|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Sandej, ja zredagowałam wszystkie notatki (oprócz powszechnej, bo zakreśliłam w ksiące, a tu mnie pan zaskoczył dwoma zagadnieniami z wykładu
![]() ![]() ![]() Teraz tylko się tego wykuć ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-15 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4863 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() W sumie bez znaczenia, byleby jeździł i budził respekt na drodze. Czołg może? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się zawsze załamuję, bo moja mama jest duuuuużo chudsza ode mnie ... ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4864 |
Zadomowienie
|
Czyżby ktoś tu chciał weekend przez cały tydzień?
![]() Ej nie mogę gotować zup, bo wprost je kocham i jestem w stanie zjeść ich tony ![]() Nie mam niczego w kwiatki oprócz jednej apaszki, którą w dodatku dostałam ![]() ![]() Koronkowych rzeczy też nie mam ![]() OMG! Jestem ostatnio strasznie "ludzka", nie marudzę, nie zrzędzę, nie czepiam się jak chce iść do kuzyna na piwo. Masakra! Co się ze mną dzieje?! ![]() Chciałam się uczyć a przyszła ciotka i tylko wypiłam herbatę i zjadłam 2 wafelki w czekoladzie ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-05-15 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Dziś
![]()
Moja mama musi mnie nienawidzić.. Kupiła mi zapas batonów, no co za.. ![]()
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
![]() kto był na aerobiku?! kto był na aerobiku?! kto, kto, kto? ![]() pochwalcie mnie ![]() W pewnym momencie zrobiło mi się słabo i musiałam usiąść na chwilę, miałam takie gwiazdki przed oczami, jak w kreskówkach disneya mają głowne postaci gdy się o coś uderzą ![]() ale jestem z siebie mega dumna :P chwilowo jest mi niedobrze i chyba umieram ![]() no, a teraz mogę Wam odpisać. AA no i teraz to już jestem pewna, że wybiorę się na siłownię! ![]() ![]() jupija jej! ![]()
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Bandzia!
![]() Poszłam na te zajęcia, ale bardzo szybko wróciłam i adminuję ![]()
![]() |
![]() |
#4868 | ||||
Zakorzenienie
|
bo kiedys pisalas, ze nie lubisz ozdobek, kwiatuszkow, falbanek itp ;p albo cos zgalganilam ;p
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() tez chce miec posag ;;( 3. o nie. to chyba nie widzialam ;( zwracam honor ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja w sumie nie wiem jak to jest, moze faktycznie z facetami jest mniej problemow? dziewczynki sa naladowane emocjami, sa wrazliwe, latwo je zranic, wszystkie serduszka na wątku takie są ![]() moj tz dodatkowo mowi, ze nie mialby serca ich nigdzie wypuszczac i w ogole to najchetniej stworzylby im imitacje swiata w domu :P, zeby uchronic je przed zlem tego swiata, niby slodkie, a troche straszne, wiec... ![]() Cytat:
2. ![]() my mamy takie same, z reguly kupujemy te standardowe z pumy, roznia sie oczywiscie rozmiarem, jak u nigo spie i jestem na kacu to marzna mi nogi i wtedy mu je zabieram, pozniej mam na jednej stopce rozm. 39-42, a na drugiej 43-45 ![]() ale tz mi nie kradnie, Twoj tz to lubuziak ![]() Cytat:
![]() no własnie mi sie wydaje ze wygladam strasznie mdło, jak paczka pudrowych pastylek albo bransoletka z pudrowych pastylek xD i nie wiem czy to dobrze wygląda ![]() ![]() masz pudrowe? skad masz? pewnie kupilas w zarze, Ty rozrzutna dziewucho ![]() no biale tez kocham i uwielbiam ale nie zawsze wiem z czym je nosic ![]() ![]() Mysle Klaudynko że to już zbyt późno na wszelkie wycieczki miejskie, lepiej zrob tzowi kolacyjke i spedzcie milo wieczor ![]() ulubiona jest plastikowa biedronka! :P ta wymieniona przez Ciebie jest ulubiona w kategorii najbardziej wqrwiajaca piosenka xD
![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata po powrocie zadzwonił i się w☠☠☠☠., mieliśmy nr od tego Pana - tata zadzwonił do Niego i mówi, że Jego paczkę zjadł pies. A on, że nie widział żadnego psa i Jego to nie obchodzi. Na co mój tata, że zostawia się awizo, a kochany Pan odpowiedział: "Może awizo też Ci ☠☠☠☠. pies zjadł ;], bo ja zostawiłem". No i tata mówi, że skoro zostawił awizo to on się zgłosi po paczkę ![]() Chwilę później tata zadzwonił do firmy kurierskiej i okazało się, że na potwierdzeniu jest MÓJ PODPIS. No i mieliśmy się sądzić o sfałszowanie podpisu. Wstyd ![]() 2. Ja mam posag ![]() ![]() ![]() Ty masz w udzie 49-48, Sandej 50, Agnesuk też coś koło tego - jestem załamana. Popadłam w poważny dół ![]()
