|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Sandej, ja zredagowałam wszystkie notatki (oprócz powszechnej, bo zakreśliłam w ksiące, a tu mnie pan zaskoczył dwoma zagadnieniami z wykładu
A to dużo Teraz tylko się tego wykuć
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-15 o 15:24 |
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
|
|
|
|
|
#4863 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
W sumie bez znaczenia, byleby jeździł i budził respekt na drodze. Czołg może? Hmm chociaż nie, bo ciężko będzie pod uczelnią zaparkować ... Wszystko jedno, byle nie multiple (no nie powiem, mam kilka wymarzonych samochodów, ale ten sekret zachowam na później ).Cytat:
![]() Cytat:
mnie zaraziła i nic nie jem Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Ja się zawsze załamuję, bo moja mama jest duuuuużo chudsza ode mnie ... ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
Czyżby ktoś tu chciał weekend przez cały tydzień?
![]() Ej nie mogę gotować zup, bo wprost je kocham i jestem w stanie zjeść ich tony Nie mam niczego w kwiatki oprócz jednej apaszki, którą w dodatku dostałam Ale widziałam cudne kwieciste baleriny i muszę kiedyś naciągnąć na nie TZ ![]() Koronkowych rzeczy też nie mam OMG! Jestem ostatnio strasznie "ludzka", nie marudzę, nie zrzędzę, nie czepiam się jak chce iść do kuzyna na piwo. Masakra! Co się ze mną dzieje?! Chciałam się uczyć a przyszła ciotka i tylko wypiłam herbatę i zjadłam 2 wafelki w czekoladzie
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-05-15 o 16:15 |
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś
Moja mama musi mnie nienawidzić.. Kupiła mi zapas batonów, no co za..
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
kto był na aerobiku?! kto był na aerobiku?! kto, kto, kto? ![]() pochwalcie mnie W pewnym momencie zrobiło mi się słabo i musiałam usiąść na chwilę, miałam takie gwiazdki przed oczami, jak w kreskówkach disneya mają głowne postaci gdy się o coś uderzą ale jestem z siebie mega dumna :P chwilowo jest mi niedobrze i chyba umieram no, a teraz mogę Wam odpisać. AA no i teraz to już jestem pewna, że wybiorę się na siłownię! jupija jej!
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Bandzia!
tylko wywal to chudnę z podpisu, nie masz z czego chudnąć, zostaw tylko pięknieję! Poszłam na te zajęcia, ale bardzo szybko wróciłam i adminuję
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bo kiedys pisalas, ze nie lubisz ozdobek, kwiatuszkow, falbanek itp ;p albo cos zgalganilam ;p
Cytat:
bardzo nieladnie postapil ndenerwujac Laure ![]() 2. ![]() tez chce miec posag ;;( 3. o nie. to chyba nie widzialam ;( zwracam honor Cytat:
ja w sumie nie wiem jak to jest, moze faktycznie z facetami jest mniej problemow? dziewczynki sa naladowane emocjami, sa wrazliwe, latwo je zranic, wszystkie serduszka na wątku takie są moj tz dodatkowo mowi, ze nie mialby serca ich nigdzie wypuszczac i w ogole to najchetniej stworzylby im imitacje swiata w domu :P, zeby uchronic je przed zlem tego swiata, niby slodkie, a troche straszne, wiec... ![]() Cytat:
2. my mamy takie same, z reguly kupujemy te standardowe z pumy, roznia sie oczywiscie rozmiarem, jak u nigo spie i jestem na kacu to marzna mi nogi i wtedy mu je zabieram, pozniej mam na jednej stopce rozm. 39-42, a na drugiej 43-45 ![]() ale tz mi nie kradnie, Twoj tz to lubuziak ![]() Cytat:
