Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 21:10   #3061
kaaamila1
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

Cytat:
Napisane przez Hugolina82 Pokaż wiadomość
A to moj synek na koniec 13 tygodnia
Uwielbiam oglądac zdjecia z USG !

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Dodaję Wam moje ulubione, takie zwykłe...Robione zwykłym aparatem, nie przez fotografa. (z wyjątkiem tego z welonem, bo to z sesji)
Pięknie wyglądaliście ! Suknia boska

Cytat:
Tak sie zastanawiam, jak to bedzie z maluchem w domku,bo mam yorka,ma juz 4 lata,ale jest jak dziecko,kazda chwile mu poswiecam,w sumie inaczej sie nie da z takimi psiakami,bo one tak potrzebuja czulosci i bliskosci innej osoby ze szok.Caly czs pcha mi sie na kolana i chce sie przytulac hehe,masakra.Ciekawe,jak urodze,jak to bedzie.Pewnie bedzie mega zazdrosc,tylko jak to wytlumaczyc psu.W tej chwili tak spi hehe-Puszek
Kochana ja równiaż mam yorka, w listopadzie skończy dwa lata. Traktuje go jak dziecko. Jest kochany, ale i zaborczy w stosunku do mojej osoby. Nie odstępuje mnie na krok i zazdrosny jest nawet o męża jak mnie przytula- chodzi między nas aby rozdzielic go ode mnie !

Z mordki jest bardzo do Twojego podobny i również śpi z takim jęzorkiem ! Później biedak budzi się z odrętwiałym ..

Mam nadzieje, że szybko zaakceptuje nowego domownika...

Cytat:
Wlasnie wrocilam z kibelka i sie przerazilam,taki brzuch dostalam,masakra,ciekawe co bedzie dalej
Piękny brzucholek!

Dzisiaj mnie również wywaliło !!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 21:15   #3062
Hugolina82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja sie dowiedzialam 12 marca o ciazymiesiaczke mialam dostac 9tego, nawet zrobilam test ale go wyrzucilam gdyz pojawila sie jakas blada krecha a ja bylam wiecie przekonana, ze krecha na ciaze to ma byc super wyrazna, inna to zepsuty test..wiec tak sobie spokojnie zylam jeszcze do tego 12ego kiedy zrobila kolejne dwa testy kazde wyszly tak samo, weszlam na google no i zobaczylam czarno na bialym ze moze byc bardzo blada krecha ale oznacza wlasnie "to"
hugolina super brzuszek..masz tatuaz na brzuchu?
No niestety mam tatuaz na brzuchu,robilam jak mialam 19 lat,czyli glupia smarkula i nie przewidzialam tego,ze kiedys bede matka.Tak sie oststni raz wstydzilam na usg,bo mialam przez powloki brzuszne,ale ginka powiedziala ze co druga pani ma tatuaz. Mam nadzieje ze sie nie rozejdzie,bo to w koncu brzuch.
Hugolina82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 21:23   #3063
ausente
Zadomowienie

Wiecie co ... meczy mnie to. TŻ wraca z pracy ok 19, 20 a o 21 juz spi ;/ caly czas jestem sama...w weekendy ja jestem w szkole i takie to wszytsko. Nawet nie mam kiedy z nim pogadac. Co pamietam przez caly dzien zeby mu pow to jak wroci to zapominam . . . W ogole ten zwiazek jakos mnie meczy i zycie z nim.Nie wiem czy to przez ciaze czy przez co...Ale jakos mam go dosc. I w sumie lepiej jak go nie ma,bo mnie strasznie denerwuje czasami sam jego widok.
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 21:27   #3064
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wpadłam na ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615075 rozrósł się do kilkunastu stron hahahha nie wierzę, że tacy ludzie jak ona istniejąpolecam na nudny wieczór
O rany, zaczęłam czytać i Pomijając już brak zaufania ze strony tej Panny i traktowanie TŻta jak pieska, który może wyjść tylko z nią i tylko tam, gdzie jej się podoba, to nie wyobrażam sobie, żeby mieć takie chore problemy przy okazji ślubu przyjaciół...Przecież na świadka się nie prosi pierwszych lepszych. No i co ona robiła przez X lat, zanim się ten nieszczęśnik znalazł?
Stary 2012-05-15, 21:34   #3065
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Wiecie co ... meczy mnie to. TŻ wraca z pracy ok 19, 20 a o 21 juz spi ;/ caly czas jestem sama...w weekendy ja jestem w szkole i takie to wszytsko. Nawet nie mam kiedy z nim pogadac. Co pamietam przez caly dzien zeby mu pow to jak wroci to zapominam . . . W ogole ten zwiazek jakos mnie meczy i zycie z nim.Nie wiem czy to przez ciaze czy przez co...Ale jakos mam go dosc. I w sumie lepiej jak go nie ma,bo mnie strasznie denerwuje czasami sam jego widok.
Ryba..ja również mijam się ze swoim mężem..mam wrażenie, że on cały czas jest w pracy a ja siedzę sama jak palec..

Jak już jesteśmy razem to mówie mu tylko o moich problemach i smutkach a tak naprawdę zauważyłam, ze nie zwracam uwagi na to, że on również jest teraz w nowej sytuacji..też może czuc się skołowany i nie do końca odnajduje sie w tej nowej sytuacji..

Musimy byc wyrozumiałe.. i nie myśl, że masz go dośc, bo bez niego byłoby o wiele gorzej.. Nasze hormony tak buzują, że doskiera nam wiele uczuc od smutku do radości..

Stary 2012-05-15, 21:37   #3066
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Wlasnie wrocilam z kibelka i sie przerazilam,taki brzuch dostalam,masakra,ciekawe co bedzie dalej
Spory
Stary 2012-05-15, 21:43   #3067
emylka86
Zakorzenienie

już mi lepiej : )))
dziś zrobiłam sobie zdjęcie mojego brzuszka : ) jutro wrzuce.

dobranoc wam : )))

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 21:43   #3068
Hugolina82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Ryba..ja również mijam się ze swoim mężem..mam wrażenie, że on cały czas jest w pracy a ja siedzę sama jak palec..

Jak już jesteśmy razem to mówie mu tylko o moich problemach i smutkach a tak naprawdę zauważyłam, ze nie zwracam uwagi na to, że on również jest teraz w nowej sytuacji..też może czuc się skołowany i nie do końca odnajduje sie w tej nowej sytuacji..

Musimy byc wyrozumiałe.. i nie myśl, że masz go dośc, bo bez niego byłoby o wiele gorzej.. Nasze hormony tak buzują, że doskiera nam wiele uczuc od smutku do radości..
O kochana,witaj w klubie,bo np moj maz to jest kierowca.W kazda sobote jedzie w trase do Irlandii,a wraca w czwartek i w sobote po poludniu jedzie znowu.Ale najlepsze jest to,ze jak te dwa dni jest w domu to jezdzi na pilke na 4 godziny ,a jak wroci to piwko wypije i odrzu idzie spac,a we mnie az saie gotuje.On wielce zmecziny jest,ale takie zycie.Nieraz to sobie sama poplacze,ze inne dziewczyny maja swoich facetow codziennie,aja zawsze sama
Hugolina82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:26   #3069
agrafka85
Rozeznanie

Cytat:
O rany, zaczęłam czytać i Pomijając już brak zaufania ze strony tej Panny i traktowanie TŻta jak pieska, który może wyjść tylko z nią i tylko tam, gdzie jej się podoba, to nie wyobrażam sobie, żeby mieć takie chore problemy przy okazji ślubu przyjaciół...Przecież na świadka się nie prosi pierwszych lepszych. No i co ona robiła przez X lat, zanim się ten nieszczęśnik znalazł?
ja dałam radę tylko do 4 strony dojść, bo dalej to już mi gul latał, bo do tej babki nic nie docierało co do niej dziewczyny pisały wiedziałam, że ludzie są rożni, ale to jest jakieś przegięcie nie ogarniam tej laski, jej poglądów i stwarzania problemów, a faceta wcale mi nie szkoda, bo on chyba też jakiś dziwoląg
Stary 2012-05-15, 22:31   #3070
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość
ja dałam radę tylko do 4 strony dojść, bo dalej to już mi gul latał, bo do tej babki nic nie docierało co do niej dziewczyny pisały wiedziałam, że ludzie są rożni, ale to jest jakieś przegięcie nie ogarniam tej laski, jej poglądów i stwarzania problemów, a faceta wcale mi nie szkoda, bo on chyba też jakiś dziwoląg
Jestem tego samego zdania ! Ludzie robią czasami problemy z niczego..

