|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
witam
Cytat:
ja dziś miałam stres większy niż przed egzaminem na prawko a od jutra ustne... |
|
|
|
|
#3122 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo fajnego masz bloga
|
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za komplement, ja jeszcze raz bede farbowala przed weselem, ale na ten sam kolor, mi sie nawet faluja moje wlosy, ale tez tak do ucha tylko, wyzej juz nie chca... ale i tak w wiekszosci chodze w falach. Cytat:
ja bylam dzis na fitnessie, na solarium, zrobilam maseczke MJ, regulacja brwi byla i zaraz ide sie wykapac.
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Soph powodzenia na ustnych ![]() A ja dzisiaj poszalałam na zakupach Jutro po buty skocze i koniec na ten miesiąc
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Powoli wracam na wizaż, jeśli mnie jeszcze pamiętacie
Córcia ma 9 miesięcy. Ja staram się cały czas dbać o siebie, ale niestety nie mam dużo wolnego czasu. Poczytam sobie co tam u was dziewczyny! Fajnie, że wątek cały czas jest
|
|
#3126 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
ja sie zbieram zaraz na uczelnię a potem jadę buty kupić ![]() Miłego dnia
|
#3128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupuję lakiery w granicach 3 zł i jestem z nich zadowolona (miss selene, golden rose), kolory mają ładne, trwałość do tygodnia nawet, no nie mam im nic do zarzucenia. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Ja się najbardziej stresowałam przez polskim ustnym, a na pisemnych prawie w ogóle. ![]() Cytat:
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze słychać ![]() Największą moją zmorą jest niewysypianie się, a co za tym idzie, ciągle podkrążone oczy i zmęczona twarz. Używam kremu pod oczy na dzień z ziaji (ten żółty), bo fajnie rozświetla i jak dla mnie jest ok. No i potem triki z makijażem, bo jak inaczej??
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl
jestem pewna że i tak będziesz wyglądać cudnie A co z fryzurką? Zdecydowałaś już na 100%? ![]() xhankax witaj ale fajnie że jesteś Jak ten czas zleciał... jeszcze niedawno chwaliłaś się pozytywnym wynikiem testu pochwalisz się córcią? ![]() Dzień dobry ![]() W niedzielę mam dwie komunie i totalnie brak pomysłu jak się ubrać
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mam zle wyniki, a raczej bez zmian... nie warto myslec pozytywnie bo jak widac, mozna sie tylko bolesnie rozczarować.
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-05-15 o 19:39 |
|
|
|
#3133 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem wiem, zmieniam zdanie dosyc czesto, bo jednak chce wybrac najlepsza opcje.. ale dzis troche podprasowalam suknie i przymierzylam i bedzie
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mega stres, zapomniałam co miałam mówić, ale 75% jest ![]() dostałam dziś zamówienie z ZSK, od jutra zaczynam testować ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też maluje zawsze na odżywkę... Ale może mi sie tak krótko tzrymają że tylko zmywam lakier, nawilżam skórki, odsuwam je i myje dłonie po chwil i znów przecieram zmywaczem i maluje a nie matowie płytki paznokcia, nawet nie wiem w sumie jak miałabym to zrobić, którą stroną pilnika/ bloku. To tak w skrócie....
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jutro mnie nie będzie, bo czeka mnie zabieg w szpitalu.
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry. mam dzisiaj tak spuchniete oczy, ze soczewki nie chciały wejsc :brzydaL: wiec muszę dzisiaj chodzić w okularach
dostałam dzisiaj okres i troche boli, ale muszę dać radę, bo mam dzisiaj kolokwium z fonetyki.Dziewczyny nie opirentujecie się czy można gdzies w sklepach kupić ćwieki? chciałabym ją ozdobić tak jak dziewczyna na tej fotce: http://1.bp.blogspot.com/-RCtgzmXnSu...0/DSC05398.JPG i właśnie nie wiem czy muszę zamawiać z neta czy dorwę je gdzieś na mieście. źródło www.horkruks.blogspot.com |
|
|
|
#3139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
oj tak dziękuję Cytat:
ja też byłam załamana po wyjściu z polskiego ![]() Cytat:
co kupiłaś ?Cytat:
![]() Cytat:
też tak miałam, na pisemnych był luz
|
||||
|
|
|
#3140 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może poświęcę na to pasek z ćwiekami
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() gratulacje, bardzo dobry wynik ![]() wczoraj miałam kryzys włosowy, poważnie myślałam, żeby lecieć do fryzjera i je ciachnąć za chwilę będę zamawiać na necie płyn do czyszczenia okularów i olej kokosowy 250 ml wezmę u tego samego sprzedawcy. Na innej aukcji 500 ml oleju kokosowego kosztuje ok. 18 zł z przesyłką, bardzo się opłaca, ale nie kupuję tak dużej ilości bo co jak mi nie podpasuje Wahałam się między czystym kokosem a Dabur Vatika . Myślę jeszcze o Amla Kusi mnie też odżywka Tary Smith z awokado, ale nie mogę nigdzie na necie składu znaleźć Za dużo rzeczy pragnę na ten moment
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam właśnie z tej firmy butelkę 250 ml Bardziej opłaca się 500 ml, ale nie wzięłam bo wyczytałam gdzieś, że może nie spodobać się włosom o wysokiej porowatości ( a takie chyba mam ). Mam jednak nadzieję, że tak nie będzie i olej kokosowy zostanie moim ulubionym olejem Nic więcej nie zamawiałam bo nie mogłam się zdecydować Pomalowałam pazurki u stóp, teraz biorę się za dłonie. Musze kupić jakiś lakier nude bo ten ostatni z Wibo średnio przypadł mi do gustu. Znowu zaniedbuję ciało Codziennie balsamowanie poszło w siną dal
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie często balsamowanie idzie w odstawkę w trakcie okresu, nie wiem jakoś wtedy nawet o tym n ie myślę
dzisiaj jednak postaram się o tym pamiętać ![]() po całym dniu kucia do jutrzejszych zaliczeń spadam na szybką kąpiel. W planach demakijaż, davercin punktowo, depilacja, peeling pięt, jedwab na włoski, balsamowanie, l'biiotica na rzesy, na usta carmexik a na twarz krem nawilżającu aa help cera atopowa [kupilam kolejna tubkę w poniedzialek]. Zmyłam już z paznokci poprzedni lakier, poodpychałam skórki, ładnie spiłowałam paznokcie na krótko pomalowałam odżywką sally hansen. A po kąpieli zagoszczą na nich wszelakie pastele - pogoda okropna to niech chociaż paznokcie będą na przekór ![]() O ćwiczeniach nawet nie myślę - bez leku przeciwbólowego nie mogę się nawet ruszyć xD Jutro na mojej uczelni są juewnalia i wieczorem impreza, ale nie wiem czy zdołam na nią dotrzeć xD Miłego wieczora Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-05-16 o 20:35 |
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl
tak jak Lenka pisze, najważniejsze żebyś czuła się dobrze W końcu to Twój dzień i nikt nie zabroni ci zmieniać zdania Moja kuzynka miała właśnie róże wpiętą we włosy i bardzo mi się to podobało ![]() Soph ![]() hania nie moge się doczekać ciało: 30 min hh masaż syrenka balsamowanie buzia: peeling maska wygładzająca żel pod oczy tonik mleczny cetaphil epiduo włosy: maska jajeczna
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie teraz skacze po paatalu i patrzę co sobie zamówię z okazji dnia dziecka zbliżającego się wielkimi krokami
![]() i na pewno zamówię jantar http://paatal.pl/pl/wlosy/odzywki_13...owy_100ml.html i mysle o tym pedzelku do rozcierania http://paatal.pl/pl/makijaz/hakuro-p...cieni-h74.html i teraz pytanie - ten lepszy czy Inglot?
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki piękny jest ten kolor pomadki z postu Loluski
![]() O Jantarze naczytałam się sporo dobrego, ale nie widzę siebie stosującej wcierek ani czegokolwiek na skalp
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej teraz kiedy mam krótkie włosy ![]() co do tej pomadki - zgadzam się fajna, ale ja wyglądam źle w takich odcineiach - do tego trzeba mięc ładne ząbki, a ja nie mam xD a w zalaczniku zamiescilam szminki do których wzdycham po nocach [oprocz tej czerwonej] totalnie w moim stylu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

ale fajnie że jesteś 

Wahałam się między czystym kokosem a Dabur Vatika . Myślę jeszcze o Amla
Codziennie balsamowanie poszło w siną dal