Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 22:24   #1621
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Ta laska cały czas pisze że była w szpitalu a może to był szpital psychiatryczny? No bo normalna osoba napewno tak się nie zachowuje

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny....., jak zwykle brak czasu....

ech, ja nie wiem, co ja robię, że ciągle go nie mam......miałam Wam dużo napisać, ale totalnie oklapłam, bo moja siostra (świadkowa) zlała mnie po całości....chciałam żeby zrobiła zdjęcia próbnej stylizacji ślubnej....ale nawet nie chciała mnie oglądać...

na szczęście TŻet zrobił mi zdjęcia komórką, bo inaczej nie miałabym wcale. A Pani Joanna potrzebuje zdjęć żeby przypomnieć sobie, co wymyśliłyśmy. No więc Wam pokażę, co z tego wyszło.....

Myślę o Was ciepło i przepraszam, że nie mogę być z Wami na co dzień..... ściskam!
fryzurka bardzo ładna
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:33   #1622
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ladystar jaką czcionkę masz na swoich zaproszeniach??
Scriptian pro jesli nie znajdziesz w necie to daj znac, przesle Ci na maila

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie ja kupowałam stacjonarnie.
piekny ten grzebyczek, gdzie kupiony?

Przeczytalam TZ kilka postow z watku o swiadkowaniu, teraz sie sklada ze smiechu

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:34   #1623
201705121336
Konto usunięte

nena b ładna foto-książka
audrey kuchnia zapowiada sie imponujaco
mam biżu z apartu jutro wkleje foto.chciałam duże kolczyki jednak kupiłam sredniej wielkości a wydałam 3oo z zawieszka...
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:34   #1624
Joanna 1227
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym nie zapłaciła 5 zł za samo zaproszenie, sama policz jaka kwota Ci wyjdzie, to naprawdę jest bardzo dużo.
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
szczerze mówić te granatowe zaproszenia mi się nie podobają wybrałabym opcję nr 2
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Mi sie bardziej podobaja te tansze Sama zastanawialam sie wlasnie nad takimi wycinamymi.
Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
Mnie prawdę mówiąc bardziej podoba się to drugie zaproszenie więc ja bym ci radziła zaoszczędzić i mieć ładny zestaw - wszystko spasowane i estetyczne
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
ja bym brała granatowe z różą
Dziękuję wam bardzo za odzew
Tak sobie myślę, że gościom wręczę ten drugi rodzaj zaproszeń i pomieszam, część granatowa, część czerwona.
Natomiast rodzicom wręczę te z różą (najbardziej mi się podobają). Tak realnie to szkoda kasę wydawać jak i tak za kilka miesięcy wylądują one w koszu u gości... Taka prawda...

Dziękuję wam za pomoc
Stary 2012-05-15, 22:34   #1625
moniq_87
Raczkowanie

http://moda.allegro.pl/nowa-ozdoba-s...325645037.html

Co sądzicie o tej aukcji? mnie się wydaje, że nie jest jasne, który grzebyk jest sprzedawany, a na zdjęciach widzę trzy różne...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:40   #1626
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
A i sztuczne kwiaty na samochodzie też całkiem możliwe, że będą. Zakup dekoracji z żywych kwiatów to będzie jednak zbyt duży wydatek.
Ja jestem zadowolona z moich sztucznych kwiatów 50 zł i z głowy dekoracja auta, tylko takie ohydne kokardy z różowej organzy mi dołożyli chociaż chciałam kremowe dodatki, ale mam to tak głęboko że nie będzie mi przeszkadzało chyba nawet jak TŻ je założy, zostawiłam mu decyzję.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
piekny ten grzebyczek, gdzie kupiony?
W Bonarce w sklepie Glitter.

