|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Dziewczyny jestem załamana
chodzi o wiosenną edycję pomadek Kate kolor numer 20. Zaglądam chyba już od dwóch tygodni do 4 rosmanów i wszystkie kolory są oprócz właśnie 20, nawet testerów nie ma z tego numeru. Czy u was w rosach jest może ten kolor?
|
|
|
|
#2552 | |
|
maskott
|
Cytat:
Jak zazdroszczę takiego rossmana (zdradzisz chociaż jakie miasto? ) u mnie pusto, pogoda beznadziejna, więc nie pojechałam szukać dalej.a z przecen to widziałam jeszcze te kremy isany do twarzy (urea i ten z niebieską zakrętką) po 3,49 ;] (niech przestanie padać, bo nic się nie chce... ) |
|
|
|
|
#2553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
Płyn oral b mały i duży, szczoteczki listerine i sensodyne, herbaty lipton, soraya kuracja dotleniająca, balsam sopot brązujący, żel antybakteryjny do rąk, krem olay regenerist, maszynki blue II, trymer bikini gilette, krem do depilacji veet supreme, maszynki damskie duplo, 2 rodzaje wód po goleniu, balsam farmona migdałowy, balsam isana miodowy
|
|
|
|
#2555 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie jest 20 właśnie dzisiaj robiłam słocza testerem. Pomadek było około 7 więc u mnie nie brakuje. |
|
|
|
|
#2556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2012-05-15 o 20:20 |
|||
|
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
witam drogie wizazanki;* bedac dzis w rossmanie zauwazylam ze na promocji sa szczoteczki do zebow colgate 360* bodajze w cenie 8,99. przy nich wisiala rowniez karteczka z informacja ze przynoszac swoja stara szczoteczke dostajemy 5zl rabatu na colgate 360*. w takim razie wychodziloby ze jej zakup wynioslby nas 4zl. czy ktoras z was korzystala z tej promocji?
co o niej sadzicie?
|
|
|
|
#2560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sobie dumam, że mogliby dać na dzień matki promo na różowe babydream ![]() Cytat:
ale pewnie nigdzie nie dostanę już Cytat:
![]() a co do mydła to używasz go do mycia twarzy?
|
|
|
#2561 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
co oznacza skrot CDN?
|
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
Skorzystałam dziś z promocji Colgate 360 i za 2. szczoteczki zapłaciłam 7.98 - i jak tu nie kochać rossmanna
muszę się jutro rozejrzeć za tym masłem Isany, za tą cenę to całą półkę wykupię no i mam nadzieję, że BD fur mama będą za tydzień w CND lub chociaż w promocji
|
|
#2564 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
) i inne cuda, m.in. żel pieprz&kardamon
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-05-15 o 20:40 |
||
|
|
|
#2565 |
|
Klientka w krawacie
|
Ooo. Kocham miętę
. Jaka cena?
|
#2566 |
|
Rozeznanie
|
CDN - ciąg dalszy nastąpi
![]() ale jeśli pytasz o CND - cena na do widzenia - obniżka do wyczerpania zapasów.
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
#2567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
maskott
|
Cytat:
stronę (2 lub 3) temu było o nich. tak, skorzystałyśmy, szczoteczką IMO niczym się nie wyróżnia, ale wymiana się przydała ![]() a żel pieprz i kardamon już po ok.2,50 był, ale zapach nie mój
Edytowane przez Sasabina Czas edycji: 2012-05-15 o 20:41 |
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałam u siebie tego masełka orzechowego z Isany.
![]() Kupiłam dziś Ziaję Bloker i lakier do paznokci Wibo w kolorze szarym.
|
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Moderator
|
Chyba 4 z groszami, wiesz ja pewna nie jestem bo tak tylko zerknęłam w przelocie. Uwielbiam zielone herbatki, ziołowe herbatki, ale liczyłam na jakieś bardziej urozmaicone w CND, a tu rzeczywiście mało, tylko przy tych wisiała zielona kartka
|
|
|
|
#2573 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Jutro pójdę obadać sprawę
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
O to super że tusze taśmą są obklejone , ale podkłady też by mogli okleić ... Ostatnio szybko chciałam kupić rimmela Wake me up ( mój tż czekał na mnie i ponaglał ) a niestety przy szafie stałam jak idiotka i wszystkie podkłady sprawdzałam bo każdy miał pompkę upaćkaną
W końcu ekspedientka dała mi podkład z szuflady i miał czystą pompkę..
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moich stronach chyba nie ma wirażanek, bo jak na coś jest boom na forum to w moich Rossach jest tego multum na półkach. Hehe nie mam konkurencji, że tak powiem.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-05-15 o 21:05 |
|
|
|
|
#2578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehea tak na serio przy kasie wrzucasz starą szczoteczkę do pudła no i pani odlicza Ci 5 zł. od ceny szczoteczki colgate , którą sobie wybrałas
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
listerine 4,59 albo 4,79 a sensodyne też jakoś tak podobnie
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- no niestety nie będzie nic w promocji na dzień matki (będzie za to sporo kremów), dla dzieci też promocji nie ma za dużo, w sumie to tylko deserki hipp |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

chodzi o wiosenną edycję pomadek Kate kolor numer 20. Zaglądam chyba już od dwóch tygodni do 4 rosmanów i wszystkie kolory są oprócz właśnie 20, nawet testerów nie ma z tego numeru. Czy u was w rosach jest może ten kolor?

Strasznie dużo było dziś plakietek z CND, troszkę sie obkupiłam. Zakupy opisze Wam później. Za tym maselkiem średnio przepadam, ale przy takiej cenie grzechem byłoby nie kupić.
)
u mnie pusto, pogoda beznadziejna, więc nie pojechałam szukać dalej.

)

ale pewnie nigdzie nie dostanę już
za zdjęcie szczoteczki

u mnie nie ma już od dawna, a miałam na nie ochotę w cenie regularnej! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)