Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 12:12   #4831
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Loriette, skoro zakrywają uda to nie takie krótkie

Ja z moim dziadkiem też różnie żyję
Psyhe, źle się wyraziłam Zakrywają BRYCZESY
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
nie lubie camaieu
Loriette, moja matka chyba ma tak, jak napisalaś :P

Tymczasem ja zmieniam swoje życie! od teraz! najpierw posprzątam w pokoju, później biorę się za naukę, a później idę na aerobik i postanawiam, że w 14 dni przestane się nad sobą użalać, wyrobię nawyk ćwiczenia i jedzenia odpowiednich ilosci. koniec z glodzeniem się vs obżeraniem sie. koniec.

no i może ze 2 centy w udzie lub talii mi zlecą?

A! no i będę chodziła na siłke z moja siostra, podobno trener jest świetny .

Ja w Camaieu muszę coś zobaczyć inaczej tam nie wejdę.. Wiesz moje gatki w normalnej cenie kosztowały 120zł , a dałam za nie 45zł!

Moja ostatnio się obraziła, bo jest niższa ode mnie, ma brzuszek i stopę35-36.. i ostatnio ubrała takie wysokie szpile i uznałam, że taka słodka kuleczka z Niej

Jakie 14 dni na skończenie użalania?! Z DNIA NA DZIEŃ, jak już zmieniać to na hardcore. Ja postanowiłam zmienić swoje życie w niedzielę i od wczoraj elegancko się trzymam

Nie chudnij w udach! Daj się dogonić

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Chudnę

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-15, 12:15   #4832
Sunday Rose
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość

1. xDDDDDDDD

2. a Ty już po maturach, czy coś Ci jeszcze zostało?

Właśnie sobie uświadomiłam, ze zaczęłam się odchudzać z wizażem w klasie maturalnej To by znaczyło, że znam dziewczyny ze starej ekipy od 3 lat
Stary 2012-05-15, 12:18   #4833
psyhe666
Zakorzenienie

Ja też jestem od 1cz. chyba
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-15, 12:18   #4834
Loriette
Zakorzenienie

Sandej, jeszcze 23. maja mam ustny z angielskiego, ale to czysta formalność.

Macie jakieś pomysły jak przeżyć niedzielną komunię?!

Postanowiłam zrobić coś co chodzi za mną od momentu rozpoczęcia matur - posprzątam w szufladzie z bielizną, bo to co tam się dzieje przekracza wszelkie normy przyzwoitości!

Stary 2012-05-15, 12:23   #4835
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ahaha, Bania, gratuluję! a ważę na pewno więcej od Ciebie, więc nie mam za bardzo czym Cię motywować i miałaś mi wysłać na PW, gdzie można zobaczyć Twoją ładna siostrę, i co? i nico :P
ee, ale waga nie odzwierciedla wyglądu ja się ujędrnię, tak!

Sandej, serio Ci obiecalam?! jak byly castingi internetowe (?) to wtedy były opublikowane ich profile, teraz gdzieś pozanikaly ale za 2 tygodnie bedzie ostateczny final, wtedy pewnie będą zdjęcia i tym razem napewno o Tobie bede pamietala, promise!

Cytat:
Ja w Camaieu muszę coś zobaczyć inaczej tam nie wejdę.. Wiesz moje gatki w normalnej cenie kosztowały 120zł , a dałam za nie 45zł!

Moja ostatnio się obraziła, bo jest niższa ode mnie, ma brzuszek i stopę35-36.. i ostatnio ubrała takie wysokie szpile i uznałam, że taka słodka kuleczka z Niej

Jakie 14 dni na skończenie użalania?! Z DNIA NA DZIEŃ, jak już zmieniać to na hardcore. Ja postanowiłam zmienić swoje życie w niedzielę i od wczoraj elegancko się trzymam

1. mi bardzo podoba sie ten sklep, bo jest zawsze taki kolorowy i wiosenny i maja taka ladna nazwe ale chyba wlasnie trzeba czasu, zeby cos tam wynalezc, a ja wchodze i wychodze. i chyba wlasnie maja fajne, naturalne materialy. musze sie do niego przekonac, bo czesto go chwalicie.

