|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie buty i dodatki do zielonej sukienki?
Cytat:
może srebrne delikatne sandałki i mała kopertówka - jak najprostsze, bez ozdób? (może przymierz sukienkę z czarnymi butami i torebką i pokaż w wątku to będzie łatwiej ocenić jak to razem wygląda |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taka chłodna zieleń najlepiej wygląda ze srebrem/ szarościami. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Zgadzam się, to by wyglądało najbardziej elegancko. Edytowane przez aldi1174 Czas edycji: 2009-09-02 o 21:51 |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo Wam dziękuję za te rady. Mam jeszcze pytanie, czy ta sukienka nadaje się dla gościa weselnego, czy nie jest zbyt strojna ?
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
No to zalezy jakie wesele, ja ostatnio bylam to ludzie byli poubierani bardziej "skromnie"że tak powiem, jakeis spódniczki żakieciki, lub proste sukienki, chodzi mi o to że już nie balowo...
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz możliwoość wymienić tą sukienkę, kupić jakąś inną albo po prostu masz inną do wyboru? albo przerobić tą, np. pozbyć się tej wystającej dolnej warstwy, żeby sukienka nie była do samej ziemi no i miała prostszy krój, myślę że by to pomogło tak jak mówi cyska, żadko spotyka się już gości weselnych w długich, balowych i strojnych sukniach i wydaje mi się, że w tej możesz się mocno wyróżniać... |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki, chyba faktcznie zastanowię się nad wymianą, albo przerobię u krawcowej. Pani w sklepie przekonywała mnie, że to bardzo dobry wybór no i się skusiłam, a teraz już nie jestem taka pewna
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jestem tu nowa, ale mam poważny problem... jakie buty do tej sukienki?
http://www.promod.eu/dresses/smart-d...200034030.html mam butyw kolorze kawy z mlekiem, jakie dodatki? srebrne? jestem blondynka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.