Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 23:23   #1291
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
o ile macie dwie kołdry i jednemu z Was nie zmarznie dupcia My odkad mamy dwie jest git;p
już mamy TŻt w weekendy nocuje czasem i odkąd raz dostałam kataru bo tak zmarzłam mamy 2 :P Jedną 2m x 2m pod którą razem zasypiamy, a później ona idzie do mnie bo jest puchowa i bardzo ciepła, a TŻt śpi pod taką letnią bo jemu jest wiecznie gorąco

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Ooo tak Dla mnie spanie z tż-em, wtuleni w siebie całą noc itd. itp. to jest jakiś mit występujący tylko w filmach. Nierealne i niewykonalne
U nas potrzebne duże łóżko i dwie kołdry, bo inaczej tż nie ma pod czym spać w nocy, bo ja się owijam na roladkę czasami. I jeszcze czasem śpię w pozycji embrionalnej zajmując 3/4 szerokości łóżka... biedaczek czasem nie ma jak się ruszyć
o tak my czasem zasypiamy przytuleni, ale jak TŻt zaczyna mlaskać, zwykle on zasypia pierwszy- ja się odsuwam bo jeszcze by mnie udusił
Stary 2012-05-14, 23:23   #1292
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
u nas to samo oboje uwielbiamy robić kokony z kołdry (stad mój TŻ zawsze rano mówi do mnie mój Ty kokoniku )

haha ;D
tak jak moj tz, robi kokony nogami jakos podwija te koldre zawsze

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:24   #1293
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Brawa za smoking

Pochwalę się i ja, a co To moja YESowa wersja TRINITY CARTIER A taki, gdyż cała historia z Cartierem wiąże się, że wymyślono te trzy obrączki które mają oznaczać: miłość, wierność i uczciwość małżeńską
no no no, ten Twoj tez niczego sobie

my z Tztem tez bedziemy mieli 2 koldry, wlasciwie juz mamy bo czasem nocuje u niego i juz mamy swoja posciel, zreszta sypialnia jest juz gotowa nie daloby rady miec jednej wspolnej, bo ja musze w nocy byc tak pozawijana jak w spiworze, wiec Tz musialby spac bez.. a tak mamy wygode.
W ogole w pt przywioza nam komplet wypoczynkowy i prawie koniec remontu! jeszcze tylko zamontowac lustra po bokach komody i nasz pokoik bedzie gotowy przynajmniej to bedzie w tym domu tylko nasze
Stary 2012-05-14, 23:25   #1294
__Paulinka__
Zakorzenienie

Ej mojemu TZ chyba mózg odebralo gra sobie teraz w jakąs gierke i pisze z jakimis chlopakami - norwegami. I sie mnie pyta:"jak jest TY po norwesku?"
a ja:"no DU przecież"
a on:" a pisze sie NÅ, nie?" nie wiem jak On to wymyslil, wkoncu chodzimy "dopiero" 5 miesiecy na kurs

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
No i kupiliśmy obrączki Takie jak w załączniku. Obeszliśmy wszystkich jubilerów w naszej mieścince i wybraliśmy najlepszą ofertę. Za parę zapłacimy 1150zł. Ja będę mieć szerokość 5 mm, a Tż 6 mm. Za 2 tygodnie odbiór
piękne

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34120231]zwichnęłam rzepkę w stawie kolanowym siadając na izbie lekarz odciągnął mi krew z kolana i założył szynę jutro mam iść na założenie gipsu ale widzę że znowu mi się tam zbiera[/QUOTE]

oj Ty ! 3mam kciuki, zeby wszystko sie ladnie zagoilo

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

ale naprodukowalyscie stron

moje drogie kupilam kolejny CYCKONOSZ!!!!

