Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 18:51   #1861
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Chyba paszport musi być - chodzi o potwierdzenie tożsamości, a dowód i paszport są równowartościowymi dokumentami tożsamości... Albo zrób kilka ładnych zdjęć i nowy dowodzik..., za wyrobienie się nie płaci, tylko ew za te zdjęcia...
Audrey o ten paszport się zapytaj, choć mi się wydaje, że może być;
sama pisałam, że za dowód się nie płaci, a jakoś zapomniałam o tym jak odpisywałam
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 18:53   #1862
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Wysyłam Ci priv z ich ofertą, jest więcej zdjęć.
Ja się zgadzam z Ewusią, mój tort jest sprawdzony - identyczny jedliśmy u kuzynki, jest mega ciężki, mokry, a na tym typie stalaża się trzyma. Może jak angielski nie ma stelaża, to wtedy się środek zapada? Ale to moim zdaniem nie jest wymówka, żeby robić suchy tort

Dziękuję Ci ślicznie;* Właśnie nie wiem... może smaki się będą "przenikać" - bo ma być na zmianę malinowy i czekoladowy. A taki suchy tort jest niesmaczny. Mam nadzieję, ze się dogadam z nimi;D
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:19   #1863
(kicia)
Zakorzenienie

audrey moja siostra miała nie ważny dowód w dniu ślubu i nie bylo problemu.. chyba paszport miała ze sobą
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:19   #1864
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
audrey moja siostra miała nie ważny dowód w dniu ślubu i nie bylo problemu.. chyba paszport miała ze sobą
trzeba mieć ważny dokument
Stary 2012-05-16, 19:20   #1865
moniq_87
Raczkowanie

A jeszcze odnośnie tortu, to słyszałam ostatnio, że jeśli chce się trot zdobiony masą marcepanową to musi być krem - nie może być bita śmietana, ale podobno już można zdobić masą cukrową i ją można kłaść zarówno na kremy jak i śmietanę...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:23   #1866
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
pacany... czyli kupię 65 butelek pepsi, 65 butelek 7up ale tylko jedna bedzie za 1gr
jakie cwaniaki
Zawsze możesz obracać 65 razy i mieć 65 paragonów
Ludziska tak robili z 4o pakiem Carlsberga gdzie drugi był za 1 gr. Przychodzili grupami i każda osoba dzierżyła w dłoni dwa 4-o paki
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:26   #1867
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
trzeba mieć ważny dokument
no ja tylko mówie że nie ważny dowód nie jest problemem jak sie ma cos innego

Stary 2012-05-16, 19:28   #1868
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tylko mówie że nie ważny dowód nie jest problemem jak sie ma cos innego
nie o to mi chodziło
napisałaś, że sis miała chyba paszport, jakby mogła nie mieć go w ogóle
może tylko ja tak rozumiałam
Stary 2012-05-16, 19:32   #1869
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
nie o to mi chodziło
napisałaś, że sis miała chyba paszport, jakby mogła nie mieć go w ogóle
może tylko ja tak rozumiałam
to było chyba w sensie paszport ew inny dokument (choć chyba oprócz paszportu nic innego nie wchodzi w grę bo zaświadczenie o zameldowaniu raczej pod to nie podchodzi)

Stary 2012-05-16, 19:37   #1870
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
I przy okazji protokołu pytał kiedy mieliśmy dowody wydane, ja patrze że w 2007 jeszcze jako tymczasowy i co? Tymczasowe są na 5 lat i co? 6.07.2012 czyli na 2 tyg przed ślubem mój dowód będzie nie ważny!!
Czy orientujecie się czy muszę mieć ważny w dniu ślubu? Bo jeśli tak to muszę jechać wyrobić :/ co jest bez sensu bo po ślubie muszę i tak zmienić....
Nie wiem czy musisz mieć, nam na ślub cywilny powiedzieli żeby wziąć, ale czy ksiądz przy podpisywaniu aktu od was będzie chciał to nie wiem?

