|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Cytat:
Cytat:
Z mordki jest bardzo do Twojego podobny i również śpi z takim jęzorkiem ! Później biedak budzi się z odrętwiałym .. Mam nadzieje, że szybko zaakceptuje nowego domownika... ![]() Cytat:
Dzisiaj mnie również wywaliło !!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||
|
|
|
#3062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co ... meczy mnie to. TŻ wraca z pracy ok 19, 20 a o 21 juz spi ;/ caly czas jestem sama...w weekendy ja jestem w szkole i takie to wszytsko. Nawet nie mam kiedy z nim pogadac. Co pamietam przez caly dzien zeby mu pow to jak wroci to zapominam . . . W ogole ten zwiazek jakos mnie meczy i zycie z nim.Nie wiem czy to przez ciaze czy przez co...Ale jakos mam go dosc. I w sumie lepiej jak go nie ma,bo mnie strasznie denerwuje czasami sam jego widok.
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#3064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już jesteśmy razem to mówie mu tylko o moich problemach i smutkach a tak naprawdę zauważyłam, ze nie zwracam uwagi na to, że on również jest teraz w nowej sytuacji..też może czuc się skołowany i nie do końca odnajduje sie w tej nowej sytuacji.. Musimy byc wyrozumiałe.. i nie myśl, że masz go dośc, bo bez niego byłoby o wiele gorzej.. Nasze hormony tak buzują, że doskiera nam wiele uczuc od smutku do radości..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
już mi lepiej : )))
dziś zrobiłam sobie zdjęcie mojego brzuszka : ) jutro wrzuce. dobranoc wam : ))) |
|
|
|
#3068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3069 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3071 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc babeczki
![]() ja jutro jadę zrobić drugi raz badania: krew i mocz, bo za tydzień wizyta ![]() do zobaczenia
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Również uciekam lulac ! Słodkich snów
Agrafka- trzymam kciuki za badania !
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
![]() Dziś mam nastepne zaliczenie i znów jak zwykle dopiero teraz zaczne sie uczyc. Powinno sie mnie zatłuc od razu Miłego dnia, wpadne wieczorem
|
|
|
|
#3075 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
![]() a tak w ogóle to "dobry dzień, dobry dzień..." ![]() chociaż u mnie nie za dobry bo pada od rana, a ja muszę do miasta jechać
|
#3076 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Okropna dziś pogoda ![]() I widzę, że chyba nie tylko na Mazurach ![]() Cytat:
No dokładnie- dzieci szybko wyrastają z ciuszków Cytat:
![]() Napewno będzie zazdrosny Ja mam w bokserkę ponad dwuletnią, którą waży ponad 30 kg. Ale zostaje ona z rodzicami Ale niestety nie potrafi być ostrożna w zabawie, bo lubi skakać, a jak takie bydle skoczy na małe dziecko to może zrobić krzywdę. Dla mnie ona jest już za silna, a co dopiero dla małego dziecka ![]() Także no niestety musiałam ją zostawić u rodziców. Ciekawe jak będzie jak będziemy ich odwiedzać z Maluchem ![]() Cytat:
![]() Masz tatuaż na brzuchu? ![]() Cytat:
![]() ja też czasem mam taki dzień, że sama obecność TŻ mnie drażni ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Czytam ten wątek, do którego linka podesłała Micia Kicia i po prostu niew ierzę. Dorosła kobieta,a takie problemy z
|
||||
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry : ))) i dziś taki musi być mimo złej pogody : )))
a jutro już zobacze swoje maleństwo : )))) |
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() za chwile jade na badanie tarczycy .. fajnie byc w ciazy, termin dostałam w przeciągu 2 dni, gdzie normalnie czekałabym u tego lekarza około pół roku ![]() Czy ktoras z Was ma albo miala nadzerke w czasie ciazy? U mnie niby cos jest, ale nie wiem, jak duza (przy badaniu chyba za daleko bylam gdzies indziej myslami ), ale lekarz nic nie zalecil, nic wiecej nie mowil, wiec chyba jest dobrze? Okaze sie pewnie po wynikach cytologii..W zeszlym roku mialam przeciez tez badanie i dwoch lekarzy nic o leczeniu nadzerki nie wspomnialo, a moze tez nie chcieli jej widziec czy co a jestem pewna, ze mialam ja wtedy tez, gdyz cytologia byla w grupie 2.Mdli mie juz duzo mniej, tylko rano mam takie dziwne uczucie glodu, mdlosci, ucisku w jelitach ![]() i alergia mi sie nasiliła nie wiem co robić zastanawiam sie czy zjadlam cos, co moglo pogorszyc stan, czy to stan przedburzowy
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-05-16 o 08:56 |
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
czesc koffane ja tylko na chwile bo jedziemy na budowe na tvn w dziendorby bedzie dzis o fotografie przy porodzie milego dnia wszytskim
*+9+
|
|
|
|
#3081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale skoro lekarz nic nie mówił, to może nie jest to nic zagrażającego? Cytat:
|
|||
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytam przy kolejnej wizycie ![]() niestety mam alergie wziewna, astme alergiczna i atopowe zapalenie skory przed ciaza bylam w stanie zaleczonym, panowalam nad skora, a teraz powoli staje sie bardziej sucha, swedzi i wysypalo mi juz troche brzuch i plecy w dodatku jestem przewrażliwiona na punkcie skory, co prowadzi do wahań nastrojów, smutku, płaczu, rozdrażnienia.ehh w piatek pojde do dermatologa, ale z tego co pamietam to w pierwszym trymestrze nie pozwolil zadnych lekow. mam nadzieje, ze dzisiaj nie bedziecie tak gonic z pisaniem wczoraj naskrobalyscie dobre 10 stron, myslalam, ze nigdy tego nie nadrobie
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2012-05-16 o 09:19 |
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Mamuśki !!!