2. jestes wredna mi sie szalenie podobaja takie kuleczki na szpilkach fajnei to wyglada, to dodaje tym kobietom pewności siebie
no i jaka mala stopka!

3. LAURA! to z minuty na minute! ja juz podjelam decyzje, ze juz, teraz, od tej chwili mam byc lepsza wersja siebie! o!
udo musi mi zejsc jeszcze centymetr i tyle :P albo moze nawet mi przybyc po centymetrze na udo, byle nie trzesly sie przy stawianiu kazdego kroku, to oblesne!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-15, 12:24   #4836
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, mnie też prześlesz jak będą?
Jaki masz podpis
so trójka maybe.

Stary 2012-05-15, 12:31   #4837
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Postanowiłam zrobić coś co chodzi za mną od momentu rozpoczęcia matur - posprzątam w szufladzie z bielizną, bo to co tam się dzieje przekracza wszelkie normy przyzwoitości!
1. nieee. raz ze bedzie tam mnostwo ciasta, a dwa, ze bedzie tam mnnostwo rodziny zadajacej niewygodne pytania
idziesz sama, czy z osoba towarzyszaca

2. ja mam miliard pojedynczych skarpet nienawidze skarpet w ogole nie chodze w skarpetkach, a Wy?
fe
Cytat:
Właśnie sobie uświadomiłam, ze zaczęłam się odchudzać z wizażem w klasie maturalnej To by znaczyło, że znam dziewczyny ze starej ekipy od 3 lat
Sandej chyba byla wczesniej w jeszcze innym watku, razem z Ewelka, Monia i Karola, dobrze kojarze
Cytat:
Ja też jestem od 1cz. chyba
ja chyba tez! ale jak ja doszlam, to byla tu juz Psyhe! Milusia, Cindy, Giovinezza i kojarze tez jakas Ole.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Jaki masz podpis
przesle am wszystkim! jaram sie tym i nie moge sie doczekac no i najwazniejsze - musze kupic jakas kiece na gale finalowa moze to mnie wybiora na miss, aa!

xD zarty zartami ale musze cos kupic, zeby wstydu nie narobic

podpis jest super, motywuje mnie do dzialania. jestem juz nowa aniabania, od jakis 10 minut. czuje sie z tym swietnie i mam mnostwo energii. polecam wszystkim taka metamorfoze! moze nawet zaloze bloga? o. to by bylo swietne i pozyteczne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 12:32   #4838
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Sandej, jeszcze 23. maja mam ustny z angielskiego, ale to czysta formalność.

super, szybciutko się wyrobiłaś, pamiętam, że ja ostatnią maturę miałam chyba 25 maja czy jakoś tak, w każdym razie pod koniec miesiąca i to było niefajne :P

jak to jak? dobrze się bawić, jeść pyszności i śpiewać pieśni ku chwale Pana i Twojego braciszka włączonego do naszej wielkiej rodziny na nowo a tak powaznie, to nie przeginać w żadną ze stron i powinno być ok ałtfit dopracowany ;>
Cytat:
ee, ale waga nie odzwierciedla wyglądu ja się ujędrnię, tak!

Sandej, serio Ci obiecalam?! jak byly castingi internetowe (?) to wtedy były opublikowane ich profile, teraz gdzieś pozanikaly ale za 2 tygodnie bedzie ostateczny final, wtedy pewnie będą zdjęcia i tym razem napewno o Tobie bede pamietala, promise!

udo musi mi zejsc jeszcze centymetr i tyle :P albo moze nawet mi przybyc po centymetrze na udo, byle nie trzesly sie przy stawianiu kazdego kroku, to oblesne!
porobiłam zdjęcia, zrobię za dwa kg i porównam ^^ po poniedziałku powinnam mieć chwilę, może zacznę ten trening Ewy Ch.? Tęsknię za siłownią

no ja myślę :P

bałwanku, a ile Ty tam masz? 48 :P

Cytat:
Jaki masz podpis
najbardziej podoba mi się ta część o niepiciu alkoholu
Stary 2012-05-15, 12:32   #4839
Loriette
Zakorzenienie