no własnie mi sie wydaje ze wygladam strasznie mdło, jak paczka pudrowych pastylek albo bransoletka z pudrowych pastylek xD i nie wiem czy to dobrze wygląda ale kocham moje rozowe gacie masz pudrowe? skad masz? pewnie kupilas w zarze, Ty rozrzutna dziewucho no biale tez kocham i uwielbiam ale nie zawsze wiem z czym je nosic i wydaje mi sie tez ze maja tendencje do poszerzania mi udek ![]() Mysle Klaudynko że to już zbyt późno na wszelkie wycieczki miejskie, lepiej zrob tzowi kolacyjke i spedzcie milo wieczor ulubiona jest plastikowa biedronka! :P ta wymieniona przez Ciebie jest ulubiona w kategorii najbardziej wqrwiajaca piosenka xD
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata po powrocie zadzwonił i się w☠☠☠☠., mieliśmy nr od tego Pana - tata zadzwonił do Niego i mówi, że Jego paczkę zjadł pies. A on, że nie widział żadnego psa i Jego to nie obchodzi. Na co mój tata, że zostawia się awizo, a kochany Pan odpowiedział: "Może awizo też Ci ☠☠☠☠. pies zjadł ;], bo ja zostawiłem". No i tata mówi, że skoro zostawił awizo to on się zgłosi po paczkę Chwilę później tata zadzwonił do firmy kurierskiej i okazało się, że na potwierdzeniu jest MÓJ PODPIS. No i mieliśmy się sądzić o sfałszowanie podpisu. Wstyd ![]() 2. Ja mam posag Dziadkowie mają działkę w górach, ale tak POWAŻNIE W GÓRACH.. Pan tam dwa razy w tygodniu przyjeżdża z chlebem, bo czasami bieda jest zjechać czy wjechać No i chyba należy się najstarszej wnuczce Ostatnio coś nabąkiwali, że mi przepiszą dom, ale tego akurat bym nie chciała. Po co być środkiem zapalnym w rodzinie. Ty masz w udzie 49-48, Sandej 50, Agnesuk też coś koło tego - jestem załamana. Popadłam w poważny dół
|
|
|
#4870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm chyba mysle podobnie, ale na male dziewczynki sa taaaaaaaaaaaaaakie piekne rozowiuchne ubraneczka! ![]() ![]() Cytat:
zmieniam To ja Ciebie tez pochwale, za to, ze poszlas na zajecia w ogole ostatnio w koncu dorwalam w hm te portasy za 4 dychy, czerwone, szukałam ich chyba pol roku, a to Ty dalas o nich cynk i probowalam sobie Ciebie wyobrazic, mysle ze jestes laska i masz super styl ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
powiem Ci szczerze, ze nigdy mi sie nie zdarzylo cos podobnego, wrecz przeciwnie, uwazam ze panowie z firm kurierskich sa mega mili ! :P musialas miec pecha. czy moze mialas kilka takich przygod ;>2. uoooooooooooooo! nie gardź ! super sprawa 3. ee, a Ty ile masz :P nie wierze ze duzo. na zdjeciach masz swietne nogi
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Uch, jak słodko! Dzisiaj w nich byłam
a pudrowe gatki mam ze stradivariusa, za 60 dyszek może wyglądałam jak cukierkowa pudrowa bransoletka? hm, nie wiem. wyglądałam słoooodko! a ja białe uwielbiam z turkusem, zresztą kocham wszystki odcienie niebieskiego
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Hejjj, ja po dzisiejszej maturze z chemii oficjalnie zrobiłam CMUJ "papa", chociaż mama i tak mi tam każe składać papiery na wszelki wypadek. Ale ja w takie cuda nie wierzę, może chociaż do Poznania się dostanę
W sumie tam to by mi było najbardziej na rękę, bo albo ja albo TŻ moglibyśmy się przenieść. Chyba CKE zaczyna tworzyć nową formę matur, bo tegoroczny twór nie przypominał matur z poprzednich lat w ogóle. Mam nadzieję, że coś około 80% uzbieram z biologii i chemii i dostanę się na farmację z ostatniej listy nawet
|
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, nie myśl tak, ja to samo mówiłam po maturze z historii, a wyszło na moje
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/cl...=1337104867895
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było podobnie z maturą z matematyki - akurat od mojego rocznika ktoś inny układał i zupełnie inna była matura ...
