Wszystko o Avonie - Część II - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-08, 13:20   #1111
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan
Talking Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

[quote=Vanilla;3410130]Przeglądam właśnie kat 03 i jak na razie interesuje mnie
1.biżuteria Alsoce(czy jakoś tak-takie srebrno czarne)
2.złociste cienie
3.kubek z łyżeczką rózowa wstążeczka
4.wszystkie produkty demo...
to by było na tyle-ciekawe jaka będzie oferta internetowa[/quoteo

I mnie kusi ta biżuteria...dość ciekawie wygląda...ale muszą ją zobaczyć najpierw w Cok'u bo wiem, że są duże różnice między papierowym wyglądem a realnym. Z produktów demo zastanowię się jeszcze nad In Bloom, bo potem jest torebka gratis...i jeśli mi się nie spodoba to klientka zapewne wybierze wariant z torebką...
- kolekcja Taline też mi się podoba ze str. 59,
- komplet Mara ciekawy,
- Cool Rush wezmę dla TŻ'a,
- różczkę Treselle,
- zestaw za 20,90 AS str. 18,
- i chyba tusz Pełnia rzęs z płynem gratis bo skończy mi sie do lutego, ale do lutego pewnie parę rzeczy dojdzie do moich planowych zakupów.
pozdrawiam. Aneta
ps. no i oferta internetowa wraca a i netto
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 15:09   #1112
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez lady-dark Pokaż wiadomość
Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Chciałam kupić mojemu TŻ wodę toaletową ale z tej serii PRO. Tylko że wybór jest bardzo duży. Są czerwone, niebieskie, błękitne, czarne, pomarańczowe i może jeszcze jakieś inne. Nie wiem na który się zdecydować. Dodam że mój lubi mocniejsze i bardziej intensywne zapachy, więc świeżaki odpadają.
Mimo nazwie to ProSport jest najbardziej męski w w przeciwnieństwie do ProVibe czy ProAttractionon

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
A z miłych rzeczy, to już za tydzień będę miała Be... Sensual
śliczny, mama Tż mówiła, że bardzo trwały, no ale każdy ma inaczej, jej trzyma długo

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Też się nie mogę doczekać
i ja
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 15:20   #1113
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Witam z ranajuż jutro nowy katalog
Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
A witam
No... oby przeżyć ten poniedziałek...
i będzie wtorek
POzdrawiam
Poniedziałek prawie minoł a teraz oby przeżyć wtorek do wieczora ja albo bardzo póżno nowy katalog obejrze albo dopiero w środe ale postaram sie dorwać do kompa jutro wieczorem
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 16:00   #1114
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
To zależy do kiedy masz termin składania zamówienia, bo jeśli zamawiasz na COK to realizują do soboty g.16.00 żeby przyszły we wtorek A z dostawą regularną to do północy do tego dnia do którego masz termin złożenia zamówienia. Domawiane rzeczy mi zawsze przychodziły, w końcu po to jest możliwość edycji zamówienia Jest nawet link do "edytuj zamówienie" zaraz jak się zalogujesz w strefie to wyskoczy na stronie powitalnej że zamówienie czeka ale możesz je edytować. Ja się właśnie z tą godziną 16 w sobotę nacięłam Oczywiście wcześniej nikt mnie nie ostrzegał..Ale też uważaj z zamawianiem przed północą, bo dziewczynom nie przyszły domawiane rzeczy albo nie pobrali wcale im zamówień do realizacji jak całe składały późno w nocy. Mnie akurat się tak nie zdażyło mimo że właśnie późno składam...Mam nadzieję że pomogłam
Ja bardzo często składam przed północą ostatniego dnia i zawsze mi pobierają. No, raz miałam problem, ale to przez to że strona przestała działać i nie mogłam wysłać , ale poza tym nie miałam takich problemów żeby mi nie pobrali wysłanego zamówienia.
Cytat:
Napisane przez lady-dark Pokaż wiadomość
Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Chciałam kupić mojemu TŻ wodę toaletową ale z tej serii PRO. Tylko że wybór jest bardzo duży. Są czerwone, niebieskie, błękitne, czarne, pomarańczowe i może jeszcze jakieś inne. Nie wiem na który się zdecydować. Dodam że mój lubi mocniejsze i bardziej intensywne zapachy, więc świeżaki odpadają.
Czerwony moim zdaniem

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3412723][I]

Mimo nazwie to ProSport jest najbardziej męski w w przeciwnieństwie do ProVibe czy ProAttractionon
[/QUOTE]Ale nie da się ukryć że proSpot jest to raczej świeży zapach.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 16:03   #1115
Limonatka
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy któraś z Was ma/widziała torbę z oferty netto 02, na ostatniej stronie oferty - torba representative bag? ta za 26,90. Klientka się zastanawia, ale chce wiedzieć:
a) czy ta torba ma jakieś specjalne przegródki dla konsultantek, np. na próbki itp, czy jest po prostu 'jednolitą torbą', taką która może być wykorzystana na cele podróżne
b) z jakiego materiału jest wierzchnia warstwa

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 16:13   #1116
asia_z
Zakorzenienie

jesli to jest taka jak w stylu tych, co się dostaje w TPS to ma jakieś przegródki. i nie jest dość pomiestna, wg mnie na książki nadaje się idealnie ja mam starą wersję, a ta niestety nie wiem jak wygląda
Stary 2007-01-08, 16:22   #1117
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

ProSport jest najbardziej mędki a czerwony niesamowice słodki i w sam raz dla młodego chłopaka
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 16:23   #1118
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
jesli to jest taka jak w stylu tych, co się dostaje w TPS to ma jakieś przegródki. i nie jest dość pomiestna, wg mnie na książki nadaje się idealnie ja mam starą wersję, a ta niestety nie wiem jak wygląda
Załączam zdjęcie, jak wygląda ta z netto A ta która jest do TPS też nazywa się representative bag?
Resize of DSCN6515.JPG

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 16:25   #1119
MagJa
Zakorzenienie

Byłam dziś na testach w COKu i stwierdzam, co następuje:
- lakier do paznokci Glass Reflection Whisper jest totalnie przekłamany, na moich paznokciach wychodzi różowy jak Mist. W ogóle jakiś taki dziwny jest, myślałam, że kolory będą delikatniejsze, takie rozmydlone, jak w katalogu pokazali, a ten Whisper wygląda trochę jak Soft Rose z Oriflame, czyli taki bezbarwny z opalizującymi różowymi drobinkami. Z tym, że ten z Ori był lepszy, bo delikatniejszy. Innych kolorów nie testowałam, bo ani Nude ani Mauve nie było do testów, a jeszcze jeden, który był, był za różowy
- puder prasowany z różą Rose Garden - niby taki zwykły, a wygląda uroczo kolor Porcelain faktycznie jasny, a sam puderek delikatny - dłoń mi ładnie wygładził ale i tak za drogi jest jak na zwykły prasowaniec
- perfumy In Bloom - fajne, takie herbaciane, coraz bardziej za mną chodzą
- tusz Ekstremalna grubość Color Trend - jak dla mnie ma ekstremalnie wielką szczotę, chyba bym nim całe oko umazała, chociaż tyle, że nawet gęste ma włoski
- biżuteria Oralia - śliczna wygląda w sumie tak, jak w katalogu, zaczynam zbierać na nią kaskę
- biżuteria Alsace - niby fajna, ale nie w moim typie, ta koronka jakoś mi się niezupełnie widzi
- naszyjnik Solutions - za tą cenę można śmiało brać, niezły nawet pod warunkiem, że ktoś takie kolory lubi
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 16:44   #1120
joanna_k
Joanna d'Moder

ogłaszam,że w katalogu 2 liczba moich braków to 0 (słownie zero) .Pur Blancy nie zamawiałam
Tylko mam pytanie,ten krem za 0,50 gr ma być dodawany z tym zamówieniem czy z następnym,bo ja go nie dostałam?
Stary 2007-01-08, 16:50   #1121
justyna_133
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Byłam dziś na testach w COKu i stwierdzam, co następuje:
- lakier do paznokci Glass Reflection Whisper jest totalnie przekłamany, na moich paznokciach wychodzi różowy jak Mist. W ogóle jakiś taki dziwny jest, myślałam, że kolory będą delikatniejsze, takie rozmydlone, jak w katalogu pokazali, a ten Whisper wygląda trochę jak Soft Rose z Oriflame, czyli taki bezbarwny z opalizującymi różowymi drobinkami. Z tym, że ten z Ori był lepszy, bo delikatniejszy. Innych kolorów nie testowałam, bo ani Nude ani Mauve nie było do testów, a jeszcze jeden, który był, był za różowy
wielka szkoda, że nie było Mauve, bo w katalogu wygląda przecudnie i właśnie się zastanawiam czy się na niego nie skusić.
Chyba jednak zaczekam
justyna_133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-08, 16:56   #1122
fagnes
Raczkowanie

Witam. Ja też nie umię się już doczekać katalogu 04 momo ze dziś dopiero robie zamowienie na k2
Czy ktoras z Was moze mi cos powiedziec o naszyjniku Hiral???
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 17:02   #1123
lady-dark
Zadomowienie

Dzięx wezmę czerwone.
lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 17:08   #1124
venicea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joanna_k Pokaż wiadomość
ogłaszam,że w katalogu 2 liczba moich braków to 0 (słownie zero) .Pur Blancy nie zamawiałam
Tylko mam pytanie,ten krem za 0,50 gr ma być dodawany z tym zamówieniem czy z następnym,bo ja go nie dostałam?
Dziś patrzyłam w podgląd faktury i ten krem miałam naniesiony.
Też mam 0 brakówaaaa!! o dziwo Pur blanca też przyjdzie i pomysleć że o mało co bym jej nie wpisała...
Stary 2007-01-08, 17:11   #1125
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:

Ja dostałam z zamówieniem z kat.2, tzn. mam go na fakturze na stronie, a w rączkach będę miała w środę (już się nie mogę doczekać )
Stary 2007-01-08, 17:13   #1126
joanna_k
Joanna d'Moder

czyli mam pisać reklamację czy też nie załapałam się?Początek kampanii,więc powinnam się załapać,hmmmm
Stary 2007-01-08, 17:18   #1127
majula
Zakorzenienie

Cytat:
czyli mam pisać reklamację czy też nie załapałam się?Początek kampanii,więc powinnam się załapać,hmmmm
proponuje @ ja tez kiedys nie dostalam prezentu za program kwartalny jak napisalam to sie okazalo ze system nie zaczail ze ma mi go dac wiec go nie dali do paczki ale wyslali w nastepnej paczce z przeprosinami
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 17:19   #1128
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Ja na Twoim miejscu poczekałabym, aż dostanę paczkę do domku, może dostaniesz ten krem tylko na fakturce go nie ujęli. Wiadomo przecież, jakie u nich się rzeczy zdarzają czasami...
Stary 2007-01-08, 17:36   #1129
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Witam z ranajuż jutro nowy katalog
oby do jutrzejszego wieczora

Cytat:
A mam pytanko - zamawiałaś coś z oferty internetowej? Jeżeli tak, to czy mogłabyś napisać co?
Stary 2007-01-08, 17:39   #1130
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki.Małe pytanko .Czy ta szminka watermelon jest mocno różowa taka bijąca po oczach?czy delikatna naturalna i śliczna?Do czego ten kolorek jest podobny?macie może zdjęcie rzeczywistego koloru,bo jak zwykle avon kłamie z kolorkami.Dzieki
Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Wydaje mi się udało mi się dosać załaczniki.Zaraz zobaczymy
JA też mam watermelonek i mi się wydaje ze ten kolorek inaczej wygląda...bardziej bordowy moze jeszcze ja wstawie fotki ?
Stary 2007-01-08, 17:43   #1131
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

A to nie miało być tak że kazdy dostaje? Bo nie napisali że jest jakaś możliwośc, że ktoś nie dostanie
Stary 2007-01-08, 17:49   #1132
Wtajemniczenie

Trutka23 wrzucam fotki WATERMELONa... wydaje mi sie ze bardziej urzeczywistniają kolorek krzywo pomalowalam usta ale to tak na szybko bylo jak dla mnie jest za bordowa i bym jej nie kupiła ale jako szminka fajna a znalazlam do niej zastosowanie by byla jasna najpierw nakladam kilka warstw pomadki Nivea HYDRO CARE a potem pare warstw Watermelona i efekt jest ok i fajny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg watermelon1.JPG (34,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg watermelon2.JPG (11,5 KB, 27 załadowań)
Stary 2007-01-08, 18:03   #1133
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
JA też mam watermelonek i mi się wydaje ze ten kolorek inaczej wygląda...bardziej bordowy moze jeszcze ja wstawie fotki ?
No masz rację z tym Watermelonem.Te zdjęcia mi jakoś dziwnie wyszły.NIe mam wprawy a poza tym światło bylo za jasne i ona jaśniej wyszla.Twoje zdjęcia ją lepiej oddają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-08, 18:05   #1134
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
A mam pytanko - zamawiałaś coś z oferty internetowej? Jeżeli tak, to czy mogłabyś napisać co?
z internetowej nie zamawiałam.Z oferty netto zamówiłam krem do rąk Naturalls i spearatory do malowania paznokci i je dostanę
Stary 2007-01-08, 18:09   #1135
taka jedna
Zakorzenienie

Napisałam w sprawie paletek do cieni a o to jaką odpowiedź dostałam:
"
Zdając sobie sprawę z niedogodności wynikających z występowania braków magazynowych przesyłamy wyjaśnienia i serdecznie przepraszamy zawystępowanie tego typu nieprawidłowości. Zapewniamy, że braki magazynowe to aktualnie nasz najbardziej palącyproblem. Taka sytuacja również dla firmy jest wyjątkowo niekorzystna irobimy wszystko, by jak najszybciej produkty były dostępne.Przewidujemy dostępność produktu na 15 stycznia.Przepraszamy zaniedogodności."
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-08, 18:18   #1136
Wtajemniczenie

heh no te twoje wyszły takie brzoskwiniowe fajne
Stary 2007-01-08, 18:27   #1137
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Załączam zdjęcie, jak wygląda ta z netto A ta która jest do TPS też nazywa się representative bag?
Załącznik 729101
no właśnie nie wiem... ja tą torbe dostałam ponad 3 lata temu ale bardzo możliwe, że tak sie nazywa, bo wydaje mi się, ze one w środku wyglądają tak samo,a z zewnątrz się tylko różnią. http://www.avontarnow.is.net.pl/grafika/tpstart2.jpg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-08, 18:28   #1138
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
heh no te twoje wyszły takie brzoskwiniowe fajne
NO fajne,fajneJakby była taka naprawde to bym jej używała
Stary 2007-01-08, 18:32   #1139
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
z internetowej nie zamawiałam.Z oferty netto zamówiłam krem do rąk Naturalls i spearatory do malowania paznokci i je dostanę
Szkoda, bo mam duże zamówienie na internetową, no nic dziękuje i tak
Stary 2007-01-08, 18:41   #1140
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Szkoda, bo mam duże zamówienie na internetową, no nic dziękuje i tak
ja zamawiałam z internetowej błyszczyk i pur blance, kolczyki srebrne(ale podobno one juz nie przychodzą) i naszyjnik - i wszystko mi przyszło
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości