|
|
#1441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Grey's Anatomy: CHIRURDZY sezon 8
Cytat:
tacy juz jesteśmy![]() Ale weź pod uwagę że to Amerykanie - to naród który zbytnio do roboty nic nie ma On żyje takimi serialami![]() Kiedyś już wspominałam że The Listener miał tylko 2 sezony - zakończyli go naprawdę dziwnie w połowie, ja myślałam że mnie ciekawość zeżre a tu co - canceled. Po 2 latach odnowili go, a ludzie wręcz się doczekać nie mogą kiedy będą nowe odcinki, ja dopóki się nie dowiedziałam to mi to już obojętne było ale jak się dowiedziałam że znowu wraca to znów nie mogę sie doczekać. Amerykanie też mogą czekać niewiadomo jak długo jeśli tylko wiedzą że coś ma być to będą czekać ![]() Z drugiej strony kuć żelazo póki gorące - i zniżyć poziom i stracić widownię? Czy lepiej przedłużać wzbudzać zainteresowanie i zaciekawienie i utrzymać poziom. sądzę że ta druga wersja jest lepsza. Przykład HIMYM - strasznie poziom zniżyli a wczorajszy finałowy odcinek - strzał w kolano - dużo ludzi się zezłościło i podziękowało, bo serial z naprawdę fajnego stał się powoli nudny. Miał nam wczorajszy odcinek pokazać matkę, wesele Barneya, a tu co? Ani matki ani wesela jedynie Pannę Młodą poznaliśm którą i tak każdy wiedział że to będzie ona. Ostatni odcinek zamiast wyjaśnić niewyjaśnione sprawy to skupił się tylko na jednej, jakies niepotrzebne historyjki wprowadzili, i nadal nic nie wiemy. Od początku wszystko się powtarza, nie mają już pomysłu na nowe osoby więc dla zamętu wracają do starych całkie mniepotrzebnych.
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Tego, o którym mówisz nie oglądam, ale gdyby odświeżyli Veronikę Mars to bym zaczęła oglądać, więc może coś w tym jest...
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie obejrzałam tego odcinku himym, ale już jestem rozczarowana... nie liczyłam na to, że poznamy kim jest matka, co to to nie... ale myślałam, że wesele Barneya to będzie jak najbardziej.
Swoją drogą nie zdawałam sobie sprawy, że to JUŻ finałowy odcinek... myślałam, że za tydzień
|
|
|
|
|
#1444 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pokazali nam odgrzewanego kotleta w związku z Tedem, przez co pojawił się całkiem niepotrzebny wątek, bo jeśli ona ma się okazać matką co całe poprzednie sezony poszły w piz... bo nic by się nie zgadzało. Miałam chociaż nadzieje na rozwiązanie zagadki z ananasem przy łóżku ale dalej cisza, dobrze że chociaż zieloną sukienkę wyjaśnili niedawno. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
I też w takim momencie ją skasowali że nie wiemy co dalej, jak ona sobie życie ułożyła. A tak na marginesie wolałam ją z Loganem niż z Dellen z PP są dla siebie stworzeni![]() Słyszałam że chcieli nakręcić dalszą część w postaci filmu ale nic z tego nie wyszło, miało być o życiu Weroniki w FBI. The Listener - polecam Naprawdę wciągnęłam się niemiłosiernie i 2 sezony w 2 dni obejrzałam I potem raz jeszcze i raz jeszcze I w TV jak leciały też oglądałam pomimo że prawie je na pamięć znałam I te oczy Toby'ego aaa
|
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli oficjalnie będzie na razie tylko jeden sezon, jeśli ABC zamówi? Czytałam, że zamówienie GA i kilku innych produkcji (np. Once upon a time) jest pewne, ale okazuje się, że ABC nadal nie zaprezentowało ramówki. Ale niby mają czas do końca maja. No i jeśli to nieprawda z tymi 2-letnimi kontraktami, to wychodzi na to, że 9 sezon będzie ostatnim?
PS: Jeśli ktoś ogląda House'a to wie, za tydzień ostatni odcinek i promo: http://www.youtube.com/watch?v=sFG79agEkyw Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2012-05-15 o 17:14 |
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O filmie słyszałam, nawet kiedyś widziałam fragment, który rzekomo miał z niego pochodzić, ale sprawa się rozmyła...
|
|
|
#1448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przecież Izzie też podpisała kontrakt na kolejne 2 sezony a potem zdecydowała się odejść i odstąpili od kontraktu ![]() Osobiście preferowałabym naprawdę na mega wysokim poziomie 9 sezon z wyjaśnieniami każdego wątku i dobre zakończenie niż ciągnięcie znów tych samych problemów przez 2 kolejne sezony. Bo o ile odcinki by było to powtarzające się problemy małżeńskie czy sercowe zaczęłyby być nudne i mielibyśmy wrażenie że to odgrzewany kotlet. Oj na Housa czekam jak nie wiem co Ciekawi mnie jak się skończy![]() Desperatkami się troszkę zawiodłam taki słodko-pierdzący ten finał.Rozeszło się po kościach i już. HIMYM też mnie zawiódł. Liczę na Housa i GA. ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- właśnie też gdzieś widziałam jakieś urywki, ale potem czytałam że wycofali pieniądze na tę produkcję i nie mieli za co nakręcić, aktorzy sami chcieli ze swoich wyłożyć bo stwierdzili że fanom należy się wyjaśnienie niektórych watków, ale potem nie zgodzili się scenarzyści i reżyserzy i skończyło się na tym.
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy było to promo, dopiero pojawiło się na profilu GA na FB
http://www.youtube.com/watch?v=i_odOwEwccw Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2012-05-15 o 21:06 |
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem bardzo ciekawa House'a i oby nie skończył się bardzo źle...
|
|
|
#1451 | |
|
Zadomowienie
|
Kto chce ogląda
![]() Pierwsze 7 minut finałowego odcinka http://www.youtube.com/watch?v=5FkzT...layer_embeddednajbardziej rozwalił mnie komentarz: Cytat:
![]() ja wiem że są w szoku ale są prześmieszni ![]() albo i don't know i only have one shoe i do Arizony co krzyczy - shut up just shut up a Arizona gęba na kłódkę![]() taka tragedia dla nich a Arizona się śmieje - I'm married to an orthopedic surgeon and I'm staring at my bone. naprawdę coś czuję że z drama zrobią komedię ![]() i mniej więcej możemy ocenić dlaczego MerDer mogą zostać w Seatle. Z ręką Dereka nie za ciekawie...
pick me, choose me, love me... R.I.P Cristina's shoes! Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com Edytowane przez soleiasta Czas edycji: 2012-05-16 o 08:52 |
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądam, już jakoś się przemęczę jeszcze tych kilka dni...
Ale ciężko Tak przypuszczałam, że uszkodzą Dereka
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Zadomowienie
|
Osobiście obejrzałam bo śmierć i tak ma nas zaskoczyć więc raczej nie pokazali by nam czegoś oczywistego co wpłynie na śmierć.
Ale Derek to taka psitka, wie że ręka to jego przyszłość jego kariera i tak postąpił - wstrząs wstrząsem ale takie rzeczy robić - mądry on? I oczywiście Krycha która bardziej martwi się o buta wymiata
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądam bo będę zła jak się skończy
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie
Jedynie poznamy się z prawdziwą głupotą - wiem wiem to wstrząs, ale cholera oni są lekarzami ![]() czesterka - where is my shoe?
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- I don't know, I lost my shoe ![]() |
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
Shut up, just shut up i have only one shoe
albo -Cristina... what happened? - we crashed, i lost my shoe... -Where is Derek? - I don't know i lost my shoe ![]()
pick me, choose me, love me... R.I.P Cristina's shoes! Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com Edytowane przez soleiasta Czas edycji: 2012-05-16 o 10:42 |
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby to był Klan to już dawno widzielibyśmy remix Cristiny w stylu "łazienka jest zamknięta"
|
|
|
|
|
#1460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hahaha rozwalił mnei tem tekst![]() Miszcz ![]() Nowa ramówka abc na 2012/2013 Cytat:
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli zamówili GA
I Once upon a time
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Zadomowienie
|
Powiem tylko jedno:
R.I.P Cristina's shoes!
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
Keep calm and Find Cristina Shoe!
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiejecie się, a dla kobiety utrata ukochanego obuwia może być naprawdę bolesna. Szczególnie, jeśli zniknął jeden but - ten który został na zawsze będzie przypominał o tragedii związanej z tym pierwszym butem.
A tak serio, to nie wiem, bo nie oglądałam, ale mam nadzieję, że Cristina jest po prostu w tak wielkim szoku i dlatego plecie głupoty. Czasem po wypadkach tak jest ![]() info z filmwebu: /Twitter Jessiki-styczeń/ fan: some fans are freaking out that you'll leave the show with 3 kids.please tell they're wrong” @JessicaCapshaw: NOT GOING ANYWHERE ![]() Naprawdę, zwracam honor, wiele osób uwielbia Arizonę, ma więcej fanów, niż Lexie. Dlatego obawiam się o Małą Grey albo... o Marka.... Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2012-05-16 o 23:35 |
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
No nie. Tyle mam do powiedzenia po obejrzeniu.
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Aż tak źle? Bez szczegółów
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

tacy juz jesteśmy

O filmie słyszałam, nawet kiedyś widziałam fragment, który rzekomo miał z niego pochodzić, ale sprawa się rozmyła...

Ale ciężko