Stary 2012-05-15, 22:45   #3071
agrafka85
Rozeznanie

dobranoc babeczki

ja jutro jadę zrobić drugi raz badania: krew i mocz, bo za tydzień wizyta

do zobaczenia
Stary 2012-05-15, 22:53   #3072
kaaamila1
Zakorzenienie

Również uciekam lulac ! Słodkich snów

Agrafka- trzymam kciuki za badania !

Stary 2012-05-15, 23:03   #3073
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Ja też już uciekam, kolorowych snów Wam życzę
Stary 2012-05-16, 07:30   #3074
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Witam sie z rana

Dziś mam nastepne zaliczenie i znów jak zwykle dopiero teraz zaczne sie uczyc. Powinno sie mnie zatłuc od razu

Miłego dnia, wpadne wieczorem
Stary 2012-05-16, 08:12   #3075
agrafka85
Rozeznanie

Cytat:

Agrafka- trzymam kciuki za badania !

dzięki mam nadzieję, że wyjdą dobre

a tak w ogóle to "dobry dzień, dobry dzień..."
chociaż u mnie nie za dobry bo pada od rana, a ja muszę do miasta jechać
Stary 2012-05-16, 08:30   #3076
madzius90
Zakorzenienie

Hej
Okropna dziś pogoda
I widzę, że chyba nie tylko na Mazurach

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
piękna suknia.....ja tez kupuje dla dzieci ciuszki uzywane bo sa markowe tansze od jakis najzwyklejszych a dzieci tak szybko z nich wyrastają ze szok
Dziękuję

No dokładnie- dzieci szybko wyrastają z ciuszków

Cytat:
Tak sie zastanawiam, jak to bedzie z maluchem w domku,bo mam yorka,ma juz 4 lata,ale jest jak dziecko,kazda chwile mu poswiecam,w sumie inaczej sie nie da z takimi psiakami,bo one tak potrzebuja czulosci i bliskosci innej osoby ze szok.Caly czs pcha mi sie na kolana i chce sie przytulac hehe,masakra.Ciekawe,jak urodze,jak to bedzie.Pewnie bedzie mega zazdrosc,tylko jak to wytlumaczyc psu.W tej chwili tak spi hehe-Puszek
Śliczny piesio
Napewno będzie zazdrosny

Ja mam w bokserkę ponad dwuletnią, którą waży ponad 30 kg.
Ale zostaje ona z rodzicami Jest strasznie opiekuńcza, jak wychodzimy z nią na spacer i usłyszy gdzieś płacz dziecka to siada i nie chce dalej iść i nasłuchuje, dopiero jak przestanie być słychać płacz to wtedy idzie. Nawet w stosunku do mojego chomika zachowuje się jak mamusia Ale niestety nie potrafi być ostrożna w zabawie, bo lubi skakać, a jak takie bydle skoczy na małe dziecko to może zrobić krzywdę. Dla mnie ona jest już za silna, a co dopiero dla małego dziecka
Także no niestety musiałam ją zostawić u rodziców. Ciekawe jak będzie jak będziemy ich odwiedzać z Maluchem

Cytat:
Śliczny brzusio
Masz tatuaż na brzuchu?

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Może to hormony tak na Ciebie działają

ja też czasem mam taki dzień, że sama obecność TŻ mnie drażni

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Czytam ten wątek, do którego linka podesłała Micia Kicia i po prostu niew ierzę.
Dorosła kobieta,a takie problemy z
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:36   #3077
emylka86
Zakorzenienie

dzień dobry : ))) i dziś taki musi być mimo złej pogody : )))

a jutro już zobacze swoje maleństwo : ))))

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:46   #3078
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
dzień dobry : ))) i dziś taki musi być mimo złej pogody : )))

a jutro już zobacze swoje maleństwo : ))))
Mam nadzieję, że dziś będzie dobry dzień, bo dziś mam wizytę
Stary 2012-05-16, 08:52   #3079
Moderna
Zakorzenienie

Dzien dobry

za chwile jade na badanie tarczycy .. fajnie byc w ciazy, termin dostałam w przeciągu 2 dni, gdzie normalnie czekałabym u tego lekarza około pół roku

Czy ktoras z Was ma albo miala nadzerke w czasie ciazy?
U mnie niby cos jest, ale nie wiem, jak duza (przy badaniu chyba za daleko bylam gdzies indziej myslami ), ale lekarz nic nie zalecil, nic wiecej nie mowil, wiec chyba jest dobrze? Okaze sie pewnie po wynikach cytologii..
W zeszlym roku mialam przeciez tez badanie i dwoch lekarzy nic o leczeniu nadzerki nie wspomnialo, a moze tez nie chcieli jej widziec czy co a jestem pewna, ze mialam ja wtedy tez, gdyz cytologia byla w grupie 2.

Mdli mie juz duzo mniej, tylko rano mam takie dziwne uczucie glodu, mdlosci, ucisku w jelitach
i alergia mi sie nasiliła nie wiem co robić zastanawiam sie czy zjadlam cos, co moglo pogorszyc stan, czy to stan przedburzowy

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2012-05-16 o 08:56
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:56   #3080
weronika23
Zakorzenienie

czesc koffane ja tylko na chwile bo jedziemy na budowe na tvn w dziendorby bedzie dzis o fotografie przy porodzie milego dnia wszytskim *+9+
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:58   #3081
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
za chwile jade na badanie tarczycy .. fajnie byc w ciazy, termin dostałam w przeciągu 2 dni, gdzie normalnie czekałabym u tego lekarza około pół roku
To dobrze

Cytat:
Czy ktoras z Was ma albo miala nadzerke w czasie ciazy?
U mnie niby cos jest, ale nie wiem, jak duza (przy badaniu chyba za daleko bylam gdzies indziej myslami ), ale lekarz nic nie zalecil, nic wiecej nie mowil, wiec chyba jest dobrze? Okaze sie pewnie po wynikach cytologii..
Ja nie miałam
Ale skoro lekarz nic nie mówił, to może nie jest to nic zagrażającego?

Cytat:
i alergia mi sie nasiliła nie wiem co robić zastanawiam sie czy zjadlam cos, co moglo pogorszyc stan, czy to stan przedburzowy
A na co jesteś uczulona? Współczuje
Stary 2012-05-16, 09:11   #3082
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ale skoro lekarz nic nie mówił, to może nie jest to nic zagrażającego?

A na co jesteś uczulona? Współczuje
tez mysle, ze to nic zagrazajacego zapytam przy kolejnej wizycie

niestety mam alergie wziewna, astme alergiczna i atopowe zapalenie skory przed ciaza bylam w stanie zaleczonym, panowalam nad skora, a teraz powoli staje sie bardziej sucha, swedzi i wysypalo mi juz troche brzuch i plecy w dodatku jestem przewrażliwiona na punkcie skory, co prowadzi do wahań nastrojów, smutku, płaczu, rozdrażnienia.
ehh w piatek pojde do dermatologa, ale z tego co pamietam to w pierwszym trymestrze nie pozwolil zadnych lekow.

mam nadzieje, ze dzisiaj nie bedziecie tak gonic z pisaniem wczoraj naskrobalyscie dobre 10 stron, myslalam, ze nigdy tego nie nadrobie

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2012-05-16 o 09:19
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 09:20   #3083
kaaamila1
Zakorzenienie

Cześc Mamuśki !!!

Wczoraj zaczęłam dzień bez rzyganka a dzisiaj już z rana zaliczyłam kibelek..kiedy to sie skończy??!!

Pogoda zacheca do leżenia cały dzień w łóżku przed telewizorkiem

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Witam sie z rana

Dziś mam nastepne zaliczenie i znów jak zwykle dopiero teraz zaczne sie uczyc. Powinno sie mnie zatłuc od razu

Miłego dnia, wpadne wieczorem
Trzymam kciuki za zaliczenie !

Cytat:
Powodzenia na wizycie ! Na którą idziesz ?

Stary 2012-05-16, 09:21   #3084
martaj9
Rozeznanie

Dzień dobry! Pogoda pod psem. Ja niedawno wróciłam od dentysty. Za miesiac mam przyjśc na skaling. Tak to wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane
My juz po wizycie, bylizmy razem z mezulkiem, cieszyl sie jak dzieciak. Maluszek zdrowy (wsyztsko co powinno byc jest rozwiniete) pokazywal nam doktor raczki, nozki, brzuszek serduszko i nawet mozg. Mowi ze dzidzia dorodna i ladnie sie rozwija ma juz 7,8 cm 13+5 z USG. Dzidziu ruchliwy i wciaz banki z buzki puszczal nawet jedno mam uwiecznione na zdjeciu
Przeziornosc 1,8 cm ciesze sie jak nigdy. Zdjecia wkleje pzoniej bo teraz Filip oglada rodzenstwo
Super! Gratulacje
Cytat:
A to moj synek na koniec 13 tygodnia
Piękny i jaki duży!
Cytat:
Dodaję Wam moje ulubione, takie zwykłe...Robione zwykłym aparatem, nie przez fotografa. (z wyjątkiem tego z welonem, bo to z sesji)
Bardzo ładna z Ciebie dziewczyna, suknia boska!
Cytat:
Spory brzusio a będzie jeszcze większy!

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 09:23   #3085
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
niestety mam alergie wziewna, astme alergiczna i atopowe zapalenie skory przed ciaza bylam w stanie zaleczonym, panowalam nad skora, a teraz powoli staje sie bardziej sucha, swedzi i wysypalo mi juz troche brzuch i plecy w dodatku jestem przewrażliwiona na punkcie skory, co prowadzi do wahań nastrojów, smutku, płaczu, rozdrażnienia.
ehh w piatek pojde do dermatologa, ale z tego co pamietam to w pierwszym trymestrze nie pozwolil zadnych lekow.
O kurcze nieciekawie

Być może teraz będzie mógł przepisać jakieś leki.

A próbowałaś może stosować Emolium? Jest polecany dla niemowląt od 1 m-ca życia i właśnie dla problemowej skóry.
Ja właśnie kupiłam za namową siostry TŻta i mi pomaga na moją chorobę i nawet na pryszcze
Ja mam Emolium- emulsję specjalną. Z tego co wiem to jest też specjalny krem do skóry atopowej z tej serii
A nóż coś pomoże

Ja też mam chorą skórę i w pierwsych tygodniach ciąży nie miałam ani jednej zmiany, a później jak się zaczęło, tak mi się to nasiliło, że nie mogłam sobie z tym poradzić i do tej pory jeszcze walczę
Wiem co czujesz, bo ja też nie raz już ryczałam z powdu tej choroby wstrętnej.
Tym bardziej, że ona nie jest tak łatwa do wyleczenia i pozostawia ślady (czerwone placki), których też nie jest łatwo się pozbyć, a przecież zbliża się mój ślub

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Cześc Mamuśki !!!

Wczoraj zaczęłam dzień bez rzyganka a dzisiaj już z rana zaliczyłam kibelek..kiedy to sie skończy??!!
Kurcze
A te coś od lekarza na wymioty nie pomaga

Cytat:
Powodzenia na wizycie ! Na którą idziesz ?
na 18:30 dopiero
Stary 2012-05-16, 09:25   #3086
happy_eve
Wtajemniczenie

Cześć!
U mnie też ponuro, a muszę się zebrać na zakupy.

Cytat:
Kciuki już zaciśnięte
Stary 2012-05-16, 09:28   #3087
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze
A te coś od lekarza na wymioty nie pomaga

na 18:30 dopiero
O to późno masz wizytę !

No te czopki mam sobie zapodac jak czuje, mdłości.. najgorsze jest to, że z rana nie mam czasu aby je wziąc, ponieważ prosto z łóżka lecę do kibelka

Stary 2012-05-16, 10:01   #3088
DeKajka
Zakorzenienie

Hej ..hej ..hej ..

Ale pogoda ...

Wczoraj mialam meeega klutnie z TŻetem .. .. Nie wiem czy to moje hormony czy to on nie wytrzymuje presji zostania ojcem .. nie wiem ..maluszek sie biedny troche wycierpiał ale pogodzilismy sie i juz jest dobrze i znowu go kocham

Dzisiaj trzymamy chyba kciuki za Madzie tak ?
No to trzymam kochana ...

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 10:06   #3089
muminek88
Zadomowienie

ja tez mialam strasznie jasne kreski i zrobilam az 3 testy
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 10:15   #3090
weronika23
Zakorzenienie

moderna to nie ciekawie masz ja mam uczulenie na leki i pylki i niektore cienie do oczu i tusze

madzia daj znac zaraz jak bedziesz poooo kurcze musze dzis zadzwonic do lekarza tylko nie prowadzacego ciaze i umowic sie na usg

dekajka jej ja wczoraj tez mialam ostra klotnie z mezem nawet sie poryczalam

i coooo wkurzona jestem mielsimy jechac teraz na budowe a pozniej jeszcze na plytki luknac to cooo tz dostal mnostwo pracy i pojedziemy moze po poludniuu na budowe juz nie moge sie doczekac wyprowadzki poza tym tesciowa mnie dzis wkurzyle ehhh ale mam dzien
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości