|
|
#3001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
Wasze chamstwo mnie przerosło, nie spodziewałam się tego i żałuje że jednak należałam do takiego klubu
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Podwinięta sukienka zdecydowanie rządzi
Co do strojów niepasujących do aktualnej pogody, no cóż przez okno widać, że słońce świeci, a że na termometrze 15 stopni, któż by się przejmował ![]() Obrazek z soboty, centrum Poznania, jedna z głównych ulic - Półwiejska, a w zasadzie na jednej z bocznych uliczek: dwie faszionistki oczywiście w stylowych ałtfitach przebierają się z balerin na mega wielkie modne szpilki z platformami i wracają na główną ulicę a dalej do strego browaru. Nie mogliśmy ze znajomymi oderwać od nich oczu i wyjść z szoku Bycie modnym to wyzwanie._________________________ _________________________ ______ Na stronie z fotoreportażem jest też trochę innych zdjęć + komentarze fotografowanych typu: "świetne, sama siebie nie poznaję na tych zdjęciach, polecę znajomym". Jak dla mnie to raczej antyreklama. Rozumiem, że każdy ma jakieś wyobrażenie o samym sobie, które niekoniecznie odpowiada rzeczywistości, ale by się godzić i płacić za full photoshop zdjęcia i je pochwalać? No nie wiem... Podobnie znajoma ma zdjęcia z sesji ślubnej i owszem ładne, ale jak dla mnie zmniejszanie programem swoich rysów twarzy (wyszczuplenie) tylko dlatego, że chciałoby się tak wyglądać, to lekkie przegięcie. Wszyscy psioczą na gazety, ale sami chętnie się przekształcają i pokazują iluzję. Koniec offa
Edytowane przez Fufka Czas edycji: 2012-05-15 o 16:22 |
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Za to wyśmiewanie się z różnych ubiorów ludzi na tym wątku nie jest chamskie
.Cytat:
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-05-15 o 16:16 |
|
|
|
|
#3007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze ten diadem
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 |
|
Wtajemniczenie
|
oczywiście, że tak nie ukrywam tego lecz co innego jest pisać na publicznym forum a co innego w klubie, w którym niektórym dziewczyną już dawno puściły hamulce.Tyle ode mnie.
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynOM nic nie puściło i atmosfera jest identyczna jak w zamkniętym wątku, poziom ironii i humoru też
https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=613084 więc z łaski swojej nie szastaj tutaj "chamstwem", bo sama dokładnie tak samo się wypowiadałaś... jak to mówią - belki w swoim oku.... |
|
|
|
#3010 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3012 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#3013 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to dopiero musiało być rozwalające
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
#3016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie mogła się zdecydować czy bardziej feszyn są miętowe czy może brzoskwiniowe? a takie buty to razem się kupuje czy trzeba kupic 2 pary?
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
tym bardziej, że ani jeden kolor ani drugi nie pasują w moim odczuciu do sukienki, którą ubrała
|
|
|
|
#3018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Szkoda, bo nie jest brzydka, a ja ją wciąż postrzegam przez pryzmat Brzyduli...
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwaliła mnie dzisiaj dziewczyna w: białych martensach + czarnych podkolanówkach + zielonkawych, prześwitujących rajstopach + ultra krótkich jeansowych spodenkach, ledwo zakrywały tyłek + kanarkowej PUCHOWEJ kurtce + czarnej bluzie z kapturem
![]() Plus do tego miała zdecydowanie za ciemny podkład i placki nieumiejętnie zrobione różem, ale tu już się nie będę czepiać. |
|
|
|
#3020 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szarri - news z końca nowej notki na blogu mnie powalił na kolana, a zarazem znacząco podniósł samoocenę mą w dniu dzisiejszym ^^ Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-05-15 o 18:06 |
||
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dziś rozwaliła jedna kobieta - godzina 15:00, zimno na dworze (11 stopni), szaro, słońca nie ma, wieje, deszcz leje nieprzerwanie od rana, a laska wyskakuje z bloku (czyli raczej nie z pracy) w płaskich sandałkach! takich bardzo skąpych, bo miały chyba ze trzy paseczki! do tego założyła dżinsy, bluzkę i parkę przeciwdeszczową, a w ręku miała parasolkę. no czy Ci ludzie nie myślą? starczyło jej zdrowego rozsądku, by założyć przeciwdeszczówkę, by wziąć z domu parasol, ale nie starczyło go już przy wybieraniu butów?
czy tylko ja zauważyłam, że gdy po ciepłych dniach następują zimne i deszczowe, niektórym ciężko jest rozstać się z niektórymi letnimi elementami swojej garderoby, które nosili wcześniej? masakra... no ale z takimi ludźmi rozprawi się na szczęście nikt inny jak selekcja naturalna
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż to też mi się wydaje dziwne, w sensie noszenie dwóch par butów: " Wiem, że mnie jakieś buty obetrą, są niewygodne, ale i tak je ubiorę, w razie czego przebiorę na inne". Ja albo takich w ogóle nie noszę, albo najpierw próbuję rozchodzić i dopiero wtedy na ulicę, ale każdy jest inny więc luzik. |
|
|
|
|
#3023 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pewnie byłam dzisiaj rozwalaczem, ale miałam szorty i do tego ciepłe rajstopy i zakolanówki.
|
|
|
|
#3025 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3028 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby wyglądać inaczej niż wszyscy? ![]() ![]() jak ciepło mini i spodenki, a już broń boże kozaki do szortów i miniówy ![]() ![]() ![]() a później: patrzcie, ma 30 lat i chodzi w krótkiej kiecce! ![]() a teraz serio ![]() mało rzeczy mnie rozwala, ale.. ![]() kościół, komunia, młode dziewczyny ubrane w sukienki ledwo zakrywające tyłek, z przodu wielki dekolt, obcasy. tż skomentował: jak panie z trasy. naprawdę wulgarnie to wyglądało.
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam na Twojego bloga, zakładanie rajstop do butów z odkrytymi palcami także uważam za rozwalacza
![]() p.s. rozumiem że przekierowanie na drugą kartę po kliknięciu "older posts" to sposób na nabijanie sobie wejść na bloga..? trochę żałosne
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-05-15 o 19:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

Co do strojów niepasujących do aktualnej pogody, no cóż przez okno widać, że słońce świeci, a że na termometrze 15 stopni, któż by się przejmował 

)
)