![]() |
![]() |
#4870 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmmm chyba mysle podobnie, ale na male dziewczynki sa taaaaaaaaaaaaaakie piekne rozowiuchne ubraneczka! ![]() ![]() Cytat:
![]() zmieniam ![]() To ja Ciebie tez pochwale, za to, ze poszlas na zajecia ![]() w ogole ostatnio w koncu dorwalam w hm te portasy za 4 dychy, czerwone, szukałam ich chyba pol roku, a to Ty dalas o nich cynk i probowalam sobie Ciebie wyobrazic, mysle ze jestes laska i masz super styl ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() 2. uoooooooooooooo! nie gardź ! super sprawa ![]() ![]() ![]() 3. ee, a Ty ile masz :P nie wierze ze duzo. na zdjeciach masz swietne nogi ![]()
![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Uch, jak słodko! Dzisiaj w nich byłam
![]() ![]() a pudrowe gatki mam ze stradivariusa, za 60 dyszek ![]() może wyglądałam jak cukierkowa pudrowa bransoletka? hm, nie wiem. wyglądałam słoooodko! a ja białe uwielbiam z turkusem, zresztą kocham wszystki odcienie niebieskiego ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Hejjj, ja po dzisiejszej maturze z chemii oficjalnie zrobiłam CMUJ "papa", chociaż mama i tak mi tam każe składać papiery na wszelki wypadek. Ale ja w takie cuda nie wierzę, może chociaż do Poznania się dostanę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Aga, nie myśl tak, ja to samo mówiłam po maturze z historii, a wyszło na moje
![]() http://shop.mango.com/PL/p0/mango/cl...=1337104867895 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było podobnie z maturą z matematyki - akurat od mojego rocznika ktoś inny układał i zupełnie inna była matura ...
![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja umiem ocenić swoje możliwości i wiem, że nie napisałam jakoś za☠☠☠iście i wiem, jakie są progi na UJ. Akurat z maturą z chemii to jest tak, że tam nie ma problemu typu trafić w klucz, jak w przypadku biologii czy przedmiotów humanistycznych. Liczby to liczby i mówią same za siebie. Liczę na Poznań. Kurcze wkurza mnie ta farmacja. Napisanie matury z biologii i chemii na ponad 70% otwiera mi drzwi na wszystkie politechniki i kierunki medyczne typu analityka medyczna, fizjoterapia. A na medycynę i farmację ch*j. Nie żebym się zastanawiała nad medycyną, to moje takie ogólne rozważania. Mam nadzieję, że chociaż progi polecą na łeb, na szyję.
Ale i tak dzięki za wsparcie i że we mnie wierzycie ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-15 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4876 |
Rozeznanie
|
Laskiiii!!!!!!! jutro od rana Was poczytam, bo mam prasowanie do ogarnięcia, ale byłam biegać godzinę temu i co? i coooo??? 5,79 km w 45min! Nawet nie wiem jak to zrobiłam, normalnie biegam poniżej 4 a taaaaaaak mi się dobrze biegło, mimo, że złapała mnie kolka.
Kto jest ze mnie dumny? Ja skaczę z radości ![]()
![]() |
![]() |
#4877 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w stradim niedawno bylam ale nie ogladalam portasow, błąd ![]() ![]() czesto chodzisz w niebieskim? jest mi swietnie w glebokim granacie, takim hmmm kobaltowym jakby to napisala Psyhe, ale mam chyba tylko jedna taka bluzke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymamy kciuki i wierzymy w Ciebie! w ogole fajnie, masz do tego taki zdrowy stosunek i nie rozpaczasz! brawo ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() a zanim nadrobisz, to Ci się pochwalę, bo Ty jeszcze nie wiesz, skoro masz zaległosci! bylam na aerobiku, aaaaaaaaaaaaa! ![]() pewnie nie mam już cellu i jestem już mrau ![]()
![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz umrę z głodu ![]()
![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
ej to czemu nic nie zjesz :P jadłaś coś na kolacje?
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Jadłam po 17...
Wzięłam sobie twarożku z cebulką i rzodkiewką!
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winyl to bystre mądre dziewuszysko, musimy jej to przyznać. nie ma to tamto ![]() ![]() brzusio jest głodny. po 17, a jest 23.20 . + nadal jestes ON. myślę że jest w szoku że jego pańcia go nie nakarmiła i walnie focha, qpy nie bedzie ![]() ![]() ten trener mojej siostry rozkazal jej jesc na 3 godziny przed pojsciem spac, zapowiedzial ze inaczej nie ma co liczyc na efekty . no i oczywiscie kolacja lekka, bialkowa, cos co sie wolno wchlania - organizm wtedy ma sile na regeneracje, lepiej odpoczywa - pozniej jest bardziej wydajny, lepiej nam sluzy ; to tak w wielkim okrojonym skrocie, powtorzonym zreszta na tym watku po raz miliardowy ![]() a wiecie, najgorsze jest to ze powiedzial, ze banany poleca raczej tym ktorzy chca przytyc i sis ma je zakazane wraz z czekolada ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4883 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pisałaś, że trener rozpisał siostrze dietę... hmm.. no może i rozpisał, może i coś tam wie, ale trener nie jest dietetykiem!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do bananów - bez przesady, lepszy banan niż coś słodkiego, a zapycha i jest dobrą przekąską, jak nie masz czasu nic przygotować. Nadrobiłam! Idę spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4884 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj poszłam na "siłownię" TZ. Byłam tylko chwilę a dziś mam zakwasy - ale w końcu się ruszyłam! ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Ja w posagu dostałam yyyyy..... nic ![]() 3. A u mnie znów 52 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Banany ![]() Jadę dziś z kuzynem do UP, oddać świstek z Targów Pracy. Znów usłyszę "przykro mi nic dla Panie nie mamy" ![]() Na resztę dnia nie mam planow poza tym, że dziś usiądę do tych finansów ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4885 | ||||||
Zadomowienie
|
Zdałam!!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja od zawsze marzę żeby mieć przynajmniej dwójkę dzieciaczków bo sama jestem jedynaczką i zawsze marzyłam o rodzeństwie ![]() Aaa bo zapomniałam kiedyś napisać , śliczne zdj. Oliwka jest prześliczna ![]() ![]() No i Ty świetnie wyglądać widać że jesteś spełnioną , szczęśliwą mamą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I mam tu pyt do dziewczyn które biegają: czy widzicie po bieganiu że macie ladniejsze nogi? chodzi mi o tą latającą galaretę ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno masz mniej ode mnie ![]() Wiesz, że ja kiedyś nie nienawidziłam bananów, a teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia? Co prawda nie zastąpią soczystych arbuzów, gruszek etc., ale tak jakoś ![]() Cytat:
2. Ja ciągle liczę, że mojego chrzestnego ruszy serduszko. Tylko wymienia BMW, kupuje zegarki po 4-5 tys., a o mnie zapomina ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Nogi są o wiele lepsze, a o tyłku nie ma już co mówić! Biegam od 1. marca raz albo dwa razy w tygodniu. Pupa poszła w górę, a uda wyglądają o wiele lepiej. Cellu znikł prawie w całości, a łydki mają ładny kształt ![]() Rozmawiałam z rodzicami na temat studiów i podjęliśmy wspólnie kilka decyzji. Śmietana - od października każdy weekend jest nasz ![]()
![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczynki, za wsparcie. Zobaczymy, co z tej całej mojej pracy wyniknie
![]() U mnie dzisiaj: I: płatki just fit jogurtowe ze szklanką mleka 2% II: 2 kanapki z twarożkiem takim zmieszanym z jogurtem naturalnym, rzodkiewką i szczypiorkiem III: będzie makaron z cukinią, papryką i serem IV: pewnie wpadnie jakiś owoc V: nie wiem, pewnie jajko na twardo, albo pół wieśniaka Odpoczywam, jeszcze tylko ustny angielski :P Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-16 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4888 | |||
Zakorzenienie
|
czesc lachony
![]() brawo ze tak pieknie cwiczycie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() cos jeszcze mialam zacytowac, aha Bania, tez mam bana na alkohol. Sama go sobie dałam bo ide w sobote na busa, jechalam do rodzicow, i cos tak dziwnie ide i mi buty szuraja. Mialam baleriny i nagle patrze a w jednym bucie DZIURA i mysle, super, fajnie ze akurat pada bede miec blotko w buciku ![]() ![]() ![]() ![]() takze kibicuje Ci w Twoim postanowieniu ![]()
![]() |
![]() |
#4889 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwierz mi, że wszystkie złości i bóle, które przechodzi się podczas porodu znikają w mig jak pielęgniarka kladzie dzidziusia na klatkę piersiową - ja ze szczęścia wyłam jak bóbr ![]() Cytat:
![]() Moi chrzestni są kochani, naprawdę. Od kiedy chodzę do szkoly i weekendy spędzam u nich doceniłam to w końcu. Nie dostałam od nich BMW na 18stkę ![]() ![]() A już się łudziłam, że może niemcoznawstwo w 3mieście ![]() Cytat:
![]() Jak Ty to robisz że wieczorem tak mało jesz?! Ja mam wtedy największy apetyt ![]() Wróciłam z UP. Dostałam propozycję udziału w konkursie na bezpłatne 3 miesięczne praktyki w Urzedzie skarbowym -> opiekunka 350zł, dojazd 150zł +3 km na autobus i 3km do domciu = 500zł -> dziękuję, do widzenia, jestem osobą bezrobotną i nie stać mnie na to! ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() Mi sukienki maxi podobają się na kimś - ja muszę mieć mini ![]() Ale akcja z butami ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Dostałam zdjęcia z juwenaliów
![]() Ewelka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.