od 29tc i jak się giba to zawsze na raz z 2 stron ![]() no może nie zawsze ale przeważnie ![]() Ale mnie tż wk. chyba go dzisiaj ![]() Dobrze że jutro nie wraca na noc to sobie odpocznę... Ja się żegnam bo nie mam cierpliwości dzisiaj czytać z tel. dzisiaj już przeleciał przez pokój.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie chce mi się tych nóg golić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poniżej umieszczam fotki ![]() ![]() Cytat:
![]() a teraz my pokazujemy sie po9 tyg.. wyglądamy jak slon... ale coz te 18 -19 kg dalo sie we znaki ![]() 33 tydzien ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jak jutro masz wizytę, to ![]() Cytat:
![]() Śliczny brzuszek ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
wiesz co sas, lańsko ci się należy, gdzie ty tego słonia widzisz? tych 18kg na plusie w ogóle nie widać, bardzo zgrabnie wyglądasz!
#1128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Wtajemniczenie
|
![]() za Twoją też ![]() i jeszcze Pumcia za wizytę ![]() sas nie jest tak źle z Twoją figurą jak piszesz, maluszek ma piękny domek a po porodzie zobaczysz że większość z tego stracisz a resztę zgubimy karmiąc maluszki i biegając na spacerki ![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-05-14 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() strasznie się boje że sie nie przekręci Ja chce rodzić normalnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z wyprawką coraz lepiej nam idzie i aż sie miło patrzy jak TŻ sie zaangażował ![]() właśnie wczoraj zaczęłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Wtajemniczenie
|
a mój mały miał ostatnio jakiś dziwny czas i kilka razy dziennie się przekręcał, wiem to tylko po czkawce bo jakoś specjalnie bardziej się nie ruszał, miał ją raz u góry raz na dole i czasem z boku, i tak przez kilka dni, na szczęście przeszły mu te karuzele i znowu czuje czkawkę na dole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O co chodzi z tym relanium, bo nie zrozumiałam? Wow, super, to nam też się uda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie słodkie ! Cytat:
![]() Cytat:
Dzwoniłam do tego palanta, bo nie raczył oddzwonić. Przepraszał mnie, ale co mi z tego. W środę ma być łóżeczko u mnie. Ciekawe, czy dotrzyma terminu. Mówię wam, ile się nawkurzałam, jak mu nawrzucałam, choć to i tak nie był max moich możliwości. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też mamy taką lokatę i czasami się przydaję. Poza tym daje jakieś minimalne poczucie bezpieczeństwa, że w razie "w" jest skąd wziąć kasę bez konieczności pożyczania od rodziny albo co gorsza od instytucji typu provident. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Za Pumcie też trzymamy ![]() Też chcę rodzić normalnie ![]() Razem z mamuśką mamy małe tyłki i wąskie miednice. Ona mnie rodziła... 3 dni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi tam rano nie było do śmiechu ![]() ![]() U mnie trzeba kosiarki do tych nóg ![]() Ciekawe czy wyślą w terminie. Ale i tak nie dawaj neutrala. Koleś jak nic na negatywa zasłużył ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- ![]() Ja nagrałam telefonem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Wróciliśmy ze Schwerinu i, przyznam się, jestem jednak dumna ze swojej obecnej kondycji ![]() ![]() A tu jak o tej 9 ruszyliśmy, tak po 11 byliśmy na miejscu i aż do 18 chodziliśmy tam po mieście (z dwiema przerwami po 30 minut). I w tej chwili może nie to, że tryskam wigorem, ale jestem nie bardziej zmęczona niż mój mąż ![]() A teraz lecę was nadrabiać - widzę, że naprodukowane sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Idę golnąć te nogi. TŻ śpi, to go obudzę skorzysta z kompa przez te pół godzinki mojej męki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Rozeznanie
|
Podobno są jakies cwiczenia ale jeszcze sie nie doszukałam
![]() Cytat:
![]() Ps Mam koleżanke która szla rodzic majac 48 kg- w ciaży przytyla 10 -wygląda jak chudzinka z podstawowki a urodzia naturalnie i to szybciutko ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ja już mykam do łóżka Jutro mój ostatni dzien w pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.