Wczoraj zaczęłam dzień bez rzyganka a dzisiaj już z rana zaliczyłam kibelek..kiedy to sie skończy??!! Pogoda zacheca do leżenia cały dzień w łóżku przed telewizorkiem Cytat:
Powodzenia na wizycie ! Na którą idziesz ?
|
|
|
|
#3084 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry! Pogoda pod psem. Ja niedawno wróciłam od dentysty. Za miesiac mam przyjśc na skaling. Tak to wszystko ok.
Cytat:
Piękny i jaki duży! Cytat:
Cytat:
|
|
#3085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Być może teraz będzie mógł przepisać jakieś leki. A próbowałaś może stosować Emolium? Jest polecany dla niemowląt od 1 m-ca życia i właśnie dla problemowej skóry. Ja właśnie kupiłam za namową siostry TŻta i mi pomaga na moją chorobę i nawet na pryszcze Ja mam Emolium- emulsję specjalną. Z tego co wiem to jest też specjalny krem do skóry atopowej z tej serii A nóż coś pomoże ![]() Ja też mam chorą skórę i w pierwsych tygodniach ciąży nie miałam ani jednej zmiany, a później jak się zaczęło, tak mi się to nasiliło, że nie mogłam sobie z tym poradzić i do tej pory jeszcze walczę ![]() Wiem co czujesz, bo ja też nie raz już ryczałam z powdu tej choroby wstrętnej. Tym bardziej, że ona nie jest tak łatwa do wyleczenia i pozostawia ślady (czerwone placki), których też nie jest łatwo się pozbyć, a przecież zbliża się mój ślub ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() A te coś od lekarza na wymioty nie pomaga na 18:30 dopiero
|
||
|
|
|
#3086 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
U mnie też ponuro, a muszę się zebrać na zakupy. Kciuki już zaciśnięte
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
O to późno masz wizytę !
No te czopki mam sobie zapodac jak czuje, mdłości.. najgorsze jest to, że z rana nie mam czasu aby je wziąc, ponieważ prosto z łóżka lecę do kibelka
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ..hej ..hej ..
Ale pogoda ... Wczoraj mialam meeega klutnie z TŻetem .. .. Nie wiem czy to moje hormony czy to on nie wytrzymuje presji zostania ojcem .. nie wiem ..maluszek sie biedny troche wycierpiał ale pogodzilismy sie i juz jest dobrze ![]() Dzisiaj trzymamy chyba kciuki za Madzie tak ? No to trzymam kochana ...
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mialam strasznie jasne kreski i zrobilam az 3 testy
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
moderna to nie ciekawie masz ja mam uczulenie na leki i pylki i niektore cienie do oczu i tusze
madzia daj znac zaraz jak bedziesz poooo kurcze musze dzis zadzwonic do lekarza tylko nie prowadzacego ciaze i umowic sie na usg dekajka jej ja wczoraj tez mialam ostra klotnie z mezem nawet sie poryczalam i coooo wkurzona jestem mielsimy jechac teraz na budowe a pozniej jeszcze na plytki luknac to cooo tz dostal mnostwo pracy i pojedziemy moze po poludniuu na budowe juz nie moge sie doczekac wyprowadzki poza tym tesciowa mnie dzis wkurzyle ehhh ale mam dzien |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

miesiaczke mialam dostac 9tego, nawet zrobilam test ale go wyrzucilam gdyz pojawila sie jakas blada krecha a ja bylam wiecie przekonana, ze krecha na ciaze to ma byc super wyrazna, inna to zepsuty test..wiec tak sobie spokojnie zylam jeszcze do tego 12ego kiedy zrobila kolejne dwa testy

nie wiem co robić 
28.08 2010 Nasz Dzień
..maluszek sie biedny troche wycierpiał ale pogodzilismy sie i juz jest dobrze