|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Niestety nie mam tyle czasu co Wy na pisanie .Mam dużo zaległej pracy i tylko co jakiś czas zaglądam do Was i coś dopisuję.
Chciałabym wstawić też kilka zdjęć moich i moich dzieci,ale wiecznie brakuje mi czasu ![]() Może się kiedyś odrobię....Wprawdzie teraz pracuję w domu przy komputerze,ale ostatnio nie mogę się z niczym wyrobić.A w szczególności jak wejdę na wizaż i zacznę Was nadrabiać ![]() Teraz robię przerwę i idę przygotować obiad,bo dzieciaki przychodzą ze szkoły na 14. Postaram się później zaglądnąć
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jednak zdecydowałam się na inny komplet w smyku Super skarpetki
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne te ciuszki, tez musze sie wybrac na łowy Cytat:
Cytat:
zurawinka powinna pomoc, ja pije od czasu do czasu zeby żelazo dostarczyc do organizmu ![]() Cytat:
Karolla gratuluje pierwszych ruchow!! happy-eve
|
||||
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, muszę zabrać się za 3 rozdział Ale coś czuję, że dzisiaj mi nie pójdzie Najchętniej bym przespała cały dzień
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zmieknie tym razem?? to od przeciazenia reki.jestem oboreczna z przewaga lewej reki i wszytsko robie nia.a bezposrednio do wyjscia tego przyczynilo sie usy[ianie Laury na lewym reku podejrzewm.teraz wystarczy ze cos dzwigne i od razu mi wychodzi i sie powieksza. Cytat:
![]() Kamila skarpetki |
||
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
może to smiesznie zabrzmi, ale własnie sobie pomyslalam ze za jakies pol roku bede tulic nowego maluszka, a co z Tomusiem?? on jest calym moim światem, czy drugie bede kochac tak samo?? wlasnie wyglada tak slodko bo probuje zjesc swoja skarpetke
![]() co do ciuszkow ostatnio kupilam malemu koszulki w c&a i tez fajna jakosc za naprawde mala cene, byly trojpaki bodziakow dla maluchow i tez niedrogie, i fakt z next sa swietne piore czasami jak sa plamy wygotuje i dalej wygladaja dobrze Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-05-16 o 12:40 |
|
|
|
#3161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TŻ juz sie nie moze doczekac teraz poki co tylko mi pieniadze wysyla i kaze kupowac co chce oszalal![]() w tesco sa rewelacyjne rzeczy!!szczegolnie dziecie wlasnie. i maja czesto fajne promocje i wyprzedaze!!ja plolecam - moja mala ma bardzo duzo rzeczy tescowych ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczymy
![]() Bardzo chętnie Tylko uprzedzam - u mnie wszystko po angielsku
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuuuuuu to ciezko-ale moj tz napewno dalby rade
skubaniec samouk a gada i pisze tak ze jestem w szoku!!tylko 4 lata mowienia po angielsku w pracy non stop swoje zrobily...a zaczynal od 0 w szkole jeszcze rosyjskiego sie uczyl teraz nawet napisow do filmu nie wlacza chybaze ja ogladam z nim:P
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone
Ja dzisiaj mam troszke mniej czasu na wizaz .. zaraz jedziemy z siostra do lekarza , potem na zakupy , dzieci odebrac ze szkoły, i na otwarcie nowej galerii bo pewnie duzo promocji bedzie .. a że TŻet dostal wyplate to poszalejemy .. ![]() Karolla - jak ja Ci zazdroszcze tych pierwszych ruchów .. ja tylko czuje bulgotanie i smyranie . a chce juz dostac prawdziwego kopniaka ..
|
#3167 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Szybciej będziecie miały z głowy ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3168 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczyny fajne macie te zdobycze. Ja narazie nie kwapie sie do kupowania ciuszków. Jakos tak... Mama tylko po każdej wizycie u gina dopytuje, czy już wiadomo co bo ona juz by kupowała ciuszki
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
chociaz to masz : )
ja jeszcze nic nie kupuje... nie chce zapeszyc, ale jutro jak po wizycie bedzie wszystko ok! juz nie bede sie krepowac : "))) |
|
|
|
#3170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
madzis90 kaaamila1 pozazdrościc zakupów
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kiedyś przestanie padać??
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie znikna, ale na razie tego jakos nie ograniam, dzis wyobrazilam sobie porod, zeby tylko donosic ciaze to moje aktualne marzenie z angielskim kiedys ni emialam problemu, ale pare lat bez stycznosci i |
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki
U nas buro. Siła woli zmusiłam się do spaceru z młody. Taaak mi sie nie chciało wychodzić. W taka pogodę mam apetyt jeszcze większy niż zwykle. Widziałam temat ciuszków. Mnie to tym razem totalnie omija. Mam wszystko do rozmairu 74. Później coś kupię bo część była już potraktowana np marchewką i wyrzuciłam. Ja mam bardzo dużo ciuszków z lumpka. Najlepsze są z Nexta-naprawdę nie do zdarcia. Jak macie kogoś w UK to niech śle. Z primarka za groszę można też tam kupić. Z tesco też fajne. Sporo kupowałam też przez all. Najbardziej lubie markę fixoni(ale jest dość droga), sporo mam z pinokia(takie sobie) i koala(te sa bardzo dobrej jakości). ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Ja też się o to martwię czasem. Bartek jest jeszcze bardzo mały. Wypełnia mi całe zycie. Czy tak samo pokocham drugiego synka?z drugiej strony myślę sobie-a dlaczego miało by tak nie być?to moje dziecko, kiedy złapie mnie za palec i zajrzy w oczy, mam nadzieję poczuć to w pełni. Będzie ciężko, ale myślę, że najlepsze co mogłam zrobić dla Bartka to dać mu rodzeństwo.
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))))) zrobie podboj ale jak co bede pamietac fajnie ze ty masz tego tyle ))no wlasnie ja pod domem mam tesco i tez widzialam fajne trojpaki, pieciopaki, bardzo ladne rzeczy narazie nci nei kupialm bo byly same rozowe wiec stwierdzilamz e bez sensu poczekam na inne kolory kamila dzięki cole na pewno dzis kupie i wypróbuje bo juz nie mam pomyslu a w sumie etz juz slyszalam ze cola jest dobra na przeboje żołądkowe ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- kamila piekne ciuszki!!! happy_eve no wlasnie nei wiem czy to po duphastonie czy po prostu te mdlosci i wymioty to zwykla kolej rzeczy tytle ze u mnie troche pozniej..nie wiem wczesniej odruchy tez juz mailam w zeszlym tygodniu a teraz to jzu masakra co wchodze do kuchni i np patzre na brudny talerz od jakiejs saltki to kibel co do klotni z mezem |
|
|
|
|
#3175 |
|
Rozeznanie
|
Witam was dziewczynki, wczoraj po pracy od razu poszlam spac, ta podroz do Polski jednak mnie wymeczyla, dzisiaj juz o niebo lepiej sie czuje, od rana was nadrabialam, i w koncu sie udalo.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt. Odnosnie ciuszkow to zrobie fotki bo tez juz mam kilka kupionych dla chlopca i dla dziewczynki. Szef wlasnie zajada sie frytkami z octem i ryba zaraz mu pawia puszcze ![]() Odnosnie duphastonu, mi sie wydaje ze to on w glownej mierze wywoluje nudnosci i wymioty, ja juz sie zmagam z nudnosciami 6 tygodni i mam juz dosc, a jak pomysle ze mam go jeszcze brac nastepne 8 tygodni to az wszystkiego mi sie odechciewa. Sliczne brzuszki macie, mi tez juz sie wytworzyl brzuszek i nawet kupilam w polsce moje 1 iazowe spodenki, jak je zalozylam taka ulga na brzuszku sie zrobila ze ho ho. Trzymam kciukasy za wizyty wieczorne
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3177 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i kolanowych na dokładkę, więc się tak zastanawiam, jak one tego brzucholka udźwigną? ![]() To ja wpadnę na korki Teraz mam rok przerwy, zero jakiegokolwiek kontaktu z językiem. Jak wrócę na uczelnię, to obawiam się, że wstyd się będzie odezwać ![]() Cytat:
(Pomijając mega spóźniony zapłon...w tym poście zrobiłabym co najmniej 3 błędy ortograficzne, studiując filologię polską )
|
|
#3178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko chyba trochę daleko masz do mnie więc wszystkiego na pewno nie zapomnę, ale chyba stracę trochę swobody w mówieniu
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ja tez juz chce czuc ruchy dzidzi )
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mamy dziś zamęt w pracy
Na szczęście tak szybciej czas płynie ![]() I dzwoniła babka od złotnika- mają już obrączki- po pracy idę od razu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Super skarpetki 
wcinam zurawine i kefirek pije, mam nadzieje ze to chwilowe i jakoś samo przejdzie

28.08 2010 Nasz Dzień