|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Cytat:
Kochana ja biorę
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Czarodziejka najlepiej idź do lekarza. Czasem z braku elektrolitów można mieć podobne jazdy.
|
|
|
|
#1893 |
|
Rozeznanie
|
Czarodziejko, również radzę Ci, żebyś poszła do lekarza. A palisz papierosy?
Zaczęłam kompletować bibliografię. Pierwszy krok do pisania mgr
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
Biorę Yasmin. Nie palę, tzn czasem mi się zdarza,ale to "czasem" to 1 papieros na 3 miesiące albo rzadziej. Ostatnio koleżanka zasugerowała mi żebym je zmieniła,bo to są najmocniejsze tabletki anty i że moze być tak że już np nie mogę mieć dzieci,ale myślę że trochę przesadza. Nie przejęłam się jej słowami,tylko dziś się tą sytuacja wystraszyłam. Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi i ze mnie nie opieprzyłyście.
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Czarodziejko, pisz o wszystkim, o czym chcesz, na pewno nie zawracasz głowy głupotami
objawy mogą, ale nie muszę być efektem tabsów. Ja biorę, brałam kiedyś, mam tendencje do żylaków i zatorów, ale porobiły mi się tylko pajączki. Jeśli dodatkowo palisz, to też może potęgować. Idź na Dopplera, z żyłami nie ma żartów. Nie chcę Cię straszyć historią mojej bratowej, mam nadzieję, że bez zbędnych wizualizacji jak najszybciej udasz się do specjalisty.
|
|
#1896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
D. Blanka mój Aniołek Edytowane przez czarodziejka18 Czas edycji: 2012-05-15 o 21:00 |
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Czarodziejko tak jak dziewczyny radzą ja też jestem zdania, że dobrze będzie jak pójdziesz do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne.
Ja kiedyś brałam przez pół roku Harmonet. Skończyło się na jazdach z ciśnieniem (do tego stopnia, gdzie bywały wieczory, że musiałam trzymać się mebli takie miałam zawroty ) przytuciu, które niestety trzyma się do tej pory i wizycie u neurologa (rezonans i doppler które na szczęście nic groźnego nie wykazały). Na niektórych działają ubocznie tabletki anty na niektórych nie. Takie życie.Co do skierowania to dostałam je od neurologa i robiłam w szpitalu. Czekałam niestety miesiąc.
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-05-15 o 21:02 |
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, Simply to ma dobrze, fiancee brzmi jeszcze lepiej niż narzeczony
![]() zrobiłam zamówienie dla włosów: glicerynę, d-pantenol i olejek arganowy. Jak się sprawdzą te 2 pierwsze to będę kupować w aptece. |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi śliczna biżuteria i na Tobie będzie bosko wyglądać
![]() Czarodziejko ja bym się skonsultowała z lekarzem.
|
#1900 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do butów napiszę tak jak większość- mąż dobrze prawi, za te pieniądze znajdziesz inne ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa a gdzie zamawiałaś?
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
coś niskiego wygodnego i zapinanego najbardziej to takich jak rain miała .
U nas w salonach są TRAGICZNE buty ślubne więc będę musiała TŻ wyciągnąć na ptaka i tak się rozejrzeć ja to nie mam czym się chwalić w porównaniu do Ciebie Cytat:
Dobra a macie zdjęcia w ogóle nie oddają uroku ponieważ przed chwilą je robiłam . Wybrałam jednak delikatniejsze kolczyki i bransoletkę No i stroik jednak zdecydowałam się , żeby pasował do biżuterii można go ładnie formować więc mam nadzieję , że fryzjerka jakoś ładnie go ułoży do fryzury - wiem , że szału nie robi ale wpadł mi w oko i jest taki inny . W salonie jednym jak byłam to w każdym były białe kwiaty A Buty ślubne mieli od 200 zł wzwyż i to takie tragiczne , że mała głowa |
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
podjełam meska decyzje (dziekuje Carmi
) biore dla narzuta te spinki http://www.ebay.com/itm/CAMERA-PHOTO...ht_1241wt_1252
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa za☠☠☠iste są!!!!
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
anioł, karmel, podoba mi sie wasza bizu
![]() ide spac. dzisiaj miałam ciezki dzien. maz na delegacji w wawie był, ja sama z małym, bylismy tez u lekarza. jestem bardzo zadowolona. poszłam prywatnie do bardzo kompetentnego i dobrego lekarza, ktory w dodatku jest rektorem. az sie zdziwiłam, że taką fajną cene za wizyte tez miał Jestem spokojna co do ulewania i harczenia antka, a na ucho w koncu ma lek przeciwgrzybiczy, a nie tylko na zapalenie, jak dostalismy ostatnio od super hiper laryngologa.. zapisałam sie tez do dietetyczki, szkoda, ze dopiero za tydz w czwartek ma wolne ale juz jakis krok do przodu. Gwizdak, chciałąm Ci jeszcze raz podziekowac za polecenie nosidła. nosidło jest genialne. z wozkiem do tramwaju srednio mi, bo ciezko i nieporęcznie, a nosidło sprawdza sie dla mnie idealnie
|
#1907 |
|
Wtajemniczenie
|