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

Co sądzicie o tej aukcji? mnie się wydaje, że nie jest jasne, który grzebyk jest sprzedawany, a na zdjęciach widzę trzy różne...
To jest ten z paskiem cyrkonii, jest napisane że pozostałe zdjęcia to propozycja wpięcia.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:41   #1627
201705121336
Konto usunięte

doradzcie dziewczyny jaki najładniejszy dawałam kiedys moja inspiracje wiec tam jest podglad sukni.
ale w skrócie zrobiłam dym że nie miałam jeszcze przymiarki babka mowi że opóznienia maja a ja że jak sukni nie bedzie w przyszłym tyg to puszcze ten sklep z dymem i powiedziała ze mam wybrac sobie toczek .wiec oto foto
myslicie że skoro zaproponowała toczek to równie dobrze by zjechali z ceny sukni?
aczkolwiek toczek mi sie marzy ale nie wiem czy by mi pasował ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7c4121d27bf970f00f1dfdcee8f43a5d.jpg (75,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg daca41214b39c5dc66674d09081940f0.jpg (71,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f3e0518af0f6c876239da5f75c03baa3.jpg (85,7 KB, 15 załadowań)
Stary 2012-05-15, 22:42   #1628
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:

EDIT: jw. uprzedziła mnie iceflower

Edytowane przez maly_czlowieczek
Czas edycji: 2012-05-15 o 22:44
maly_czlowieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:43   #1629
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Wklejam fotki mojego grzebyczka i pozostałej biżuterii w jednym miejscu. Chyba jednak nie będzie za dużo.
mi tez wszystko tutaj do siebie pasuje

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Czyli też niemal identyczną jak moja, tzn ja mam tylko kolczyki. Mamy wszystkie piękną biżu

ja tez je mam bardziej sie z nich ciesze niz z sukni;0
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Audrey dlaczego się nie chwalisz, że masz kuchnie na poddaszu??? Masz jakieś fajne pomysły???

Jutro jedziemy na plener!!!!!!!!!!!!!!!
Poproszę o kciuki za pogodę oraz udany pobyt i same fajne foty!!!!!!!!!!!!

A jak będa efekty obiecuję się pochwalić
trzymam kciuki za pogode, bo reszta na pewno bedzie super

Cytat:

ech, ja nie wiem, co ja robię, że ciągle go nie mam......miałam Wam dużo napisać, ale totalnie oklapłam, bo moja siostra (świadkowa) zlała mnie po całości....chciałam żeby zrobiła zdjęcia próbnej stylizacji ślubnej....ale nawet nie chciała mnie oglądać...

na szczęście TŻet zrobił mi zdjęcia komórką, bo inaczej nie miałabym wcale. A Pani Joanna potrzebuje zdjęć żeby przypomnieć sobie, co wymyśliłyśmy. No więc Wam pokażę, co z tego wyszło.....

Myślę o Was ciepło i przepraszam, że nie mogę być z Wami na co dzień..... ściskam!
ladnie Ci w niej

Cytat:

misie wydaje, ze w sprzedarzy jet ten srodkowy grzebyczek, a te 2 pozostale zdjecia to pokazany sposob w jaki mozna je wpiąc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:52   #1630
moniq_87
Raczkowanie

to chyba tylko ja jestem na tyle upierdliwa, ze chce miec napisane wprost :/ dzieki za odpowiedzi...

Stary 2012-05-15, 22:56   #1631
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja w kilku parach miałam fleki z takiego jakby kauczuki- super się w nich chodziło po płytkach i parkiecie bo się nie jeździło
Może popytaj o coś takiego? Albo o podklejenie czymś takim u szewca?

Uwaga sesja:
jedno ze zdjęć prezentuje horrendalnych rozmiarów zamrażalnik
jaram się tym małym czymś bo u mnie w domu całe życie były duże lodówki więc to dla mnie takie novum
Faktycznie zamrażalnik powala rozmiarami Ale świadkowa miała racje- to, co najważniejsze to się zmieści

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
To proszę!
Kolor zielony przekłamany bo jest to taki intensywny i zielony jak trawa kolor.
Bardzo ładna bluzeczka

Cytat:
Zapakuj tak żeby było widać co jest w środku - przewiąż wstążką albo owiń celofanem. Żeby rodzice jak będą wzruszeni byli na tyle zainteresowani tym co zobaczą żeby zajrzeć od razu.

