|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
ja bym mu chciala kupic zegarek. jednak nie wiem czy uda mi sie na wlasna kieszen tyle kasy uzbuerac. on juz nie raz chcioal kupic jednak jak zawsze wylatywalam z wyrzutami ze za to laptopa mozna kupic. oj ja nie dobra.
![]() tak wlasnie przeglada aparta i w sumie strasznie duzo tu tych zegarkow ;/ nawet nien wiem ktory to byl. musze przejsc z tz do galerii i delikatnie wypytac. musze wiedziec ile funduszy potrzebuje
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-05-15 o 09:28 |
|
|
|
#1442 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
Cytat:
tylko będę siedzieć jak na szpilkach z telefonem w ręce i walczyć ze sobą żeby nie pisać i nie dzwonić do niego co 5 minut ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja planuje TŻ kupić zegarek na 30-te urodziny, a to już za 2 lata ![]() Dzień dobry mój dzisiejszy dzień upłynie pod znakiem bindowania musze zrobić 10 egzemplarzy materiałów na radę
|
||||
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
witam się z kawką
i biorę za pisanie kolejnego streszczenia do mojego ulubionego ćwiczeniowca |
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,3,Edox,Class-1-C1 no wlasnie nie pamietam ktory to byl. tz ma znizke do aprtu wiec musze mu podkrasc karte
![]() buty z kokardami tez uwielbiam a co do kawalerskiego tz go nie chce tyle ze znajac jego siwadka moglo by sie to skonczyc roznie. zawsze moga sobie zrobic domowke. bo ja wybywam na panienski
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Córka marnotrawna wraca i prosi o ponowne przyjecie do Waszego jakże zacnego grona ![]() A teraz tak na poważnie muszę się Wam przyznać, że mam taki sajgon na uczelni i w domu, że czasami zastanawiam się jak mam na imię Na wizaż czasu brakuje i bardzo jest mi przykro z tego powodu Nawet nie wiem co się u Was dzieje... Zauważyłam tylko kilka nowych PM, więc bardzo gorąco Was witam I co gorsza zaraz uciekam, bo mam dzisiaj masakrycznego kolosa i muszę się jeszcze pouczyć
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
nosz kur...
kuzynka się zapowiedziała na niedzielę... tak liczyłam an to że mnie nie zaproszą na ten ślub ![]() ciągle się jednak łudzę że zaprosi tylko moich rodziców
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu to nie chesz isc???? lanie to tak??!!
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- nie utrzymujemy kontaktu od kilku lat, nigdy na oczy tego jej faceta nie wiedziałam, ba nawet nie wiedziałam że kogoś ma. Zapraszają nas bo mój tata jest jej chrzestnym ![]() a ja ich na liście gości nie mam i nawet jeśli oni mnie zaproszą to ja ich nie zapraszam
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
nie strasz. ma nadzieje ze to nie ten. z tego co pamitam to na promocji juz od 6 byl
to nie ten za 11 tz chce na barnsolecie a tamtem ma pasek az mi ulzylo.
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-05-15 o 09:51 |
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Myszonka88 nie dawaj się tam!Pomalutku a wszystko się ułoży
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...343048821.html
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- http://moda.allegro.pl/oryginalna-kr...320602063.html
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
dla nas tez. ale wydaje mi sie ze bylby to bardzo trafiony prezent slubny. zobacze ile pieniedzy uda mi sie uzbierac. musze wymyslic jeszcze cos duzo tanszego w razie jakby nie udalo mi sie uzbierac takich funduszy tylko co?!
elektronika odpada bo jest malo osbista :/
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-05-15 o 10:06 |
|
|
|
#1455 |
|
Rozeznanie
|
Witam! Od rana u mnie straszna pogoda ... nic tylko siedzieć w domu pod kocem z ciepłą herbatą. Zaczęłam czytać wątek o świadku (musiałam po tym, jak zobaczyłam Wasze komentarze!) i chyba się wciągnęłam
Niektórzy ludzie to mają niezłe problemy :P Kornelciaczek - witaj! ![]() myszonka88 - nie martw się, dasz radę! trzeba się zmobilizować, ja wczoraj trochę pobalowałam, ale już muszę wracać do rzeczywistości bo mgr wisi mi nad głową Życzę wszystkim miłego dnia
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak pogoda okropna :/ ale coz zrobic. moze wezme sie w koncu za nauke
|
|
#1457 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was z rana
![]() Przeczytałam wszystko coście naskrobały ale na wszystko sił mi nie starczy odpisać .Witam nowe Pmki Straż pożarna to fajne miejsce do pracy przyznaje niebezpieczne ale mój brat cioteczny już ze 20 lat pracuje i się pochwalę bo nawet komendantem jest i wyobraźcie sobie nigdy na żadnej akcji nic mu się nie stało! A jak już był komendantem to stroili salę z chłopakami na dzień strażaka i spadł z 2 metrowej (tylko) drabiny złamał biodro, kość udową w 3 miejscach i do tego nadgarstek prawej ręki więc czasem nieszczęścia spadają na nas jak grom z jasnego nieba![]() Policjantów też mam w rodzinie i przyznaję ciężki to jest kawałek chleba. Wieczory panieńsko- kawalerskie... hmmm zależy o czym mówimy, bo my z Tżtem umówiliśmy się że nie będziemy na nie chodzić i nie chodzimy. W sobotę najbliższą nasi przyjaciele mają swoje wieczorki i o ile dziewczyny idą do baru się napić i na disco, to Panowie jadą do Wawy do klubu ze striptizem... Nie ukrywam że też by mi się nie podobało jakby chciał jechać.... Ufam mu i wiem, że jakby miał mnie zdradzić to za rogiem by to zrobił i Rumunia czy Warszawa nie byłyby mu do tego potrzebne, a że mnie kocha nad życie (z wzajemnością oczywiście) to takich numerów sobie nie robimy. Nie wiem na co jeszcze miałam odpisać ale już nie będę sprawdzać