Natomiast jeżeli masz paszport to to też jest dokument tożsamości.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:43   #1871
ladystar
Zakorzenienie

odhaczamy kolejne sprawy:

- obraczki sa juz w domu, sa takie piekne i nasze grawerki

- bylam ponownie u fryzjerki (zaczynam tam bywac co drugi dzien ) umowic sie na probna, wiec bedzie tydzien przed slubem, mam nadzieje ze bedzie trafiona, bo jesli nie to nie bedzie czasu na zmiany . Fryzjerka dzisiaj miala dla mnie wiecej czasu, pokazala mi albumy ze zdjeciami fryzur zrobionych przez siebie, ciesze sie przeokrutnie, bo bylo przynajmniej 5 ktore mi sie bardzo spodobaly, wiec jestem pewna ze dobrze wybralam

- kolejne osoby zaproszone, zostalo jeszcze ok. 5ciu zaproszen, ktore rozdamy w weekend
ps. bylam u ciotki, ktorej syn jest w Norwegii (mowilam dziewczyna z Norwegii ze mam tam rodzine) i ona lata do nich przynajmniej 3 razy w roku (a ma 80 lat) i pytam ja dzisiaj jak jej sie tam podoba, ja Norwegie mam przed oczyma, jako przepiekny kraj a ona "kochanaaaa jak tam jest brzydko!! to ja jeszcze w zyciu w takim brzydkim miejscu na swiecie nie bylam, Nie to co u nas!!! tak pieknie "

ufff... na dzisiaj tyle

Czekam na pogode, aby moc pojechac w koncu na urlop do Zakopanego i przy okazji zrobic tam sesje narzeczenska Macie jakies przecieki kiedy bedzie znow cieplo?
Odpuscilismy dlugi weekend, zeby nie bylo tlumow to teraz pogody nie ma

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:43   #1872
magdziaS
Podróżniczka

Cześć kochane. No to pora a moją relację ślubną 12.05.2012

PIĄTEK
W sumie bez stresu żadnego. Gorąco było jak nie wiem a my pół dnia w samochodzie załatwiając ostatnie szczegóły. Rano pojechałam na paznokcie - nota bene wyszły super - potem na salę umieścić winietki - zeszła nam godzina. Po południu zajęłyśmy się z mamą przycinaniem taśmy na kokardy żeby ozdobić klatkę, pojechalismy jeszcze z TŻtem odebrać te dekoracje z kwiatów, które były już gotowe. Później wiązałam z mamą kokardy, zrobiłam pedicure, a wieczorem relaks i poszłam spać koło 22.

SOBOTA
Wstałam koło 8. Chociaż mama o 7 wparowała do pokoju, żeby włączyć listwę do której podpięty jest router, chciała sprawdzić pogodę Narobiła hałasu i zła byłam jak nie wiem, że godzinę snu mi urwała, ale spokojnie doleżałam i zaraz wstałam. Szybki prysznic, coś na ząb - nawet miałam apetyt I na 10 pojechałam do fryzjera, gdzie czekał już na mnie Michał - fotograf. Świetny chłopak, na luzie było wszystko, robił fotki z ukrycia - wcale się nie krępowałam tylko zachowywałam naturalnie. Był cały czas ze mną u fryzjera, żeby uchwycić wszystkie momenty, wiec fotki będą boskie, jak mam wałki na głowie lub tapira Potem na 12 miałam kosmetyczkę w Sephorze. Oczywiście znowu z fotografem. Makijaż wyszedł super, chciałam delikatniejszy niż próbny i taki właśnie był. Jestem zadowolona i polecam. Trwałość super, nawet nie musiałam używać bibułek matujących. Od fryzjera wyjechałam o 13 i oczywiście lało jak z cebra. Ale humor mi dopisywał. Fotograf przyjechał do domu robił zdjęcie za zdjęciem, aż wreszcie i moja mam przywykła do jego obecności O 14 przyjechała Madzia - świadkowa , o 14.20 zaczęłam się ubierać, panie w salonie ostrzegały, że zejdzie nam godzina, a ja w 20 minut byłam gotowa. I już miała marudzić, że będę siedzieć w sukni jak zadzwonił TŻ, że już jadą bo przez deszcz nie było ani jednej bramki. Byli za wcześnie, deszcz już przestał padać, a chodniki zaczęły przesychać. Dopiero teraz zaczęłam się stresować bo wcześniej kompletnie zero stresu - nawet fotograf mówił, że coś za bardzo na luzie jestem Jak ludzie zaczęli wchodzić do domu czekałam w kuchni na znak od mamy, aż TŻ wejdzie. Mama pokiwała a ja wyszłam do mojego narzeczonego. TŻ wyglądał super Ręce mi się trzęsły jak przypinałam mu butonierkę, ledwo ją zapięłam Potem było błogosławieństwo i powoli ruszyliśmy do kościoła. Było chłodno, ale z emocji nie czułam zimna. Przez kościół przeszliśmy sprawnie. Znowu trochę stresu. Przysięgę mówiliśmy powoli, dokładnie i do siebie Ksiądz poprowadził mszę super Skrzypaczka grała pięknie, nawet organistka podołała. Potem szybkie życzenia od gości ślubnych i na salę. Toast, znowu życzenia, obiadek, którego prawie nie zjadłam. No i pierwszy taniec - pobujaliśmy się, było pięknie. Potem trochę zdjęć przed salą (wrzucę Wam do klubu) Następnie pojechaliśmy tak pocykać kilka fotek ze świadkami do parku Jasnogórskiego. Powrót i znowu jedzonko. Potem zaserwowali dzika z zimnymi ogniami przy dźwiękach janosika - super wyszło Podziękowanie wyszło super, zrobiliśmy ślubowanie rodziców - też było fajnie Zagrali piosenkę i zatańczyliśmy - wszyscy się wzruszyli, nawet mój tatuś. Dalej oczepiny i tort Figurka stanęła na torcie Byłam strasznie rozradowana - pewnie wyjdzie na filmie. Oczepiny były krótkie i treściwe. Zespół był REWELACYJNY!! Każdy go chwalił. Wszyscy się bawili. Nikt nie siedział przy stole podczas muzyki. Było kilka konkursów i zabaw - wymyślonych przez nas i zespół. Dekoratorka spisała się na medal, kule z żelem i zatopione goździki i świeczki wyglądały pięknie. Bukiet był taki jak chciałam, tak samo bukiecik świadkowej Jedzenia na sali było nie do przejedzenia, ciągle coś serwowali, wiec jak ktoś ominął posiłek to zaraz jadł coś innego. O 4 zespól skończył grać. Na sali została jeszcze mniej więcej połowa gości. Ale wszyscy grzecznie udali się do domów, z nami na czele, mieliśmy zarezerwowany pokój w hotelu, czekał na nas szampan i truskawki

NIEDZIELA
Oczywiście się spóźniliśmy, jak zawsze, przez mojego już MĘŻA Poprawiny od 15, mieliśmy być na 16, a byliśmy 16.20. Zespół się stresował bo czekali na nas z rozpoczęciem wesela, ale potrafili i to obrócić w żart. Znowu było kilka zabaw i konkursów - min. pojedynek bokserski i astronauci (rajstopy na głowy ) Tą drugą szczególnie polecam - może się komuś wydawać głupia i tandetna, ale wszyscy płakaliśmy ze śmiechu - rewelacja. Drugi dzień już kompletnie na luzie. Cieszyliśmy się sobą nawzajem.

Zabawa była super. Przez dwa dni nie schodziłam z parkietu. Tańczyłam chyba z każdym chłopem na sali i wcale mi to nie przeszkadzało. Bawiliśmy się świetnie, wytańczyłam się za wszystkie czasy. Podczas wolnych utworów tańczyliśmy z mężulkiem i było bardzo romantycznie, jakby nie było wokół nikogo.
Suknia wyglądała i leżała super, ale całe szczęście, że miałam ramiączka bo podczas podnoszenia rąk leciała no i standardowo ciężko było wziąć oddech. Podwiązka też szybko mi spadła. Tren wyglądał pięknie, a suknia podpięta zachowywała się idealnie, oczywiście się cała ubrudziła i mnie podeptali. Buty były wygodne, ale za wysokie i musiałam po pierwszej w nocy zmienić na ortopedyczne sandałki
Generalnie jestem wniebowzięta i strasznie szczęśliwa, mój mężulek również i powiem Wam, że coś się w nas zmieniło. Nie prawdą jest jak ludzie mówią, że po ślubie nic się nie zmienia.

W poniedziałek u teściów były poprawiny poprawin. Wczoraj jeszcze szalony dzień. A dzisiaj juz dostaliśmy akt ślubu i oficjalnie jestem panią M. (nie ma to jak mieć dobre znajomości ) Możemy wiec podpisywać akt notarialny na nasze mieszkanko i rozpoczynać remont

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:45   #1873
iceflower
Przyjaciółka KWC

Lady, ja mam przecieki, że w sobotę 19.05 będzie ciepło i słońce
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:48   #1874
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

PIĄTEK
W sumie bez stresu żadnego. Gorąco było jak nie wiem a my pół dnia w samochodzie załatwiając ostatnie szczegóły. Rano pojechałam na paznokcie - nota bene wyszły super - potem na salę umieścić winietki - zeszła nam godzina. Po południu zajęłyśmy się z mamą przycinaniem taśmy na kokardy żeby ozdobić klatkę, pojechalismy jeszcze z TŻtem odebrać te dekoracje z kwiatów, które były już gotowe. Później wiązałam z mamą kokardy, zrobiłam pedicure, a wieczorem relaks i poszłam spać koło 22.

SOBOTA
Wstałam koło 8. Chociaż mama o 7 wparowała do pokoju, żeby włączyć listwę do której podpięty jest router, chciała sprawdzić pogodę Narobiła hałasu i zła byłam jak nie wiem, że godzinę snu mi urwała, ale spokojnie doleżałam i zaraz wstałam. Szybki prysznic, coś na ząb - nawet miałam apetyt I na 10 pojechałam do fryzjera, gdzie czekał już na mnie Michał - fotograf. Świetny chłopak, na luzie było wszystko, robił fotki z ukrycia - wcale się nie krępowałam tylko zachowywałam naturalnie. Był cały czas ze mną u fryzjera, żeby uchwycić wszystkie momenty, wiec fotki będą boskie, jak mam wałki na głowie lub tapira Potem na 12 miałam kosmetyczkę w Sephorze. Oczywiście znowu z fotografem. Makijaż wyszedł super, chciałam delikatniejszy niż próbny i taki właśnie był. Jestem zadowolona i polecam. Trwałość super, nawet nie musiałam używać bibułek matujących. Od fryzjera wyjechałam o 13 i oczywiście lało jak z cebra. Ale humor mi dopisywał. Fotograf przyjechał do domu robił zdjęcie za zdjęciem, aż wreszcie i moja mam przywykła do jego obecności O 14 przyjechała Madzia - świadkowa , o 14.20 zaczęłam się ubierać, panie w salonie ostrzegały, że zejdzie nam godzina, a ja w 20 minut byłam gotowa. I już miała marudzić, że będę siedzieć w sukni jak zadzwonił TŻ, że już jadą bo przez deszcz nie było ani jednej bramki. Byli za wcześnie, deszcz już przestał padać, a chodniki zaczęły przesychać. Dopiero teraz zaczęłam się stresować bo wcześniej kompletnie zero stresu - nawet fotograf mówił, że coś za bardzo na luzie jestem Jak ludzie zaczęli wchodzić do domu czekałam w kuchni na znak od mamy, aż TŻ wejdzie. Mama pokiwała a ja wyszłam do mojego narzeczonego. TŻ wyglądał super Ręce mi się trzęsły jak przypinałam mu butonierkę, ledwo ją zapięłam Potem było błogosławieństwo i powoli ruszyliśmy do kościoła. Było chłodno, ale z emocji nie czułam zimna. Przez kościół przeszliśmy sprawnie. Znowu trochę stresu. Przysięgę mówiliśmy powoli, dokładnie i do siebie Ksiądz poprowadził mszę super Skrzypaczka grała pięknie, nawet organistka podołała. Potem szybkie życzenia od gości ślubnych i na salę. Toast, znowu życzenia, obiadek, którego prawie nie zjadłam. No i pierwszy taniec - pobujaliśmy się, było pięknie. Potem trochę zdjęć przed salą (wrzucę Wam do klubu) Następnie pojechaliśmy tak pocykać kilka fotek ze świadkami do parku Jasnogórskiego. Powrót i znowu jedzonko. Potem zaserwowali dzika z zimnymi ogniami przy dźwiękach janosika - super wyszło Podziękowanie wyszło super, zrobiliśmy ślubowanie rodziców - też było fajnie Zagrali piosenkę i zatańczyliśmy - wszyscy się wzruszyli, nawet mój tatuś. Dalej oczepiny i tort Figurka stanęła na torcie Byłam strasznie rozradowana - pewnie wyjdzie na filmie. Oczepiny były krótkie i treściwe. Zespół był REWELACYJNY!! Każdy go chwalił. Wszyscy się bawili. Nikt nie siedział przy stole podczas muzyki. Było kilka konkursów i zabaw - wymyślonych przez nas i zespół. Dekoratorka spisała się na medal, kule z żelem i zatopione goździki i świeczki wyglądały pięknie. Bukiet był taki jak chciałam, tak samo bukiecik świadkowej Jedzenia na sali było nie do przejedzenia, ciągle coś serwowali, wiec jak ktoś ominął posiłek to zaraz jadł coś innego. O 4 zespól skończył grać. Na sali została jeszcze mniej więcej połowa gości. Ale wszyscy grzecznie udali się do domów, z nami na czele, mieliśmy zarezerwowany pokój w hotelu, czekał na nas szampan i truskawki

NIEDZIELA
Oczywiście się spóźniliśmy, jak zawsze, przez mojego już MĘŻA Poprawiny od 15, mieliśmy być na 16, a byliśmy 16.20. Zespół się stresował bo czekali na nas z rozpoczęciem wesela, ale potrafili i to obrócić w żart. Znowu było kilka zabaw i konkursów - min. pojedynek bokserski i astronauci (rajstopy na głowy ) Tą drugą szczególnie polecam - może się komuś wydawać głupia i tandetna, ale wszyscy płakaliśmy ze śmiechu - rewelacja. Drugi dzień już kompletnie na luzie. Cieszyliśmy się sobą nawzajem.

Zabawa była super. Przez dwa dni nie schodziłam z parkietu. Tańczyłam chyba z każdym chłopem na sali i wcale mi to nie przeszkadzało. Bawiliśmy się świetnie, wytańczyłam się za wszystkie czasy. Podczas wolnych utworów tańczyliśmy z mężulkiem i było bardzo romantycznie, jakby nie było wokół nikogo.
Suknia wyglądała i leżała super, ale całe szczęście, że miałam ramiączka bo podczas podnoszenia rąk leciała no i standardowo ciężko było wziąć oddech. Podwiązka też szybko mi spadła. Tren wyglądał pięknie, a suknia podpięta zachowywała się idealnie, oczywiście się cała ubrudziła i mnie podeptali. Buty były wygodne, ale za wysokie i musiałam po pierwszej w nocy zmienić na ortopedyczne sandałki
Generalnie jestem wniebowzięta i strasznie szczęśliwa, mój mężulek również i powiem Wam, że coś się w nas zmieniło. Nie prawdą jest jak ludzie mówią, że po ślubie nic się nie zmienia.

W poniedziałek u teściów były poprawiny poprawin. Wczoraj jeszcze szalony dzień. A dzisiaj juz dostaliśmy akt ślubu i oficjalnie jestem panią M. (nie ma to jak mieć dobre znajomości ) Możemy wiec podpisywać akt notarialny na nasze mieszkanko i rozpoczynać remont
Stary 2012-05-16, 19:50   #1875
Jamee
Zakorzenienie

MagdziaS piękna relacja bardzo się cieszę, że tak pięknie wszystko się udało

A tak btw mamy jakiś klub

Dziewczynki, budowlańcy zaczęli dzisiaj stawiać więźbę wrzucę na pocztę efekty ich pracy

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:52   #1876
201705121336
Konto usunięte

magdzias super relacja
widze ze wszystko sie udalo
jem loda bo jestem ostatnio zestresowana i juz mi lepiej
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 19:59   #1877
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje

relacje dodaje do zestawienia

Stary 2012-05-16, 20:00   #1878
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
MagdziaS piękna relacja bardzo się cieszę, że tak pięknie wszystko się udało

A tak btw mamy jakiś klub

Dziewczynki, budowlańcy zaczęli dzisiaj stawiać więźbę wrzucę na pocztę efekty ich pracy
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
magdzias super relacja
widze ze wszystko sie udalo
jem loda bo jestem ostatnio zestresowana i juz mi lepiej
Dziękuję

A klub miałam na myśli majówkowy
Kilka zdjęć mam w profilu w albumie ślubne

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
gratulacje

relacje dodaje do zestawienia
Dzięki

Stary 2012-05-16, 20:52   #1879
a u d r e y
Wtajemniczenie

No to jedyny dokument jaki mogłabym mieć to będzie prawko
ale mam zdjęcia więc podjade i zrobie nowy skoro to bezpłatne.

MadziuS super relacja

LadyS cykaj foty obrączek, zwłaszcza na ręce bo chyba mamy podobny model?
Stary 2012-05-16, 21:00   #1880
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

A klub miałam na myśli majówkowy

niestety jak się wejdzie na Twoj profil nie widać albumów chyba masz zablokowane

Stary 2012-05-16, 21:15   #1881
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety jak się wejdzie na Twoj profil nie widać albumów chyba masz zablokowane
a ja myślałm, że jestem sierota i nie umiem znaleźć

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:16   #1882
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Byc może mam ustawiony album jako prywatny i dlatego.

Stary 2012-05-16, 21:19   #1883
201705121336
Konto usunięte

ble cemy foto!
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:22   #1884
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

magdzius super relacja!

co do zastrzyków: załatwiłam z tymże zamiast brania jednego zastrzyku muszę brać dwa ale lepsze to jak żadne
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:24   #1885
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
dziekujemy za relacje klask i: wyczuwa sie spokoj, radosc i milosc w tej opowiesci jeszcze raz gratuluje i ciesze sie ze wszystko sie pieknie udalo

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Lady, ja mam przecieki, że w sobotę 19.05 będzie ciepło i słońce
hehe, to oczywista oczywistosc 19stego w calym kraju bedzie piekne slonce, blekitne niebio, a temperatura nie spadnie poznizej 21 kreski
Tylko ze ja w sobote akurat nie moge jechac do Zakopca

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
LadyS cykaj foty obrączek, zwłaszcza na ręce bo chyba mamy podobny model?
zrobie foty jutro przy swietle dziennym

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:26   #1886
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
A jeszcze odnośnie tortu, to słyszałam ostatnio, że jeśli chce się trot zdobiony masą marcepanową to musi być krem - nie może być bita śmietana, ale podobno już można zdobić masą cukrową i ją można kłaść zarówno na kremy jak i śmietanę...
masa cukrowa tez jest ciezka jak marcepanowa, więc pod nią także kładą masę budyniową lub inną, która pod jej ciężarem się nie spłaszczy. Wiem, bo o tym z panią w cukierni rozmawiałam.
Stary 2012-05-16, 21:29   #1887
Anulka_p
Zakorzenienie

Witam was piękne PM
W pierwszych słowach kajam się, że kilka dnie nie pisałam. Nie dam też rady was nadrobić, ale z moją nogą nadal nie jest świetnie. Po pracy głównie leżę, żeby noga mogła sobie odpoczywać. Rano i wieczorami jest dobrze, ale w trakcie i po pracy noga jest tak zmęczona, że nie jestem w stanie chodzić. TŻ bez przerwy mnie wszędzie wozi i już mam tego dość, ale do wesela się zagoi Postaram się wpadać jak najczęściej
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:30   #1888
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Witam was piękne PM
W pierwszych słowach kajam się, że kilka dnie nie pisałam. Nie dam też rady was nadrobić, ale z moją nogą nadal nie jest świetnie. Po pracy głównie leżę, żeby noga mogła sobie odpoczywać. Rano i wieczorami jest dobrze, ale w trakcie i po pracy noga jest tak zmęczona, że nie jestem w stanie chodzić. TŻ bez przerwy mnie wszędzie wozi i już mam tego dość, ale do wesela się zagoi Postaram się wpadać jak najczęściej
anulka coś Ty dziewczę zrobiła bo nie kojarzę
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 21:30   #1889
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez wensday21
ble cemy foto!
Proszę Kilka zdjęć tych samych co z albumu

EDIT - część zdjeć juz usuwam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0987.jpg (75,6 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1307.jpg (119,3 KB, 102 załadowań)

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2012-05-16 o 22:27
Stary 2012-05-16, 21:31   #1890
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Super relacja

Wyszły u nas małe komplikacje i pewnie przed ślubem autka nie kupimy Beznadziejnie, bo mamy wesele z kucharką i auto wtedy jest bezcenne...

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości