|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Mariqa przepraszam to moja wina z tymi fluidkami
dziękuje za zmiane.
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
przed wczoraj TŻ kupił diurex play
Jukolku miałaś racje sprzęcior pierwsza klasa hihihihi ,wczoraj kupilismy drugie opakowanie i chcemy je uzyc w owu tylko z tą owu to mam mały problem i zaczynam się stresować na poważnie, dzisiaj mam 25 d.c za dwie godziny bede robic test owu jezeli sie okaze ze nadal jej nie ma to boje się że przyczyną tego że nie mogę zafasolkowac moze byc brak owu, kurczę w końcu to juz 25d.c.
|
|
|
|
#1893 |
|
Wtajemniczenie
|
usunąć to tak brzydko brzmi
jakbyście jej karę dawały za to, ze nie napisała tu o ciąży. Obowiazku przecież takowego nie ma- mnie się zdaje, że grzeczniej jest napisać po myślniku ciąża. Co Wam szkodzi, za miejsce parkingowe dla bociana płacić nie trzeba ![]() Ale - oczywiście to Wasz wątek i możecie ją usunąć
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Madziorku własnie taki tez był problem ze mną -brak owu i wszystko jasne
mam nadzieje ze ciebie to nie spotka i owu szybciutko nadejdzie. trzymam kciuki zeby juz dzis były efekty na tescie.Jak dziewczyny sie zgadzaja to ok.
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
nie usunąć Roxi z bociana, tylko utworzyć listę zafasolkowanych z listy bociana i tam przeniesć roxi i wszystkie nas po kolei
|
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!! Podczytuje Was tutaj codziennie i postanowiłam się dolączyć!! Tez od miesiąca staram się o dzidzię!! Niestety w pierwszym cyklu nam nie wyszło
. Nie załamuję się, bo to dopiero początek. Mam nadzieję, ze mogę z Wami dzielic się swoimi troskami, ale także radością (oby tego było więcej).
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Zadomowienie
|
no
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie robiłaś badania że odkryłaś u siebie brak owu? czy moze tak jak ja przez testy?
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy cie serdecznie |
|
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
madziorku ja niestety nie miałam okazji robic testów owu, co miesiąc chodziłam na usg zeby obejżec co się dzieje na żywo ,raz nawed było jajeczko ale co z tego jak nic sie z nim nie zrobiło tylko powstał mały torbiel nawed tabletki na wywolanie nic nie dały
i tak co miesiąc az teraz musze brac anty zeby zatrzymac moj naturalny cykl wtedy prawdopodobniete torbiele sie wchłoną a na efekty musze czekac do marca aha no i hormony wyszły nie za dobrze.
|
#1904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
życze szybkiego zafasolkowania
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adatko, bedzie dobrze a do marca juz blisko |
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie ze odczowałam i to bylo mylace, wszysto było tak jak należy śluz jak białko jaja kurzego,bóle podbrzusza kłucia jajników -ale niestety owu nie było
i tak co miesiąc mnie zwodziło aż wkońcu poszłam na żywioł i płaciłam co miesiąc za usg i obserwowałam co tam sie dzieje.
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
3-4 cykle chodziłam na USG ale teraz ginka powiedziała ze to nie ma sensu ,ja brałam clostilbegyt na wywolanie i teraz tez mam brac tylko podwojna dawke. musisz zapytac swojej ginki co o tym myśli.
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam równiutko 28 dni i lekarz mówi że wszystko powinno być w porządku a chyba nie jest
|
|
|
|
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 2 tygodnie jestem umówiona w klinice leczenia niepłodnosci gdzie na dzien dobry wysyłaja na wszelkiego rodzaju badania, partner tez dostaje skierowanie. |
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chyba zapiszę się do klinki leczenia niepłodności.
|
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane!ale wątek ożył
u mnie cisza i spokój a pok koniec miesiąca lub na początku lutego wraca TZ więc cieszę się jak gwizdek. Tak czytam i myślę że lista zafasolkowanych i skrócony opis leczenia byłby super, to byłoby bardzo pocieszające dla innych i pozytywne i sądze że roxi też należy tam przenieśc, wiadomo o jednych wiemy więcej o innych mniej ale każda informacja jest cenna! Tak więc oprócz drogowskazu dla bociana zrobić liste zafasolkowanych ja zgłoszę się do drogowskazu od następnego cyklu i będę działać, a może już w drogowskazie możnaby umieścić informacje i leczenie i lekach? co o tym myślicie? Agatka a Ty kiedy kończczysz brać tabletki?mi sie wydawało że w lutym a przecież starania możesz zaraz po odstawieniu piguł. A i witam serdecznie nową staraczkę napisz coś o sobie i może jakieś zdjęcie wstawisz? A co do cykli ja miałam ostatnio książkowe 28 lub 29 dni i to nie jest gwarancja zajścia w ciąże. jeśli się nie udaje należy pójśc do dobrego lekarza a on na podstawie szczegółowego wywiadu zleci jakieś badania więc na razie nie martwić się na zapas bo prolaktyna skoczy
|
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
sonia ja mam cykle 27 dni (ostatni nie wiedzieć czemu się przedłużył) ale jak pisze Ania książkowe cykle nie są gwarancją zajścia w ciążę.
Ty jednak spokojnie, nie wielu parom udaje się stworzyć fasolkę za pierwszym podejściem. będzie dobrze zbaczysz
|
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie było mnie tu cały łikend i musze chyba nadrobić zaległości w czytaniu i pisaniu...
Widzę, że nas coraz więcej - super!!
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia ja takze Ci witam
a moj cykl trwal 28 dni ale zaczelam brac tabl anty 2 lata i teraz moj cykl trwa ok 30 dni.Nie wiem czego tak sie stalo MAdziorka a co kupiliscie zel czy nakladke ?? |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

dziękuje za zmiane.

Jukolku miałaś racje sprzęcior pierwsza klasa
jakbyście jej karę dawały za to, ze nie napisała tu o ciąży. Obowiazku przecież takowego nie ma- mnie się zdaje, że grzeczniej jest napisać po myślniku ciąża. Co Wam szkodzi, za miejsce parkingowe dla bociana płacić nie trzeba
mam nadzieje ze ciebie to nie spotka i owu szybciutko nadejdzie. trzymam kciuki zeby juz dzis były efekty na tescie.

życze szybkiego zafasolkowania
a moj cykl trwal 28 dni ale zaczelam brac tabl anty 2 lata i teraz moj cykl trwa ok 30 dni.Nie wiem czego tak sie stalo