Bania, nie muszę iść daleko, bo mama uparła się, że komunia będzie u nas w domu. Bo duża powierzchnia, bo Ona chce się popisać swoją kuchnią
Prawdopodobnie będę sama - dystans

Ja skarpetki ubieram tylko do biegów, ale ostatnio ktoś mi je kradnie.. Nie rosssumiem! Muszę kupić te do baletek, bo potrzebuje do jazzówek! Do moich nowych gatek będą idealne *.*

Stary 2012-05-15, 12:33   #4840
Sunday Rose
Zakorzenienie

Nooo i winyl (pamiętam, że spotykałyśmy sie w wielu nowopowstałych wątkach odchudzaniowych ) i Giovinezza i chyba Cindy też tam była
Stary 2012-05-15, 12:35   #4841
psyhe666
Zakorzenienie

Baniaaaa, to będziesz z TŻtem na tej galii missek? O ja jak słodkoooo..... Moja siostra by pewnie powiedziała, że jestem gałganem, próżna i by mnie nie wspierała duchowo.

Ja od jutra będę nowym człowiekiem...... Milusim, słodziusim i dużo się uczącym z uśmiechem na twarzy
Bo ćwiczenia idą bardzo dobrze, a dietaaaaaaaaaa... Raz lepiej raz gorzej, ale dzisiaj i przedwczoraj było mega ok
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 12:38   #4842
Sunday Rose
Zakorzenienie

Psyhe, ktoś miał dziś oddać laptopa siostrze....
Stary 2012-05-15, 12:39   #4843
psyhe666
Zakorzenienie

Sandej, taka z Ciebie koleżanka???
Specjalnie się dopominasz, bo mnie nie kochasz
so trójka maybe.

Stary 2012-05-15, 12:41   #4844
Sunday Rose
Zakorzenienie

To z troski!
Stary 2012-05-15, 12:42   #4845
psyhe666
Zakorzenienie

Nie wierzysz we mnie po prostu

Jak schudnę toooooooooo kupię sobie spodnie rurki w kwiaty
so trójka maybe.

Stary 2012-05-15, 13:07   #4846
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Też o nich myślałam, że do tego czasu chyba wyjdą z mody i odpuszczę.. Kupię sobie pastelowe, bo cholernie mi się podobają

Zmieniłam szafiarską taktykę.. Zamiast poukładać - spodnie, spódnice, krótki rękaw, bokserki, sweterki itp. Poukładałam na zasadzie - w tym pokazuję się ludziom, a w tym śmigam po domu. Bo potem o połowie rzeczy zapominam, bo ich najzwyczajniej w świecie nie widzę.
Okazało się, że mam sporo ciuchów W samym maju kupiłam 2 koszulki, top, koszulę i spodenki

+ http://www.1sillaparamibolsoblog.com/ moje nowe odkrycie

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-15 o 13:10
Stary 2012-05-15, 13:15   #4847
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Super, cieszę się strasznie, że się Wam układa i wreszcie jest optymizm w Twoich wypowiedziach .
Dzięki, ostatnio naprawdę nie mogę narzekać. TZ sie bardzo stara tylko mi trochę odbija w domu bez pracy - naprawdę moja psyhika jest w ciężkim stanie
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko chemia. Jutro o 14 trzymajcie kciuki.
TRZYMAM!!!
Cytat:

Mnie też czasem oko 'lata' Ale to pewnie przez to, że kawa mega wypłukuje magnez, a ja piję dużo kawy...
Ja mam to samo
Cytat:
czasami jak czytam Ciebie i Pikanterie, to zaczynam wierzyć, że łatwiej jest znosić wszelkie niepowodzenia losu mając przy sobie takie Kruszynki.

