|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki ![]() |
|||
x-lander |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 25,93% |
Tako |
16 | 29,63% |
Graco |
5 | 9,26% |
Baby Design |
5 | 9,26% |
Roan |
1 | 1,85% |
Baby Merc |
2 | 3,70% |
Peg Perego |
2 | 3,70% |
Coneco |
4 | 7,41% |
ABC Design |
1 | 1,85% |
Maxi Cosi |
8 | 14,81% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Cytat:
![]() a chłopa swojego to albo opier... z grubej rury, albo faktycznie przenieś się choćby na jeden dzień do rodziców. zobaczymy co zrobi, jak zostanie sam dziadyga jeden ![]() a mój tż właśnie dzwonił, że wcześniej wraca i jest głodny a ja tylko z jednym ptysiem, co go jeszcze nie zdążyłam zjeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Rozeznanie
|
ja myslałam o tych antykolkowych. a powiedz mi duza różnica w cenie?, bo jeszcze sie nie orientowałam. i czy te normalne maja tez wskaźnik temperatury?
#4503 |
Zakorzenienie
|
Andzia najważniejsze że dzieciątka rosną zdrowo i jest wszystko dobrze, a który już macie tydzień ? większość dziewczyn już się orientuje co skrywa brzusio ale nie wszystkie .. pewnie i jakieś niespodzianki będą
#4504 |
Zadomowienie
|
Pochwale się, pochwalę. jak tylko podjedzie pod mój blok bo dopóki nie będzie zarejestrowany to nikt mi go nie przywiezie
![]() ![]() ![]()
#4505 |
Zadomowienie
|
ja dziś oszaleje...tylko jem i jem i końca nie widać. rano wprawdzie
![]() ![]()
#4506 |
Rozeznanie
|
![]() dodam,ze wszystkie czarownice wkolo przepowiadaly chlopca ![]() Sojka,mozesz mi tam na pierwszej stronie na rozowo pomalowac imie Milla? ![]() rozumiem Cie doskonale,tez mieszkam a anglii i to bylo moje ostatnie planowane usg tutaj,czyli drugie...teraz czekaja mnie spotkania z polozna,glukoza,jakies badania jeszcze i tyle.moze w ok3otyg.zrobie prywatnie usg tak 'dla siebie'. gratuluje synka i corki!zawsze chcialam miec blizniaki ![]()
#4507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Drogeria Natura promocja na Pampersy od jutra!!!
http://drogerienatura.pl/aktualna_gazetka_promocyjna/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są tylko ciut droższe dlatego myślę że może zainwestować w te antykolkowe jednak,nie patrzyłam czy te normalne mają wskaznik temperatury,do tego chcę sobie dokupić podgrzewacz do butelek tej samej firmy.
![]() |
#4510 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ostatnio jak byłam na wizycie, to był 18 tydzień, to ginekolog już od progu się mnie zapytał co słychać, bo patrząc na mój rozmiar brzucha to raczej niewiele ![]() mi dopiero niedawno wyskoczyła zgrabna piłeczka a tak to wyglądało jakbym się porządnie najadła a nie w ciąży była ![]() ![]() także nie stresuj się, wszystko w swoim czasie. wiem ,że łatwo się mówi... sama myślałam, że uspokoję się gdy poczuję ruchy maleństwa a tu dupa blada... teraz stresuję się jeszcze bardziej, gdy mała zamilknie na kilka godzin albo zbyt się wierci... myślałam, że ciąża to beztroski czas a tu same stresy. za tydzień mam połówkowe i też trzęsę portkami, czy wszystko w porządku... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopa opierniczyłam co by se nie pozwalał za wiele i sie okazało że zaraz poleci po trzecie piwsko ![]() Do rodziców bym poszła ale ich stresowac moimi problemami z chlopem nie chce, a tam dziennie przesiaduje mój brat z całą rodziną to juz wcale spokoju nie ma. Ludziowstręt nadal sie mnie trzyma ![]() Aaaaa i co najważniejsze ![]() Angel, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, POMYSLNOSCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tymi ziemniaczkami to mi smaka narobiłaś !! Nie no boskie !!! ![]() To ja też się pochwalę moimi zakupami z wczoraj. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodkie zdobycze ![]()
![]() |
#4514 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4516 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201804160904 Czas edycji: 2012-05-16 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | ||
Konto usunięte
|
Czesc Mamuśki!
Ja od 7 na nogach.Dopiero wróciłam do domu i ledwo zyje angel wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam to ide coś zjesc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zadomowienie
|
Bagażnik ma ogromniasty, spokojnie nawet rozłożony wózek się zmieści i ze 3 złożone :P RAV 4 fajne, ale małe i drogie jak na suva.
co do zdjęć 3/4d kiedyś wstawiałam ale wstawie dla Ciebie raz jeszcze moją Zośke z 22 tygodnia
#4521 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najlepszego Kochana ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34162302]Czesc Mamuśki! Ja od 7 na nogach.Dopiero wróciłam do domu i ledwo zyje angel wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Nadrobiłam to ide coś zjesc ![]() A gdzie byłaś cały dzień? Też właśnie nadrobiłam i dzień zaczęłam przed 7,bo musiałam iść do okulisty-masakra niedawno pisałyśmy o znieczulicy wśród ludzi i dziś znowu się z nią spotkałam ![]() Przychodnia pełna ludzi,ławeczki pozajmowane,ja nie mogłam tam wysiedzieć i trochę sobie spacerowałam po korytarzu zaczerpując świeższego powietrza,wiecie o co chodzi ![]() centralnie to nie było do mnie,ale siedziała obok to może tak pomyslała ![]() Wyczekałam się i tak 2godziny a po wyjściu moje źrenice zasłoniły prawie całkowicie tęczówki ![]() Uciekam,bo nienajlepiej się dziś czuję.Pa Kobietki ![]() Gratuluję wizyt i udanych zakupów,ale cudeńka malutkie ![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-05-16 o 17:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
Haaaj dziewczęta
![]() zbiorowo pogratuluję udanych różowych wizyt, udanych zakupów, zażegnanych infekcji, nowych autek i wszystkiego naj, Angel ![]() ![]() Ale jestem padnięta ![]() ![]() Zżeram teraz kopytka z sosem i trochę mi lepiej. Jeszcze mnie mąż trochę wp*ył. Ale mu wybaczę bo ma tak samo stresującą pracę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super, że już to okropstwo sobie poszło ![]() Honde accord ![]() Nam na początku powiedzieli, że niby chłopiec, a później, że niby dziewczynka. A na następnych wizytach już Dzidek pokazać nie chciał nic ![]() Cytat:
![]() Jak już narzekamy na TŻów to.. Mój mnie wykańcza ![]() Od kilku dni co chwile sobie gdzieś lata, nie ma czasu porządnie się wyspać - a nocki ma ![]() A co mi po Nim, że rano tylko Go widzę jak z roboty przychodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Konto usunięte
|
A byłam u mnie w klinice siuski zawiezc a potem u mamy w szpitalu bo babcie zawoziałm na zabieg bo jej kwas hialuronowy wstrzykiwali do kolana.Więc miałm dziś misje rodzinną
![]() Mam dosc moje rodzinki na jakis czas ![]() Kochane doradzcie mi.Kuzynka ma znajomych którzy maja do sprzedania wózek ze wszystkimi akcesoriami joolz day za 1890.Ewentualnie mogłabym pertraktowac w sprawie ceny ale nie wiem.A tak wygląda złożony http://www.bobowozki.com.pl/product_...1&%3CosCsid%3E Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-05-16 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
choco ja niestety nie doradzę jeżeli o ten wózeczek chodzi bo nie miałam z nim styczności ...
colds super że się udało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- yy ja mam foteczkę z 3d ale mam czarno białą hmm ciekawe dlaczego skoro filmik w kolorze ![]()
#4526 |
Zadomowienie
|
Witam Kochane!
Również zbiorowo pogratuluję wszystkich przyjemności typu wizyty, zakupy, wyleczone stany zapalne. Angel wszystkiego wymarzonego z okazji urodzin!!! Katee początkowo właśnie chciałam rodzić w św. Zofii, bo tam mój gin pracuje od wielu lat i szwagierka tam miała cesarkę i mówiła, że opieka położnych super po zabiegu, pomogły jej wyprodukować pokarm i zająć się dzieckiem, bo też była pierwiastką, więc wiedzy praktycznej nie miała za bardzo. Ja tam naturalnie chcę rodzić, o ile dzidziuś tak pozwoli i wiem, że dobra położna to skarb, więc odpuać jak mi się nie uda zalegnąć w Piasecznie w szpitalu to do Zofii będę uderzać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa to teraz wszystko jasne, ja nie dostałam .. buuu no nic zostaje nam filmik naszej Pannicy ![]()
![]() |
#4530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.