![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
u nas też po tym betonie nie ulała,ale ile płaczu było to tylko my wiemy jak bardzo brzuszek ją bolał
![]() ![]() ![]()
#3452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
u nas z ulewaniem jest tak samo,ale wole to niż żeby brzuszek ją bolał.
miłego wieczoru idę zgona zaliczyć ![]()
#3454 |
Wtajemniczenie
|
Byliśmy u księdza - nie ma problemu z chrztem, mamy podpisać tylko taki papier, że chcemy zawrzeć związek małżeński w najbliższym czasie. Jest tylko inny problem, chrzczą w 1 i 4 niedzielę m-ca. A akurat teściowa najprawdopodobniej będzie w 5 niedzielę m-ca.. Ale można prosić o wyjątek..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zadomowienie
|
dygotka milego wieczoru
![]() moja mała Beatka teraz z tatuskiem wojuje ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3456 |
Wtajemniczenie
|
Był temat puzzli piankowych. Właśnie takie znalazłam - nawet fajne, tylko nie wiem czy nie lepsze w "normalnym kształcie"
![]() http://jokomisiada.istore.pl/pl/duze...a-w-klasy.html ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- http://www.e-naszedzieci.pl/puzzle-p...szt-cyfry.html chyba takie lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Princ super z chrztem
![]() A tesciowa nie moze przyjechac i sie dostosowac? Tez musze przejsc sie do parafii z tym chrztem Moi chlopcy tez bardzo ulewaja, potrafia i 3 godz po posilku belta puscic Pytalam ostatnio pediatre, powiedzial ze rosna i przybieraja prawidlowo wiec nie ma sie czym martwic zwlaszcza ze leczenie farmakologiczne laczy sie ze skutkami ubocznymi
#3458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3459 | |
Wtajemniczenie
|
Baha jest fajna strona zalukaj.pl i tam są różne seriale, wszystkie sezony
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- nom, dla mojej dziecinki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to suuuper ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zadomowienie
|
powiem Ci ze na pewno
![]() nie wiem w jakim wieku masz dziecko,ale zanim urodziłam moje byłam parę lat opiekunka i moi podopieczni mieli takie puzzle - są świetne,robiliśmy z nich wszystko,układaliśmy wyrazy(bo są tez z literami) tory przeszkód,a i za łóżeczko dla misiów tez posłużyły
#3462 |
Wtajemniczenie
|
Dopiero skończyła pół roku, ale nie mamy dywanu i pomyślałam, że mała może na nich leżeć i też się przyglądać, bo to takie kolorowe. No i cyferki będę jej za jakiś czas tłumaczyć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Idę dziecinke kąpać, bo się zasiedziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mozecie mnie tylko oswiecic co znaczy skrot TŻ?czy jak wy tam na mezuskow mowicie ![]()
![]() |
#3464 |
Zadomowienie
|
Młody wstał 18.45, kąpiel 19, papu 19.20, 19.30 śpi (WTF???)- kolejny dzień zasnął sam na noc, aż nie wiem co ze sobą zrobić
![]() W ogóle nie wiem czy to normalne, ale od jakiegoś czasu śpi w pozycji rogala na bok ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- DYGOTKO może hydrolizaty to śmierdzące świństwa ale w niektórych przypadkach są najlepszym rozwiązaniem i lekarstwem , lepsze to niż ładować zwykłe mleko w dziecko i pakować w nie alergeny a śmierdzi bo białko jest poddane hydrolizie, wypowiedź lekarza: Pod względem składu i przyswajalności różnych składników nie różni się od mleka modyfikowanego - jedyna różnica to ta, że białko jest zhydrolizowane, czyli rozłożone na drobniejsze cząsteczki (peptydy) o znikomych lub żadnych właściwościach uczulających. Coś takiego dzieje się zresztą z normalnym mlekiem w naszym przewodzie pokarmowym pod wpływem enzymów trawiennych. Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-05-16 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prawie jak moja- o 18 zasnęła , pobudka o 18:40, 18:55 juz po kapieli bo płakała ze głodna, 19:20 śpi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zadomowienie
|
co do ulewania- skoro Twoja córeczka pije normalne mleczko to może Dygotko mm z dopiskiem AR byloby rozwiązaniem? one są dla ulewających dzieci
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zadomowienie
|
elf27 dobrze widziałam że Ty walczysz z AZS?
Jakie Twoje dzidzi ma objawy?
#3468 |
Zakorzenienie
|
Wariateczko tz to niby towarzysz zycia
![]() Z tym ze my mialysmy wiele kreatywnych rozwiniec tego skrotu poczynajac od traumy zony a na naszym kochanym tajemniczym zulu konczac ![]()
#3469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję bardzo za oświecenie,całkiem przyjemny skrót ![]()
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
A pzzle sa tez swietne do obgryzania
![]() Jeny jaka nienazarta dzis jestem, 3 kromy na kolacje wciagnelam i nie powiem zebym byla przezarta ![]() Ide wietrzyc lodowke
#3471 |
Zadomowienie
|
tak- tzn. obie panie dermatolog stwierdziły AZS zaznaczając, że jest "dyskretne i zadbane" cokolwiek to znaczy
![]() u nas było tak, że zaczęło się od ciemieniuchy na brwiach i głowce, ulewanie, straszne bóle brzuszka, wzdęcia - ja nie jadłam zbyt dużo nabiału wówczas, ale ponieważ pediatrzy powiedzieli, że to niedojrzałość ukł.pokarmowego zaczynałam sobie luzować... mały miał ciągle gazy i wzdęcia, poza ciemieniuchą drobną wysypkę i wydzierał się jak opętany, po 1 szczepieniu totalnie go wywaliło na twarzy ![]() U nas alergia była kwestią dyskusyjną przez ogromne wagowe przyrosty . A u Was poza ulewaniem? Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-05-16 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Wtajemniczenie
|
princ myslalysmy o zlocie watkowych czarownic
![]() wariateczka oprocz paru wyjatkow (kilka dziewczyn ma juz 2,3,a nawet 4 dzieci),wszystkie dzieciaczki mamy w podobnym wieku,tzn najstarsza ma 8 m-cy,a najmlodsza jest z konca grudnia ![]() A puzzle swietna sprawa.Oprocz zabawy,jak piszesz,nam sluzyly jakos ochraniacz sciany,jak zmienilismy starszemu lozko na takie bez szczebelkow,zeby sobie lebka nie poobijal ![]() pokszyfka dlatego u mnie wisza firanki tak,ze on nie musi ich przesuwac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zadomowienie
|
Wasze maleństwa śpią pod kołderką czy kocem?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Wtajemniczenie
|
a wlasnie,elf,przed chwila,jak kapalam mala przypomnialo mi sie,ze ona miala wlasnie ciemieniuche na brwiach i mialam Ciebie spytac,czy cos to w kierunku alergii znaczy.Pamietam,ze bylo to wtedy tluczone,ale ja nie zwracalam za bardzo uwagi,bo nie chcialam dopuscic do siebie mysli,ze moje dziecko moze miec jakas alergie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tajemniczy żul ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- o kurcze, to byłby prawdziwy nalot ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- pod kołderką ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Zaraz końcówka "Na wspólnej" i ide w kimke, bo wyczerpana jestem - dobrze, że tż jutro idzie do pracy ![]() Dobrej nocki życzę Mamuśki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Rozeznanie
|
Wow ale szalejecie z pisaniem!
Chwalimy się dzisaj było szczepienie 5 w1 (widziałam,ze nie tylko my) ważymy 8720, 70 cm i 47 w klacie (5.5 miecha) Oliveira ale macie tani lokal, my płaciliśmy 85 zł/os, 3 dania głowne i 7 przystawek +ciasto i napoje (bez tortu i alko). Od jutra w realu promo na zabawki FP i chyba jakieś pampki bodajze pomarańczowe jeśli któraś uzywa... Lece doczytywać aaa pytałam się pediatry o tłuszcz do zupki i mam dawać oliwę z oliwek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zadomowienie
|
OLUSIA może ale nie musi tzn. z tego co wiem to zdrowe dzieci też miewają takie ciemieniuszki i nie oznacza to alergii ale jak masz tyle objawów naraz wraz z ciemieniuszką to już raczej tak. U nas zeszła po wielu męczarniach i nawet teraz czasem robią się czerwone po kąpieli albo wyskakują w nich takie plamki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Wtajemniczenie
|
glam ja tez dzisiaj tylko o zarciu mysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
Moi pod kolderka z mamusia
![]() A ja dostalam wczoraj oilatum junior da kapieli angielski i kurcze czy to sila sugestii czy on faktycznie jest jakis lepsiejszy niz nasz ( pisze o sile sugestii bo czytalam ostatnio artykul o chemii z niemiec i tam faktycznie udowodnione ze np proszki do prania czy plyny sa bardziej skoncentrowane. Wiec proszek niby ten sam ale dawkowanie inne)
#3480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() elf teraz juz nie ma na szczescie,ale pierwsze pare tygodni (nie pamietam dokladnie,jak dlugo) sie trzymala. My spimy od poczatku pod kolderka w nocy,w dzien pod kocykiem ![]() haha,wyje*** sie przed chwila ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.