Simply serdeczne gratulacje z okazji zaręczyn
)) moim zdaniem były idealne i właśnie takie sama chciałabym mieć ) pierścionek też prześliczny ![]() suwak mi się zepsuł
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wyrąbana jak koń po westernie. Powtórzyłam cały skrypt z tabelkami, jakieś 200 stron.
Dziękuję za komplementy odnośnie biżuterii Też uważam, że jest cudna Nie widziałam takiej w stacjonarnych sklepach, ale warto było zaryzykować ![]() Anioł mi się twoje zakupy bardzo podobają. Lubię długie kolczyki i bransoletka też jest bardzo ciekawa. Dobry wybór ![]() Kawa jak chcesz to kliknę Ci je dzisiaj na ebayu, a zapłacę w czwartek jak znajde chwilę na zrobienie przelewów. I może sama poszukam jakichś spinek dla Tżta, to by przesyłka taniej wyszła
|
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
czarodziejko, ja brałam Yasmin tylko tydzień bo bardzo drętwiały mi po nich nogi, dlatego je odstawiłam i drętwienie przeszło po 2-3 dniach
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
kawa - bardzo dobry wybór!!
anioł - piękna bransoletka! |
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
na e-naturalne bo wychodziło taniej niż zrób sobie krem
kupiłam 50 g gliceryny, 30 ml pantenolu i 50 g oleju arganowego. Z przesyłką wyszło 47,30 więc jeśli się coś sprawdzi to będę kupować w aptece |
|
|
|
#1913 |
|
MBZ♥
|
Aniołku piękna branso
ładnie daje się formować i tak ładnie odbijal mi sie od wlosów![]() Czarodziejko ja brałam yasmin przez 2 lata ale nie miałam żadnych skutków ubocznych. Skonsultuj to jednak z lekarzem bo Każda z nas jest inna ![]() Crozee bardzo się cieszę, ze trafiliscie do specjalisty, któremu zaufałaś ![]() a tydzień szybko zleci myślę o Was![]() Kawka buuu żałuję tamtych spinek ![]() i kocham mojego Męża taka mnie naszła refleksja po dzisiejszym wieczorze![]() i prosze potrzymajcie jutro kciuki ![]()
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro trzymam mocno kciuki w pewnej bardzo ważnej sprawie mojej przyjaciółki, to i o Tobie pomyślę też
|
|
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
upadly_aniol00, bardzo mi się podoba bransoletka
Taka delikatna...A mnie dzisiaj naszło na robienie biżu Chciałam zrobić bransoletkę z turkusów, która chodzi za mną od dłuższego czasu, ale w końcu zrobiłam z koralików z hematytu, taką mroczną, z uwięzioną perełką ![]() Dobranoc
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
aniol i carmi - piekne sa te wasze bizu
kawa super spinki i w ogole wszystko co kupilas na slub i wesele jest super. Bedziecie najpiekniejszymi PMkami na swiecie ![]() wrocilam z pracy, nadrobilam, i moge isc spac
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
BYou trzymam
za dzisiaj Kawka super wybrałaś spinki do mankietu wprost idealne![]() Frezi dziewczyny i mąż dobrze mówią - oddaj buty ![]() Carmi super biżuteria ![]() Aniołku Twoja biżu też jest super i mam nadzieję, że znajdziesz dla siebie butyCzarodziejko - lepiej dmuchać na zimne i skonsultować się z lekarzem tabletki mogą różnie wpływać na nasze zdrowie.buu jest pochmurno, zimno mam katar z jednej dziurki i boli mnie gardło, z chęcią bym została pod kołderką![]() mąż mnie wczoraj wkurzył bo ciągle jakieś telefony służbowe ma i pogadanki, które trwają po kilkadziesiąt minut (a to już trwa drugi tydzień). A telefon po 23 to już mnie w ogóle wkurzył zwłaszcza, że nigdy nie są to pilne sprawy - tylko duperele i za karę nie wyprasowałam mu koszuli ha! taka jestem zła kobieta
|
#1918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Carmi, Aniołku piękna bizuteria. Jak ja Wam zazdroszczę Czarodziejko, ja bym poszła do lekarza. To może byc od tabletek niestety. A co do odstawienia, żeby nie było szans na ciąże - 7 dni po ostatnim stosunku. Cytat:
![]() I kciuki
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa nie wiem po ile gliceryna na tamtym portalu, ale w aptece po 3zł 30gram
![]() A ile Ty zapłaciłaś? I po co gliceryna? Też mam. Co mogę z nią zrobić?
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Kolezanki, które lubią siarkowa moc.
Mi się nie podoba (skład), ale może ktoś będzie zainteresowany.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

objawy mogą, ale nie muszę być efektem tabsów. Ja biorę, brałam kiedyś, mam tendencje do żylaków i zatorów, ale porobiły mi się tylko pajączki. Jeśli dodatkowo palisz, to też może potęgować. Idź na Dopplera, z żyłami nie ma żartów. Nie chcę Cię straszyć historią mojej bratowej, mam nadzieję, że bez zbędnych wizualizacji jak najszybciej udasz się do specjalisty.

) przytuciu, które niestety trzyma się do tej pory i wizycie u neurologa (rezonans i doppler które na szczęście nic groźnego nie wykazały). Na niektórych działają ubocznie tabletki anty na niektórych nie. Takie życie.

13.03.2008

ale juz jakis krok do przodu.

za dzisiaj
zwłaszcza, że nigdy nie są to pilne sprawy - tylko duperele
taka jestem zła kobieta