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja umiem ocenić swoje możliwości i wiem, że nie napisałam jakoś za☠☠☠iście i wiem, jakie są progi na UJ. Akurat z maturą z chemii to jest tak, że tam nie ma problemu typu trafić w klucz, jak w przypadku biologii czy przedmiotów humanistycznych. Liczby to liczby i mówią same za siebie. Liczę na Poznań. Kurcze wkurza mnie ta farmacja. Napisanie matury z biologii i chemii na ponad 70% otwiera mi drzwi na wszystkie politechniki i kierunki medyczne typu analityka medyczna, fizjoterapia. A na medycynę i farmację ch*j. Nie żebym się zastanawiała nad medycyną, to moje takie ogólne rozważania. Mam nadzieję, że chociaż progi polecą na łeb, na szyję.
Ale i tak dzięki za wsparcie i że we mnie wierzycie Mama też mnie namawia na UJ, ale rzeczywistość jest brutalna- progi o 10pkt. wyższe niż na innych uniwersytetach medycznych. Złożę, ale to i tak pobożne życzenia, żebym tam się dostała Konkurencja jest ogromna. Dobrze, że mnie ominie cała ta głupia rejestracja na studia, odbieranie wyników i sprawdzanie list przyjętych!
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-15 o 22:05 |
|
|
|
|
#4876 |
|
Rozeznanie
|
Laskiiii!!!!!!! jutro od rana Was poczytam, bo mam prasowanie do ogarnięcia, ale byłam biegać godzinę temu i co? i coooo??? 5,79 km w 45min! Nawet nie wiem jak to zrobiłam, normalnie biegam poniżej 4 a taaaaaaak mi się dobrze biegło, mimo, że złapała mnie kolka.
Kto jest ze mnie dumny? Ja skaczę z radości
|
|
|
#4877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tylko jedne spodnie z h&m i sa swietne, ale sa z dosc grubego, ciemnego jeansu - nosze je raczej w zimie. w stradim niedawno bylam ale nie ogladalam portasow, błąd myslalam nad koronkowa pseudo bandazowa mini, ale zrobilo mi sie zal pieniedzy, bo w sumie taka kiecka jest mi zbedna ![]() czesto chodzisz w niebieskim? jest mi swietnie w glebokim granacie, takim hmmm kobaltowym jakby to napisala Psyhe, ale mam chyba tylko jedna taka bluzke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymamy kciuki i wierzymy w Ciebie! w ogole fajnie, masz do tego taki zdrowy stosunek i nie rozpaczasz! brawo ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
a zanim nadrobisz, to Ci się pochwalę, bo Ty jeszcze nie wiesz, skoro masz zaległosci! bylam na aerobiku, aaaaaaaaaaaaa! pewnie nie mam już cellu i jestem już mrau
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz umrę z głodu
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
ej to czemu nic nie zjesz :P jadłaś coś na kolacje?
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zrobiłaś już co mogłaś zrobić, nie ma co rozpaczać, teraz tylko złóż papiery i czekaj na wyniki, może Cię pozytywnie zaskoczą .
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Jadłam po 17...
Wzięłam sobie twarożku z cebulką i rzodkiewką!
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Winyl to bystre mądre dziewuszysko, musimy jej to przyznać. nie ma to tamto brzusio jest głodny. po 17, a jest 23.20 . + nadal jestes ON. myślę że jest w szoku że jego pańcia go nie nakarmiła i walnie focha, qpy nie bedzie ![]() ten trener mojej siostry rozkazal jej jesc na 3 godziny przed pojsciem spac, zapowiedzial ze inaczej nie ma co liczyc na efekty . no i oczywiscie kolacja lekka, bialkowa, cos co sie wolno wchlania - organizm wtedy ma sile na regeneracje, lepiej odpoczywa - pozniej jest bardziej wydajny, lepiej nam sluzy ; to tak w wielkim okrojonym skrocie, powtorzonym zreszta na tym watku po raz miliardowy ![]() a wiecie, najgorsze jest to ze powiedzial, ze banany poleca raczej tym ktorzy chca przytyc i sis ma je zakazane wraz z czekolada
|
|
|
#4883 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taki idealny do białych shortów np. Śliczna jest)Cytat:
Pamiętam, że ten umarł na jakiś czas i się próbowałam wbić gdzieś indziej, ale nigdzie nie wychodziło więc zrezygnowałam, a potem wróciłam po jakimś czasie i się okazało, że ożył Na szczęście! Cytat:
Rozsądnie tak, chociaż rozłożyłabym to na więcej posiłków Dorzuciła gdzieś jakiś jogurt albo owoc ![]() Cytat:
I dałaś czadu widzę, jutro będą zakwasiory~!Pisałaś, że trener rozpisał siostrze dietę... hmm.. no może i rozpisał, może i coś tam wie, ale trener nie jest dietetykiem!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale strasznie się cieszę, pół roku temu nie byłam w stanie biec 3 min bez przerwy, bo od razu łapałam zadyszkę :PCytat:
Co do bananów - bez przesady, lepszy banan niż coś słodkiego, a zapycha i jest dobrą przekąską, jak nie masz czasu nic przygotować. Nadrobiłam! Idę spać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj poszłam na "siłownię" TZ. Byłam tylko chwilę a dziś mam zakwasy - ale w końcu się ruszyłam! Cytat:
2. Ja w posagu dostałam yyyyy..... nic 3. A u mnie znów 52 koniec z odpuszczaniem!Cytat:
- ale może gdzieś punkcik będzie więcej i będzie bardzo dobrze ![]() Cytat:
tak więc jestem z Ciebie dumna!![]() Cytat:
![]() Banany ![]() Jadę dziś z kuzynem do UP, oddać świstek z Targów Pracy. Znów usłyszę "przykro mi nic dla Panie nie mamy" ![]() Na resztę dnia nie mam planow poza tym, że dziś usiądę do tych finansów
|
|||||
|
|
|
|
#4885 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Zdałam!!!
Cytat:
no i przedewszystkim to jak narazie poród mnie przeraża ![]() Ja od zawsze marzę żeby mieć przynajmniej dwójkę dzieciaczków bo sama jestem jedynaczką i zawsze marzyłam o rodzeństwie Aaa bo zapomniałam kiedyś napisać , śliczne zdj. Oliwka jest prześliczna No i Ty świetnie wyglądać widać że jesteś spełnioną , szczęśliwą mamą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
muszę się postarać być troszeczkę bardziej miła ![]() Cytat:
![]() ) i wyśmieje mnie że taki wieloryb przyszedł na siłkę ![]() Cytat:
super Cytat:
I mam tu pyt do dziewczyn które biegają: czy widzicie po bieganiu że macie ladniejsze nogi? chodzi mi o tą latającą galaretę
|
||||||
|
|
|
|
#4886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno masz mniej ode mnie Wiesz, że ja kiedyś nie nienawidziłam bananów, a teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia? Co prawda nie zastąpią soczystych arbuzów, gruszek etc., ale tak jakoś Cytat:
2. Ja ciągle liczę, że mojego chrzestnego ruszy serduszko. Tylko wymienia BMW, kupuje zegarki po 4-5 tys., a o mnie zapomina Jak wygrał w Orange BMW to mu powiedziałam, że idealna na 18-stkę. Yhy pewnie Cytat:
Wiedziałam, że Ci się uda!!2. Nogi są o wiele lepsze, a o tyłku nie ma już co mówić! Biegam od 1. marca raz albo dwa razy w tygodniu. Pupa poszła w górę, a uda wyglądają o wiele lepiej. Cellu znikł prawie w całości, a łydki mają ładny kształt Rozmawiałam z rodzicami na temat studiów i podjęliśmy wspólnie kilka decyzji. Śmietana - od października każdy weekend jest nasz
