|
|
#3031 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
masz normalny materacyk? bo ten w zestawie jakiś krzywy i mały śpi jak w hamaku a na razie jest na tym wysokim poziomiehehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teściowa z tekstem, ze płacze bo może mam chude mleko żal słuchać tych cudownych mądrości... aaaaaa jak kładę synka na brzuszek to teksty "o matko czemu Ty go tak mordujesz? biedna niunia ale masz niedobrą mamę" ![]() ooooo i jeszcze ostatnio teściowa (lubi spać na mega twardych wielkich poduchach) - "nie za nisko mu? czekaj no przyniosę swój jasiek" Cytat:
poproszę o metamorfozę - modeling cycków i przeszczep włosów plus piękna cera Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-05-15 o 11:10 |
||||
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam odkurzacza więc muszę na kolanach zamiatać więc podłogę myję raz czy dwa w tygodniu
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-05-15 o 11:14 |
|
|
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
a nie,wszedl mi ten link,ale ciulun ze mnie
|
|
|
|
#3034 |
|
Zadomowienie
|
ale mam lenia- nie chce mi się iśc na spacer
|
|
|
|
#3035 |
|
Zadomowienie
|
Elf z tym brzuszkiem to mi teściowa tak mówiła, dopiero jak zobaczyła sama, że mały się przekreca od razu z plecków na brzuszek to przestała gadać
|
|
|
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
wychodze (ale kurde grzmi
|
|
|
|
#3037 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
MOLA a Piter ma drzemki w turystycznym?
|
|
|
|
#3039 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tescie sie juz nauczyli ze ja i tak mam swoje zdanie i sposoby wychowawcze, wiec na nic ich gadanie (tzn. tesciowa mam super, naprawde calkowite zaprzeczenie teściowej z kawałów złota kobieta, jak trzeba to pomoze nawet finansowo i to tak ze teśc sie o niczym nie dowie i o to zawsze sie z nim spierałam przy pierwszym dziecku (teraz juz mniej) bo jego argumentem od zawsze jest "bo za naszych czasów...." i z tego powodu zawsze mialam obiekcje zeby Młodego do nich dawac nawet na kilka godzin, bo jakoś tak miałam obawy ze on na złośc by go nakarmił wszystkim na co ja nie pozwalam a przeciez taki roczniak jeszcze nic nie wypaple ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
|
|
#3040 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy Wasze dzieciaczki też robią kupkę, że twarda, a po chwili jeszcze dorabiają płynniejszą?
Bo moja zrobiła, chciałam ją przewinąć, otwieram pampersa, a ona jeszcze mi tu strumień puściła ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- thankju very very |
|
|
|
#3041 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jest ich wiecej ale paczka tez droższa ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam te zielone chusteczki pampersowe-mi pachną sensitive tez miałam i te sa ok
|
|
#3043 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
moja Bianka chyba podczytuje nasze forum...
naczytała sie jak to Wasze bąble krótkie drzemki sobie robią i po wczorajszej 3,5 godzinnej dzisiaj pierwsza 45 min i druga 30 min
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Elf to gdzie masz ta przeuklinę?bo nie doczytałam??
|
|
#3046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale uchronilaś się, czy tez się musialaś przewinąć?
|
|
#3047 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Zadomowienie
|
a'propos kup, moja własnie po dwóch dniach sobie ulżyła - niech sobie jeszcze polezy zeby nie było niespodzianki jak u Princeski
|
#3049 |
|
Zadomowienie
|
owieczka moja na szczęscie sama ładnie się bawi. jak jej się nudzi i mnie woła, ro biore na ręce, pokazuję firanki, zasłony, strzele pare samolotów i znowu odkąldam i gra
![]() |
|
|
|
#3050 | |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj sobie pospałyśmy mała obudziła się o 6 i zasnęła o 7 i spałyśmy do 9.30
D![]() ehhh rozwaliła mi się pralka ![]() owieczko moje dziecko już coraz dłużej bawi się samo ale musi siedzieć bo jak leży to strasznie marudzi ![]() Co do sprzątania to odkurzam codziennie a podłogi myje 2 x tyg ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Raczkowanie
|
witajcie - nie było mnie jeden dzień w tu 14 stron
ale wszystko poczytałam ![]() Ja odkurzam i myje podłoge codziennie bo mam kota z długimi kudłami ![]() Cytat:
Któraś pytała o brokuły w słoiczku - ja kupuję z rossmana "brokuły z ziemniakami" bardzo dobre . Wogóle coraz więcej tych słoiczków od nich kupuje bo małej smakują , skład dobry i cena super
|
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe nie tobie jednej jak dziś opowiadałam znajomym to płakali ze śmiechu im też się zdarzyło parę razy. Płakała jak ją przebierałam ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Za każdym razem jak się przebudzi czasami raz czasami 4-5. Biegunek nie ma. Moja Olivka bardzo dużo pije nawet litr dziennie wody czasami herbatki
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
nika owsiana, jest lekkostrawna nei powoduje zatwardzen i ma najdelikatniejszy smak. pan Prezes uwielbia z rodzynkami
goldika a jakiego samoopalacza kolezanka uzywa? Cytat:
tak, stoi sobie w kuchni i Prezes sobie tam lezakuje. stoi pod sciana wiec do sciany na nitce ma przywiazana dmuchana pilke i lezac sobei w nia kopie albo rekami odpycha, zabawy po pachy Cytat:
nei doczytalam jeszcze dlaczegojakbym babcie slyszala. "no nie mecz go, no zobacz jak steka", a Prezes z radoscia nogami kopie "no daj mu podesie, gdziez tak na plasko, glowa go boli" "babciu, czy moje dziecko jest nieszczesliwe?" - no nie - czy wyglada na smutnego, meczonego, maltretowanego? - no nie - i dlatego bedzie lezal na brzuszku i spal bez poduszki - no moze i tak
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
||
|
|
|
#3054 |
|
Zadomowienie
|
my zmykamy na spacerek bo Bianka mi sie zbiesiła - zajechana jak koń szmaciarza ale gdzie tam spać! jak ja bujam to z takim wyrzutem patrzy ze chce ja uspić
i ryk niesamowity i żal okropny ![]() moze na dworze sie kimnie papaty ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- jeszcze jedno małe pytanko: czy ktoraś z was ma zrobione tipsy? ja generalnie od kilku lat robie bo mam słabe paznokcie, ale przed porodem sciagnelam i teraz mysle zeby znowu sobie zrobic, zwłaszcza ze niedługo chrzciny i dwa wesela a moje własne osobiste nieciekawie sie prezentują ![]() a z drugiej strony, czy nie bede drapać Malej? nigdy nie miałam dlugich szponow, raczej takie krótkie , do 2 cm za opuszek, ale jakby nie bylo to pazur a nie chce malej krzywdy zrobic
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
hej potem doczytam wpadlam tylko podziekowac kojce za paczuszke
A zeby bylo smieczniej, to nie sa gorne jednyki jak myslalam, tylko gorne dwojki to ciekawe co teraz wyjdzie, trojki? |
|
|
|
#3057 |
|
Zadomowienie
|
Oliveira79 ja używam chusteczek pampersa tych zielonych,kupiłam też nivea bo miałam kupon rabatowy
rzeczywiście ślicznie pachną moi teściowie też mają dziwne pomysły,teścio chciał mi dać marchewkę z barszczu białego żeby Filipkowi zmiksować, chcieli mu dawać czekoladę i kiełbasę do lizania,skórki od chleba,flipsy,też nie chcę u nich zostawiać Filipa bo boję się że go czymś "napasą" ... tż się dziwi że nie chce jego rodzicą małego zostawić a ja naprawdę sie obawiam... a co do paznokci to ja mam naturalne, dość długie no i czasem zdarzy mi się drapnąć Filipka,ale to jak już są za długie i wtedy podcinam.princessskaa u nas jest ostatnio problem z kupką :/ dziś np. zrobił 2 plasteliny i 2 takie co praktycznie siąkły w pieluszkę pokszyfka ja z moim do firanek nie podchodze bo się na nie "rzuca" hehe do buzi wkłada i zrywa z karnisza ![]() nettka_ u mnei młody jeszcze nie siedzi i właśnie sie złości jak leży,pobawi się chwilę i głowę podnosielf27 z tym leżeniem na brzuszku i tekstami teściowej to tak jak bym moją słyszała... "no przekręć go już nie męcz go tak" "mnie to go szkoda" my na spacer nie idziemy bo kurde pada deszcz.... :/
05.09.2009 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090905040520.png My love,my life... http://www.suwaczki.com/tickers/dxomanlird6dwqqi.png Edytowane przez owieczka86 Czas edycji: 2012-05-15 o 13:04 |
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz bym sobie zrobiła przy małej,no,ale kasa....a uzupełniać tzreba...
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrys, pan Prezes, el Dictattore - w zaleznosci od nastroju Wielmości
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
ahaaa
dziewczyny,opłaca się to kupić ? http://www.mydeal.pl/zestaw_12_profe...kraj-7644.html
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

,tak po prostu.Nie wglebialam sie w pozytywne strony 

a na razie jest na tym wysokim poziomie
jak do tej pory tylko raz go odkurzacz obudził 

Dzisiaj jak tż wróci z pracy mamy podjechać do kościoła w spr chrztu - bo tam kancelaria 17-18 czynna. I może to głupie, ale mam stresa, bo my nie mamy ślubu kościelnego, tylko cywilny.. I nie wiem jak ten proboszcz zareaguje.. Mojej koleżance straszne problemy robili i ogólnie dopiero w 4 kościele jej dziecko pozwolili ochrzcić 

Bo moja zrobiła, chciałam ją przewinąć, otwieram pampersa, a ona jeszcze mi tu strumień puściła 

i właśnie sie złości jak leży,pobawi się chwilę i głowę podnosi