Pikanteria - super, wszystko brzmi rozsądnie, choc nie powiem, na wiadomosc o samochodzie zareagowalam takim mysleniem jak nam przedstawila Monia!
Heh bo tak jest, dziecko to największy skarb świata i naprawdę potrafi pomóc w trudnych chwilach. Moja Mała jak widzi że jestem smutna/zmęczona to pyta "mama źle cuje? Tochnam Cię!" i rzuca mi się na szyje
Wiem, że auto to ciągły koszt - paliwo, opłaty ale naprawdę eraz jest na to najlepszy czas. Damy radę
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
wczoraj nie pisałam, tylko Was podczytywałam... wczorajszy dzień trochę męczący, bo Oliwce przebił się górny prawy ząbek i jest płacz!! wczoraj godzinę płakała, a ja nic nie mogłam zrobić... smarowałam maścią, masowałam i nic biedna się trochę pomęczyła...ale za to ładnie przespała mi noc. aż 11 godzin!
w koncu się wyspałam!

wczoraj zaczęłam pierwszy dzień Brazil But Lift! matko... jakie ja mam zakwasy!! nie mogę chodzić normalnie!
nogi i tyłek tak mnie bolą,że szok ćwiczenia nie są długi, ale tak intensywne,że padam po nich na ryjek i nie mogę wstać
a pomyśleć ,że przede mną 4 tygodnie... na samą myśl mnie wszystko boli hehe

dzisiaj:
śn.jogurt naturalny z musli i otrębami.
II śn. bułka z pestkami dyni + serek topiony gouda.
obiad: domowe tortille.
podwieczorek: kisiel truskawkowy.
kolacja: dwie bułki z szynką, sałatą, serem i jajkiem.

macierzyństwo nie jest wcale takie straszne jak może się wydawać
Ja np. synów bym nie chciała hehe wolałabym albo dwie dziewczynki. ale niestety nie chcę mieć dwójki dzieci, chcę się cieszyć jednym. MP - a jak jest z tym u Was? brakuje Ci tego malenstwa?
tak, na pierwszym zdjęciu tż w tle
Oj to się biedactwo wymęczyło..... Dobrze, że chociaż potem odespałyście
Ja na takie ćwiczenia w ogole się nie porywam, przy obecnym @ nie mam siły nawet na brzuszki
Fajne menu
Powiem Ci, że chciałabym mieć drugie dziecko - ale za jakis czas. Tzn jakbym była "przypadkiem" w ciąży to bym się oczywiście cieszyła. Ale uważamy z TZ żeby przypadków nie było Chciałabym najpierw jakoś wyjść do przodu finansowo, wyprowadzić się od mamy, znaleźć pracę a potem zobaczymy chcę móc zapewnić dzieciom jakąś przyszłość a nie mieć całą gromadkę, z którą będę żyła na zasiłkach.....
Cytat:

Ejjj Grubasy.
Myślę, że czas juz najwyzszy o tym pomyśleć ! wkrótce rozpoczniemy VII częśc wątku, wyobrażacie to sobie?!
Która spamerka jeszcze nie zakładała wątku, hm
Ja, ja nie zakładałam!!!

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

MP wiesz co, z tego co mówisz- fajnie z tym autkiem! Jeszcze Ty zrób prawo jazdy i będzie super

Wiecie co, ale to jest kosmos, że my się już tyle wątków trzymamy razem . Zawsze jak widziałam takie wieloczęściowe wątki to bałam się do nich wchodzić

Nie poszłam na seminarium, żeby poćwiczyć 20 minut, jesteście ze mnie dumne?
Zrobię jakoś kiedyś
Zżyłam się z Wami strasznie i nawet TZ już wie, że muszę znaleźć czas dla lasek z Wizażu nigdy tyle czasu nie byłam na żadnym forum
Jestesmy dumne
Cytat:
Chudnę

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Dietowo to niby jakoś się trzymam, na pewno jem zdecydowanie więcej warzyw i owoców niż wcześniej tylko ćwiczenia mi nie idą

Byłam dziś w lumpie ale dla siebie zwyczajnie nic nie widzę Małej kupiłam 2 sukienki i kilka bluzeczek do biegania po naszej cudownej zabitej deskami dziurze

Zaraz zjem obiad i potem zabieram sie za naukę

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-15, 13:24   #4848
psyhe666
Zakorzenienie

Też zamierzam się dzisiaj uczyć
A dokładniej już niedługo... Po popołudniowej kawce
so trójka maybe.

Stary 2012-05-15, 13:37   #4849
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

porobiłam zdjęcia, zrobię za dwa kg i porównam ^^ po poniedziałku powinnam mieć chwilę, może zacznę ten trening Ewy Ch.? Tęsknię za siłownią

bałwanku, a ile Ty tam masz? 48 :P

najbardziej podoba mi się ta część o niepiciu alkoholu
dobra! ale pokaz! chociaz kawalek
co Ty, jak sciskam miarke tak zeby bylo na niej widac 48, to tłuszcz mi sie z niej wylewa mam tak pod 50, wierze w to, ze 49,5

co do alko to chyba mi nie wyjdzie, bo tz chce gdzies jechac na weekend, wiec pewnie bedzie okazja, niestety w obliczu ostatniego starcia na miescie musze sie mega pilnowac i najlepiej bedzie, jezeli zupelnie odstawie alkohol.
Cytat:
Ja skarpetki ubieram tylko do biegów, ale ostatnio ktoś mi je kradnie.. Nie rosssumiem! Muszę kupić te do baletek, bo potrzebuje do jazzówek! Do moich nowych gatek będą idealne *.*
mi sie wydaje ze to pralka je wsysa, tylko dlaczego zawsze moje
tata kupuje zawsze wszystkie takie same, wiec nie ogarnia czy mu jednej brakuje, czy nie

jakie masz jazzowki, w sensie jaki kolor?
Cytat:
Baniaaaa, to będziesz z TŻtem na tej galii missek? O ja jak słodkoooo..... Moja siostra by pewnie powiedziała, że jestem gałganem, próżna i by mnie nie wspierała duchowo.

Ja od jutra będę nowym człowiekiem...... Milusim, słodziusim i dużo się uczącym z uśmiechem na twarzy
Bo ćwiczenia idą bardzo dobrze, a dietaaaaaaaaaa... Raz lepiej raz gorzej, ale dzisiaj i przedwczoraj było mega ok
1. nie wiem czy tz ze mna pojdzie, chyba nie chce zeby szedl.
bedzie cala moja rodzina zamowilismy 20 biletow, dla znajomych i rodziny. nie bedzie tylko mojej mamy i chrzestnej,a tak to wszyscy najblizsi, bedzie slodko! dlatego musze miec superową kieckę i koronę z cyrkonii xd

2. ja tez bede mowila dzien dobry i nie bede na nikogo krzyczala. moze nawert zaczne cwiczyc joge, pilates i bede medytowala. i nordic walking tez. musze sie wyciszyc.
Cytat:

do czego je nosic?

ja wlasnie nie wiem jak nosic biale i rozowe portasy
w sumie najlepiej wygladaja tylko do czarnych butkow i zarnego zakieciku, nie wiem do czego jeszcze to zakladac najlepiej czuje sie w jeansach, slicznych kozaczkach i jakiejś pięknej bluzce + jakas ukochana torebunia. za stara jestem na eksperymenty

Stary 2012-05-15, 13:47   #4850
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, czemu mamy nie będzie? Ja bym się na moją obraziła śmiertelnie... No chyba, że rzeczywiście w pracy nie dostałaby wolnego....

Portasy w kwiatki? Do czarnej koszulki, do różowej (nie wyobrażam sobie tych spodni bez różowych i kobaltowych kwiatków ), kobaltowej, nude, miętowej, do białej bym nie nosiła

Białe spodnie mam, ale mam za grube uda i i ich nie noszę... Ale pewnie połączyłabym z czymś granatowym, albo nude, albo pudrowy róż, albo miętowy, albo malinowy, albo pomarańczowy......
No biały i miętowy to do wszystkiego
Śmieję się, że w tym sezonie mięta to nowa biel
so trójka maybe.

Stary 2012-05-15, 13:48   #4851
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Zmieniłam szafiarską taktykę.. Zamiast poukładać - spodnie, spódnice, krótki rękaw, bokserki, sweterki itp. Poukładałam na zasadzie - w tym pokazuję się ludziom, a w tym śmigam po domu. Bo potem o połowie rzeczy zapominam, bo ich najzwyczajniej w świecie nie widzę.
Okazało się, że mam sporo ciuchów W samym maju kupiłam 2 koszulki, top, koszulę i spodenki

+ http://www.1sillaparamibolsoblog.com/ moje nowe odkrycie
ojjj ale ta laska musi miec duzo kasy!!!!!!!!!!!!!!!

powiem więcej, ona ma pewnie taki posag jak Psyhe, w dodatku ma takie portasy jak ona = to nasza Psyhe tylko ze w peruce

ja tez mam taka taktyke! noo to sporo kupilas, a nic nie pokazalas!

ja kupilam 3 pary balerinek, kiecunie, 2 pary spodenek, spodnie, kurtke, bluzke i stanik, ajć! malo mi
jaką koszulę i gdzie? tez bym chciala jakąś ładną,niestety nie ma już tych w ny ktore kupila czesc z Was a wlasnie o takiej marze. ach kocham zakupy.
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Ja, ja nie zakładałam!!!

Zżyłam się z Wami strasznie i nawet TZ już wie, że muszę znaleźć czas dla lasek z Wizażu nigdy tyle czasu nie byłam na żadnym forum
Jestesmy dumne
1.
2. ja tez!
Cytat:
Też zamierzam się dzisiaj uczyć
A dokładniej już niedługo... Po popołudniowej kawce
wypilam juz 2. od kiedy jestem na diecie nic nie zjadlam i nie zrobilam zadnego progresu - w sensie siedze z laptopem na kolanach

Stary 2012-05-15, 13:53   #4852
psyhe666
Zakorzenienie

Bania ja mam insze spodnie
Ale też koronkowe i mam podobne do tych co ma białe

Haha, ja muszę wypić na diecie kawę sypaną, bo wtedy mi się nie chce żreć, ale dzisiaj dokonałam szokującego odkrycia......... W pudełku z kawą, które myślałam, że nigdy się nie kończy nie ma kawy
Muszę poczekać na mamę......

A nie, źle spojrzałam edit.
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-05-15 o 13:55
Stary 2012-05-15, 14:01   #4853
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, czemu mamy nie będzie? Ja bym się na moją obraziła śmiertelnie... No chyba, że rzeczywiście w pracy nie dostałaby wolnego....
leci na babskie wakacje :P
uwazam ze to lepiej ze jej nie bedzie, siostra chyba tez sie cieszy, mama jest krytycznie do nas nastawiona. :P
Cytat:
Portasy w kwiatki? Do czarnej koszulki, do różowej (nie wyobrażam sobie tych spodni bez różowych i kobaltowych kwiatków ), kobaltowej, nude, miętowej, do białej bym nie nosiła

Białe spodnie mam, ale mam za grube uda i i ich nie noszę... Ale pewnie połączyłabym z czymś granatowym, albo nude, albo pudrowy róż, albo miętowy, albo malinowy, albo pomarańczowy......
1. hmm... podobaja mi sie takie portasy, ale nawet dla mnie to jakas zbyt pstrokata sprawa wierze ze je kupisz i mnie do nich przekonasz powiem Ci, ze nie pomyslalabym, ze chcialabys miec takie spodnie
2. no i co, nie nosisz wcale? glupia :P
ja swoich tez nie nosze bo czuje sie w nich jak galganek. chociaz ostatnio mialam je do nude balerinek, i nude zakietu i byl szal, wiec moze zaczne.

a czerwone? tez leza i czekaja na lepsze czasy xD

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Bania ja mam insze spodnie
Ale też koronkowe i mam podobne do tych co ma białe

Haha, ja muszę wypić na diecie kawę sypaną, bo wtedy mi się nie chce żreć, ale dzisiaj dokonałam szokującego odkrycia......... W pudełku z kawą, które myślałam, że nigdy się nie kończy nie ma kawy

fak, to jest najgorsze, jak chcesz sobie zrobic kawe, a tej kawy jest tak nie wiem, ostatnie 2 lyzki, akurat na jedna filizanke i dylemat, czy bezczelnie zrobic sobie ta kawe, czy odlozyc puszke na miejsce i udac ze sie o niczym nie wiem + czekac az ktos z domownikow uzupelni braki.

Stary 2012-05-15, 14:08   #4854
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, był telefon do mamy, że kawa się skończyła

Dlaczego nei pomyślałabyś, że takie gacie mogą mi się podobać?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-15, 14:09   #4855
Loriette
Zakorzenienie

Bania, te jazzówki są w kolorze... hmmm naturalnego brązu? No takie cieliste.. kupiłam je na stronie czasnabuty.pl powinny jeszcze być. Jestem mega niezadowolona z kuriera i o mało nie skończyło się sądem, ale buty były tanie, więc odpuściłam

Ja weszłam na najstarszy wpis tej dziewczyny z nadzieją, że była tam gruba i źle ubrana - ale się zawiodłam!

Jak nic nie pokazałam?! Top pokazałam, koszulkę też, bokserkę prześwitującą również! Nie pokazałam tylko dzisiejszych spodenek i tamtej koszuli - koszula jest żółciutka z podwiniętymi rękawami, ale może mieć i długie. z przodu ma dekolt do takiego zaokrąglonego V i guziczki zaczynaja się dopiero od biustu Lekko prześwituje

Stary 2012-05-15, 14:09   #4856
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia,
Czemu Ci się nie chce jeść? Pogoda się zepsuła Mi się nie chce jeść tylko jak są mega wysokie temperatury
Jem tak od hmm tygodnia
Rano jem coś bo mama mi karze w pracy nie mam czasu i jakoś tak przestałam odczuwac głód

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
macierzyństwo nie jest wcale takie straszne jak może się wydawać
Ja np. synów bym nie chciała hehe wolałabym albo dwie dziewczynki. ale niestety nie chcę mieć dwójki dzieci, chcę się cieszyć jednym. MP - a jak jest z tym u Was? brakuje Ci tego malenstwa?
tak, na pierwszym zdjęciu tż w tle
Ja chcę 2 dziewczynki Ale wiele razy słyszałam,że z chłopakami jest mniej problemów i łatwiej ich wychować Zapytam swoja mamę

Cytat:
Ejjj Grubasy.
Myślę, że czas juz najwyzszy o tym pomyśleć ! wkrótce rozpoczniemy VII częśc wątku, wyobrażacie to sobie?!
Która spamerka jeszcze nie zakładała wątku, hm
Trzeba wymyślić jakiś czadowy tytuł
Grubasy To do nas?

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Wiecie co, ale to jest kosmos, że my się już tyle wątków trzymamy razem Zawsze jak widziałam takie wieloczęściowe wątki to bałam się do nich wchodzić
Jak w sekcie

Cytat:
Jestem chyba jedyną osobą, która dobrze wspomina kanał.. Ale może to dlatego, że strzeliłam w furtkę, straciłam pół jedynki i 3 dni chodziłam z wiszącym nerwem.. Także kanał to była dla mnie forma zbawienia. Nic nie czułam Zapłaciłam jak za zboże, ale było warto!
Ja też dobrze wspominam bo ząb był martwy, więc nic nie czułam

Cytat:
Pamiętam jak przeprowadzałaś się z tż na studia i on remontował mieszkanie! Ale jesteśmy stare

Cytat:
Nie mam pojęcia, byłam na jednej komunii, jak miałam 5 lat i wypadły mi z przodu mleczaki, mama zabroniła uśmiechać się do zdjęć
Ale tak czy siak najlepiej trzymać się z dala od ciotek i ciast

Cytat:
mi sie wydaje ze to pralka je wsysa, tylko dlaczego zawsze moje
tata kupuje zawsze wszystkie takie same, wiec nie ogarnia czy mu jednej brakuje, czy nie
A moje kradnie tż i potem ja jego stopki naciągam do połowy łydki bo ma chyba 2x większa stopę niż ja Jak się od razu nie zorientuje,że pomyliłam skarpety to już tak chodzę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-15, 14:13   #4857
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, zazdroszczę braku apetytu
Ja najbardziej odczuwam głód gdy się uczę