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co sie dzieje z tymi facetami, czy to chec popisania sie czy co ze wybieraja ten sposob spedzenia wieczoru kawalerskiego?!
|
|
#1459 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tego co rozmawiałam z Tżtem i udało mi się dowiedzieć o męskich spotkaniach itp (a rozmawiamy bardzo szczerze), to wieczór kawalerski w clubie ze striptizem jest wyłącznie na pokaz. Tak na prawde połowa chłopaków nie chce tam iść (bo sami z siebie nie chcą albo dziewczyny się krzywo patrzą), a połowa idzie bo... bo chce pokazać przed kolegami jaki on jest nowoczesny (bo tego kiedyś przecie nie było) i na co go stać i jaki on macho. To słowa mojego Tżta. Chłopaki żeby sobie lipy przed kumplami nie robić to idą.... A mogliby normalnie pójść do baru i się uchlać skoro mają taką potrzebę
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
jestem tego samego zdania. znam przypadek gdzie mlody wynajal sobie prostytutke w innym miescie a mloda o tym nie wiedziala. pojechal tam ze swiadkiem. jak dla mnie czysta glupota. jak taki cwany to mogl sprbowac wyrwac laske a nie az na taka ;latwizne isc
|
|
#1461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaka tam odwaga... Coś Ty - mój Wydział jest bezpieczny ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- A to ja mam wszystkie 14 części przeczytać?? Obiecuję Was regularnie czytać od 15stego watku i od 50 strony tego :P I chyba WIZAŻ i Wy uzależniacie, a ja mam naukę Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-05-15 o 10:45 |
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
extassy-to po prostu męska głupota
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
naprawde tego nie ogarniam. prosze nie cytowac!
najgorsze bylo to ze brat mlodej po wszytskim wiedzial i nie chcial sie mieszac. jakie ku.rwa mieszac to zwykla zdrada byla. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- my o tym nie rozmawialismy. wiem ze raczej sam sobie nie kupi bo zawsze sa inne dodatki a tak mialby bardzo fajny prezent
|
|
#1466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
no nam kamerzysta polecil zespol jednak barli 6000 wiec nawet nie bralismy ich pod uwage
|
|
#1468 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Stałam przed podobnym dylemantem jak Ty kilka razy. Pierwszy chwilę po rozpoczęciu, ale doszłam do wniosku, że ukończę I rok i zobaczę co dalej, może zmiana uczelnii, kierunkui, itp. Tak też się stało i wiesz co odwidziało mi się, bo chcąc wrócić za rok miałabym dużo różnic programowych do nadrobienia, a są one płatne, więc zostałam, a inne szkoły stawiał takie warunki, że musiałabym od nowa studia zaczynać. Kolejne zwątpienie, przecież ja nie dostanę się na aplikcję, ale nie zawracałam sobie tym głowy, bo miałam czas. W styczniu 2010 poszłam na sześciomiesięczno szkółkę - ciężko mi było pogodzić na początku tyle nauki, jak to możliwe, wtedy też rzucałam studia, ale rodzina, TŻ - kazania zaczeli prawić i zostałam, a wykładowcy jakoś przychylni dla mnie byli ![]() Na IV w listopadzie zadałam sobie pytanie co ja tutaj robię, czemu ja to studiuję i po co?? Jednak pieniążki włożone w edukację odwidziały mnie od rzucenia studiów. Poza tym na aplikację już się nie chciałam wybierać, obrałam inną ścieżkę :P A zawsze chciałam być sędzią lub prokuratorem ![]() V rok mam teraz i obraną własną życiową ścieżkę. Rok przerwy zapewne sobie robię po zakończeniu edukacji i idę na doktorat ![]() A i na V lat studiów dwie poprawki miałam, więc nie rób głupoty. I jeszcze się spytam na którym roku jesteś i co studiujesz?? ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Moja koleżanka dostała pierścionek za 25 tysięcy to dopiero szczt głupoty!! A w ogóle już po rozwodzie jest!! ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Chodź w swojej pracy muszę mieć duże zaufanie do TŻta, a On do mnie!! Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-05-15 o 10:43 |
||
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to narzeczony poszalał swoja droga jak on musial wygladac ze tyle kasy kosztowal
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy to i na pierścionek za 25 tys może sobie pozwolić
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Któraś chce kawusi?bo idę zrobić
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

już doszłam 
babska logika 

Nawet nie wiem co się u Was dzieje... Zauważyłam tylko kilka nowych PM, więc bardzo gorąco Was witam 

Nasz najpiękniejszy dzień