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczynki, za wsparcie. Zobaczymy, co z tej całej mojej pracy wyniknie
Powiem Wam, że już mi obojętne, gdzie się dostanę, byleby farmacja i już chciałabym mieć spokój z maturami i przejmować się nimi dopiero wtedy, gdy będzie je zdawać moje dziecko :PU mnie dzisiaj: I: płatki just fit jogurtowe ze szklanką mleka 2% II: 2 kanapki z twarożkiem takim zmieszanym z jogurtem naturalnym, rzodkiewką i szczypiorkiem III: będzie makaron z cukinią, papryką i serem IV: pewnie wpadnie jakiś owoc V: nie wiem, pewnie jajko na twardo, albo pół wieśniaka Odpoczywam, jeszcze tylko ustny angielski :P Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-16 o 11:48 |
|
|
|
|
#4888 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc lachony
brawo ze tak pieknie cwiczycie Ewelka jest z Was dumna, naprawde brak czasu = brak cwiczen = byle jakie zarcie. Ale przyznam ze od poniedzialku nie gzresze za bardzo. A dzisiejszy dzien bedzie dietowo idealny ![]() Cytat:
trzeba duzo skakac?? bo ja mam maly pokoj i glupich sasiadow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cos jeszcze mialam zacytowac, aha Bania, tez mam bana na alkohol. Sama go sobie dałam bo ide w sobote na busa, jechalam do rodzicow, i cos tak dziwnie ide i mi buty szuraja. Mialam baleriny i nagle patrze a w jednym bucie DZIURA i mysle, super, fajnie ze akurat pada bede miec blotko w buciku ![]() :conf used: ze na ostatniej imprezie darlam morde ze ktos mi podeszwe urwal. Wiec zadna nowosc. No czyli ogolnie nie pamietalam calej sytuacji i ubralam te buty po imprezie, nie wiedzialam ze podeszwy nie ma ![]() takze kibicuje Ci w Twoim postanowieniu
|
|
|
#4889 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwierz mi, że wszystkie złości i bóle, które przechodzi się podczas porodu znikają w mig jak pielęgniarka kladzie dzidziusia na klatkę piersiową - ja ze szczęścia wyłam jak bóbr ![]() Cytat:
Moi chrzestni są kochani, naprawdę. Od kiedy chodzę do szkoly i weekendy spędzam u nich doceniłam to w końcu. Nie dostałam od nich BMW na 18stkę , ale można z nimi spokojnie pogadać i wiem, że pomogą mi w każdej sytuacji A już się łudziłam, że może niemcoznawstwo w 3mieście Cytat:
![]() Jak Ty to robisz że wieczorem tak mało jesz?! Ja mam wtedy największy apetyt ![]() Wróciłam z UP. Dostałam propozycję udziału w konkursie na bezpłatne 3 miesięczne praktyki w Urzedzie skarbowym -> opiekunka 350zł, dojazd 150zł +3 km na autobus i 3km do domciu = 500zł -> dziękuję, do widzenia, jestem osobą bezrobotną i nie stać mnie na to! ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() Mi sukienki maxi podobają się na kimś - ja muszę mieć mini chyba widziałam te spodnie, o których mówisz ale faktycznie 150zł to trochę dużo..... Ale akcja z butami |
||||
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam zdjęcia z juwenaliów
![]() Ewelka niezła akcja po imprezie noworocznej mój tż zastanawiał się, dlaczego boli go kostka - nie kojarzył za bardzo, że mnie podrzucał i jednocześnie próbował wykonać obrót i mnie złapać, u mnie skończyło się guzem na głowie, u niego bolącą kostką...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

A to dużo

mnie zaraziła i nic nie jem
biedna się trochę pomęczyła...ale za to ładnie przespała mi noc. aż 11 godzin!

BLOGUJĘ
Piekarnik Laury
tylko wywal to chudnę z podpisu, nie masz z czego chudnąć, zostaw tylko pięknieję!

Dziadkowie mają działkę w górach, ale tak POWAŻNIE W GÓRACH.. Pan tam dwa razy w tygodniu przyjeżdża z chlebem, bo czasami bieda jest zjechać czy wjechać