![]() |
#2941 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Może po prostu niech ktos wklei statystykę wątku zamkniętego, nie bedzie problemu zeby zobaczyć kto ile postów napisal
![]()
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2593 kilka-lub kilkanaście postów ![]()
Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. Edytowane przez Shinn Czas edycji: 2012-05-14 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak i proszę mnie już nie dręczyć, bo to na prawdę robi się upierdliwe i ... żenujące
![]() Założyłam klub na prośbę kilku wizażanek. W klubie są obecnie 42 dziewczyny, z czego udziela się na bieżąco może 15-20 także tego... Są tam dziewczyny, które w zamkniętym wątku udzielały się na bieżąco, ja żadnej postów nie liczyłam, ale przed zamknięciem było wiadomo, która pisała, a która nie i tym się kierowałam przy zapraszaniu... a i tak w klubie było poruszenie skąd nas się tyle nabrało ![]() Poza tym żadna dziewczyna z klubu nie czuje się jakąś elitą i chciałabym zauwazyć, że żadna z tych dziewczyn w tym wątku o klubie nie wspominała i nie pisała postów w stylu "my o tym gadamy w klubie, a wy nic nie wiecie ha hahaha". To osoby, które w klubie nie są, robią wielki raban, jakby było z czego ![]() W klubie jest tyle postów, że nie sądzę aby ktokolwiek dał radę to teraz nadrobić. Więc uważam, że zapraszanie kolejnych osób mija się z celem. Tym bardziej, że zgłaszają się do mnie dziewczyny, które wiele się w zamkniętym wątku nie udzielały, więc mniemam, że w klubie także nic ciekawego nie będą miały do powiedzenia, bo o niczym nadzwyczajnym się tam nie rozmawia. Obgadujemy szafiarki i tyle. Jak komuś nie pasuje to może założyć swój klub, zaprosić kogo chce i tam robić to samo. Albo jak już mmm44 tu wspominała - założyć swój wątek na wzór tego zamkniętego i tam plotkować na poziomie. Co za problem ![]() Proszę też o nie wysyłanie mi non stop wiadomości prywatnych i odrobinę wyluzowania w kwestii klubu. Mam nadzieję, że nie będę już musiała się odzywać na ten temat w tym wątku, bo pomijając fakt, że właśnie spamuję - po prostu to co miałam do powiedzenia to powiedziałam, nie lubię się powtarzać ani tłumaczyć ludziom w kółko tego samego jak małym dzieciom. Uszanujcie to i tyle. Dziękuję, dobranoc. Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-05-14 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
O, przejrzałam sobie jeszcze statystyki tamtego wątku. Wyniak z nich... No, cóż, jakbym była grzeczna, nie podpadała nikomu, tylko ładnie poprosiła o zaproszenie, to moja liczba wpisów już kwalifikuje się jako kilka. O, ja głupia. Chyba przepłaczę całą noc, że tak zaprzepaściłam swoją szansę
![]() Przypomniało mi się, co mnie dziś tak rozwaliło. Ładna dziewczyna w płaszczu zimowym i japonkach ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj myślałam, że jest ciepło, wyszłam w balerinach na gołe stopy i dzisiaj mam mega katar :P
Rozwala mnie obsesyjne dobieranie torebek idealnie pod kolor butów ![]()
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Ja tam często noszę różne kolory obuwia i torebki i nie widzę w tym nic rozwalającego ale znam babki, które nie wyjdą z domu jak choćby odcień się różni
![]()
![]() |
#2951 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaproszenie dostaniesz za chwilę, bo dziewczyny w klubie znają cię z tego wątku więc chcą żebyś się w klubie udzielała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a co to są w ogóle te zamknięte wątki ?
![]() Mnie rozwalają starsze panie, niby elegancko ubrane, a noszące do takich strojów np. błyszczące adidasy... Mówię o paniach w wieku 70+ . |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
Dajcie już spokój z tymi klubami. Dziewczyny chcą, dziewczyny nie chcą, ja chcę, ja nie chcę, blabla. Śmietnik się robi, czyli w sumie to co zwykle. Najlepiej to załóżcie osobny wątek w stylu: Czy moje dwa posty to już kilka? lub Co zrobić by być elitą? W ogóle - elita wizażu - facepalm.
Wracam do kawki i Molly Nilsson.
Edytowane przez waits Czas edycji: 2012-05-14 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myślę, że tym paniom jest wszystko jedno absolutnie, jak wyglądają - ubrania eleganckie, bo głupio by było, żeby biegały w dżinsach albo dresach, a adidasy, cóż, nogi już nie te, żylaki, wiecie, o co chodzi ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-05-14 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie może nie rozwalające, ale bardzo przykre jest, że wiele kobiet uważa, że skoro przekroczyły magiczną granicę wiekową X (może to być zarówno 30 lat, jak i 50 czy 70), już nie muszą o siebie dbać. Jak oglądam programy typu Trinny & Susannah i widzę kobitki po prostu zaniedbane, bo uważają, że im już nie wypada, bo zostały matkami/babciami/przekroczył wyimaginowaną granicę wieku/cokolwiek, to mi przykro. A one tak stoją i się gapią w lustro i płaczą, bo są grube i chodzą w dresie. Sorry, a ktoś im kazał?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście to: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Wro6focnqhY ? Rozwaliło mnie to, ale chyba bardziej pozytywnie, chociaż nie cierpię Fashionelki równie mocno, co naszej ChM
![]() Ale podejrzewam, że to może się okazać jakaś bardziej wypasiona reklama. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-05-14 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2960 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jakby się zastanowić, w świecie reklamy zewsząd otaczają nas młode japy. Nawet w prasie dla pań czy gazetach typu Avanti trudno o coś odpowiedniego dla kobiet po 40. Więc skąd mają czerpać wzorce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do Klubu nie chcę, chociaż przyznaję że napisałam w starym wątku jeden post (to chyba nie kilka?) i w dodatku broniący Charliz ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Żeby nie było że wszystko ble - fajną ma figurę (imho). |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
kurde mam 24 lata i też czasami się zastanawiam, czy mi wypada coś tam ubrać
![]() w sensie, czy nie jestem już na to za stara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
A ja dziś rozwaliłam świat wokół bo ubrałam do mokasynów skarpetki bawełniane niebieskie w białe kropki
![]()
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Szef ds. Wymianek
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2969 |
Raczkowanie
|
Mnie rozwalają ciuchy w sklepach wybrudzone fluidem. Obrzydliwe to jest. Dzisiaj znalazłam na wieszaku sukienkę, która nawet metkę miała wysmarowaną fluidem. Rozumiem, że może się coś zabrudzić (chociaż nie kojarzę, żebym na moich ciuchach takie plamy odkrywała, a pudrów wszelakich używam), ale nie jestem sobie w stanie wyobrazić co trzeba zrobić, żeby takie wielkie plamy po sobie zostawić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.