|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34112022]Spowiadaj się, córko
![]() A ja proszę o kciuki o 15:30 - mam poprawkę bardzo ważnego egzaminu i bardzo czarno to widzę a nawet niewiem co powiedzieć za dużo kupiłam proszę Księżycymuszę przyoszczędzić do końca miesiąca zużycia jak zwykle w sumie, mam zamiar wprowadzić denko (w pewnych kategoriach zrobiło się za dużo to Ci mówiłam, że będzie wszystko dobrze
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis odrobinke zgrzeszylam w Rossmannie
Kupilam cienie Miss Sporty podwojne - lososiowy roz i pastelowy roz, piekne sa, mam juz z tej serii blekitne i sa super napigmentowane i bardzo trwale, tak, ze polecam
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-05-14 o 15:00 |
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak myślisz? http://allegro.pl/ed-re-ma-vector-fx...322598786.html co do łóżeczka to chcę takie proste ale z szufladą i materac gryka-pianka-kokos, mam to już obejrzane ![]() http://allegro.pl/ala-i-as-14el-zyra...317774909.html
|
|
#4624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja miałam wózek wypatrzony na allegro tylko to nie był używany tylko kupowałam w sklepie allegrowym nie wiem czy wiesz o co chodzi ale chodziłam jeszcze i sprawdzałam po sklepach i w jednym sklepie był taki sam tylko inny kolor i 2x droższy ![]() ja przy zakupie kieruje się opinią klientów a nie sprzedawców bo wiadomo wciskają zeby tylko utarg był. wózek fajny tylko mi się w nim spacerówka nie podoba bo mam wrazenie ze dziecko z niej wypadnie,ale to tylko moja opinia. co do poscieli to super tylko jak dla mnie ten baldachim się nie sprawdził i musiałam zdjąć , tzn nie miałam identycznego ale i tak zdjęłam bo nie mogłam dziecka włożyć do łóżeczka nie zaczepiając o baldachim |
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica kciuki zacisniete!!!
Z 8 zaplanowanych zuzyc poszly juz 4. Jeszcze zel pod prysznic, krem do twarzy Bielenda bawelna, pianka do wlosow ktora zuzywam do golenia i krem do stop. |
|
|
|
#4626 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
zużyłam Lush, Seanik Solid Shampoo (Szampon z solą morską w kostce). Jestem zdziwiona, był duuużo mniej wydajny od New'a albo Ultimate Shine. No i zużyłam Ziaja, Anty - perspirant w kremie `Activ`. Nie polecam.
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kłopot trochę z prezentami dla Mam - muszę wymyślić dla swojej i dla teściowej. Chciałam jakieś perfumy im rozebrać, ale nie bardzo mam teraz czas na rozbiórki. W YR jest oferta z darmowymi perfumami i chyba złoże 2 zamówienia - na siebie i na TŻ, ale wtedy przybędzie mi znowu zapasów z YR
Tylko bardzo się to opłaca. No i nie wiem ![]() Zużyłam olejek myjący z Biochemii Urody, próbkę zapachu Escady Ocean Lounge, szampon jajeczny Joanny Z Apteczki Babuni (300 ml). Kupiłam sól do stóp lawendową Apartu, wodę brzozową Kulpolu i lakier Fashion Mania Virtual w kolorze groszkowym. Wszystko potrzebne, bo sól i wodę brzozową zużyłam w zeszłym miesiącu, a nie miałam zapasu, a lakieru groszkowego mi brakowało. Na blogu dzisiaj przepis na mój specjał - zupę czosnkową KLIK
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojej mamie kupiłam prostownicę Philipsa
Gdy mieszkałam z rodzicami podkradała mi. Nawet wczoraj przygadywała coś o kupnie prostownicy, a nie wie, że prostownica od tamtego tygodnia czeka na 26.05
|
#4629 |
|
Konto usunięte
|
Egzamin poszedł całkiem nieźle, teraz właśnie wróciłam z Lidla z wielką paką różnych chipsów, orzeszków i czekolad i będę zjadać stres
|
|
|
|
#4630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja do portfela jeszcze zapłacę jej za manicure, bo mówiła, że chce iść, ale szkoda jej kasy Może jeszcze coś wymyślę do tego, chociaż na obecną chwilę nie mam więcej pomysłów. Moja mama jest z takich osób, które nie mają dużo zachcianek- kosmetyków bardzo niewiele używa- w sumie do makijażu podkład, puder i bronzer. Balsamów prawie wcale nie używa. Biżuterii też nie nosi oprócz złotych pierścionków...Na pewno by ją ucieszyły perfumy crystal noir, ale to już drogi prezent...![]() Cytat:
[/QUOTE]
|
|||
|
|
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to znalazłaś się w odpowiednim miejscu Powodzenia w denkowaniu Cytat:
![]() Ok, licencjat przeszedł przez antyplagiat pozytywnie, wszystko zatwierdzone, także jutro składam pracę. No i już mam datę obrony 30.05 o 8:00, już się zaczęłam stresować |
||
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj byłam pierwszy raz biegać, pół godzinki zaliczone ![]() Maj mi upływa pod znakiem wymianek
|
|
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że jak składałam mgr w piątek, to chcieli, żebym się broniła w pon
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia, będę trzymać kciuki!
księżniczko, co to za oferta z YR z perfumami? U mnie maj będzie chyba najlepszym miesiącem pod względem zużyciowym, bo sporo rzeczy mi się kończy! Dziś zużyłam dezodorant Playboy Play it lovely 150ml ![]() Co do prezentów to swojej mamie kupiłam zestaw z Avonu: tusz i podkład w kosmetyczce, a teściowej jeszcze nic. Muszę coś niedrogiego, bo sporo kasy mi idzie ostatnio na prezenty!
|
#4635 |
|
Konto usunięte
|
A ja mojej mamie zrobię naszyjnik lakierowy, bo jeden jej się spodobał, choć od razu ktoś go kupił
![]() Zrobię jej jakąś ładniejszą wersję ![]() Muszę się pochwalić, że na razie mam tylko 3 rzeczy na plus, w dodatku tylko jedną z nich kupiłam sama ![]() I że zdałam wczorajszą poprawkę! |
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34133114]
I że zdałam wczorajszą poprawkę! Gratulacje! ![]() Moja mama ma 24 maja 50 urodziny (a ja mam wtedy imieniny ) i chciałam jej kupić serwis - zastawę stołową, ale to mama musi sobie wybrać, a póki co obie nie mamy na to czasu. Chciałam jej kupić coś symbolicznego, ale nawet nie wiem co
|
|
|
|
#4637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niedługo zaczynam trening Pumy.Cytat:
Nieźle, u mnie trzeba złożyć pracę i niezbędne dokumenty na 2 tygodnie przed planowaną obroną.Cytat:
I jak go oceniasz? Zużyłam żel do golenia. |
|||
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Połowa sukcesu, albo i więcej zależy od komisji. Niektórzy dają pytania przed obroną, inni "nie słyszą" pomyłek, a nawet nie pytają ( ) ale są i tacy, którzy czepiają się, utrudniają i to bardzo. Np. moja komisja przez 2 miesiące obron (a jeszcze był wrzesień) uwaliła 15 osób
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-05-15 o 12:33 |
|
|
|
|
#4639 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Przyszły moje buty Nike do biegania, są super. Dzisiaj koniecznie muszę je przetestować.
Pomalowałam włosy...
|
|
#4640 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi przyszedł wózek i fotelik
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny zapach, długo się utrzymuje, czuć go przy każdym ruchu ręką
na jako?
|
#4642 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
luskap na ciemniejszy, cieplejszy brąz
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34133114]I że zdałam wczorajszą poprawkę!
Gratulacje ![]() Gratuluję również wątkowych zużyć ![]() Miałam w weekend jechać z TŻ do jego rodziców na grilla, ale wypadł mi wyjazd na 2 dni z pracy na prezentacje oraz atrakcje towarzyszące. A najlepsze jest to, że zostałam oddelegowana sama, a przydziałowo przypisują minimum 2 miejsca, w związku z czym szefowa zaproponowała mi wyjazd z osobą towarzyszącą . W dodatku za darmo
|
|
|
|
#4644 |
|
Konto usunięte
|
Wywaliłam pastę do zębów - wygrałam ją w październiku, a dziś zauważyłam, że była do września. Śmiech na sali, nawet mi do głowy nie przyszło, że wygrany kosmetyk może być przeterminowany...
|
|
|
|
#4645 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że u mnie na uczelni (prywatnej) ogólnie przesz wszystkie lata były raczej wakacje... W mojej komisji mam panią dziekan, która zadaje 1 pytanie spośród 35 (mam listę), panią promotor, która zadaje 2 pytania (jedno będę mieć z teorii, drugie z rozdziału empirycznego) i pana recenzenta, który się zazwyczaj nie odzywa.Cytat:
Cytat:
Chodziło mi raczej o to, czy choć trochę chronią przed potem i o trwałość właśnie.Cytat:
![]() Ale jestem złaaa 27.04 zamówiłam na All balerinki, po dwóch tygodniach dalej nie miałam przesyłki, więc wysłałam wiadomość do sprzedawcy, to było w czwartek. Odpisał mi, że paczka już powinna być i pewnie listonosz nie zostawił awizo. Wczoraj przeszłam się na pocztę, ale oczywiście przesyłki nie było. Napisałam znów do sprzedawcy i okazało się, że paczka w ogóle nie dotarła do Krakowa Ogólnie to spoko, bo gość sobie sam to będzie załatwiał i zaoferował mi albo wybór innych butów, albo zwrot kasy i rabat na zakupy w przyszłości. Bo niestety mojego rozmiaru nie mają już od kilku dni. Tylko że ja chcę akurat tamte buty No i teraz czekam na wiadomość, czy jeszcze będą...
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-05-16 o 01:05 |
||||
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bardzo utrudniali obronę, ale na szczęście się obroniłam.
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spacerówka sprawia takie wrażenie przez ten kształt ramy ale dzięki temu właśnie wózek jest lekki dobrze się prowadzi i łatwo się go podbija do góry żeby na przykład wjechać na chodnik ja podpatrzyłam u koleżanki baldachim która też urodziła dziecko latem i dla mnie to jest sprawa obowiązkowa ponieważ mieszkam na wsi i komary muchy męczą nas do późnej jesieni i nie wyobrażam sobie żeby mi malucha gryzły ![]() kupiłam wczoraj antyperspirant dove z tymi minerałami, ciekawe jak będzie się sprawował przyszedł też oriflame, dla mnie deo do stóp i mydełko z drzewem herbacianym, nie wiem tylko do jakiej kategorii je zapisać bo będę nim myć i twarz i ciało
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję przejść ze sprzedawcą A my wczoraj zamówiliśmy okrągłe okno do domu
|
|
#4649 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ja np. w części praktycznej mam mnóstwo wskaźników finansowych, a wiem, że będę miała pytanie na zasadzie "jak pani ocenia sytuację przedsiębiorstwa na podstawie wskaźnika X?" - i tu muszę pamiętać wyniki i optymalny zakres Cytat:
![]() No niestety odpisał mi, że już nie będzie tych butów w moim rozmiarze... ![]() A czemu akurat okrągłe chcecie? Podobają Wam się takie, czy z innego powodu? Pokaż foto ![]() Wczoraj ukradli TŻ-owi rower Kupił go miesiąc temu za 1300 zł... Dziś idziemy na policję, będziemy rozsyłać maile do komisów i w niedzielę jedziemy na giełdę rowerową. Pocieszam TŻ-a, że na pewno się znajdzie, ale boję się, że to koniec Sprawdzam All i Gumtree, ale jakoś małe szanse w tym widzę...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

za dużo kupiłam proszę Księżycy

jutro ponoć ma przyjsc paczka 

potrzebuję odwyku 

Nieźle, u mnie trzeba złożyć pracę i niezbędne dokumenty na 2 tygodnie przed planowaną obroną.
27.04 zamówiłam na All balerinki, po dwóch tygodniach dalej nie miałam przesyłki, więc wysłałam wiadomość do sprzedawcy, to było w czwartek. Odpisał mi, że paczka już powinna być i pewnie listonosz nie zostawił awizo. Wczoraj przeszłam się na pocztę, ale oczywiście przesyłki nie było. Napisałam znów do sprzedawcy i okazało się, że paczka w ogóle nie dotarła do Krakowa
przyszedł też oriflame, dla mnie deo do stóp i mydełko z drzewem herbacianym, nie wiem tylko do jakiej kategorii je zapisać bo będę nim myć i twarz i ciało