pisalam Wam, ze z tego pierwszego od poczatku nie bylam do konca zadowolona, bo kupowalam go w biegu, ale dzis wyglada na to ze sie udalo, piersi mi sie w koncu nie wylewaja a rozmiar... UWAGA UWAGA!! 60 H w zyciu bym nie pomyslala ze w ogole taki rozmiar istnieje THX Audrey za cynk
TZ mi powiedzial ze niedlugo dojde do "o z kreska" w alfabecie biustonoszy

Kolejna sprawa - bylam u fryzjerki i okazalo sie ze moja wspaniala kuzynka oczywiscie jak zwykle polowe rzeczy sobie dopowiedziala. Fryzjerka jej powiedziala ze ma zadzwonic w poniedzialek, bo nie ma przy sobie kalendarza i nie pamieta czy ma cos wolnego na 07.07, a ta oczywiscie mi powiedziala ze juz sie zapisala do niej Glupia.
I u tej fryzjerki jestem na pierwszej pozycji JA, pozniej moja mama i tesciowa, a na koncu siostra TZ, ktora bedzie tylko podwijac koncowki Wszyscy inni sa zapisywani do drugiej fryzjerki, a dodatkowo sa 2 dziewczyny do pomocy. Kamien z serca

Umowilam sie tez do jakiejs super makijazystki - makijaz probny mam 30.06. Z wrazenia zapomnialam umowic sie na fryzure probna

I ostatnia sprawa - przysnila mi sie bizuteria, noca byla taka piekna, rano obudzilam sie i zdalam sobie sprawe ze przeciez ja nie przepadam za swarkami i moja bizu przestala mi sie podobac... Zaczelam szukac tej ze snow... I po przeszukaniu allegro postawilam na etse, i co? Jest ona tam!! I jest taka w moim stylu... taka dziwna a jednoczesnie prosta... Powiedzcie dziewczyny, widzialyscie gdzies w pl moze taka bransolete?
mam taki sam cyckonosz
a bransoletki nigdzie nie widzialam.. bardzo oryginalna
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:27   #1295
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
już mamy TŻt w weekendy nocuje czasem i odkąd raz dostałam kataru bo tak zmarzłam mamy 2 :P Jedną 2m x 2m pod którą razem zasypiamy, a później ona idzie do mnie bo jest puchowa i bardzo ciepła, a TŻt śpi pod taką letnią bo jemu jest wiecznie gorąco
my mamy tak samo jedna 2x2 + letna jakas mniejsza i tez zasypiamy razem z tym ze to ja pozniej biore cienka bo mi jest goraco w stopy musi byc na prawde zimno w sypialni zebym zostala pod ta puchowa zimowa razem z TZ ale jak mi sie zateskni za nim w nocy to wracam do niego czasem na chwilke

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:28   #1296
party_girl7
Zakorzenienie

wy sie tu smiejecie z kolder a my mamy naprawde nie lada problem ze spaniem, ja jestem mega ale naprawde mega zmarzluch a TZ odwrotnie, spi prawie ze bez koldry i wiecznie mu goraco, wiec ja musze miec nagrzana sypialnie, on wtedy zdycha. Jak on ma okno otwarte w nocy to ja sie przeziebiam (nerki i te sprawy) wiec on sie biedny meczy... tak jakos nie spasowalismy pod tym wzgledem, ale chyba pojde do lekarza bo jestem naprawde wybitny zmarzluch i tak sie zastanaiwam czy ja jestem do konca zdrowa...

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-05-14 o 23:30
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:30   #1297
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Ej mojemu TZ chyba mózg odebralo gra sobie teraz w jakąs gierke i pisze z jakimis chlopakami - norwegami. I sie mnie pyta:"jak jest TY po norwesku?"
a ja:"no DU przecież"
a on:" a pisze sie NÅ, nie?" nie wiem jak On to wymyslil, wkoncu chodzimy "dopiero" 5 miesiecy na kurs

mam taki sam cyckonosz
a bransoletki nigdzie nie widzialam.. bardzo oryginalna

a cyckonosz musze jeszcze sprawdzic pod suknia, bo suknia byla dopasowywana do tego poprzedniego

Stary 2012-05-14, 23:32   #1298
(kicia)
Zakorzenienie

a ja za 2 tyg NARESZCIE mam przymiarke w nastepnym tygodniu to pewnie nie bede mogła spać z podniecenia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:33   #1299
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
wy sie tu smiejecie z kolder a my mamy naprawde nie lada problem ze spaniem, ja jestem mega ale naprawde mega zmarzluch a TZ odwrotnie, spi prawie ze bez koldry i wiecznie mu goraco, wiec ja musze miec nagrzana sypialnie, on wtedy zdycha. Jak on ma okno otwarte w nocy to ja sie przeziebiam (nerki i te sprawy) wiec on sie biedny meczy... tak jakos nie spasowalismy pod tym wzgledem, ale chyba pojde do lekarza bo jestem naprawde wybitny zmarzluch i tak sie zastanaiwam czy ja jestem do konca zdrowa...
Ja mam dokładnie ten sam problem!!! a ostatnio łóżko jest dla nas za małe Tż tak się wypina swoją kochana pupcią i nie ma dla mnie miejsca ;p a więc koniecznie duże łóżko w sypialni kiedyś będzie

Ja zawsze zaczynam marznąć od stop i nie mogę za cholere się rozgrzać :/

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-05-14 o 23:35
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:34   #1300
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
proponuje rozwiazanie z dwoma koldrami i dla Ciebie puchowa najgrubsza (chyba w skali 1-6 gdzie 6 jest najcieplejsza), my pod taka spalismy w zimie przy otwartym oknie, i w ogole nie czuc bylo chlodu. Ja tez jestem ogromny zmarzluch tylko przy TZ mi sie tak jakos odmienia i ciagle rozgrzana jestem

Stary 2012-05-14, 23:36   #1301
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Witajcie

Właśnie mama mnie wkurzyła. Myślałam, że nie bedzie czegoś takiego. Rodzice chcą zaprosić kuzynów taty (3osóby), których ja w przelocie widziałam ostatni raz 7 lat temu. Dla mnie to są obcy ludzie. Nie wyobrażam sobie do nich jechać i dać im zaproszenia. Zwłaszcza, że i oni wclae mnie nie znają. No a mama stwierdziła, że przy robieniu listy nawet się nie spytałam kogo zapraszać... no halo... sami na początku mówili, że ich nie zapraszamy, bo jak ich to jeszcze tamtych trzeba by było. A teraz próbuje mi wmówić, że ja się jej nie pytałam. Z drugiej strony jak bardzo chcą, to ja mogę zaproszenie dać, ale ja tam nie pojadę. Niech sami wręczą. I żeby nie było wesele organizujemy sami. Podniosła mi ciśnienie
U mnie jest to samo! Jak robiłam listę to matka mówiła, że kuzyna taty ( raz w roku widzimy sie z nim na imprezie) nie zapraszamy. Mam zamawiać zaproszenia a ona do mnie czemu wujka Romka nie zapraszam. Wiec jej mowie, że mowiła, że nie bo nie wypada jednego kuzyna zaprosić a reszty nie. A ona, że wcale tak nie mówiła. I weź tu się z nimi dogadaj.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to związku z pierwszą miesięcznicą dostałam od męża bukiet róż Jaki On kochany
Romantyk
Ja nie pamiętam kiedy dostałam od mojego kwiaty bez okazji. W sumie przed zaręczynami się zdarzało,ale się skończyło. W tym roku z racji tego, że czekał do północy, żeby mi złożyć życzenia urodzinowe to nawet na urodziny nie dostałam, a zawsze wielki bukiet dostawałam. Nie, że jestem materialistką ale troszkę mi przykro było.

Cytat:
u mnie juz nawet lipcowe obrony się nie lapią na dzienną mgr... Ale pewnie u każdego jest inaczej.
Ja się broniłam w lipcu, a od października poszłam na dzienne studia i nie było problemu. Ale z tego co pamiętam to papiery sie składało we wrześniu dopiero.

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
tzn chodzi mi ogólnie czy jest cos poza dostaniem sie na mgr? Bo my z TŻ i tak w tym roku bysmy nie szli i nie wiemy czy spinac sie z pisaniem czy spokojnie sobie pisac na wrzesien...
Moim zdaniem to nie ma większego znaczenia. Jak zdasz sesje w czerwcu to studia skończyłaś ale nie masz jeszcze tytułu, a bronić się można do kilku lat po skończeniu jak tylko promotor się zgodzi.

Co za dzień. Ale się dzisiaj pokłóciłam z Tz, aż chciał wyjść w czasie kłótni, a wie, że tego nie znosze jak mamy się rozstawać bez wyjaśnienia wszystkich spraw. Pogodziliśmy się, ale stwierdził, że chcuał wyjść bo ja chciałam sie kłócić, a on nie...to chyba pms

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:37   #1302
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
ja rozwiązałam to tak, że pokój mamy zawsze wywietrzony, a ja pod puchowa kołderką mam jeszcze polarowy koc i śpię zawsze w długiej pidżamie ;P
u mnie wynika to z faktu, że mam bardzo niskie ciśnienie, krew wolniej krąży więc jest mi zimno.
Stary 2012-05-14, 23:38   #1303
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ja rozwiązałam to tak, że pokój mamy zawsze wywietrzony, a ja pod puchowa kołderką mam jeszcze polarowy koc i śpię zawsze w długiej pidżamie ;p
u mnie wynika to z faktu, że mam bardzo niskie ciśnienie, krew wolniej krąży więc jest mi zimno.
v :d

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:43   #1304
__Paulinka__
Zakorzenienie

Mymamy 1 kolderke TZ to gorący chlop, wiec nie potrzebuje, a ja zmarzlak jak mi jeszcze jest zimno pod koldrą i kocem polarowym to tule się do mojego bojlera (czyt. brzuch TZta) (tak taaak.. to już nie kaloryfer)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:46   #1305
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Mymamy 1 kolderke TZ to gorący chlop, wiec nie potrzebuje, a ja zmarzlak jak mi jeszcze jest zimno pod koldrą i kocem polarowym to tule się do mojego bojlera (czyt. brzuch TZta) (tak taaak.. to już nie kaloryfer)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-15, 00:04   #1306
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja mam dokładnie ten sam problem!!! a ostatnio łóżko jest dla nas za małe Tż tak się wypina swoją kochana pupcią i nie ma dla mnie miejsca ;p a więc koniecznie duże łóżko w sypialni kiedyś będzie

Ja zawsze zaczynam marznąć od stop i nie mogę za cholere się rozgrzać :/
my niestety nie mamy mozliwosci wyboru lozka do sypialni, tzn wlasnie kupilismy ale sofe i teraz mamy sypialnie, ale jak bedzie dzidzi to przenosimy sie do salonu i tam bedziemy spali, a nasza obecna sypialnia bedzie pokojem dziecka. A jak na zlosc wszystkie kanapy maja powierzchnie spania 1,40cm, i taka tez zamowilismy wlasnie, ciekawe jak sie bedzie nam spalo
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
proponuje rozwiazanie z dwoma koldrami i dla Ciebie puchowa najgrubsza (chyba w skali 1-6 gdzie 6 jest najcieplejsza), my pod taka spalismy w zimie przy otwartym oknie, i w ogole nie czuc bylo chlodu. Ja tez jestem ogromny zmarzluch tylko przy TZ mi sie tak jakos odmienia i ciagle rozgrzana jestem
dokladnie tak robimy, ja mam najgrubsza, polaczona z letniej i jesiennej a tz tylko letnia kolderke. A ja zawsze sie boje ze w nocy odkryje sie troche i znowu bedzie zapalenie pecherza..
Cytat:
ja rozwiązałam to tak, że pokój mamy zawsze wywietrzony, a ja pod puchowa kołderką mam jeszcze polarowy koc i śpię zawsze w długiej pidżamie ;P
musze sobie zbadac, moze tez tak mam
Cytat:
pasuje jak ulal do mojego TZ "juz nie kaloryfer"...
Stary 2012-05-15, 00:26   #1307
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Lady co to za stanik ?? jaka firma i jaki koszt