Wklejam fotki mojego grzebyczka i pozostałej biżuterii w jednym miejscu. Chyba jednak nie będzie za dużo.
Moim zdaniem nie będzie za dużo Masz piękną, skromną suknię i możesz sobie pozwolić na większą ilość biżu

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Jestem po i dziękuję za kciuki. Jak mi poszło to loteria bo test był wielokrotnego wyboru z punktami ujemnymi

W gole to moja uczelnia mnie wkurza i studenci też. Zapisaliśmy się na katedry do prac inż na każdej katedrze jest ok 18. Mielismy dostać tematy ale okazuje się że niektóre osoby z innych katedr teraz postanowiły się przenieść i poszły prosto do promotorów i "zabrali" sobie tematy. To po co była ta szopka z listami jakbym wiedziała to też bym sobie poszła zaklepać wcześniej a nie czekała na oficjalną listę
U nas było dokładnie to samo! Dobrze, że ja robiłam projekt i wszyscy u nas na specjalizacji robili coś podobnego, bo bym pozabijała tych ludzi gdyby zaczęli sobie tematy w jakiś sposób rezerwować! Ale z opowiadań wiem, że na pozostałych specjalizacjach tak to niestety wyglądało

Cytat:

Bardzo podoba mi się Twoja fryzurka Na następnej próbnej (albo na wesele koleżanki) będę chciała podobną

Aleee jestem padnięta Siedzę w łóżku i czekam na TŻ, bo musiał jechać do pracy-zmieniają im logo w oddziale i niestety został oddelegowany :/ A ja czekam, bo nie lubię sama zasypiać

Jak to dobrze, że chociaż w kościele sama mogę postać! Albo z koleżankami wyjść!
Stary 2012-05-15, 23:05   #1632
Joanna 1227
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
audrey - gratuluję nabytków

nam właśnie przyszły fotoksiążki dla rodziców. Wklejam na chwilę kilka zdjęć, bo się strasznie nimi podjarałam. Nie jest do końca tak jak chciałam i jest kilka mankamentów, ale może tylko ja je widzę
Bardzo Ciekawe te fotoksiążki czy możesz napisać tu na forum albo na priv gdzie udało Ci się je zamówić. Są świetne.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
no wlasnie nie.. to tanzanit ale jak szukaliśmy obrączek i oglądałam szafir w podobnym wydaniu, to byl o wiele ciemniejszy, a moj pieknie jasnieje i przepuszcza czasem swiatlo
Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Tak pokazujecie swoje pierścioneczki, a ja mogę się swoim pochwalić???

Dostałąm go w Zakopanym. Podobno miałam go dostac na szczycie góry, ale bylo tak zimno i deszczowo ze zrezygnowal i dal mi go w pokoju pod prysznicem

http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,2,2209
Też się pochwalę, chociaż mój jest taki sobie. Dostałam tanzanita, w sumie ładny kamień, ale to nie jest w moim guście... Marzył mi się inny... Wklejam wam fotkę mojego pierścienia...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierścień 2. jpg.jpg (23,7 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez Joanna 1227
Czas edycji: 2012-05-15 o 23:06
Joanna 1227 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 23:24   #1633
201705121336
Konto usunięte

ja też mam z takim kamykiem ładny

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

iceflower mierzyłam te kolczyki ale wybrałam inne u nas były w aparcie za ok 150 bez zniżki

ale wybrałam inne jutro fota
Stary 2012-05-15, 23:24   #1634
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna 1227 Pokaż wiadomość

Też się pochwalę, chociaż mój jest taki sobie. Dostałam tanzanita, w sumie ładny kamień, ale to nie jest w moim guście... Marzył mi się inny... Wklejam wam fotkę mojego pierścienia...
bardzo ładny

mały człowieczek - piękna fryzurka, z klasą.

Ta chora laska na wątku o świadku wypisuje coraz gorsze głupoty
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 23:25   #1635
iceflower
Przyjaciółka KWC

No widzisz, to taniej niż u mnie. Ja je tylko w jednym Aparcie widziałam, a inne kolczyki miały takie ceny jak na stronie Apartu więc nie sądzilam, że te mogą być jakieś droższe.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 23:25   #1636
__Paulinka__
Zakorzenienie

Paulinka i jej Misio idą spać i mówią dobranoc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 23:28   #1637
moniq_87
Raczkowanie

ależ cudne: http://www.youtube.com/watch?v=c0dGRDvmO54

P.S. Chyba będziemy mieć tę piosenke na pierwszy taniec...

Dobranoc dziewczyny - TZ nie ma, ale predko nie wróci... Muszę się położyć sama - nie lubię tego

Edytowane przez moniq_87
Czas edycji: 2012-05-15 o 23:31
Stary 2012-05-15, 23:29   #1638
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna 1227 Pokaż wiadomość

bardzo ładny

ja to w ogóle myślałam początkowo że mój pierścionek jest mega nie zaręczynowy a dlaczego? bo ma szafir a napatrzyłam się na takie z białym brylantem czy tam przeźroczystym jak kto woli a teraz jest dla mnie meeega cudowny
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 00:04   #1639
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Jutro jedziemy na plener!!!!!!!!!!!!!!!
Poproszę o kciuki za pogodę oraz udany pobyt i same fajne foty!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja się nie ze wszystkimi zgadzam... sama będę miała te race na torcie... one wcale mi nie przeszkadzają a zdjęcia przy torcie jakoś inaczej wyglądają przynajmniej ja tak uważam tylko ja będę miała takie małe. Co do strojenia klatki to u mnie będzie ale tylko na zasadzie kilku balonów żeby zasloniły wulgarne słowa wypisane na prawie wsyzstkich ścianach bo moja klatak wygląda strasznie ale żadnych kwiatkó czy coś nie planuję... no i dekoracja na samochód też jest sztuczna no sory ale bawienie się w żywą to nie dla mnie bo ileż ja będę w tym aucie łącznie z 30 minut może krócej
Ja też nie zgadzam się ze wszystkimi. Race mi w ogóle nie przeszkadzają (być może będą dwie na naszym torcie, nie wiem), strojenie klatki uważam za całkiem fajną sprawę jeśli tylko jest ktoś, kto chętnie to robi, czerpie z tego radość, a nie głowi się jak tu pozbyć się problemu, kiczu bolerek też nigdy nie zrozumiem - nie każdemu musi się to podobać, ale żeby to zaraz było kiczowate ? Do orkiestry przed domem nic nie mam, chociaż sama jakoś u siebie tego nie widzę

maly_czlowieczek, fryzurka bardzo fajna, makijaż jak mam być szczera średnio mi się podoba.

Miałam dziś super męczący dzień. Zaczęłam go po 5:00, a kończę właśnie teraz. Po pracy byłam na rehabilitacji, u lekarza, a potem z Tż poszliśmy na kurs tańca - pan robi nam układ do pierwszego tańca na razie bardzo mi się podoba i nie mogę doczekać się końcowego efektu.

Idę myć się i spać

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 00:06   #1640
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Łaaaaaaaaaaaaaaaa, za 8 godz musze być gotowa, a ja dalej w rozsypce....
No dobra- jedno mam spakowane- suknia wisi w pokrowcu

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 00:12   #1641
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Łaaaaaaaaaaaaaaaa, za 8 godz musze być gotowa, a ja dalej w rozsypce....
No dobra- jedno mam spakowane- suknia wisi w pokrowcu
E tam e tam masz siebie masz męża suknia spakowana czyli najważniejsze jest
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 07:58   #1642
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej dziewczynki

dzisiaj u mnie okropna pogoda jest - ciagle leje deszcz i jest zimnica jak diabli

po południu tz siostra z chlopakiem wpadaja do nas na 2 dni
oni mieszkaja w warszawie, a ona chce mu pokazac mazurki
ale jest tak zimno i leje ze chyba dupe zobaczą ;D

a jutro i czwartek mam wolne w pracy!
jutro jedziemy do urzedu załatwic papiery : metryke chrztu i do tz kosciola po akt chrztu i bierzmowania. I pozniej z tym wszystkim jedziemy do mnie do urzedu stanu cywilnego po kartke
a moze za 2 tyg do ksiezulka pojdziemy z tym, bo teraz ma komunie i powiedzial ze nie ma czasu

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 07:59   #1643
MARGIDA
Wtajemniczenie

wstawać śpiochy!

mam 10 dni do ślubu!

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:00   #1644
Jamee
Zakorzenienie

Margida zaczyna się wielkie odliczanie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:02   #1645
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
wstawać śpiochy!

mam 10 dni do ślubu!
odliczamy

Mia i Tosia <3

Stary 2012-05-16, 08:09   #1646
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
wstawać śpiochy!

mam 10 dni do ślubu!

ja mam 3
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:11   #1647
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja w kilku parach miałam fleki z takiego jakby kauczuki- super się w nich chodziło po płytkach i parkiecie bo się nie jeździło
Może popytaj o coś takiego? Albo o podklejenie czymś takim u szewca?

Uwaga sesja:
jedno ze zdjęć prezentuje horrendalnych rozmiarów zamrażalnik
jaram się tym małym czymś bo u mnie w domu całe życie były duże lodówki więc to dla mnie takie novum
Slicznie sie zapowiada!
Nena album cudowny!

Wczoraj bylismy na indywidualnym kursie tanca, uczyliscmy sie krokow 2 na 1 i do tego troche rumby z obkretami <lol> z panem Tancerzem wychodizlo mi super z Tż troche gorzej pokrzyczalam troche na Tż ze to on musi mnie prowadzic i dawac znac co robie a Pan sie ze mna zgodzil, ze jak Tż zle podnisie reke to raczej wiadomo ze kobieta pojdzie za tym co zrobi i to jego wina ale sie Tż nie spodobalo! A teraz musimy cwiczyc i za tydz na nastepna lekcje, zobaczymy co z tego wyjdzie

PYTANKO spotykamy sie dzisiaj z zespolem i musimy uzgodnic repertuar, jaka piosenke zamierzacie miec na podziekowanie rodzicom?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:12   #1648
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam 3
na sobote nadaja ładna pogode

Mia i Tosia <3

Stary 2012-05-16, 08:14   #1649
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
wiewiórka bo mam marchewkowe włosy
ooooooooooo ja ale ja bym już chyba przeszła załamanie nerwowe :P

Cytat:
mam czas bo siedzę w robocie urlop dopiero od czwartku
ja też urop od jutra
Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
a pokażesz nam? jakie wybrałaś piosenki? i jakiej wielkości robicie zawieszki na alkohol?
oczywiście wstawię jutro wieczorem albo w piątek
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
a pokjażesz śpiewniki? bo sama planuję zrobić
oczywiście kartki mam w środku białe okładka tylko fioletowa przedziurkowane i związane wstążką. Wszytko jest robione na biegu nie przykładaliśmy się bo po prostu nie ma na to czasu
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
audrey - gratuluję nabytków

nam właśnie przyszły fotoksiążki dla rodziców. Wklejam na chwilę kilka zdjęć, bo się strasznie nimi podjarałam. Nie jest do końca tak jak chciałam i jest kilka mankamentów, ale może tylko ja je widzę
oooooooo piękna wyszła

u mnie też tylko 3 dni jeszcze wczoraj czułam luz blus dzisiaj znowu stres o matuchno kochana
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:14   #1650
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
wstawać śpiochy!

mam 10 dni do ślubu!
Cytat:

ja mam 3
Cytat:
u mnie też tylko 3 dni jeszcze wczoraj czułam luz blus dzisiaj znowu stres o matuchno kochana
Niech Wam sie doba wydluuuuuuuuuuzy, powodzenia w organizowaniu wszystkiego podczas tych ostatnich kilku dni!

Edytowane przez E87
Czas edycji: 2012-05-16 o 08:16
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości