|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane. Cz.III- Offtopowo
[/QUOTE=Kachula82;34157300]A ja obstajê przy czekoladzie
Ale jak zapuszczê w³osy przynajmniej za ramiona lekko.Ale muszê te¿ dobraæ odcieñ tej czekolady...[/QUOTE] Kachula piêkne te czekolady ![]() ![]()
|
|
|
|
#4682 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie, ze wzgledu ze sama juz nie wiem, a poszukiwanie idealnego koloru doprowadzilo do skoków w rózne rudo¶ci i brazy a nawet blondy, pytam was
jaki odcieñ br±zu pasuje do piwnych(bursztynowych) oczu, i jaki kolor farby bedzie do takich oczu pasowac z farb schwarzkopf perfect mousse.
Edytowane przez ineska1986 Czas edycji: 2012-05-16 o 16:11 |
|
|
|
#4683 | ||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 105
|
Cytat:
ja tez pierwszy raz londa farbowa³am na KWC jest napisane " Londa Color Naturals" a na tej któr± ja farbowa³am " Londa Naturals" (zielone opakowanie) Cytat:
dok³adnie ja do tej pory schodzê z czerni a ju¿ 8 miesiêcy nie farbowa³am na czarno...Cytat:
w³a¶nie! Cytat:
Mi te¿ siê zdarzaj± takie ekspedientki szczególnie w tych mniejszych sklepikach. Na dodatek niektóre nie maj± za bardzo pojêcia o tym co sprzedaj±... Nie mówiê ¿e jestem ekspertem ale jak np jest jasno napisane albo wiem z do¶wiadczenia a babka wmawia mi co innego to przepraszam bardzo, wiêc czasami wolê siê ugry¼æ w jêzyk ¿eby jej przypadkiem wstydu nie narobiæ ³adny ![]() 1 |
||||
|
|
|
#4684 | ||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 633
|
Cytat:
(ale nie mia³abym pojêcia jaki kolor) Cytat:
jako¶ niedawno wstawia³am zdjêcia po tym kolorze.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 573
|
Cytat:
Z pianki orzec laskowy lub czekolada. Bardziej orzech ale to moje zdanie. Popróbuj kolory na g³owie tutaj: http://www.instyle.com/instyle/makeover/# Wstawiasz fotkê i dobierasz odcienie. Ale warto siê zarejestrowaæ bo bêdzie wtedy dostêp do wszystkich fryzur.
|
|
#4686 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 205
|
Cytat:
![]() Cytat:
a twarz mam zbyt pucata, zupe³nie nie adekwatna do wagi dziêkuje
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 673
|
Cze¶æ, u¿y³am wreszcie wczoraj szamponetkê Delii w kolorze br±z
![]() Znowu mi nic nie chwyci³o
|
|
#4688 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 972
|
a ja w³a¶nie zrobi³am ciemn± czekolada Palette
kiedys wyszla mi czarna a teraz nie ![]() ale i tak jest ciemny kolorek
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 446
|
hey dziewczyny
wogole zakupilam odzywke Alverde brazowa czy ktora z was uzywa³a?
|
#4690 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 633
|
Cytat:
![]() ale dziwna sprawa mi marion zawsze chwyta³... ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla br±zowych w³osów, maj± j± w ogóle wycofaæ ale mo¿e która¶ u¿ywa³a
|
|
#4692 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 673
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurczê, by³am na saunie i mi wszystkie krosty na brodzie wywali³o :/
|
|
|
#4693 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 572
|
Dziewczyny, potrzebuj rady. Mam nadziejê, ¿e pomo¿ecie
![]() Od kilku lat farbowa³am w³osy farb± Garnier 100% kolor G³eboki mahoniowy szatyn, ale wyp³ukiwa³ siê na rudo wiêc zmieni³am na 100% kolor szatyn opalizuj±cy. Mój kolor prezentuje siê mnie wiêcej tak jak na za³±czonych zdjêciach, ale bardzo szybko siê wyp³ukuje i coraz rzadziej mogê ju¿ dostaæ farbê z serii 100% kolor. Mo¿ecie mi doradziæ w kwestii wyboru innej farby?, ale w zbli¿onym kolorze (najlepiej ciemny br±z/intensywna czekolada) bez czerwonych po³ysków. ?? Bardzo proszê o rady, bo niestety gdy stojê w drogerii przed pó³k± pe³n± produktów to kompletnie nie wiem co wybraæ. |
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mo¿e: http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...412-mahon.aspx http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...y-kasztan.aspx http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...y-kasztan.aspx Oczywi¶cie obejrzyj próbniki i zobacz czy przypadkiem na czerwono ¿aden odcieñ siê mieni. Na nazwy nie zawsze warto patrzeæ bo ich t³umaczenie czasem nie ma sensu dlatego wspomnia³am o próbnikach. A tak jak chcesz czekolady to du¿o producentów oferuje ale jak znam i testowa³am czerwieñ czy rudy blask gwarantowany. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Popatrz jeszcze Garnier Nutrisse ciemny szatyn i ciemny naturalny szatyn
|
|
#4695 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Garnier 3.0 Presti¿owy ciemny br±z - opinia
Witam Was!
Kupi³am t± now± farbê Garniera nr 3.0 Presti¿owy ciemny br±z. Domy¶lam siê, ¿e wyjdzie do¶æ ciemny. Przestraszy³am siê bo czytam w internecie du¿o negatywnych opinii o tej farbie, ale nie dok³adnie o tym konkretnym numerze. Czekam na Wasze komentarze, Wasze zdanie na temat tego odcienia. Mam nadziejê, ¿e w³osy mimo wszystko nie wyjd± czarne, a ciemno br±zowe. Dodam, ¿e obecnie mam jasny br±z z ciep³ym po³yskiem (s± farbowane).
|
#4696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Garnier 3.0 Presti¿owy ciemny br±z - opinia
Cytat:
niestety o tej farbie nic nie wiem ale wydaje mi siê ¿e wszystkie ciemne br±zy z drogerii wychodz± czarne przynajmniej z mojego do¶wiadczenia ale skoro ju¿ masz t± farbe to troszke szkoda zawsze mozna zmieszaæ z jakim¶ innym kolorkiem np jedno opakowanie jasnego brazu i pol tego ciemnego mysle ze wtedy czarne by nie byly ![]() farby Garniera tez maja to do siebie ze szybko sie wyplukuja przynajmniej na moich wlosach jedynie ciemna czekolada z tej seri ultra color wyszla ciemno i wogole sie nie zmywala ale musze przyznac ze wlosy po niej mialam jak taka swiecaca tafla ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- kiedy¶ zapyta³am fryzjerkê jakie farby najmniej niszcz± w³osy stwierdzi³a ¿e Garniery i Wellatony ![]() ciekawe ile w tym prawdy teraz tak sie zastanawaiam jakimi farbowac po ciazy puki co dekoloryzacje sobie odpuszczam poniewaz mamy inne wydatki moze kiedys ![]() wogole juz mam dosc szamponow bo brzydko zmywaja mi sie na odrostach jednak nie ma to jak farba ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- http://www.garnierusa.com/_en/_us/ou...ISCOVER&back=1 bardzo bym chia³a ¿eby te farby siê u nas pojawi³y . ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
no ten Cynamonowy Br±z wyszed³ Ci piêkny naprawdê !
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]http://www.garnierusa.com/_en/_us/ou...ISCOVER&back=1
bardzo bym chia³a ¿eby te farby siê u nas pojawi³y . ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- no ten Cynamonowy Br±z wyszed³ Ci piêkny naprawdê ! hmm ja u nas w niemczech tylko takiego garniera widzialam.. niby tez na ciemniejszych wlosach wychodzi.. ale ja go uzywalam tego czerwonego i hmm no super efektów nie bylo..
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 763
|
Cytat:
|
|
#4699 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczêta kawka... Metaxa w³±czy³a¶ Express?
|
|
|
|
#4700 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
toæka w toæke ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- cholera, jeszcze nie bo tyle naskroba³y¶cie wczoraj ¿e nie mogê sobie poradziæ ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
a mo¿e br±z perfect mousse?? robi³am ostatnio br±zow± czerni± i ¿adnej czerwieni nie zauwazy³am s± jeszcze br±zy ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
|
|
#4701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka Ivoncia
![]() czy¿by maleñstewo nie da³o Ci spaæ?? ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- ivoncia mam g³upie pytanie ![]() jak pogrubia siê tekst przy odpowiedzi na posta?? ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- ju¿ lece uruchomiæ ekspres
|
|
#4703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a no moje maleñstwo jest bardzo rozbrykane ostatnie tygodnie budzê siê ju¿ przed 7 i nie mogê spaæ a co do pogruniania tekstu w odpowiedzi na posta to jak masz ta tabelke u góry , jest to do zmiany np wielkosci czcionki to na samym pocz±tku masz to pogrubione B i zaznaczasz sobie dany teks i klikasz na to B
|
|
#4704 | ||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 059
|
Cytat:
potem co miesi±c, dwa o 2 cm, dopiero prostowanie keratynowe mniej wiecej mi uratowa³o w³osy i przesta³y sie masowo kruszyæ, koszmar to by³...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jej ten wyrafinowany kasztan... PIÊKNY!!!! nie bêdê mog³a teraz spaæ po nocach![]() Dobry pomys³, te¿ siê napije
|
||||
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
ivoncia ja nie mam ¿adnej tabelki
![]() mo¿e to trzeba co¶ pogrzebaæ w ustawieniach?
|
#4706 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 572
|
Kachula82, dziêki za radê i podrzucone linki do kolorów. Jestem sk³onna zainwestowaæ w Loreala
Bardzo podoba mi siê ten kolor z castinga Mro¼ne kakao metaxa, to perfect mousse to rodzaj farby czy nazwa marki? Bo niestety nie kojarzê. Wydaje mi siê, ¿e ta seria 100% kolor nie jest wycofana, bo widnieje w ofercie na stronie garniera, ale fakt coraz trudniej jest j± dostaæ w sklepie. |
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://zolzanna.blogspot.com/2012/03...12-mrozne.html Ch³odno wychodzi i ciemno ale siê wymyje. Perfect Mousse jest Schwarzkopfa i jest w piance, tendencja do wychodzenia ciemniej wiêc trzeba ja¶niejsze odcienie patrzyæ (jak to schwarzkopf ) http://www.perfectmousse.pl/Ale ta marka ma tylko ciep³e odcienie a ty po szatynie raczej ch³odnych szukasz.
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki
|
|
#4710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2012-05-17 o 09:42 |
|||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Ale jak zapuszczê w³osy przynajmniej za ramiona lekko.

jaki odcieñ br±zu pasuje do piwnych(bursztynowych) oczu, i jaki kolor farby bedzie do takich oczu pasowac z farb schwarzkopf perfect mousse.

wiêc nie mo¿na sobie pozwoliæ na czerñ, za chwile braz i potem znowu czerñ bez w jakim¶ stopniu zniszczenia w³osów... znam dziewczyny które z czerni bardzo d³ugo zchodzi³y
w ogóle nie chcia³o mi siê z tym wrednym babskiem dyskutowaæ i wysz³am.
a twarz mam zbyt pucata, zupe³nie nie adekwatna do wagi