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 00:28   #1308
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Genialne xD Przeczytałam TŻowi, zbulwersował się z lekka i poklepał po swoim... bojelrku
Ja w nocy jestem straaaaszna. Rzucam się, spycham go tyłkiem z łóżka (śpimy na rogówce, ja "od ściany"), albo się przytulam i chucham w niego. Zazwyczaj śpi na skarju łóżka ze mną, kotem i moją nogą zarzuconą na bojler Kołdra jedna, o którą toczymy dziką walkę przez sen.
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 00:28   #1309
kasia_kuku
Zakorzenienie

Ta dziewczyna od świadkowania tak mi na umysł dobrze zrobiła, że aż się mądra poczułam

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-15, 00:38   #1310
jagata
Wtajemniczenie

oj widziałam jak poszalałyście na wątku dziewczyny "niby" świadka... prowokacja jak nic
Stary 2012-05-15, 00:39   #1311
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Ta dziewczyna od świadkowania tak mi na umysł dobrze zrobiła, że aż się mądra poczułam
Właśnie czytam Twoje posty, ona jest niereformowalna...
Stary 2012-05-15, 00:41   #1312
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
oj widziałam jak poszalałyście na wątku dziewczyny "niby" świadka... prowokacja jak nic
nawet jeśli, to i tak ma na tyle zryty mozg zeby siedzieć i to wymyślać, suma sumarum, parapetów nie brakuje;]

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-05-15, 00:42   #1313
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Wątpię, że to prowokacja... Poczytałam jej stare wątki - ona ma coś z głową i jeszcze poucza innych... Chyba, że ktos miałby frajdę z kreowania fałszywej osobowości na tak dużą skalę.
Stary 2012-05-15, 05:52   #1314
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
o ile macie dwie kołdry i jednemu z Was nie zmarznie dupcia My odkad mamy dwie jest git;p
Dokładnie tak jak u nas

Wszystkie Wasze pierścionki są piękne Ja mam bardzo klasyczny, z 1 brylantem Wiadomo- dla każdej z nas nasz pierścionek jest tym wymarzonym Bo nie ważne jak on wygląda, ale ważne jest to, że dany z sercem przez ukochanego mężczyznę

Wpadłam do Was na chwilkę podczas śniadanka. Dzisiaj niestety znów wracam po 20

Miłego dnia
Stary 2012-05-15, 07:15   #1315
marcia45
Zadomowienie

Hej

My kupiliśmy garniak w ten weekend(ze zniżką z Vistuli) i rozdajemy zaproszenia, połowa rozdana Myślicie, że wypada rozdać zaproszenia na komuni kuzyna? Wy tu piszecie, że dużo osób odmawia, co mnie pocieszało a nam narazie wszyscy!! potwierdzają. A jak zamawialiśmy sale to wzieliśmy taką gdzie na styk jest 140 osób, bo myśleliśmy, że zaprosimy koło 120 a tu przy robieniu listy wyszło dużo więcej. I się martwie, że będzie za ciasno.

Dorka mamy takie same pierścionki, tylko mój żółte złoto. Jest idealny. Ostatni mi się coś w palec przy nim stało i przełożyłam na lewą dłoń i chyba już zostawie, niech na prawej czeka już miejsce na obrączkę

Magdziusia u nas a polibudzie żadnych konsekwencji nie ma, do września jest normalnie termin, później można jeszcze przedłużyć podaniem o 3 miesiące, również bez konsekwencji. Mało osób się broni w lipcu ogólnie.

Fabulus
pytałaś się o napoje, ostatnio sobie robiłam zestawienie to Ci napiszę co się dowiedziałam.
U nas babka od sali powiedziała, że na jednodniowe wesele, żebyśmy kupili po 3l/osobe(wesele lipiec) i w tym: 2l gazowane, 0,5l soków, 0,5l wody. Ale ja po przemyśleniu stwierdziłam że kupimy 1,5l gaz, 1l soków, 0,5l wody jako, że jak zostanie to ja gazowanego nie lubie i chyba ogólnie kiedyś pili ludzie więcej gaz teraz nawet na imprezy kupujemy raczej soki.
Ogólnie na wesele w lipcu jedniodniowe 140 osób kupujemy:
cola 120l (juz kupiona w biedronce)
fanta 40l
sprite 50l
sok jabłkowy 50l
sok pomarańczowy 60l
sok czarna porzeczka 30l
woda gaz 55l
woda niegazowana 15l
Więcej wody gaz bo taka będzie wlewana do dzbanków z cytryną, babka z sali mówiła, że tak robi, bo i tak się póżniej wygazuje.
Zdziwiła mnie bo mówiła, żeby kupić tylko 15 butelek wina. Chyba kupimy 20, ale ja myślałam o jeszcze większej ilości.

Pytanie do dziewczyn mających kolczyki z etsy:
- jest może post gdzie mogę znaleźć linka do Waszego sprzedawcy i jakaś mini instrukcja jak tam się zamawia??
- i czy one są srebne? lub zamówiła i przetestowała je już jakaś dziewczyna, która ma uczulenie na nikiel itp??
- i jaki wyszedł około ich koszt z przesyłką do polski?

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 07:26   #1316
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Jagatko na wizażu jestem już kilka lat, przez 10 tysięcy postów ponad widziałam mnóstwo prowokacji, ale nie z konta które ma 2 tysiące postow , na jednym wątku, a nawet chyba kilku są jej zdjęcia... Ja celuje że to po prostu jakaś psychiczna osoba, a nie prowokacja.

Heloł witam się sobotnio
ostatni dzień praktyk za mną.
Pojawił się staż w miejscowości obok dość ciekawy, ale dowiedziałam się że rozpoczyna się od czerwca i na swój ślub przysługiwałyby mi 2 dni urlopu- czy to nie jest za mało?
Stary 2012-05-15, 07:39   #1317
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej

wczoraj o koldrze pisałyscie a nam dzisiaj rano łóżko pekło !!

tzw bez podtekstów zadnych ;p
stare juz bylo, pewnie kilku lokatorow na tej stancji przeżyło ...

tz cos kombinuje teraz z deskami zeby sie nie zapadło do konca ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 08:04   #1318
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Dziękuję, jestem już totalnie odprężona, czytam wątek nowej gwiazdy wizażu i jakieś jej stare wypociny, nawet zdjęcia znalazłam i w koncu mam banan na buzi (wiem, to trochę wredne...)

Szkoda, że nie można się zaręczać kilka razy.... Romantyk z Twojego TŻ
Taki romantyk, że jak zobaczyłam ten ciemny las (nawet księżyca nie było) to powiedziałam, że nigdzie nie idę

Cytat:
to ja też się pochwalę moim piździonkiem
Moja przyjaciółka ma identyczny

Cytat:
my niestety nie mamy mozliwosci wyboru lozka do sypialni, tzn wlasnie kupilismy ale sofe i teraz mamy sypialnie, ale jak bedzie dzidzi to przenosimy sie do salonu i tam bedziemy spali, a nasza obecna sypialnia bedzie pokojem dziecka. A jak na zlosc wszystkie kanapy maja powierzchnie spania 1,40cm, i taka tez zamowilismy wlasnie, ciekawe jak sie bedzie nam spalo

dokladnie tak robimy, ja mam najgrubsza, polaczona z letniej i jesiennej a tz tylko letnia kolderke. A ja zawsze sie boje ze w nocy odkryje sie troche i znowu bedzie zapalenie pecherza..

musze sobie zbadac, moze tez tak mam

pasuje jak ulal do mojego TZ "juz nie kaloryfer"...
Z tymi sofami jest przerąbana sprawa U moich rodziców śpimy na sofie właśnie i chyba nigdy dobrze mi się tam nie spało Zawsze wstaję z bólem kręgosłupa i niedospana. U nas w domku też śpimy na sofie jak mamy jakiś gości i jest to samo Normalnie masakra...

Cytat:
Heloł witam się sobotnio
ostatni dzień praktyk za mną.
Pojawił się staż w miejscowości obok dość ciekawy, ale dowiedziałam się że rozpoczyna się od czerwca i na swój ślub przysługiwałyby mi 2 dni urlopu- czy to nie jest za mało?
Znajoma w kwietniu też miała 2 dni i dała radę... Zależy jak bardzo ci zależy na takim stażu Na ile jest dobrą szansą na wymarzoną posadkę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 08:06   #1319
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Znajoma w kwietniu też miała 2 dni i dała radę... Zależy jak bardzo ci zależy na takim stażu Na ile jest dobrą szansą na wymarzoną posadkę
raczej marną, nie jest w moim zawodzie i jest to staż bo dziewczyna jest na macierzyńskim...
Stary 2012-05-15, 08:07   #1320
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
o ja le stron przybyło
wiec tak dzisiaj kupiłam bielizne ślubna bardotke biała65 D wiec jak dal mnie wow i dwie pary gaciorkóww czw dam foto bo puki co pracuje i czasu nie mam zbytnio i kupiłam jeszcze butki na przebranie w razie jak w tamtych nie dam rady

byłam na makijażu w douglasie i jestem mega zadowolona fot niestety nie mam bo nie miał mi kto cyknac
miałam powieki pomaranczowo- fioletowe z przewaga pomaranczowego
brawo za zakupy no i szkoda że nie masz zdjęc z makijażu
Cytat:

SŁONECZKO
widziałam pierdzion zaręczynowy, ale nie o tym bo że ładny to wiadomka- UBIJ TĄ KOBIETĘ która robi Ci takie paznokcie... Serio...

A to mój pierdzion:
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,2713
wielbię go
ehm... czemu mam ją ubić

a pierścionek śliczny
Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
mój pierścionek wygląda tak http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,3749

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34126033]to ja też pokaże swój [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
tu macie mojego pierdzienia zaręczynowego razem z naszą obrączką

Cytat:
widze ze sie chwalicie pierscieniami mocy, wiec tez swoj pokaze nie jest przecietny, bo nie chcialam z jednym kamykiem na srodku, takie wydaja mi sie oklepane, wiec mam bardziej w stylu obraczki i nie zamienilabym go na zaden inny chyba bede go bardziej lubiala od obraczki

Cytat:
to ja też się pochwalę moim piździonkiem
Cytat:
Brawa za smoking

Pochwalę się i ja, a co To moja YESowa wersja TRINITY CARTIER A taki, gdyż cała historia z Cartierem wiąże się, że wymyślono te trzy obrączki które mają oznaczać: miłość, wierność i uczciwość małżeńską

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Jak się wszystkie chwalą to mój też pokażę. Bo jeszcze nie pokazywałam
Kiedyś w żartach zasugerowałam tż-owi, że lubię skromne, klasyczne pierścionki i że nie lubię żółtego złota.. i jest dokładnie taki jak miał być.
Nie mówiąc o miejscu, które uwielbiam i zimą nie było tam prawie żywej duszy i była tak śliczna pogoda ja chcę jeszcze raz

Zielonezielie widzę że twój Tż ma bujną wyobraźnię jak on juz ciebie widzi z tym gipsem jak się kochacie..zawsze to coś nowego nie każdy ma okazję czegoś takiego spróbować

kiedyś z koleżankami widziałyśmy pornola jak babeczka miala gips na ręce różowy ....to była komedia a nie pornol

Edytowane przez sloneczko740
Czas edycji: 2012-05-15 o 08:08
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości