|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Witam
![]() nic jeszcze nie nadrabiaalm wiec poki co z doskoku ![]() Dzis w tvn mialo byc o reportazach bo Iwona mi pisala a w nastepnym tyg ma byc ona w pytaniu na sniadanie.rozmawialam z nia wczoraj i zdecydowalam sie na reportaz.jedyny warunek-wyrazenie zgody przez szpital.bardzo mi zalezy zeby rodzic w miejskim jesli sie nie zgodza ona zalatwi w innym szpitalu-ale to juz nie wiem czy wtedy sie zdecyduje:/ wyslala mi linka do zdjec reportazowych ![]() http://www.lifeinmotionphotography.com/birth/index2.php lece nadrabiac... |
|
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Widzę, że chyba wczoraj coś było kiepskie ciśnienie, że takie kłotnie były z mężami, ale cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło Pogoda niestety u mnie też nie nastraja pozytywnie :/ Od rana chodzą za mną placuszki z jabłkiem, ale muszę się wybrać do sklepu po jajka. Zaczęłam czytać polecany tu wcześniej wątek o świadkowaniu - masakra. Jeśli dopadnie Was zły humor to polecam
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
martiii ogladalam te zdjecia sa boskie poprostu u na sniestety nie wpuszcza fotografa ale bardzzo bym chciala hehe tz bedzie najwyzej robil fotki
|
|
|
|
#3094 |
|
Rozeznanie
|
madzius90 kciuki zacisnięte
![]() marti bardzo ładne slajdy. Dobra robota i znów sie poryczałam. Tez bym chciała taki reportaż
|
#3095 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspolczuje z ta alergia mam nadzieje ze objwy ustapia moja mala tez cala wysypana, smarujemy nic nie pomaga ehhhhCytat:
![]() Cytat:
za wynikiCytat:
i czekam na zdjatko![]() za wizyte!! w kwesii sukni i slubu nie moge sie doczekac efektu koncowego Hugolina piekny dzidziulek i brzuszek ![]() Magdaef przepiekna z Ciebie kobieta-masz niesamowicie promienny wyraz twarzy!! i zakochalam sie w zdjeciu z welonem-ten obiektyw rybie oko.... a mnie wywala.wstaje rano i mam brzuszek i kurcze albo mi sie wydaje albo czuje ruchy...moze to sie wiaze z moimi problemami zaparciowymi...pelna w srodku jestem i moze dlatego szybciej czuje??przedwczoraj pierwszy raz, wczoraj drugi...po wizycie w kobelku juz nie czuje a to w niczym nie przypomina niczego zwiazanego z pokarmem....no kurde sama juz nie wiem....co do wlosow bo pisalyscie to ja juz mialam chyba wszytsko na glowie w odcieniach blondow i brazow:/tz woli mnie w jasnych a ja jakos lepiej czuje sie w swoich naturalnych i kurcze kogo sluchac jego czy siebie
|
||||
|
|
|
#3096 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byłam w lumpku- kupiłam pajacyka i czapeczkę. później cyknę fotki ![]() Dżinsy ciążowe jedne mierzyłam, niby rozmiar 38- czyli mój, ale wisiały na mnie strasznie ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
później nadrobie co napisałyscie,bo musze iść coś zjeść, a jak wiecie to sprawa niecierpiąca zwłoki ![]() Za wszytskie wizyty i badania ![]() Właśnie czytałam bloga dzieciowo i bardzo go polecam, to taka skrabnica wiedzy na tematy dzieciowe właśnie, testy kosmetyków pieluszek, dziś autork apisze właśnie o usg genetycznym, mozna tez znlaeżć rozwoj płodu w ciązy i dziecka po urodzeniu, naprawde polecam http://www.dzieciowo.pl/2012/05/usg-...enetyczne.html |
|
|
|
#3098 |
|
Rozeznanie
|
A ja się pochwalę, że dziś zaczynam 13 tydzień
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!
|
|
|
|
|
#3100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że sie zdecydowałaś ! Cytat:
Judka- dzięki za adres bloga ! Martaj- gratuluje rozpoczęcia kolejnego tygodnia !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-05-16 o 10:54 |
||
|
|
|
#3101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku jak ja się boję tej dzisiejszej wizyty. Tak się boję, że jak czytam na tym blogu wpis o usg to chce mi się ryczeć. Chciałabym, żeby wszystko było ok z Maluszkiem. Niczego więcej do szczęścia nie potrzebuję. a tu jeszcze tyle godzin w niepewności.
Musiałam się wyżalić
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chcaila miec co dzien ale jeszcze musze wytrzymac do sierpniadziewczyny zaraz was nadrobie chociaz nie mam sily caly wieczor mialam przytulanie z kibelkiem , akurat tz zrobil mi niespodziank i wpadl na pare godzin do domu (w nocy spowrotem wyjechal , wraca w piatek), a ja przy kiblu...wiec beidny o 23ej mi latal po aptekach i kupil:trilac, witamine b6 bo podobno dobra na mdlosci, wielki kawalek imbiru, migdaly, prenatal complex i melise ..w koncu zasnelam po 2ej ale rano to samo.mam odruchy nawszytsko do kuchni nei wchodze bo lece spowrotem do lazienki ..............wyp0ilam wode z imbirem ale g..no pomoglo narazie |
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mozna gdzies odszukac w archiwum ten reportaz z tvn bo ja w pracy
|
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
kucze Czarnamadonna to niezla masz odmiane:/ wspolczuje mam nadzieje ze przejdzie niebawem!!
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia slonce na pewno jest glowa do gory
|
|
|
|
#3108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy byłaś na ostatnim USG ? Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
czaranmadonna nooo maskra oby ci szybko przeszlo ja dalej jej jak slon
|
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz juz mam dosc .byleby nie schudnac to co przytylam bo sie wscieknekurcze moglam obejzrec to na tvnie ale nei wiedzialkam a siedzialam w lazience no nic ale na stronie ddtvn zobacze pozneij---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
najl;epsze wczoraj taka wsciekla bo mi tak niedobrze bylo cala zaryczana a tz w necie siedzi podnosi glowe i mowi "kochanie ale wlasnie przeczytalem ze bardzo dobrze ze masz mdlosci to dobrze znaczy":-]a ja do neigo "wypchaj sie" z taka wsciekloscia heheheheh ))ale dobrze ze byl bo ja bym nigdzie po nic nie poszla i pewnie cala noc bym sie meczyla
|
||
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja sobie też tak tłumaczyłam, że to dobrze, ze wymiotuje, bo wiem, że maluch rozwija się prawidłowo i daje tak znac o sobie.. No, ale odkąd zobaczyłam buźkę mojego skarba już nie robie sobie nic z wymiotów..niech są, ja się przemęcze i mogę cierpiec, ale niech moje maleństwo będzie zdrowe i szczęśliwe !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-05-16 o 11:19 |
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochane! Dziękuję za słowa wsparcia!
Pewnie można ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że TŻ zrobił taka niespodziankę 25.04- 3 tyg. temu. Czarna i Kamilka mam nadzieję, że mdłości i co gorsza wymioty szybciutko Was opuszczą! |
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
marti wogole gratuluje decyzji!!!super to na pewno bedzie piekna pamiątka
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
kurde no chyba naprawde czuje ruchy!!
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- wszystko teraz zalezy od szpitala....a ja zapaleniec mam nadzieje ich przekonam ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- pisalyscie o pizzy...ja ktora bym sie daniej dala za nia pochlastac wogole nie mam ochoty...i tak samo z jogurtami i kawa z orlenu-jak powiedzialam o tym tz to swierdzil-marta albo zwariowalas albo jestes w ciazy
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia zobaczysz, jak maluszek się zmienił od tego czasu ! JUż nie mogę doczekac się Twojej relacji !!!
Marti- zazdroszczę tych ruchów.. jeju..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
czuje takie smyranie pod skora od czasu do czasu-sama jestem skolowana bo wydaje mi sie ze jeszcze za wczesnie!!
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę Kochana, że wszystko jest możliwe ! Znasz już to uczucie tak więc szybciej możesz rozpoznac!!!
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie mogę się doczekać aż go zobaczę ![]() TŻ od rana też podjarany, że wreszcie zobaczy swoje dziecko na żywo ![]() Też zazdroszczę! Ale może i my za niedługo poczujemy
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
w pierwszej ciazy czulam w 17 teraz jestem w 14-chyba to niemozliwe??
Madzius fajnie ze idziecie razem moj tz przylatuje specjalnie na nastepna wizyte zeby isc ze mna zabieramy tez Laure |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

28.08 2010 Nasz Dzień
), ale lekarz nic nie zalecil, nic wiecej nie mowil, wiec chyba jest dobrze? Okaze sie pewnie po wynikach cytologii..
a jestem pewna, ze mialam ja wtedy tez, gdyz cytologia byla w grupie 2.
nie wiem co robić
moja mala tez cala wysypana, smarujemy nic nie pomaga ehhhh

a to w niczym nie przypomina niczego zwiazanego z pokarmem....no kurde sama juz nie wiem....
..maluszek sie biedny troche wycierpiał ale pogodzilismy sie i juz jest dobrze