|
|
#1411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Grey's Anatomy: CHIRURDZY sezon 8
Cytat:
Pewno w wyniku katastrofy zobaczy że mąż mimo wszystko jest ważny i będzie widzieć jak Mer zależy na Dereku jak się boi że go straci i może coś i jej się w głowie poprzestawia i wróci do Owena. Tak sobie myślę - każdy jeździ po Owenie że świna jek mógł, ale prawda jest taka że to wszystko stało się przez Krychę - ona do tego doprowadziła będąc egoistką. Owen stanął koło niej jak robiła aborcję - bo ją kocha i poświęcił swoje marzenia dla nij mimo że mu z tym ciężko, wziął złość Teddy na siebie nawet nie mruknął jak ta po nim jeździła, a Krycha co? Tylko ja i ja i trzyma sztabę z Teddy, wykrada pacjentów i jej słucha mimo że Owen nie pozwala. Zamiast jakoś w domu z nim pobyć bo on też stracił przyjaciółkę to olała go i wybrała Teddy. A teraz śmie mówić że Owen to her person? To jakieś kpiny... Lubię ją ale czasami przesadza..
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa to mi chodziło o tego co mu amputowali nogi, dawno to oglądałam
tak czy inaczej wątek z kimś na wózku inwalidzkim nie byłby zły moim zdaniem
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy po Owenie nie jechałam chociaż uważam, że to co się stało to wina obojga. Po co zgodził się na aborcję skoro później w tak chamski i dobitny sposób robił jej wyrzuty? (na imprezie u Mer). To było przegięcie pały z jego strony. Krycha poszła na aborcję dopiero jak dostała od niego "przyzwolenie"... nie można się na coś zgodzić a później komuś to wyrzucać. Strasznie mi się nie podobało to co zrobił... ale ogólnie to na pewno nie zrzucam winy na niego za niepowodzenie w tym związku. Jedno i drugie ma za uszami...
Dziewczyny, a dziś z mężem przypomnieliśmy sobie o Starku. Co z nim? On nadal pracuje w szpitalu? Jakie on tam w końcu zajmuje stanowisko? Nad Arizoną? Słabo pamiętam jego wątek... Edit: Aaaa, jeszcze a propos tego jak Krycha powiedziała Mer, że nie jest "her person"... szkoda. Lubiłam to, że oprócz mężów one są trochę jak małżeństwo Że tak bardzo są ze i za sobą.
Edytowane przez Nicole`_ Czas edycji: 2012-05-14 o 16:03 |
|
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też nie wiem jak to ze Starkiem
Dawno go nie pokazywali, ostatnio chyba przy wyborach na szefa rezydentów ![]()
|
||
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Czarna93 Czas edycji: 2012-05-14 o 16:26 |
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ze Starkiem to dziwna historyja ![]() Bo on był szefem pediatrii po tym jak Arizona wyjechała, potem ona wróciła ale on był jej szefem bo podpisał z nim kontrakt bodajże na 1.5 roku - tak mówił Webber. Więc ona tam tylko pracowała a on był nad nią. Potem pokazywany był jak podrywa April, ona go olała, potem pokazany był jak ratuje małe Calzonisloaniątko, potem był jak Alex mu pomysł z dziećmi referował ten go wyśmiał, potem był jak dostał dzieciaka z Afryki i wtedy zaproponował April na szefa rezydentów i od tamtej pory cisza z nim. Ale ze Starka nieźle zlewałam w 7 sezonie jak wtedy była strzelanina w szkole. Kazdy przeżywał on do nich dochodzi wczuwa się w ich cierpienie a oni zaczynają się śmiać Ten swtierdza że to banda debili i wychodzi
pick me, choose me, love me... R.I.P Cristina's shoes! Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com Edytowane przez soleiasta Czas edycji: 2012-05-14 o 16:32 |
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam troszkę inne pytanie, czy wie któraś z Was jaka piosenka leciała pod koniec ostatniego odcinka, to było mniej-więcej w tym momencie gdy Owen wymazywał imiona z tablicy
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Kici kici miau miau
|
Jest taka fajna stronka z muzyka z kazdego odcinka - jak bede w domku to dam linka
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy się wklei ale fajne ikonki znalazłam
![]() Mam nadzieję że wejdą w takiej kolejności w jakiej powinny ![]() e pupa;( to są fajne gify które powinny iść po 2 w 4 kolumnach;( się fajnie ruszają;(
pick me, choose me, love me... R.I.P Cristina's shoes! Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com Edytowane przez soleiasta Czas edycji: 2012-05-14 o 20:50 |
|
|
|
|
#1421 |
|
Kici kici miau miau
|
podaje strone z muzyka z Greysow
![]() http://www.tunefind.com/show/greys-anatomy/season-8 |
|
|
|
|
#1422 |
|
Zadomowienie
|
tam nie ma uzupełnionych wszystkich piosenek.
|
|
#1423 |
|
Kici kici miau miau
|
no nie ma niestety ale lepsze to niz nic
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Zadomowienie
|
prawdę mówiąc wolę nic
Bo akurat większość piosenek z GA są znane a te nieznane właśnie każdy szuka a ich nie ma więc zbytnio to nic nie daje W każdym razie dla mnie
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a za Starkiem nie tęsknię ani trochę
|
|
|
#1426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prosze
|
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
ja akurat dzieki temu znalazlam pare fajnych pozycji no i Feist tez tam jest
|
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
nowy sezon za pół roku?!
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
a Shonda powiedziała że przedłużono GA tylko o ROK
wiec zastanawiam się jak kontrakty na 2 podpisali...
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie "na razie o rok a później zobaczymy"
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
własnie nie wiem, bo ktoś u Shony na twitterze napisał że cieszy się że na kolejne dwa lata podpisali kontrakty i będą jeszcze 2 sezony, na co Shonda odpisała że pisze sprostowanie że przedłużono tylko o rok.
skąd taka rozbieżność? może 1 sezon przeciągną w czasie dlatego wygląda jakby miały być jeszcze 2 sezony a tak normalni ebędzie 1 sezon
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Oby nie
Ja nerwa łapię jak musimy 2-3 tygodnie czekać na odcinek... jak będą tak cały sezon przeciągać to chyba nie wytrzymam
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze tyle się czekało na nowy sezon
teraz to nie wiadomo, bo skoro chcą przeciągnąć sezon to i 1,5 roku będziemy czekać.
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo czy chcą przeciągnąć sezon... to tylko takie gdybanie. Moim zdaniem zacznie się normalnie we wrześniu.
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo może zacząć się w styczniu
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Robienie dłuuuugiej przerwy w serialu nie ma większego sensu, widzowie się odzwyczają i mogą już do niego nie wrócić. Wiadomo, że wrześniowe rozpoczynanie wchodziło z jesienną ramówką i ok, ale wydaje mi się, że dłuższa przerwa mogłaby zaszkodzić serialowi.
|
|
#1439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jedna osoba na 100% umrze- ale co z resztą pewne jest to że ktoś jeszcze nie przedłużył kontraktu więc może być więcej osób które nie przyeżyją. JCapshaw i Sarze skończyły się kontrakty to samo z Ericiem Dane'm a o nich cisza jest nie wiemy czy podpisali czy nie, to samo z Lexie. Więc jeśli nawet przedłużą późniejsze wypuszczenie sezonu to ludzie będą czekać bo będą chcieli wiedzieć jak to się skończy... i t jest bardzo dobry chywt - zostawiają nas z niewiadomą podsycają ciekawość w interesujący sposób.
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację, że część będzie zaciekawiona, ale im dłużej się czeka tym mniej zaczyna się o tym myśleć. Zaraz po odcinku ciekawość jest ogromna, ale po kilku miesiącach ten entuzjazm ostygnie, więc lepiej kuć żelazo póki gorące - nie czekać aż ludzie stracą zainteresowanie.
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

tak czy inaczej wątek z kimś na wózku inwalidzkim nie byłby zły moim zdaniem

Dawno go nie pokazywali, ostatnio chyba przy wyborach na szefa rezydentów