|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teleturnieje:>
heheh
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
świetne
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(to jakiś teleturniej na TV4 - nazwy nie pamiętam, ale wiem, że chodzi tam o układanie wyrazów i literki pojawiają nam się po jakimś czasie kosztem wygranych pieniędzy) ![]() ![]()
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ale sie usmiałam, ale to prawda ludzie pod wpływem stresu nie sa w stanie poprawnie myslec..
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
<hahaha> az moja mama przyszla sprawdzic co mi sie dzieje buhahahahah dobreee
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odpowiedź: - Biedronka!" , nie wyrabiam
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
rozbrajające
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
zwierze w paski? - biedronka!
![]() ![]() :rot fl:![]() Pała ![]() ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
(Najsłabsze Ogniwo)
Pytanie: Jaką wspólną nazwę noszą popularny batonik i rzymski bóg wojny? Odpowiedź: Snickers (N.O) Pyt: Jaką literę przypominają krzywe nogi? Odp: L (N.O) P: Kogo pokonali Grecy w finale Euro 2004? O: Nikogo. Wygrali. P: Jakiego koloru jest sroka? O: czerwono-żółta. P: Ile par oczu ma mucha? O: sto milionów P: Rodzaj potwora? O: Kangur. (Familiada) P: Potrawa z warzyw? O: Kalafior. P: Wymień soczysty owoc? O: Banan. (1z10) P: Z czym można puścić zrujnowanego bankiera? O: z dymem. P: Z którego miejsca na Ziemi wszędzie jest na północ? O: Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu. (N.O) P: Kupa lub beczka? O: (chwila ciszy...) - beczka! P: nie, smiechu. P: Jakim gazem były napełniane sterowce? O: gazem musztardowym. (F) P: Kto spełnia życzenia O: BYK. (N.O) P: Jakim językiem posługuje się większość mieszkańców czeskiej pragi? O: Nie mam pojęcia. (N.O) P: Po jakiej orbicie krąży Księżyc wokół Ziemi? O: Księżyc nie krąży wokół Ziemi. P: Jak nazywa się najstarsze drzewo w Polsce? O: Baobab. P: Ja się nie pytam jakie zwierzątko ma pan w domu. Podpowiem, że to jest dąb, proszę powiedzieć jak ma na imię. O: Zenon. (1z10) P: Kto gra rolę Podstoliny w Zemście? O: Janusz Gajos. (1z10) P: Jaka trwa teraz era geologiczna? O: Atomowa. (N.O.) P: Jaka jest wspólna nazwa dla pocisku do kuszy i taniego wina? O: Jabol. (N.O.) P: Kraj w Ameryce Południowej, który jest synonimem chaosu. O: Harmider. (N.O.) P: Nazwa stworzenia, które może mieszkać w nosie. O: Gil. P: Widzę, że znasz się na tej dziedzinie, może wymienisz inne zwierzę które mozna mieć w nosie? O: (pewny siebie) - Koza! P: Jesteś prawdziwym specjalistą w tym temacie. ( chodziło oczywiście o muchy w nosie) P: Zwierzę na literę "M"? O: Miś! P: Zielony barwnik obecny w roślinach? O: Mech. (F) P: Coś kwaśnego? O: Kwas solny. (1z10) P: Ile skrzydeł mają pszczoły? O: Pszczoły nie mają skrzydeł. (1z10) P: Nazwa miasta w Polsce, ryba, narzędzie stolarskie. Jaką wspólną nazwę mają te trzy rzeczy? O: STRUG! (1z10) P: Kto spotkał 7 krasnoludków - królewna śnieżka, czy śpiąca królewna? O: Sierotka Marysia. P: Największy polski gryzoń? O: Żubr. (1z10) P: Z ilu pieśni składa się biblijna księga Psalmów? O: Z pieśni nad pieśniami. (F) P: Czym się bawią dzieci w piaskownicy? O: Przewracają się. (1z10) P: Jak się nazywa zwierzę żyjące na ziemi, które osiąga 30 metrów długości? O: Żyrafa. (VB) P: Szkielet jakiego zwierzęcia często spotykamy w łazience? O: Czym jest PIES. (chodziło o gąbkę) (1z10) P: Czy diplodok żyje obecnie? O: Tak. (1z10) P: Główni bohaterowie "Nocy i dni" O: Jan i Bogumił. P: To byłoby takie nowoczesne małżeństwo. P:Jaką nazwę nosi najsławniejszy polski żaglowiec? O: Kusznierewicz. (F) P: Co robią koty? O: Skakają. _________________
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
swietne!!
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
hehe
dobre! ja pamiętam jak oglądałam z bratem Familiade... to była chyba Wigilia nawet... i było pytanie:-Jak można płacić? A jakaś kobieta: -W naturze! Na co Strasburger przerażony: -Słuchaaaam? ale sprawdźmy... heheh... oczywiście nie było ale to było takie komiczne ta mina prowadzącego śmialiśmy się jak wariaci
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie: - Wymien zwierze w paski...
Odpowiedź: - Biedronka!
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moze niektorzy sie nie znaja na geografii![]() ![]() dżizes czytałam to juz nie wiem il razy a za kazdym mało nie porycze sie ze smiechu:d tak 3mac!! |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
haha, uśmiałam się
![]() ![]()
|
|
#50 |
|
CraftMod
|
Niesamowite!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

heheh