Dlatego chcę piękną pogodę żebym mogła się opalać na dworzu, uczyć się i pewnie wtedy nie chciałoby mi się ruszyć tyłka do lodówki
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 14:16   #4858
Sunday Rose
Zakorzenienie

Aaaa, przypomniało mi się, ktoś pytał, jakie tabsy biorę - Qlairę i tak kupuję ją taniej, bo na doz, cena regularna mnie zabija, prawie 60 zł

Cytat:

pewnie, że wierzę, bardzo ładnie ostatnio ćwiczysz!
widziałam dziś śliczną sukieneczkę w kwiaty, ale tylko 38 i była za duża, ale taaaaka słodziutka!
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość

[COLOR="Silver"]
Zaraz zjem obiad i potem zabieram sie za naukę

Cieszę się, że się Wam układa a utrzymanie auta rzeczywiście jest trudne, ale da się przeżyć - my dwójka studentów jakoś sobie radzimy

ja już zjadłam, przeczytałam skrypt do końca, teraz muszę otworzyć książkę, ale ona ma 563 strony iiiiiiii to mnie dobija :P

Cytat:
1. dobra! ale pokaz! chociaz kawalek
co Ty, jak sciskam miarke tak zeby bylo na niej widac 48, to tłuszcz mi sie z niej wylewa mam tak pod 50, wierze w to, ze 49,5

2.mi sie wydaje ze to pralka je wsysa, tylko dlaczego zawsze moje

j3. akie masz jazzowki, w sensie jaki kolor?

4. ja tez bede mowila dzien dobry i nie bede na nikogo krzyczala. moze nawert zaczne cwiczyc joge, pilates i bede medytowala. i nordic walking tez. musze sie wyciszyc.

5. ja wlasnie nie wiem jak nosic biale i rozowe portasy
w sumie najlepiej wygladaja tylko do czarnych butkow i zarnego zakieciku, nie wiem do czego jeszcze to zakladac najlepiej czuje sie w jeansach, slicznych kozaczkach i jakiejś pięknej bluzce + jakas ukochana torebunia. za stara jestem na eksperymenty
1. jak się wylaszczę, to się pokażę! teraz nawet nie mam czas wyskoczyć na fociaszki ej, to może jak ścisnę, to też mi się tyle pokaże ? bo tydzień temu z luzem było 51,muszę jutro spróbować

2. zawsze możesz pożyczać od taty...

3. ja mam nude, uwielbiam je, tyle tlyko, że są zamszowe i ich czystość po wypraniu trwa do spotkania z pierwszym kamieniem/obłokiem kurzu/czymkolwiek :P

4. dokumentuj zdjęciami, b nie uwierzę :P

5. no co TY! ja ostatnio różowe gacie ( pudrowe, nad kostkę, z suwaczkami z tyłu) nosiłam właśnie do jazzówek, nude bokserki z falbanką i miętowego sweterka, wyglądałam jak wielka, słodka wata cukrowa!

2.
Cytat:

a ja uwielbiam moje białe spodnie letnie, muszę koniecznie kupić sobie białe, dopasowane rurki! będą megauniwersalne!

Cytat:
wypilam juz 2. od kiedy jestem na diecie nic nie zjadlam i nie zrobilam zadnego progresu - w sensie siedze z laptopem na kolanach
przynajmniej nie jesz czekolady!

Cytat:

też to kiedyś przeżyłam

powinnam dla przyzwoitości pojawić się choć na chwilę na zajęciach o 16,45, ale taaaak mi się nie chce, to już prawie noc przecież! nie?
Stary 2012-05-15, 14:19   #4859
psyhe666
Zakorzenienie

Sandej, mnie zwracasz uwagę, że powinnam oddać lapka siostrze, a sama nie poszłaś na zajęcia nooooo pięknie!
Jaki przykład Ty mi w ogóle dajesz?

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Baniaaaa, słucham Twojej 'ulubionej' piosenki Welcome to St. Tropez
so trójka maybe.

Stary 2012-05-15, 14:20   #4860
Sunday Rose
Zakorzenienie

Psyhe, cukiereczku, ale ja się uczę

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości